Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray'ı tebrik ederim çok güzel oynadılar Puan farkı 2 oldu sanırım, güzel oldu bana kalırsa fenerbahçe şampi...
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kahretsin ki ben hep böyle futbolla yenmeyi seviyorum Galatasaray'ı.. Eze eze yenmedik bu sefer, iyiki de öyle olmadı.. Çünkü bunun zevki daha başka..

Maçın adamı Volkan. Ama maç bitiminde yaptıkları tamamen taraftarı tahrik etmekten başka bir şey değil. Önce insan olmak lazım.
    Last edited by meddah : 22.Nisan.2012 at 22:04 Reason: Biraz daha sakin

Nesil
    2007

Galatasaray eze eze yenildi yok böyle birşey. 4 şutu var Fenerbahçe'nin benim bildiğim ikisi gol. Bizimkiler de kaçırma rekoru kırdılar sağolsunlar. Ata ata frikikten attık. O kadar pozisyona yazık bir tanesini at en azından ayıp denen birşey var...

Baros artık kendini yere atma yeter yemiyo kimse zaten inandırıcı da değilsin amacın ne acaba? Bütün pozsiyonu öldürüyosun devamlı. Melo'da milletle dalaşmasa tam süper olacak...

Emre Çolak devamlı top kaybetti sağolsun.

Şu takıma yaratıcı oyuncu şart. Sıkıştığımızda skoru değiştirebilsin. Olmuyo Emre ile Engin ile...

Volkan yine seviyesini belli etti...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Volkan'a değinmeden geçemeyeceğim.Adam hayatının topunu oynadı.Valla bırakmasınlar Volkan'ı falan.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı arkadaşlarım çok rahat olsunlar.Şampiyonuz.
    Last edited by LaigLeNoiR : 22.Nisan.2012 at 22:06 Reason: tahrik edici kısım silindi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Kahretsin ki ben hep böyle futbolla yenmeyi seviyorum Galatasaray'ı.. Eze eze yenmedik bu sefer, iyiki de öyle olmadı.. Çünkü bunun zevki daha başka..
    Böyle maçlar Fenerbahçe'yi hatırlatıyor da ondan.

Kim şampiyon olur bilinmez ama Fenerbahçe küçümsenmez,Fener'le alay edilmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bunun olacağını tahmin etmiştim.Bu hafta tahminlerimi kupona yazsam zengindim be!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Galatasaraylı arkadaşlarım çok rahat olsunlar.Şampiyonuz.

O iyiymiş yine de.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tebrikler gs maçı hakettiniz ama bir şeye parantez açmak istiyorum sahada tiyatrocu görmek istemiyoruz artık buna çanak tutan hakemleride istemiyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yani böyle söylüyosunuz ezdiniz bizde başka bişey demiyoruz ezdiniz ama sizinde yok mudur şanslı olduğunuz bir maç hemen söyliyim Beşiktaş maçı sizinde şansınız vardı ki gol tartışmaya açıktı.

Amacım tartışma çıkarmak felan değil, sadece şanslıydık ezildik ama yendik bırakın bizde aldığımız galibiyete sevinelim.

Son olarakta Volkana ayrı bir yer açmak gerek helal olsun diyorum, ellerine sağlık..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kadıköydeki maçta taraftar dua ediyor diye ediyor diye alan edenlere birkaç resim göstermek gerek ama neyse

Kazanmasını bildik, atamayana atarlar. artık 2 kupayı hiçbir güç alamaz elimizden
    İnşallah Alex ve Sow'un birşeyleri yoktur .
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu kadar hazmedemez oldugunuzu bilmiyodum yalnız.Gülüyorum sadece hemde katıla katıla. Bu arada Ziegler'e parantez beni mort ettigin icin cok sagol.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bişey demiyorum... Tamam kötü oynamıs olabiliriz ama söke sökede aldık.Fenerbahçe sezonun en iyi defansını yaptı.Sen herşeyi hucuma göre mi belirliyorsun ?
    Fenerbahçe sezonun en iyi defansını mı yaptı ? Sadece gülmek istiyorum. Nerdeyse 2 dakikada bir pozisyon yediniz kalenizde. Volkan'a yatın kalkın dua edin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bişey demiyorum... Tamam kötü oynamıs olabiliriz ama söke sökede aldık.Fenerbahçe sezonun en iyi defansını yaptı.Sen herşeyi hucuma göre mi belirliyorsun ?
    En az 8 pozisyon verdi fb

