Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 299 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Milyon dolarlara stad yapıyorsun, ama drenaj sisteminde ihmallik yapıyorsun. Hayret bişey ya. Şu maç adam gibi bir sahada olsaydı bana göre maçı alırdık. Bu şekilde bile zaten tek kale oynadık.

Paslaşarak korner kullanmak, Hamit çıktıktan sonra şut atmamak, penaltıyı mermi gibi kullanmamak, Engin sakat değilse oyuna almamak gibi nedenlerden dolayı bana göre 3 puanı alamadık.

Daha 3 maç var. Herşey bitmiş gibi bakmamak lazım. İnşl gruptan çıkarız.

Bide şeyi anlamıyorum ben. Sosyal ağlarda çok görüyorumda. Cluj yense, Galatasaray puan kaybetse sevinecek adamlar var. Hiç aklım almıyor ya. Türk takımları Avrupa'da puan kaybettikçe senin tuttuğun takım bu platformlara 45342532 tane eleme oynayarak gelmeye çalışıcak.

Hepsini geçelim neticede Türk takımı bu. Dün Cluj'u destekleyenler, yarın AEL'i destekleyenlerin benim gözümde bazı şeylerden hiç bir farkı yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Aslında sorun drenaj değil, sorun şu çatı meselesinin zamanında çözüme kavuşturulamamış olması. Şu anki yönetimin fazla kabahati yok gerçi bu konuda.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    mpaker66 ultrAslan sizin pankartı kullanmış. Kıskandım valla

Mukkemmel durmuş, anlamlıda olmuş, çok sevindim valla.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmander için bir ay diyorlar, yıkıldım. Pozisyon aklıma geldikçe Elmander'e de kızamadan edemiyorum, kendini de yaktı, takımı da.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Gabi Abi bence tam aksine sorun drenaj sisteminde. Geçen sezon bir tüm kış, ondan bir önceki sezon yarım kış geçirdi bu zemin. Hemen hemen tüm maçları izlemişimdir ama buna benzer bir zemin ben hatırlamıyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Gabi Abi bence tam aksine sorun drenaj sisteminde. Geçen sezon bir tüm kış, ondan bir önceki sezon yarım kış geçirdi bu zemin. Hemen hemen tüm maçları izlemişimdir ama buna benzer bir zemin ben hatırlamıyorum.
    Şu şartlarda tabi ki öyle ama benim kastettiğim eğer açılır kapanır çatı olsaydı drenaja gerek kalmazdı zaten. Yağış olduğu zaman kapatırsın çatıyı olay biter, kupkuru sahada oynarsın mis gibi. O açıdan dedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zemin kuru olsa rakip daha iyi kontra yapardi.Bu zrminde bi oynamadan gol atti adamlar birde zemin normal olsa ne olurdu acaba.Zemin gs'ye engel oldugu kadar Cluj'a da engel oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Melo penaltıyı gole çevirseydi Gangnam dansı yapacaktı. Şampiyonlar liginde yapması daha da renk katacaktı olaya. Kaçırdı fırsatı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Melo penaltıyı gole çevirseydi Gangnam dansı yapacaktı. Şampiyonlar liginde yapması daha da renk katacaktı olaya. Kaçırdı fırsatı
    Bu sene hiç gol atamadı o yüzden maç önce olursa ben kullanayım demiş olabilir Melo.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçın özetini 1 defa izledim. Net hatırlamıyor olabilirim ama Melo sanırım topa yavaş vurdu. Bence Penaltıları Selçuk gibi Burak gibi abanabilen adamlar atmalı. Gerçi Melo'da istese abanır ama o teknik vurmayı seviyor. Böyle bir maçta hiç gerek yok tekniğe.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Aslında sorun drenaj değil, sorun şu çatı meselesinin zamanında çözüme kavuşturulamamış olması. Şu anki yönetimin fazla kabahati yok gerçi bu konuda.
    Ali Dürüst, Çatı olsa da durumun farklı olmayacağını tek kabahatin yağmurda olduğunu söylemiş : ) Bu nur herhalde Dünya'da bir Arena'ya bir Saraçoğlu'na bir de İnönü'ye yağıyor, bir bunlara yağıyor ki şiddeti az da olsa çok da olsa Zeminler çöküyor, saha göle dönüyor, maçlar iptal oluyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diğer maç Cluj'u yenersek büyük ihtimalle 2. oluyoruz , Man Utd'de Braga'yı yener işte

