Ben kendime şahane bir 4-2-2-2 dizlimi ayarladım upload edip özelden gönderebilirim![]()
İkisi kiralık toplam 6 oyuncu transfer ettik.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ganalıdan,Yunandan ve Polonyalı elemanlardan çok ümtliyim hocam, bu sezon liderliği kovalarsın bence
Hasler'i sanırım 4.sezon sonu yollayacağım. Çünkü 2 sezondur istiyorlar satmıyorum 1.5 - 2 Mn € civarına. Fiyatı 3'ü buldu artık 5'e falan okuturum ben bunu![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'ne kulüp yollamayan tek ülke Lihtenştayn.Ya da yollayamayan diyelim çünkü kendi ligleri yok.Biz de aslen Lihtenştayn'ın kulübü olduğumuz için Avrupa Ligi'ne gidebiliyoruz sadece.Yani hiç bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz.Şurada bir 5 sezonu tamamladıktan sonra teklif gelirse başka takımlardan gitmeyi düşünüyorum zaten sırf Şampiyonlar Ligi için.
Coşkun Alhassan ne halde ya, iyi gelişiyor diye biliyordum ben.
Buyur Berkay'ım. Daha çok yedek kalıyor aslında. Ama geliştikçe oynayacak inşallah.
![]()
Geçen sezon 2.olmuşuz çok iyi fakat ŞL'ye alınmamak garip olmuş.Transferler gayet güzel![]()
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme İlk Maçı
3. Ön Eleme Kurası
1.Hafta
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Rövanş Maçı
Taktiğimiz yeni, henüz tam alışamadı takım.Alıştığımızda çok daha iyi olacak ilk maç ufak bir kaza yaşadık Gürcü rakibimiz karşısında ama rövanşta telafi ettik çok şükür
2.Hafta
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme İlk Maçı
3.Hafta
Umarım Tel Aviv'i geçebiliriz. Avantaj onlarda...
TariboWest
Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Rövanş Maçı
Play-off Rakibimiz
Bir ara eleniyoruz dedim Tel-aviv maçında ama rakibimiz üstün oynamasına rağmen şanslı olan taraftık ve turu geçtik.Yeni rakibimiz Partizan'ın da bizden üstün olduğunu düşünmüyorum.Zorlanıyoruz şu aşamada sezon başı taktiğin de oturmaması sebebiyle ama her şey güzel olacak
İsrail deplasmanında zorlanacaksın abi içerde 2 yemek kötü olmuş.
edit: derken elemişsin![]()
OYUN BAŞLASIN
4.Hafta
5.Hafta
UEFA Avrupa Ligi Play-Off İlk Maçı
Kendi ülkenden kupaya katıldığın için Ş.L ye gidemiyosun heralde çünkü o ülkede sadece tek takım gidiyo oda Avrupa Ligine![]()