Müller 2-0 Bayernnn
Müller 2-0 Bayernnn
Naber lan çocuk bakıcısı Wenger? Sizin gibi takımların Avrupa'da ne işi var ya?! Köy takımı sizi!![]()
Wenger delirdi kenarda hahaha hiç sevmiyorum şu adamı ve takımı güle güle arsenallll![]()
Arsenal son 7 yıldır kupa kazanmıyor bunla beraber 8 olacak gibi...
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Zaten Wenger nasıl kovulmuyor anlamıyorum bu kadar senedir kupa alamıyor daha neyi bekliyorlarsa.![]()
besiktaslilar ile ne alaka arsenal![]()
Şöyle alaka Liverpool'a yenildiğimiz sezon fark yiyen takımlarla ilgili "Böyle takımların Şampiyonlar ligine alınmaması gerekir." diye açıklama yapmıştı. O yüzden taraftarlar Wenger'e biraz uyuz. İki hafta sonra Tottenham deplasmanında alınacak yenilgi ile gelecek sezon için Şampiyonlar ligi şansı zora girecek. Tottenham ile arada 4 puan fark var ve Tottenham deplasmanında kaybederlerse fark iyice açılacak. Tottenham'ın Arsenal'dan daha iyi kadrosu olduğunu düşünüyorum. Bu sezon ilk dört içerisinde olacaklardır bence. Gelecek sezon için Şampiyonlar ligine katılma hakkı kazanamazsa kesinlikle ayrılacaktır. Bu maçın öncesinde yaptığı basın açıklamasını bul oku ayrılık sinyallerini veriyor zaten yavaş yavaş. Arsenal'ın sonu da Liverpool gibi olursa hiç şaşırmam. Gelecek sezonlarda daha zor durumlara düşebilir Arsenal. Rakiplerinin baya gerisinde kaldı.
2-1 oldu podolski attı
Neuer maden arıyordu herhalde nasıl bi goldü öyle.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Lucas Podoskiden geldi gol.
3 oldu Arsenal hadi yavrum dön köyüne
Adam Grioud'u 70'de aldı oyuna.
B.Munich imremdiğim bir takım oldu bana göre Avrupa'da ki en iyi futbolu oynuyorlar ve bir İngiltere deplasmanında rakibini rezil rüsva ettiler.
Benim bu sene favorim Bayern.
Bayern iyi top oynuyor kabul de öteki taraftan da bakmak gerekir olaya.Arsenal çok mu iyiydi ?Arsene Wenger özellikle son 2 sezondur genç aşkı yüzünden takımı rezil ediyor.Ve bu adamın zihniyeti değişmedikçe Arsenal'in durumu da değişmez evinde kepaze ola ola elenir şaşırmadım Bayern'in kazanmasına gerçekten çok iyi kadrosu var
Olay Wenger'in genç aşkı falan değil yahu. Arsenalin borcu fazlaydı bu borç yüzünden transfere büyük paralar ayıramadıkları içinde bu haldeler yoksa Wenger niye Fabregas,Persie,Cilciy ve diğer yıldızlarını yollasınki. Kulüp yeni yeni düze çıkmaya başladı. Oyunculara yuksek maaş veremeyince haliyle yıldızları isteyende olunca tercihlerini gitmekten yana kullanıyorlar. Arenalde şuanda işler yolunda değil ama ileride daha iyi durumda olacaklardır.
Okuldan arkadaşlar ile konuşuyorduk Milan-Barcelona eşleşmesini de ben direk Milan alır diye düşünüyorum falan demiştim.
Ben çok inandım açıkcası Milan'ın kazanacağına biliyordum ters geleceklerini, bugün gittiğimde bilmiyodum maç skorunu söylediklerinde çok da şaşırmadım.
Özeti izledim az önce çok güzel maç olmuş ancak İniesta şutu dışında cidden atakları yok. Barcelona'ya karşı topla oynama da istatistik olarak ezilmiş olmaları normal bir durum bence.
Kazandık, inşAllah üst tura da çıkacak Milan.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu adamlar kaç senedir çok büyük bir oyuncu getirdi mi borcu olacak.Şu Premier Lig'in gelirleri bizim ligte olsa çağ atlarız.Tamamen Wenger'in gençlik aşkı tecrübeli isimlerle de devam edebilirler sonuçta.Hatırlatmak isterim geçen sene Manchester 8 atınca adamlar kaç milyon para harcadı borcu olan takım o kadar bonkör olma lüksüne sahip değil![]()
Arsenal bitmiş arkadaş, rezil oldular dün gece. Wenger sezon sonu ayrılır. Münih çok iyi top oynuyor, geçen sene kaçan kupayı bu sene alacaklar galiba.
Canım FEDA olsun sana !
Milan 2'yi attı barcaya
* Milan 57. dakikada Boateng'in golüyle 1-0 öne geçti.
* Milan 81. dakikada Muntari ile skoru 2-0 yaptı.
Vay bee Barca elenirse ne samata olur.![]()
Helal olsun Milan'a ama turu Barça geçecektir tahminim ikinci maç 4 veya 5 tane atarlar hele bir de Milan çekilirse...
...
...
Bir önceki mesajına cevap yazıyorum. Barcelona'ya karşı Camp Nou'da hangi takım hucum oynayarak karşılık verebildi ? Real dahil. Böyle bir deplasmanda Muntari ve Nocerino gibi rakibini ısıran oyuncuları ilk 11'de oynatmak yerine Ambrosini ve Montolivo gibi teknik oyuncularla başlamış. Özellikle Muntari nasıl yedek başlar böyle bir maçta aklım almadı. Maçı izlemedim ama Allegri'nin oyuncu seçimleri bu maç için baya bir tartışılır.
Tamam kabul abartı olduŞöyle diyeyim basit oynayan bir orta saha. Gattuso'nun pas yapanı desek daha doğru olur. Tam olarak Allegri çıkardığı ilk 11 ile Barca'nın baskısını nasıl kırmayı düşünmüş acaba. İş işten geçtikten sonra Muntari'yi oyuna sokması da favorim olacak hep.
...
Hucum oynamak değilde hangi takım Camp Nou'da kendi oyununu oynayarak Barca'ya karşılık verdi desem daha doğru olacak. Sonuçta hiç bir takım hurra hucum futbolu oynamıyor. Sende anlamışsındır zaten benim ne demek istediğimi.
Maçı izlememiştim ama tekrarını izlediğimde Barcelona çok çok iyi oynamış. Maç öncesi oyuncuların açıklamaları turu geçecekleri yönündeydi. Barcelona'ya 6 gol lazım olsa 6 tane yine atarmış. 5-0'lık Real maçından sonra en kusursuz oyunlarından bir tanesi.
Mourinhonun yaptığını Allegride yapabilirmi acaba![]()