Mahalleden 5 kişi toplasam FB Ülker'den daha kötü bir performans çıkaramazdık bence...
50-19 nedir arkadaş insanda utanma olur.
Mahalleden 5 kişi toplasam FB Ülker'den daha kötü bir performans çıkaramazdık bence...
50-19 nedir arkadaş insanda utanma olur.
...
Fenerbahçe Ülker,Pianigiani'yi göndermek için daha neyi bekliyor?Ya takım ona karşı tavır aldı oynamak istemiyor,yada o yönetmek istemiyor.Kenarda öylece oturuyor.Gerçekten bu bütçe ile kurulmuş kadronun gösterdiği performans fiyaskodanda öte.
Utanıyorum şu maçı izlemekten 19-50 bitti ilk çeyrek.50 sayı farkla yeniliriz bu gidisle 1 kisi bile çabalamıyor.Kalbimiz Efes'le artık inşallah Final Four'a kalıcaklar.
Beşiktaş'ı solladı F.Bahçe. 20 dakikada 19 sayı nedir yahu?! Bu kadar mı aciz bu takım?! Bu kadronun karşılığı bu değil.
33 sayı buldu fenerbahçe şu anda 15 sayı bogdanovic 12 sayı bo 6 sayı geriye kalan 10 kişi...
41-82 oldu, tam tamına 2 katı. Böyle bir rezillik yok. Çekilsinler sahadan, bundan iyidir!
Üstelik 8 dakika var maçın bitmesine.
piangini hemen kovulmali ayiptir ayip o kadro nasil 40-50 sayi fark yer
Rakip Barcelona yenilebilirsin eyvallah ama bu kadar da olmaz be abi. Üstelik 40 sayı yiyecek kadar kötü bir takımda değil Fenerbahçe.
Canım FEDA olsun sana !
Tek kelimeyle rezillik! Jöle kafa artık istifasını mı veriyor , kovuluyor mu napıyorsa yapsın bu takımdan gitsin. Yardımcı koç varken en azından savunma yapmayı deniyordu takım şimdi ise koca bir "0". Yenilmeninde bir adabı var sen Euroleague'de oynuyorsun bütçen belki de çoğu takımdan fazla. Ayıptır, yazıktır. Başta Pianigiani olmak üzere yanına Batiste'i , Kaya'yı alıp gitsin. Ruh kalmamış ruh.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Pianigiani'nin biraz olsun utanması varsa, bu skordan sonra istifa dilekçesini yazar ve alacaklarını bırakıp gider.
Kaya Peker ve İlkan Karaman fiziklerinin dışında sıfır basketbol zekası ve tekniği var.Şut stilleri,oyundaki duruşları felan çok berbat.Boy var gerisi fıs.
Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş konuşuladursun, yarın yine Efes "Pilsen" i desteklemeye gidiyoruz. Salon, atmosfer, oyun hepsi harika. Sizlere de tavsiye ederim.
Football is simple,but Football Manager is not
Sezon sonu Batiste , Tripkovic , McCaleb , Kaya Peker hemen gönderilmeli aldıklarının karşılıgını vermiyorlar.
"Basketbolu icat ederken böyle bir şey ortaya çıkacağını düşünmemiştim" Kaya Peker'in jump hooklarını izleyen Dr.James Naismith
Olumlu taraftan bakarsak en azından Barcelona önünde FBahçe'nin savunması ilerleme kaydetti diyebiliriz. İlk maç 100 bu maç 99 sayı yediler.
Son olarak ben olacakları söyleyeyim pazartesi fenerbahçe beşiktaşı yenecek söz de basketbol takip edenler fenerbahçenin galibiyetini ve türkiye almasını konuşacaklar her şey güllük gülistanlık sorun yok yani
Tamam Barcelona çok iyi takımda 25-30 milyona kurulan takım 40 sayı fark yemez, olmamalı bu kadar. Allah sabır versin Fenerlilere ne diyim
Screw you guys, I'm goin' home
Bizde Khimki'den 31 sayı fark yedik. Bu kadar kişiliksiz bir oyun oynanmaz yahu. Top 16'ya kaldık diye sevindik zehir ettiler. Artık bitse de taraftarda bu işkenceden bir an önce kurtulsa. Ligde de kazandığımız maçları hep ismimiz ile kazandık. Bu sezon baskette hiç bir şey yok.
Ya bu Teodosic dunyanın en iyi basketbolcusu ya da ben ne zaman maçını izlesem şov yapıyor tek başına skorun 4te3ünü üretiyor. Anlamadım bu işi ben.