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Zemin kuru olsa rakip daha iyi kontra yapardi.Bu zrminde bi oynamadan gol atti adamlar birde zemin normal olsa ne olurdu acaba.Zemin gs'ye engel oldugu kadar Cluj'a da engel oldu.
    kimse bu acidan bakmamis, kutlarim mustafa. bi de zemin iyi olsaydi rakibin ne yapacagini dusunen yok. hem 10 kisi kalmalari hem de zeminin bozuklugu GS nin topu rakip sahada oynamasini sagladi. son 5 dakikada yapilan ceza alanina top sisirme isini zemin dolayisiyla mac boyu yapmak zorunda kalmasi dezavantaj gibi gorunse de elmander sakatlanmasaydi bu doldur bosalt ile cok rahat kazanirdi GS. buna ilave bu kadar cok kart da cikmaz, rakip de 10 kisi kalmazdi. hepsi zemin kaynakli. Cluj kontralarda cok tehlikeli, kendi sahasinda da avantajli olan taraf olduklari icin kontra oyununa devam edeceklerdir. dunku sartlar clujun hizli kontralarini engelledi, aksi olsaydi bastos GS defansini cok rahat ekarte edecek gibi gorunuyordu. 2. macta bastosa onlem alinmasi lazim kesinlikle.

@baldemir

ali durust milleti aptal zannediyor galiba, gercekten o aciklamayi yapmis mi? (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Stat çatısının kapatılması gerektiği yönündeki eleştirilere de değinen Dürüst, ”Çatıyı kapatırsak o zaman çimleri nasıl yeşerteceğiz? Her türlü sıkıntı olacak. Maç oynanırken kurallar gereği zaten çatıyı kapalı tutamıyorsunuz. Dünkü ana sıkıntı, yağışın önemli bir bölümünün maç oynanırken gelmesinden kaynaklandı. Zaten çatı olsaydı da farklı bir durum ortaya çıkmayacaktı” diye konuştu.
    http://skorer.milliyet.com.tr/ali-du...52/default.htm
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çatı falan hikaye drenaj yapılacaktı kesinlikle.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yaz doneminde yapilan konser vs gibi etkinlikler yuzunden drenajla ilgili problem oldugu halde calisma yapilmamis. boyle bir sonucun ortaya cikacagini bile bile bu isi savsaklamak belki de CL de gruptan cikamamaya mal olacak GSye. ve onumuzde hala uzun bir kis var. GS adina buyuk bir handikap bu. ne yapilacaksa acil yapilmasi lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Pozisyon 1: Hamit'in üst üste iki şut çekip ikincisinin etkili olduğu pozisyonu hatırlayalım.. İlkini vurur Hamit top gitmez savunmadan döner Melo ikinci kez pas verir bu sefer topun dibine girer ve bir ufak havalandırır topu; Hamit vurur şut etkili olur kaleci çeler.

Pozisyon 2: Emre Çolak 40 dakika kenarda oturur, oyunu,zeminin halini, nelerin yapılamadığını nelerin yapılması gerektiğini görür; daha sonra oyuna girer topla buluştuğu ilk pozisyonda normalde yaptığı gibi deli gibi top sürmeye çalışır; yapamaz, atağı mahveder, topu kaybeder..

Duruma bu açından baktığımız zaman aklıma bir kaç çıkarım geliyor:

1) Spor yorumcularının çoğunun dediği gibi Şampiyonlar Ligi seviyesi topçuları satın almak çok zor, bunları anca yetiştirebilirsiniz fakat yetiştirmek konusunda pek ehil değiliz.

