Galatasaray'ı tebrik ederim çok güzel oynadılarPuan farkı 2 oldu sanırım, güzel oldu bana kalırsa fenerbahçe şampi...
![]()
Galatasaray'ı tebrik ederim çok güzel oynadılarPuan farkı 2 oldu sanırım, güzel oldu bana kalırsa fenerbahçe şampi...
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kahretsin ki ben hep böyle futbolla yenmeyi seviyorum Galatasaray'ı.. Eze eze yenmedik bu sefer, iyiki de öyle olmadı.. Çünkü bunun zevki daha başka..
Maçın adamı Volkan. Ama maç bitiminde yaptıkları tamamen taraftarı tahrik etmekten başka bir şey değil. Önce insan olmak lazım.
Last edited by meddah : 22.Nisan.2012 at 22:04 Reason: Biraz daha sakin
Galatasaray eze eze yenildi yok böyle birşey. 4 şutu var Fenerbahçe'nin benim bildiğim ikisi gol. Bizimkiler de kaçırma rekoru kırdılar sağolsunlar. Ata ata frikikten attık. O kadar pozisyona yazık bir tanesini at en azından ayıp denen birşey var...
Baros artık kendini yere atma yeter yemiyo kimse zaten inandırıcı da değilsin amacın ne acaba? Bütün pozsiyonu öldürüyosun devamlı. Melo'da milletle dalaşmasa tam süper olacak...
Emre Çolak devamlı top kaybetti sağolsun.
Şu takıma yaratıcı oyuncu şart. Sıkıştığımızda skoru değiştirebilsin. Olmuyo Emre ile Engin ile...
Volkan yine seviyesini belli etti...
Bu arada Volkan'a değinmeden geçemeyeceğim.Adam hayatının topunu oynadı.Valla bırakmasınlar Volkan'ı falan.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasaraylı arkadaşlarım çok rahat olsunlar.Şampiyonuz.
Last edited by LaigLeNoiR : 22.Nisan.2012 at 22:06 Reason: tahrik edici kısım silindi
Bunun olacağını tahmin etmiştim.Bu hafta tahminlerimi kupona yazsam zengindim be!
tebrikler gs maçı hakettiniz ama bir şeye parantez açmak istiyorum sahada tiyatrocu görmek istemiyoruz artık buna çanak tutan hakemleride istemiyoruz
Yani böyle söylüyosunuz ezdiniz bizde başka bişey demiyoruz ezdiniz ama sizinde yok mudur şanslı olduğunuz bir maç hemen söyliyim Beşiktaş maçı sizinde şansınız vardı ki gol tartışmaya açıktı.
Amacım tartışma çıkarmak felan değil, sadece şanslıydık ezildik ama yendik bırakın bizde aldığımız galibiyete sevinelim.
Son olarakta Volkana ayrı bir yer açmak gerek helal olsun diyorum, ellerine sağlık..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
kadıköydeki maçta taraftar dua ediyor diye ediyor diye alan edenlere birkaç resim göstermek gerek ama neyse![]()
Kazanmasını bildik, atamayana atarlar. artık 2 kupayı hiçbir güç alamaz elimizden![]()
İnşallah Alex ve Sow'un birşeyleri yoktur .
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu kadar hazmedemez oldugunuzu bilmiyodum yalnız.Gülüyorum sadece hemde katıla katıla.![]()
Bu arada Ziegler'e parantez beni mort ettigin icin cok sagol.
![]()
Hala hakem diyenlere sadece "" diyorum. Bana bir tane kırmızı kart bir tane haksız şey gösterirmisiniz ? Caner Elmander'e daldığı pozisyonda önce topa dokunuyor. El olan pozisyon el bile değil.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
oncelikle taraftarlarimizi tebrik ederim yine insanlik dersi verdiler
maça gelirsek rakibi ezdik bayilttik rakibi ama atamadik necati cok saç bas yoldurdu gerçekten 1-2 yenildik ona uzulmuyorum ama su oynadigimiz oyunun hakkini alamadik sansmi desem ne desem bilemedim , rakip 2 tane net atak ile geldi ikiside gol oldu yapcak birsey yok bu takim boyle oynasin canimi yesin sorun degil daha hersey bitmedi
canere verilmiyen kirmiziyada birsey demeye gerek yok hersey ortada acik ve net tek diyecegim hakemlerde insan onlarda hata yapabilir diyip geciyorum.![]()
Last edited by di canio : 22.Nisan.2012 at 22:37
Fenerbahçe yine de iki kupayı da alamayacak. Bu futbolla Boluspor'u bile yenemezler. Final maçları farklıdır. Ben şampiyonluğun son maça kalmayacağını biliyorum. Trabzonspor Fenerbahçe'yi de yenecektir.
Dk 17 Bayern attı Maç Sonucu : Bayern 2 - 1 R.Madrid
Dk 17 Madrid attı Maç Sonucu : R.Madrid 2 - 1 Barcelona
Dk 17 Fenerbahçe attı Maç Sonucu : Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray
Çok acayip işler dönüyo arkadaş.
Beyler sakin olalım şimdi.Tamam şu sezon kimseyi ezmediğimiz kadar ezdik Fenerbahçe'yi ama adamlarda bu sezon yapmadıkları kadar iyi savunma yaptılar,bulduklarını attılar.Baldır,şanstır farketmez, atamayana atarlar.Böyle maçlarda buldunmu atacaksın yoksa oradan Alex araya atar Bienvenu fiziğiyle pozisyon yaratır,bakarsın çok rahat alacağın maçı 2-1 yenilmişsin,tekrardan tebrikler Fenerbahçe.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
dünkü el clasico'nun daha kalitesiz oyuncularla bir tekrarı oldu bence. galatasaray iyi top oynasa da geçmişte de olduğu gibi iyi top oynayan galatasaray'ı yine geçmişte olduğu gibi yendik. eskiden rüştü faktörü vardı, şimdi volkan var. kısacası ölümüz yetti.
çok koşsalar da caner, mehmet, cristian ve selçuk aşırı derecede ağır kaldıklarından dolayı pasla çıkamadık. mücadeleci galatasaray oyuncularının presine karşı afalladık resmen. emre'nin değeri daha iyi anlaşıldı. emre kendini iyi hazırlasın kadıköy'e.
Ek olarak bir ara Allah'ım bu kadar da olmaz deyip bağırdım.Çok büyük bir hataya düştüm.Allah'ın adaleti büyüktür.Önce Baros'un direkten dönen topu,sonra bu maç Allah'ın adaleti büyüktür son maçta şampiyonuz.
Last edited by meddah : 22.Nisan.2012 at 22:12 Reason: Biraz daha sakin
Biz böyle oynayalım şampiyon oluruz zatenŞansa bir maç verdik hala arada 2 puan var her maçta bu kadar kaçıracak değiliz ya...
Bu arada Ziegler gol atar diyen arkadaşa; bravo![]()
Varya simdi böyle konusuyorsunuz 4 hafta sonra eger biz sampiyon olursak başlayacaksınız playoff sacma diye 9 puanlık fark bosa gitti diye.
Yine belli kişilerin mesajları uçmuşTutmuyor arkadaş şansı işte eğer Fener oynasaydı şu futbolu yine tarihi bi fark olurdu gibi. Ben biraz da olsun basirete bağlıyorum bu işi.
eto'o bitmiş.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
bu arada Volkan milli takımın kalesini bırakmalı, Tolga, Sinan geçmeli diyenlere iyi cevap verdi. çok kötü oynadık ama kazanmasını bildik.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bir VOLKAN'dır Fenerbahçe.