4-3-3 ile başlamak güzel ama Orhan ve Semih tercihleri tartışılır. Hadi Orhan GG'nin sakatlığındandırda neden Semih. Formda bir Bienvenu varken.
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
4-3-3 ile başlamak güzel ama Orhan ve Semih tercihleri tartışılır. Hadi Orhan GG'nin sakatlığındandırda neden Semih. Formda bir Bienvenu varken.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hakan ve ve Riera ile değil de maç içinde kanat değişince Engin Orhan'ı yer.
Stoch ve Eboue mücadelesi keyifli olucaktır. Dia bence ve umarım ki Hakan'ın üzerine oynarsa çok etkili olur. Semih adaşı Semih üzerinden oynarsa daha etkili olabilir özellikle Cristian ve Emre ile deneyeceği verkaçlar ile. Cristian takımı ileri taşır ve gününde olursa galibiyet zor olmaz.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Böyle maçlarda beklenmedik oyuncular beklenmedik performanslar gösterebilir.orhan'dan belli olmaz.gokhan 18 de var mi?
Beklediğim sistem ile sahadayız, bir kaç oyuncu değişikliği ile beraber. Gökhan Gönül hafta boyunca takımla doğru düzgün çalışmadı keza Alex de öyle. Yedek olmaları sürpriz değil. Bienvenu ve Semih bana göre ne kadar iyiyse o kadar kötü oyuncular. Birbirinden farkları yok, tercih meselesi olmuş. Çıkan 11'deki en kilit isim Dia. Çünkü Topuz'la başlasak oyunu kanatlara yayma anlamında sorun yaşayabilirdik. Dia'nın oyuna koyacağı ağırlık Stoch'un ağırlığı hafifletir ve onu oyun içinde unutturabilir. Her iki kanadı takır takır çalıştırırsak bir sağdan bir soldan nefes aldırmayız. Tabi bunlar kağıt üzerindeki tahminler. Futbol bir insan oyunu, robot değil. 90 dakika boyunca her şey olabilir. Umarım olabilecek bütün faktörler lehimize olur ve şampiyonluğu kazanırız.
...
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ279724SXQ
daha şimdiden dalaşmaya başlamışlar
Orhan konusunda pek sorun yokta Bienvenu olayı sacma![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Haydi aslanım. Skor tahminim 2-3![]()
Haydi Aslanlarım! Allah yardımcımız , şans yanımızda, kupa bizim olsun!
Football is simple,but Football Manager is not
Lokantaya gittik orda digiturk vardi 1.5 saat onceden gittim bide ne goreyim full kalabalik yer bulamadik dogru otobuse bindim evin ordaki kafeye geldim digiturkwebtv"den izlicez maçi![]()
Van Persie Twitter'dan;
Galatasaray'a gel derbide oyna ayıp ettinGalatasaray-Fenerbahçe derbisinden sizce kim galip çıkacak? Maçı izlemeye hazırım!![]()
Bol sanslar beyler !
Haydi Bol sans ik takimada...
Semih'in bu pozisyonunda yanlış olan nedir ?
Semih bence orda bisey yapmadi
Semih bisey yapmadı yazık pozisyon bozma yok kaleciye agır temas yok
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sakin olun beyler bu pozisyonda bile hata ariyorsunuz degaj kullanirken kalecinin onune geciyor