2) Gençlere önem verelim de yani bu gençler de eline geçen fırsatları iyi kullansınlar.

3) Şampiyonlar Ligi cidden tecrübe işi yerlere göklere sığdıramadığımız Selçuk İnan daha ilk kez Şampiyonlar Ligine adım atmış.. Yani en iyi oyuncularımızın bile bu tecrübeyi edinmesi gerekiyor..

4) Eğer gençlerimiz ellerine geçen fırsatları kullanıp katkı yaratamıyorlarsa o zaman kadromuzun yetersiz olduğunu düşünmeliyiz artık sanırım. Riera çok iyi oynadı bu maç ona hiç bir lafım olamaz fakat sezon başında gereksiz durumda idi satılsaydı bugun Hakan Balta onun yaptığının yarısını yapamazdı. Onun dışında Engin Baytar neden oynamadı diyenler var. Neden oynamadığı Emre Çolak örneğinde belli aynı tip oyuncular, Amrabat nasıl etkili olamıyorsa, Engin,Emre veya Aydın girip yapılmaması gereken hareketleri yaparak devam edeceklerdi.

Bu çıkarımların sonucu olarak zemin krizini bir kenara bırakırsan kolay olduğunu düşündüğüm bir gruptan çıkamayacağız benim kanımca. Bu sene yapılan yanlışları anlamak ve tecrübeye çevirmek, eksik olan yanlarımızı da tamamlamaya gayret etmemiz lazım. 3 maçtır Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın fark yaratacak bir oyuncusu çıkmadı.

Zemin problemi ile ilgili olarak; cidden çok yoğun bir yağış vardı. TV'den bile bu kadar net görülebilen yağıştan dolayı Galatasaray'ın oynamaya yönelik sistemi kesinlikle sıkıntı yaşayacaktı. Zemin konusunun kimin suçu olduğunu bilmiyorum araştırmak lazım. Zira GS Yönetimi Drenaj Sistemi yapılırken biz yoktuk; bilgimiz yok diyor. Diğer yandan konser vb. etkinliklerden dolayı zarar gördüğü biliniyordu deniliyor anlayamadım. Ayrıca ilginç bir noktaya temas etmek de isterim sezon başında GS Yönetimi Stadı BJK ile paylaşmamak için çok ciddi çaba gösterdi. Bugun bu zeminde her hafta bir maç oynandığını düşünmek bile istemiyorum. Sırf yağıştan dolayı değil normal şartlarda bile ciddi problemlere gebe olacaktı eğer stad paylaşılsaydı. Zira geçen seneden beri TVden gördüğüm kadarıyla zemin iyi değil. Bir de iki takımın zemini paylaşması iki takıma da dejavantaj yaratacak bir ortam oluştururdu.

EK: Bu arada penaltı ciddi anlamda penaltı da değildi kanımca. Verilmese çarpma olarak değerlendirilse kimse birşey diyemezdi. Kanımca yoğun yağış altında hakem pozisyonları süzme konusunda sıkıntı yaşadı. Bir çok pozisyonda oynamak isteyen takımın lehine duruş sergilemediğini de düşünüyorum.
    Last edited by ThersoN : 24.Ekim.2012 at 22:46 Reason: EK

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@balde_mir_07

Bugün daha yeni dikkatimi çekti, Ali Dürüst “Kurallar gereği maç oynanırken çatı zaten kapatılamıyor." diyor orada. Bu doğru mu acaba? Yani öyle bir kural var mı gerçekten çok merak ettim. Eğer varsa o zaman drenaj olayı çatıdan çok daha öncelikli olmalı tabi.