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hala hakem diyenlere sadece "" diyorum. Bana bir tane kırmızı kart bir tane haksız şey gösterirmisiniz ? Caner Elmander'e daldığı pozisyonda önce topa dokunuyor. El olan pozisyon el bile değil.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oncelikle taraftarlarimizi tebrik ederim yine insanlik dersi verdiler

maça gelirsek rakibi ezdik bayilttik rakibi ama atamadik necati cok saç bas yoldurdu gerçekten 1-2 yenildik ona uzulmuyorum ama su oynadigimiz oyunun hakkini alamadik sansmi desem ne desem bilemedim , rakip 2 tane net atak ile geldi ikiside gol oldu yapcak birsey yok bu takim boyle oynasin canimi yesin sorun degil daha hersey bitmedi

canere verilmiyen kirmiziyada birsey demeye gerek yok hersey ortada acik ve net tek diyecegim hakemlerde insan onlarda hata yapabilir diyip geciyorum.
    Last edited by di canio : 22.Nisan.2012 at 22:37

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Fenerbahçe yine de iki kupayı da alamayacak. Bu futbolla Boluspor'u bile yenemezler. Final maçları farklıdır. Ben şampiyonluğun son maça kalmayacağını biliyorum. Trabzonspor Fenerbahçe'yi de yenecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dk 17 Bayern attı Maç Sonucu : Bayern 2 - 1 R.Madrid
    Dk 17 Madrid attı Maç Sonucu : R.Madrid 2 - 1 Barcelona
    Dk 17 Fenerbahçe attı Maç Sonucu : Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray

Çok acayip işler dönüyo arkadaş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler sakin olalım şimdi.Tamam şu sezon kimseyi ezmediğimiz kadar ezdik Fenerbahçe'yi ama adamlarda bu sezon yapmadıkları kadar iyi savunma yaptılar,bulduklarını attılar.Baldır,şanstır farketmez, atamayana atarlar.Böyle maçlarda buldunmu atacaksın yoksa oradan Alex araya atar Bienvenu fiziğiyle pozisyon yaratır,bakarsın çok rahat alacağın maçı 2-1 yenilmişsin,tekrardan tebrikler Fenerbahçe.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

dünkü el clasico'nun daha kalitesiz oyuncularla bir tekrarı oldu bence. galatasaray iyi top oynasa da geçmişte de olduğu gibi iyi top oynayan galatasaray'ı yine geçmişte olduğu gibi yendik. eskiden rüştü faktörü vardı, şimdi volkan var. kısacası ölümüz yetti.

çok koşsalar da caner, mehmet, cristian ve selçuk aşırı derecede ağır kaldıklarından dolayı pasla çıkamadık. mücadeleci galatasaray oyuncularının presine karşı afalladık resmen. emre'nin değeri daha iyi anlaşıldı. emre kendini iyi hazırlasın kadıköy'e.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Dk 17 Bayern attı Maç Sonucu : Bayern 2 - 1 R.Madrid
    Dk 17 Madrid attı Maç Sonucu : R.Madrid 2 - 1 Barcelona
    Dk 17 Fenerbahçe attı Maç Sonucu : Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray

Çok acayip işler dönüyo arkadaş.
    İllüminatinin oyunları hepsi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ek olarak bir ara Allah'ım bu kadar da olmaz deyip bağırdım.Çok büyük bir hataya düştüm.Allah'ın adaleti büyüktür.Önce Baros'un direkten dönen topu,sonra bu maç Allah'ın adaleti büyüktür son maçta şampiyonuz.
    Last edited by meddah : 22.Nisan.2012 at 22:12 Reason: Biraz daha sakin

Nesil
    2007

Biz böyle oynayalım şampiyon oluruz zaten Şansa bir maç verdik hala arada 2 puan var her maçta bu kadar kaçıracak değiliz ya...

Bu arada Ziegler gol atar diyen arkadaşa; bravo

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Varya simdi böyle konusuyorsunuz 4 hafta sonra eger biz sampiyon olursak başlayacaksınız playoff sacma diye 9 puanlık fark bosa gitti diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yine belli kişilerin mesajları uçmuş Tutmuyor arkadaş şansı işte eğer Fener oynasaydı şu futbolu yine tarihi bi fark olurdu gibi. Ben biraz da olsun basirete bağlıyorum bu işi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Biz böyle oynayalım şampiyon oluruz zaten Şansa bir maç verdik hala arada 2 puan var her maçta bu kadar kaçıracak değiliz ya...

Bu arada Ziegler gol atar diyen arkadaşa; bravo
    Eyvallah içimden geldi Bu arada Selçuk dedim İnan attı ama Selçuk demiştim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Ek olarak bir ara Allah'ım bu kadar da olmaz deyip bağırdım.Çok büyük bir hataya düştüm.Allah'ın adaleti büyüktür.Önce Baros'un direkten dönen topu,sonra bu maç Allah'ın adaleti büyüktür son maçta şampiyonuz.
    Zaten Allah'ın adaleti büyük olduğu için o toplar girmiyor.İnsanların adaletiyle biz zaten ezilmeye çalışılıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu arada Volkan milli takımın kalesini bırakmalı, Tolga, Sinan geçmeli diyenlere iyi cevap verdi. çok kötü oynadık ama kazanmasını bildik.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bir VOLKAN'dır Fenerbahçe.

Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri