Selçuk neymiş bide Dünya şampiyonuymuş bırak ya.
Selçuk neymiş bide Dünya şampiyonuymuş bırak ya.
Voleybolda Gruptan Nasıl Çıkarız?
Filenin Sultanları eğer ABD’yi 3-0 veya 3-1'lik skorlarla yenmeyi başarırsa, Türkiye grup ikincisi olarak çeyrek finale kalıyor ve Japonya'yla eşleşiyor.
3-2 kazanırsak ise grup üçüncüsü olarak adımızı çeyrek finale yazdırıyoruz. Rakibimiz ise İtalya-Rusya maçının mağlubu olacak.
Çin'in Güney Kore'yi 3-2 mağlup etmesi sonrasında, eğer maçı 3-2 kaybedersek tek şansımız Sırbistan’ın Brezilya’dan iki set alması.
Eğer ABD’ye 3-0 ya da 3-1 yenilirsek, gruptan çıkmak için Sırbistan’ın bir sürpriz yaparak Brezilya’yı yenmesi gerekiyor.
2-0 öne geçerler, 2-1 yaparız ve sonuç olarak 3-1 yeniliriz.
Çok zor ABD'yi yenmek.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Amerika'yı Voleybolda Abartmamak Lazım Kore Ayarında Bir Takım Amerika. Gerçi Kore'ye Zorlandık Ama Kore'den de Amerika'dan da Üstünüz Voleybolda
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bolt'ta bugün koşuyor. Bilmeyenler için belirtmek lazım.
Açıkçası TRT yayınından pek memnun değilim. Müsabakaların takvimi konusunda sıkıntı var. Sporcularımızı takip edemiyoruz, önemli maçları takip edemiyoruz.
Valla abi bak, karşılaştır durumuABD 'nin bizden kat kat daha fazla tecrübesi var. 40 yıllık voleybol takipçisi gibi konuşuyorum ama geçmişe bakınca bu anlaşılıyor
http://tr.wikipedia.org/wiki/ABD_Kad...k%C4%B1m%C4%B1
Bu da bizimki
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BC...k%C4%B1m%C4%B1
Biz de son yıllarda çıkıştayız ama net bir şekilde onlardan üstünüz diyemeyiz bence.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maçlar aynı saatte başlıyormuş. Bu kötü oldu.
Basketbolda ABD Çin'i yendi az önce. Biz kazanırsak 2. sıraya çıkacağız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kadın basketten bahsediyoruz abi![]()
Baskette grubu 2.bitirdik, hırvat maçı formalite. Rakibimiz Rusya olacak çeyrek finalde.
http://www.london2012.com/country/tu...day/index.html şuradan her sabah bakıyorum ben bugün bizden kim ne zaman yarışacaksa yazıyor.
http://www.london2012.com/schedule-and-results/ bu da genel takvim. gerçekten çok iyi oluyor bu. o an canlı olan ne varsa yanında işaret çıkıyor falan açıp izliyorum.
Ayrıca belirtelim voleybol maçımız TRT HABER'de.
Aslında Biraz Kaderleri Hollandaya Benziyor Tecrübe Konusunda Adamlar Kat ve Kat Tecrübeli Ama Bir Şekilde İpi Göğüsleyemiyorlar.
Üstün Demek Biraz Aşırı Olmuş Olabilir Ama O da Biraz Gaz Olsun Takıma![]()
rezalet nagihanda diskalifiye edildi...
Al işte. Nagehan 400 metre engelli koşuda erken çıkış yaptığı için kırmızı kart yedi.
İlk hatada elemek çok saçma. Geçtiğimiz seneydi sanırım Dünya Şampiyonası'nda Erkekler 100 metre'de de Usain Bolt elenmişti böyle. Eskiden 2 kez hatalı çıkış yaparsan eleniyordun, değiştirdiler. Dün yüzmede Erkekler 1500 metre serbest'te Çinli Yang Sun hatalı çıkış yaptı ama diskalifiye edilmedi. Tekrar çıkış yapıldı adam kendisine ait dünya rekorunu 3 saniye kadar geliştirdi.
üzerindeki altın kazanma baskısındandır genelde tüm sporcularımızda varmış ya baskı....
dışardan birini getirsen o tabanca sesini duyunca çıkılacağını bilir.
yorumlara bak normalde Davidova benim çok rahat geçtiğim sporcu diyor. Bizimkiler genelde lafta biri 133 e antremanda tenezzül bile etmiyorum 135 - 140 deniyorum ve çok rahat kaldırıryorum der 133 ü kaldıramaz baskıdandır baskıdan...
Nagihan'dan bir madalya umudumuz yoktu ki zaten.
Powell finalde yok...Gatlin çok fena iş çıkardı ABD zaten her alanda coştu Londra'da...Bakalım finalde ne yapacak Gatlin...
Bolt bildiğiniz gibiBailey'de 2. oldu...
Yaşlı kurt Dwain Chambers elendi. Bolt uçtu her zamanki gibi, Gatlin'den kötü ama derecesi. Kendini finale saklıyordur.
Usain Bolt niye böyle yahu? Yarı finalde bir kere sağına bakıp yarışın en sonunda da bariz yavaşladı. Biraz bozmasa konsantrasyonunu yarı finalde dünya rekoru gelirdi. Umarım bu laubaliliği finalde yapmaz da bir rekor görürüz![]()
7
Basketbol maçımızı Trt Spor vermeyecek mi?
Voleybol maçında resmen savaş var
13-9 öndeyiz.
3-2 yenilirsek çıkıyoruz setlerde Brezilya'ya karşı üstün oluyoruz.. (Brezilya'nın, Sırp'ları yendiğini varsayarsak..)
Basketbolda da yensek de yenilsek de 2. oluyoruz ve Rusya ile eşleşeceğiz..
nerden izliyosun maçı?