Dün okuduğum bir haberde ise Suat Kılıç'ın Galatasaray'a ihtarname gönderdiği yazıyor (stadın üstünün bir an önce kapatılması yönünde).

http://haber.gazetevatan.com/font-co...r#.UIi4JG9mIrU

“SPOR Genel Müdüdürlüğü ile G.Saray arasındaki protokole göre 2012 sonuna kadar stadın üstünün kapatılması gerekiyor. Ama G.Saray yönetimi Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ısrarlı uyarılarına rağmen stadın üstünü kapatmamakta direniyor.”
    Ali Dürüst:
    “DAHA önce yaptığımız çalışmalarda kulüp olarak yalnızca çimlerin değişimini gerçekleştirdik, drenaj alt yapısına dokunmadık. Yağış sonrası saha zemininde yaşanan sorunlarla ilgili tespit ve raporlar hazırlanıyor. Gerekli girişimler yapılacak. Ne tür tedbirler alınması gerekiyorsa da alınacak.”
    Resmi siteden yapılan açıklama:
    “Mevsim başında çimler yenilenmiş olmasına rağmen, TT Arena’da oynanan Cluj maçında ciddi ölçüde zemin ve drenaj sorunları izlenmiştir. İvedi bir şekilde, tarafsız teknik kurumlara danışılacak, yeni tamamlanan stadımızda konuyla ilgili sorunların neden ve nereden kaynaklandığı tespit edilerek raporlar, kulübümüzün şeffaflık ilkelerine uygun olarak kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ali Dürüstün bu açıklamasına karşılık şunu diyebilirim.. Schalke'nin bir çok maçını stadın üstü kapalı izlediğimi ben hatırlıyorum.. Kural değişmiş olabilir tabi..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her zaman çatı açık kalacak diye bir şey yok yağmur başladığı an maça doğru kaparsın çatıyı 3-4 saatte çimler çökmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Diğer maç Cluj'u yenersek büyük ihtimalle 2. oluyoruz , Man Utd'de Braga'yı yener işte
    Braga'yı ne kadar da küçümsüyorlar yahu.

Evinde kolay kolay yenilecek bir takım değil Braga bence Cluj nası yendi bilmem ama ManU'yu yenebilirler.

Şu durumda diğer takımların birbirini yenmesi bence en son kısım çünkü Galatasaray üzerine düşeni yapamıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gençlik ve spor bakanı twitter'dan üslubu yalanladı ama içeriği yalanlamadı. Geçen sene Süper Final'de Beşiktaş - Galatasaray maçı yağmur nedeniyle ertelenirken neredeydi bakan merak ediyorum. Avrupa'ya rezil olmuşuz falan, herkes stad için peşkeş diyor, beleş diyor da, yol yok, üst geçit yok, gitmek gelmek bir işkence, bunları da mı Galatasaray yapacak. Açılışta olanlar yüzünden resmen eziyet çekiyoruz, sorsan insanlara, devlet falan hep bizim arkamızda...

Çatı meselesi için önce stadın bize devredilmesi gerekiyormuş, hala gerçekleşmiyor. Adnan Polat'ın yediği haltlar sağolsun. Stad bize çatısı yapılmış olarak verilecekmiş, soyunma odalarını bitirin biz hallederiz demiş beyefendi. Adnan Polat Türk Futbolunun küçük Yıldırım Demirören'i bu para mevzularında. Stad üzerinden para kazanabilmek için acele et, 3 yıllık gelirleri sat, çatıyı neyle yapacaksa artık. Komedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Beşiktaş'ın stadında yağmur nedeniyle ertelenen maç ile bunu kıyaslamak elma ile armutu aynı denklemde kıyaslayıp haklı çıkmaya çalışmaktır. Bu stad yapılırken karşılıklı taahhütler verilmiş midir? verilmiştir. Galatasaray'ın payına düşen nedir bunda. Sadece iki şey senelik 1 milyon tl mi dolar mı hatırlamıyorum kira bedeli ödemek ve stadın üstünü belirlenmiş bir tarihe kadar kapatmak. Bunların ikisini de yapmadığı söyleniyor Galatasaray'ın. Bu durumda tek haksız taraf maalesef galatasaray camiası oluyor.

