4-2-2-2 dizilimli bir taktik yapabilirsin abi. Hazır arıyorsan forumda falan bakın.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ben kendime şahane bir 4-2-2-2 dizlimi ayarladım upload edip özelden gönderebilirim![]()
İkisi kiralık toplam 6 oyuncu transfer ettik.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ganalıdan,Yunandan ve Polonyalı elemanlardan çok ümtliyim hocam, bu sezon liderliği kovalarsın bence
Hasler'i sanırım 4.sezon sonu yollayacağım. Çünkü 2 sezondur istiyorlar satmıyorum 1.5 - 2 Mn € civarına. Fiyatı 3'ü buldu artık 5'e falan okuturum ben bunu![]()
Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'ne kulüp yollamayan tek ülke Lihtenştayn.Ya da yollayamayan diyelim çünkü kendi ligleri yok.Biz de aslen Lihtenştayn'ın kulübü olduğumuz için Avrupa Ligi'ne gidebiliyoruz sadece.Yani hiç bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz.Şurada bir 5 sezonu tamamladıktan sonra teklif gelirse başka takımlardan gitmeyi düşünüyorum zaten sırf Şampiyonlar Ligi için.
Hazırlık Maçlarımız
Sattığımız Oyuncular
Bu sezon kullanacağımız taktiklerin linki;
http://s2.dosya.tc/server18/v25iyg/VaduzTaktik.rar.html
Burada 3 taktik var.Adları üstünde zaten ama söyleyeyim, attack yazan genel olarak kullanacağımız maç başı taktiğimiz.Contain gol yemememiz gereken durumlarda kullanacağımız taktik.Overload ise acil gol atmamız gereken durumlarda kullanacağımız taktik.
Taktikler öyle iddialı taktikler değil.Daha çok kadromdaki oyunculara özel komutlarla ayarlandığı için takımınıza uyum sağlamayabilir.Ama incelemek isteyenler için upload ettim.
Kullanmak isteyenlere ufak bir not, contain ve overload adlı taktikleri maç içerisinde en fazla 10-15 dakika kullanın.
Coşkun Alhassan ne halde ya, iyi gelişiyor diye biliyordum ben.
Buyur Berkay'ım. Daha çok yedek kalıyor aslında. Ama geliştikçe oynayacak inşallah.
![]()
Geçen sezon 2.olmuşuz çok iyi fakat ŞL'ye alınmamak garip olmuş.Transferler gayet güzel![]()
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme İlk Maçı
3. Ön Eleme Kurası
1.Hafta
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Rövanş Maçı
Taktiğimiz yeni, henüz tam alışamadı takım.Alıştığımızda çok daha iyi olacak ilk maç ufak bir kaza yaşadık Gürcü rakibimiz karşısında ama rövanşta telafi ettik çok şükür
2.Hafta
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme İlk Maçı
3.Hafta
Umarım Tel Aviv'i geçebiliriz. Avantaj onlarda...
TariboWest