Allahım ne maçtı be ne maçtı ya 63-60 CSKA'yı da devirdik yallah Teo !
Teo'nun en büyük rakibi türkler adam son 2.5 yıl da bizden çektiği kadar hiç bir şeyden çekmedi..7 maç üst üste helal olsun efes
Helal olsun Efes.İnşallah kupayı getirecek ülkemize.
Efes özellikle ikinci yarıda destansı bir savunmayla devirdi CSKA'yı. Helal size !
Allah'ım o nasıl bir maçtı, heyecandan ayakta izledim maçı oturamadım olduğum yerde, müthiş savunma kötü üçlük yüzdesi, 4. çeyrek dışında kısmen kötü hücum performansı ancak hakkaten müthiş bi zafer geldi sonunda..
Oktay hocaya da artık çok büyük bir saygı besliyorum.. Bu şöleni yaşattı bu yıl, helal olsun..
Sinan o topu çalıp ters turnikeyle bitirince inandım bu maçı alacağımıza. Teşekkürler Mahmuti!
İlk çeyrekte çok gereksiz sayı yedi Efes, Teodosic'i yıldız yaptı, Khryapa'nın yokluğunu Teodosic hissettirmedi ta ki Sinan oyuna girene kadar. Ondan sonrası muhteşemdi maçın zaten, hakettiği bi galibiyet aldı Efes, helal olsun.
Oktay Mahmut'i de ayrı bir tebriği hakediyor. Geçen sene bize bu sene Efes'e yaşattıkları gerçekten muhteşem.
Screw you guys, I'm goin' home
Helal olsun Anadolu Efes, helal olsun Oktay Mahmudi ve ekibi. Final fouru hak ediyorsunuz! Ne varsa sizde var bu sene!
Basketbol'da tek adres Anadolu Efes.Helal olsun !
Canım FEDA olsun sana !
Şimdi maçtan geldim. Yine mükemmel bir maç oldu. Salon o kadar inanıyordu ki Efes' e, fark ne olursa olsun hiçbir zaman umudumuzu kaybetmemiştik.
Helal olsun bu takıma ! böyle devam.
Football is simple,but Football Manager is not
?? - cok antipatik, amac sadece fenerlileri kiskirtmak galiba.
efes muthis bir basketbol ekolu, turkiyenin her zaman lokomotifi oldu. bu 7 maclik galibiyet serisiyle yine bizi gururlandirdilar. is sadece transfer yapmak degil, bunu gosterdiler.
ulker de bir donem cok dogru isler yapti, ta ki fenerle birlesene kadar. fenerbahce de umarim en yakin zamanda yanlis yoldan doner. aydin ors'un neden ayrildigini simdi daha iyi anliyorum. olabilecekleri gorebilmis nihayetinde.
3 takimla geldigimiz bu noktadan en azindan 1 takimla final 4 yolunda olmamiz guzel, keske daha cok sayida takimla ilerleyebilseydik.
teonun da taktiksel olarak yildizlasmasina musaade etmis olabilir mahmudi. boylelikle %100 ona endeksli bir oyuna donduler. oyle olunca diger oyuncular da sogutuldu. hicbir donem oyuna giremedi diger cska oyunculari. son periyotta da teoyu bloke edince cska caresiz kaldi. mahmudi messinayi sahane bir sekilde avladi, ancak bu kadar iyi oynayabilirdik.
Teodosiç dışında kalan 11 CSKA oyuncusundan 36 sayı geldi yanılmıyorsam, Teodosiç 24 sayı attı. 19 sayı da Kaun attı. İkisinin toplamı diğer CSKA'lı oyuncuları 2,5'a katlıyor. Bu durumda CSKA'nın yenmesi zordu bu Efes karşısında, işi bu derece zor noktaya getiren çok çok düşük 3 sayı yüzdesiydi. Kerem'in atışına kadar 0/11 değil de 3/11 olsaydı bu maç daha rahat geçebilirdi..
Komik gelen bir kaç tweet vardı sadece paylaştım kışkırtma amacım yokru ve fenerbahçe bu sezon çok çok çok kötü savunma yok hücum yok isabet yok 2 şey var sadece bogdanovicin sayıları ve arada bo'nun penetreleri bu paranın karşılığı bu değil ve fenerbahçe yaşlı işi bitmiş adamlar almaktan vazgeçmeli takımın yaş ortalaması da çok fazla zaten böyle olunca saha da basketbola iştahlı adamlar görünmüyor