Bunun dışında yol yok,üst geçit yok gibi eleştiriler içinse;eğer bu tarz şeyler eksik deniyorsa gaatasaray kulübü araştırmalarını yapıp en başından biz kabul etmiyoruz bu anlaşmayı,bu bu bu eksiklerden dolayı diyerek önlemini alabilirdi.Almadıysa katlanmak zorunda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1 milyon dolardan çok daha fazla, ortada iki anlaşma var, yapılan ek protokol Adnan Polat'ın hatası zaten burada devleti suçladığım falan yok. Şimdi ki yönetim yeniden anlaşmaya çalışıyor, zaten anlaşılamadığı için devir yok, devir olmadığı için çatı yok. Konu bu kadar basit yani. Beşiktaş maçı örneği Galatasaray kulübü haklı çıksın diye değil, bakanın komikliği görünsün diye.

Yol için, üst geçit için anlaşma mı olur ? Bunlar Galatasaray kulübüne değil, vatandaşa hizmettir. Orada rezil olan ben oluyorum, parası olan yöneticiler değil. Bu sene otobüsleri de kaldırdılar, İETT yok artık stada. Bunun da mı anlaşmasını yapmalıydık ? Biraz sığ bakıyorsunuz olaya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne 1 milyonu ne kirası stada giren her kuruşun %30'u devlete gidiyor ekstra para istiyorlar birde. Ama hâlâ devlet bizim yanımızda. Stadın üstünü kapatmak için inşaat zemininin oturması gerekiyor. Zemin oturmadan o çatı yapılırsa stad zarar görür sonra yine biz suçlu oluruz. Önceki yönetimin yaptığı hesap hatalarının çilesini çekiyoruz hâlâ.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ne 1 milyonu ne kirası stada giren her kuruşun %30'u devlete gidiyor ekstra para istiyorlar birde. Ama hâlâ devlet bizim yanımızda. Stadın üstünü kapatmak için inşaat zemininin oturması gerekiyor. Zemin oturmadan o çatı yapılırsa stad zarar görür sonra yine biz suçlu oluruz. Önceki yönetimin yaptığı hesap hatalarının çilesini çekiyoruz hâlâ.
    bu dediğin %30 vergi mi yoksa stadı devlet yaptığı için galatasarayın ona karşılık ödediği bir mebla mı ?
    üstüne bir de vergi ödüyorsa galatasaraya birşey kalmıyodur
    vatandaşın asgari ücretinden %30 vergi alınıyor neticede bu ülkede

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    bu dediğin %30 vergi mi yoksa stadı devlet yaptığı için galatasarayın ona karşılık ödediği bir mebla mı ?
    üstüne bir de vergi ödüyorsa galatasaraya birşey kalmıyodur
    vatandaşın asgari ücretinden %30 vergi alınıyor neticede bu ülkede
    Stad için yapılan sponsorluk anlaşmalarından ve bilet gelirlerinden aldıkları para, anlaşmaya göre, vergi falan değil.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Stad için yapılan sponsorluk anlaşmalarından ve bilet gelirlerinden aldıkları para, anlaşmaya göre, vergi falan değil.
    konuya hiç hakim değilim, ne kadar vergi ödüyor peki galatasaray bunun üstüne ?
    ciddi bir gelir kaybı kendi başına %30 bile.%17 bile olsa vergisi minumum yarı yarıya düşmüş oluyo stad geliri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    konuya hiç hakim değilim, ne kadar vergi ödüyor peki galatasaray bunun üstüne ?
    ciddi bir gelir kaybı kendi başına %30 bile.%17 bile olsa vergisi minumum yarı yarıya düşmüş oluyo stad geliri
    Normal vergi ödeniyor zaten birde sözleşme gereği böyle ekstra hükümler var. Fakat bu bilet geliri konusunda tam emin değilim yüzdesi farklı olabilir veya hiç olmayabilir.

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri