Bütün takım gitmiş neredeyse hocam.Yerine gelecek isimleri merakla bekliyorum![]()
çok iyi olmuş türkiye ye dönüş.iyi isimler bekliyorum başarılar hocam.
Başarılar dilerim. Finans şahane durumda, üstüne üstlük çöplükler de takımdan gitmiş. Bakalım nasıl bir kadro kuracaksın, gerçekten çok merak ediyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Önemli olan yerlerini nasıl dolduracağımız abi.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
İyi isimler gelmeyi kabul etmiyor. Türkiye'deki oyuncular bile gelmeyi kabul etmiyor. Bu sezon kupa alabilirsek itibarın biraz artmasıyla seneye daha iyi transferler olabilir.
Finans çok iyi ama gelecek oyuncu yok.
Doldurduk ama iyi mi kötü siz karar verirsiniz artık.![]()
TariboWest
Önce yabancı transferlerden başlayalım.
Stuttgart ile sözleşmesi sona eren Julian Schieber'i kadromuza kattık. Forvetteki ilk tercihimiz olacak.
Şili'li oyuncu Bryan Rabello'yu 2.5 m e ya kadromuza kattık. Sağ ve solda da oynayabiliyor. Onu biraz Alexis Sanchez'e benzetiyorum.
Portekiz'li defans oyuncusu Daniel Carriço'yu 2.5 m € ya Bari'den transfer ettik. O da ilk 11 de oynayacak.
Sırp oyuncu Milan Milanovic'i de Mersin'den 2.5 m € ya transfer ettik. Milan da Carrioço'nun partneri olacak.
Son yabancı transferimiz de Lourenço oldu. Genç oyuncunun bonservisine 3.5 m € ödedik. Orta sahada rotasyonda kullanmayı düşünüyorum bu sezon. Seneye de ilk 11 de olacak inşallah.
TariboWest
Transferler güzel bence.Yerlileri merakla bekliyorum asıl![]()
Aynen abi yerlileri merakle bekliyoruz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Fenerbahçe alt yapısından yetişen Okan Alkan'ı 4 m € ya transfer ettik. Kayseri'den sonra Deportivo'da kiralık oynayan Okan en son MLS takımlarından New York'ta mücadele veriyordu.
İsmail Köybaşı'ya alternatif olması açısından Kayserispor'dan Hasan Ali Kaldırım'ı 3.4 m € ya transfer ettik.
Cenk Gönen'e alternatif olması açısından İsviçre, Türkiye ve Arjantin vatandaşlıkları bulunan Eyüp Şahin ile sözleşme imzaladık. Bonservisine 1.5 m e ödedik.
Kadroda derinlik yaratması açısından 4 Türk oyuncu ile daha anlaştık.
Yunus Mallı
Serdar Gürler ( Kiralık )
Serkan Kurtulus
Murat Akça
Birazdan takımdaki diğer oyuncuları da paylaşacağım. Böylece takımı tanıtma fırsatı da olacak...
TariboWest
Bu sezon Avrupa'da oynamayacağımız için yerli oyunculara fazla takılmayın. Bu sezon itibarı biraz arttırabilirsek seneye bir revizyon daha yapabiliriz.
TariboWest
Şimdi de takım oyuncularından bahsedelim.
Cenk Gönen
İlk tercihimiz olacak. Cenk'e çok güveniyorum.
İbrahim Toraman
Yaşı 33 olsa da takım kaptanlığına ve abiliğine ihtiyacımız var. Beşiktaş forması altında futbolu bırakmasını sağlayayacağız.
İsmail Köybaşı
Sol bekte milli oyuncunun bizde olması avantaj. Cenk gibi o da takımda güvendiğim isimlerden.
Necip Uysal
Gelişimini tamamlamış ve takımın yıldızı konumunda. Yabancı kulüpler peşinde. Umarım başkan satmak gibi bir hata yapmaz.
Hamit Altıntop
İbrahim Toraman gibi Hamit'in de tecrübesine ihtiyacımız var. Hamit'i de 2. kaptan yapacağız. Fakat 2 aylık sakatlık yaşaması çok kötü oldu. Umarım bir an iyileşir ve forma için savaşmaya başlar.
Manuel Fernandes
Fernandes'i Necip ile birlikte orta ikilide kullanacağız. Deneyimi ve tecrübesiyle bu sezon büyük beklentim var.
Mehmet Erkut Şentürk
Şu anda ligde oynayabilecek konumda. Kafamı karıştıran şey sol tarafta başka alternatif yok. Bu bölgeye 1 oyuncu alacağız. Gelen oyuncunun kalitesine göre ilk 11 de olup olmayacağı belli olacak.
Mohamed Soudani
Müthiş bir potansiyeli var. Mohamed'i sağ tarafta kullanacağım. Gelişimiyle beraber umarım takıma da katkı verecektir.
Mustafa Pektemek
Schieber ile beraber dönüşümlü forma giyecekler. Mustafa da önemli oyuncularımızdan olacak.
Samed Yeşil
Geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak oynamış olan Samed 29 maçta 7 gol atmış. Bu sezon kupa maçlarında ve sakatlık olduğu zaman forma şansı bulacaktır.
1 transfer daha yapıp transfer geçmişini ve diziliş, oyuncu seçimleri hakkında bilgileri paylaşacağım.
TariboWest
Takım gayet iyi olmuş abi.Bu sezon ligde şampiyon olabilir miyiz ondan bahset bize.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
kadro çok sağlam . başarı gelecektir![]()
Hocam kadro ve transferler güzel de şu başlığı değiştirsek bir de daha güzel olacak![]()
Bi de başlık konusunda bana yardımcı olacak mı ?![]()
TariboWest
Sochaux'dan kiraladığımız Serdar Gürler hazırlık maçında sakatlandı ve 4 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Kiralık sözleşmesini iptal ettim ve kulübüne geri döndü.
TariboWest
Serdar sakatlanmasaydı çok daha güzel olurdu ama olsun, böyle de kadromuz yeterince iyi. Şampiyon olur muyuz bilmem ama ilk 3'e kesin gireriz diye düşünüyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Revizyon güzel olmuş, başarı gelicektir ama asıl düzen muhtemelen 2. yarıya doğru oturacaktır. Haydi hayırlısıbaşarılar hocam
![]()
1. Hafta
İlk resmi maçımızda galibiyetle tanıştık. Zorlu Eskişehir deplasmanında 3 puanı 3 golle aldık.
2. Hafta
Söyleyecek birşey bulamıyorum. İyi oynayan taraf bizdik fakat yakaladığı pozisyonları atan Fenerbahçe...
3. Hafta
Kasımpaşa'yı yendik ama çok zorlandık. Mustafa Pektemek'in acemice kırmızı kart görmesi ve yalnız bırakması affedilemez.
4. Hafta
3 gün sonra İBB deplasmanı olduğu için rotasyona gittim. Ama bu kadar kötü futbol ve böyle bir sonuç beklemiyordum. Yeni bir takım olduğumuz için bunları olağan karşılıyorum fakat bir an evvel toparlanmamız lazım.
Sezona iyi başlayamadık. Yeni bir takım olduğumuz için uyum sorunu yaşıyoruz. Özellikle Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra iyice dağıldık. Bir de sakatlıklar olunca kötü sonuçlar gelmeye başladı. Umarım sakatlar bir an evvel döner ve istediğimiz futbolu yansıtmaya başlarız.
TariboWest
Yavaş yavaş toparlanırız abi.Olur böyle başlarda.
Nam-ı diğer [Rec]ep