Sahada RvP kadar ne yaptığını bilen -Ronaldo da dahil- başka oyuncu yoktu bugün... Yaptığı her hareket olumlu ve sonuca yönelik.. Gittiği her takımı bir üst klasa çıkarabilecek birisi gerçekten..
Bugün de çok şanssızdı, gol bekliyordum ama olmadı..
Sahada RvP kadar ne yaptığını bilen -Ronaldo da dahil- başka oyuncu yoktu bugün... Yaptığı her hareket olumlu ve sonuca yönelik.. Gittiği her takımı bir üst klasa çıkarabilecek birisi gerçekten..
Bugün de çok şanssızdı, gol bekliyordum ama olmadı..
Shaktar oyununu izledim.Taktik futbol oynuyorlar kontralar cıkmaya deniyorlar.Tam bir taktik takımı kurmuş Lucescu.Bugun yedikleri 2 gol tamamen şansızlık.Heleki 2 gol.Tamamen şansızlık.İlk gollerini görmedim 2 gol cok kaliteydi.
İlk yarı Dortmund cok iyi analiz etrmiş Lucescu.İkinci yarı Kuduz aşısı misali yaptı.Mikrobu kendi mikrobuyla öldür.Shaktar ikinci yarı bol pas yapmaya başladı.Top 2 yarını genelinde onların elinde kaldı.2 tane net poziyon verdiler 1 atamadı Dortmund ikinci maç almanyada hiç belli olmaz.
Dortmund İlk Yarı Cok iyiydi.
İkinci yarı Shaktar biraz daha iyiydi.
Ayrıca top rakipteyken Dortmund 3 oyuncunun her defasında basması kötü bir savunma örneği olmuş cok iyi pas yapsa orta sahayı rahat geçerler.Genelde yapamadı maç içinde Shaktar.
varane muthis defans ya. madrid salladi ama yikamadi resmen tek kale oynadi manu bi 5-10 dakka rahat cikamamisti yari sahasindan2.ci maclarda madrid eler shaktar eler.
Enfes gol attı Ronaldo , tabii rahat vurdurmamak gerekirdi o kadar.
Shaktar'ın ilk golü de 2. golü de çok güzeldi.
Varane ise çok sağlam defans, çok beğeniyorum kendisini
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Manu deplasmanda alabileceği en iyi skoru aldı. En büyük avantajı ikinci maçta 0-0'ın Manu'ya yaraması. Böylece Sir oyun anlayışından ödün vermeyecektir. Rakip ayrıt etmeden bu sezon Manu daha çok kontraya yatkın oynadığı için diyorum. İkinci maçta Ronaldo'ya büyük iş düşecek. Real ilk maçı bir şekilde kazansaydı mutlak favori görürdüm ikinci maç öncesi ama 1-1'lik skorla Manu daha avantajlı konumda.
İbrahimovic'in kırmızı kartı bence yanlış karar olmuş. Kırmızı kartlık bir şey yok orda.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu Hafta Oynanacak Maçlar
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
21.45'te Arsenal-Bayern maçı var NTV ve NTV Spor'dan yayınlanacak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arsenal kazanacak maçı,genel kanı almanların kazanacağı yönünde ama.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İngiltere'ye gidip maç almak kolay değil, beraberlik kokuyor.
Canım FEDA olsun sana !
Goll Kroos attı Toni Kroosssssssssssss
Güzel attı.Erken yedi Arsenal.Sanırım bu turu Münih güle oynaya geçer.
arsenali harcıcaklar![]()
Müller 2-0 Bayernnn
Naber lan çocuk bakıcısı Wenger? Sizin gibi takımların Avrupa'da ne işi var ya?! Köy takımı sizi!![]()
Wenger delirdi kenarda hahaha hiç sevmiyorum şu adamı ve takımı güle güle arsenallll![]()
Arsenal son 7 yıldır kupa kazanmıyor bunla beraber 8 olacak gibi...
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Zaten Wenger nasıl kovulmuyor anlamıyorum bu kadar senedir kupa alamıyor daha neyi bekliyorlarsa.![]()
besiktaslilar ile ne alaka arsenal![]()
2-1 oldu podolski attı
Neuer maden arıyordu herhalde nasıl bi goldü öyle.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Lucas Podoskiden geldi gol.
Şöyle alaka Liverpool'a yenildiğimiz sezon fark yiyen takımlarla ilgili "Böyle takımların Şampiyonlar ligine alınmaması gerekir." diye açıklama yapmıştı. O yüzden taraftarlar Wenger'e biraz uyuz. İki hafta sonra Tottenham deplasmanında alınacak yenilgi ile gelecek sezon için Şampiyonlar ligi şansı zora girecek. Tottenham ile arada 4 puan fark var ve Tottenham deplasmanında kaybederlerse fark iyice açılacak. Tottenham'ın Arsenal'dan daha iyi kadrosu olduğunu düşünüyorum. Bu sezon ilk dört içerisinde olacaklardır bence. Gelecek sezon için Şampiyonlar ligine katılma hakkı kazanamazsa kesinlikle ayrılacaktır. Bu maçın öncesinde yaptığı basın açıklamasını bul oku ayrılık sinyallerini veriyor zaten yavaş yavaş. Arsenal'ın sonu da Liverpool gibi olursa hiç şaşırmam. Gelecek sezonlarda daha zor durumlara düşebilir Arsenal. Rakiplerinin baya gerisinde kaldı.
3 oldu Arsenal hadi yavrum dön köyüne
Adam Grioud'u 70'de aldı oyuna.
B.Munich imremdiğim bir takım oldu bana göre Avrupa'da ki en iyi futbolu oynuyorlar ve bir İngiltere deplasmanında rakibini rezil rüsva ettiler.
Benim bu sene favorim Bayern.