Fark attık ama adamlar penaltıyı atsalar maç zor dönerdi.Lütfen hocam korkak oynatma şu takımı artık.
Fark attık ama adamlar penaltıyı atsalar maç zor dönerdi.Lütfen hocam korkak oynatma şu takımı artık.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Skor taraftarı değilim maçın başında sonuna böyle oynayıp 1-4 kazanmadık son 15 dakikada geldi bu skor ama bilmem 25 maçtır yenilmeyne takımıda 1-4 yenmek keyif![]()
Sow'un kalitesinden şüphe edenin, futbol bilgisinden şüphe ederim.. Kısıtlı sürede 1 pozisyon 1 golle oynadı.. Bu takımın forveti, oruç da tutsa, hacca da gitse, zekat da verse Sow'dur..
Sow kalitesini tekrardan göstermiş oldu.Takıma kaliteli ortasaha şart.Forvetimiz belli zaten.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Allah için, Sow'u takımımda görmek çok isterdim.Harika bi golcü ya.
Volkan Demirel bu takımın herşeyi.2 tane %100 golü çıkarttı takımını tura tutundurdu.
SEVİORUZ SENİ VOLKANNN
Fenerbahçe bitmiş beyler. Bitmiş. Çok bilmişliğe gerek yok, Emre tarzı top alan, oyun kuran bir oyuncu alındığında uyum sağlanınca nasıl bir takım olabileceğimizi kestirmek güç değil.
Last edited by DaveJones : 09.Ağustos.2012 at 00:18
Copenhag 2-2 yaptı tekrardan.Bu skor Copenhag'ı geçirir.
kopenhag 2 2 oldu
kopenhag çıksın ordan panatinaykos gelsin
Kopenhag'dan gol haberi var ... 2-2
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Brugge maçı 2-2 oldu.
Ek: Dakika 77.
Kopenhag çıksın ordanda dinamo hariç kim gelirse gelsin
İlk maçları 0-0mış. Kopenhag bu sonuçla çıkıyor.
Fenerbahçe bitmiş diyenlerle dalga geçenler heralde maçı izlemedi 4-1 diye ezdiğimizi falan düşünüyo. Eğer penaltı gol olsaydı her şey çok farklı olurudu, öncesi daha da vahim zaten çok kötü bir futbol oynadık. Penaltıyı kaçırdıktan sonra karşı takım mental olarak çökmese skor böyle olmazdı. Morali çökmüş bi takımı dağıtmak kolaydır zaten Fenerbahçe harikalar yaratmadı 4-1 kazanarak.
Alex çıktıktan sonra daha beğendim takımımı. Kaptan emeğine sağlık ama yetmiyor bence artık.
Club Brugge bastırıyor, az önce net bir pozisyon kaçtı, dakika 89.
Ek: 4 dakikalık uzatma verildi. Brugge gol attı ama gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
Last edited by Crazycat : 09.Ağustos.2012 at 00:27
Sow'u ilk gördüğümde aha Emenikenin benzeri dedimde hiç benzerlikleri yok.Siyahi oyuncular genelde hızlı koşar topu önüne atılmasını ister.Sow ayağına istiyor.
FC Copenhagen gol attı ve tur atladı. Maç 3-2 bitti.
F.Bahçe güzel bir skorla turu geçmeyi bilmiş. Bundan sonraki rakiplere baktım da, seribaşı olmaması daha iyi olacak sanki.
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 4. turundaki muhtemel rakipleri Dinamo Kiev, Braga,Spartak Moskova, Panathinaikos, Kopenhagen.
Pana yada Kopenhag gelir inşallah.
Tercihim Pana olur, görülecek bir hesabımız vardı onlarla.
Burak
pana gelsinde deplase olalım, izin çıkarsa tabi
Sana patlamış gibi olcam ama böyle düşünen herkese diyorum..
Herkesin dilinde Young Boys da Young Boys.. Neymiş mahalle takımıymış, neymiş potansiyeli çok düşük takımmış.. Young Boys karşısında her iki maçta da 2. yarılarda 10 kişi oynadığımızı unutmayın.. İlk maçta Kazım atılmasa maç 2-1 iken daha da fark olacak konumdaydı 85 de penaltıdan 2-2 oldu.. İkinci maç takım 2. yarıya bomba gibi başlamış Stoch atıldı..
Hadi bunları da geçtim, bizden sonra Young Boys Tottenham'ı ne hallere düşürdü herkes gelsin bi izlesin maçı.. Maç kadrolarını söylemiyorum bile, Bilicalar Gökhan Ünallar vs..
Ortada ders alınacak bi durum yok ki ders alalım.. Ha eğer ders alacak birisi varsa o da "Young Boys kalibresi, PAOK gibi takıma elenme" gibi terimleri kullananların ders alması lazım..
Maçın özeti düştü mü nete beyler?
So what?
Saike
Tebrikler FenerbahçeKuyt müthiş başlamış sezona,bu maçta forvet mevkinde mi çıktı ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kopenhag'ın gelmesini o kadar istemeyin bence. Ama Pana eskiye göre çok zayıf.