Sayfa 10 / 22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Nesil
    2006

Zor olsada ilk sezon Raul Albiol'u kiraladım. Açık ve net o adam kaçıran Egemen bile düzeldi. O kadar sahaya hükmedebiliyor. İyi bir futbol drektörü ile Albiol'u kapmaya çalışın ilk sezon. Kendiniz uğraşmayın yerine transfer hedefi koyun.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben öyle hazir pismis oyunculari alip oynamaktan hoslanmiyorum genelde 20-23 yas arasi gencleri bulup kendim yetistiriyorum daha zevkli oluyor.. ama ilk sezon fenerin kadrosuna transfere felan gerek yok ben transfersiz uefayi aldim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben öyle hazir pismis oyunculari alip oynamaktan hoslanmiyorum genelde 20-23 yas arasi gencleri bulup kendim yetistiriyorum daha zevkli oluyor.. ama ilk sezon fenerin kadrosuna transfere felan gerek yok ben transfersiz uefayi aldim
    aynen bende öyle. 23 ten sonra pek almıyorum. hele Albiol'dan nefret ederken takımıma almam
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    aynen bende öyle. 23 ten sonra pek almıyorum. hele Albiol'dan nefret ederken takımıma almam
    Çok fazla oyun açtım ve o kadar kolay goller yedim ki idefans transferi ile başladım yeni sezonuma. İnanın bana içim rahat etti. Gerçekten güvenebilecek bir isim. Çift forvet ve hücum futbolunu rahatlıkla oynatabiliyorsunuz. Benimde tercihim 19-20 yaş arasında ki oyuncuları ucuza kapmak. Ama bazende böyle futbolcular almak gerekiyor.

Birde Alex'in mevkisine Formica var, Blackburn'den oda çok etkili bir isim kiralanarak geliyor. Bireyselde çok başarılı Türkiye için fazla yıldız.

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam transferlerin çok iyi oyuncular. Ancak Kweuke'yi almanın, Galatasaray'ın Drogba'yı almasından hiç bir farkı yok. Onun yerine ihtiyacın olan mevkilere alman daha mantıklı gibi. Ayrıca 4-4-2 de oynanabilir Kweuke-Sow ikilisiyle. O yüzden ana problem Sow'u satman gibi görünüyor.

Bir de 3 mc'li 4-3-3 oynarken kanatlardan aşırı atak yiyorsun. Bunun çözümünü bulamadığım için taktik değiştirmiştim. Zaten tam olarak 3 mc'li olmasa bile Barcelona'dan başka bu taktiği adam gibi oynayan da yok neredeyse. Ha var, ama 4-3-2-1 gibi bir düzene kayıyor onlarda iş. 3 forvet oyuncusunun 2 tanesi savunma başladığı anda kanat oyuncusuna dönüyor.
    Hocam sistemim 4-3-3 o yüzden sowu takımda tutmamın bir anlamı yok. Ayrıca sowu satmadan diğer transferlerin hepsini yapamıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

2016-2017 sezonu kadrom:

oyunu oynamayi biraktim oynamak isteyen varsa upload yapabilirim

BU DA BENİM KADRO 2017/18. pontigo ve yetkin regen gerisi has orijinal oyuncular azad, bilal, okan aydın,sefa işci ve koray günter'i bilmeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum geleceğin milli takım oyuncuları. forumdaki oyuncu tavsiye bölümünde yoklar.

Nesil
    2006

Uzun yıllar ilerleyen arkadaşlar maddi olarakda kulüpte başarı yakalamak isteyenlerden birisiyim. Volkan gelecekte nasıl oluyor? İlk sezon yol verip Mert ile devam etmek akıl karı bir iş mi? Çok yüksek maaş ödemek istemiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

volkan sözlesmesi bitince yüksek maas talep etti bende sözlesme yenilemedim sonra barcelanoya 2 sezon sonrada bayerne transfer oldu simdi orada oynuyor.. mert bende verimsiz... sinanla volkanin performansi arasinda fark yok acikcasi.. sinani almani tavsiye ederim

Nesil
    2006

Bende öyle düşünüyorum yeni sezon açtım Serkan'ı Es Es'e kiiraladım orada iyi performans gösteriyor iyi fiyata satabilirim. Volkan ile yolları ayırıp Sinan'ı almam mantıklı olacak gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk sezonda Hoarau'yu aldım 2M Euro'ya satılıktı. Sow'la veya Kuyt'la birlikte çift forvet oynatıyorum. Çok fazla gol atıyor tavsiye ederim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bende öyle düşünüyorum yeni sezon açtım Serkan'ı Es Es'e kiiraladım orada iyi performans gösteriyor iyi fiyata satabilirim. Volkan ile yolları ayırıp Sinan'ı almam mantıklı olacak gibi.
    Bir fırsatını bulursan uygun bi fiyata Onur Kıvrak'ı da yoklamanı öneririm. Ben sezon sonu Volkanı serbest bırakıp Onur'u 4 küsür milyona almıştım. Çok uzun yıllar kalemi korudu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Bir fırsatını bulursan uygun bi fiyata Onur Kıvrak'ı da yoklamanı öneririm. Ben sezon sonu Volkanı serbest bırakıp Onur'u 4 küsür milyona almıştım. Çok uzun yıllar kalemi korudu.
    Bazen duygusal bağlantı oyunda bile işe yarıyor ezeli rakiplere para kazandırmam.

Uzun yıllar ilerleyen arkadaşlar maddi olarakda kulüpte başarı yakalamak isteyenlerden birisiyim. Volkan gelecekte nasıl oluyor? İlk sezon yol verip Mert ile devam etmek akıl karı bir iş mi? Çok yüksek maaş ödemek istemiyorum.
    Hocam Volkan yaş ilerledikçe sapıtıyor. Çok hata yapmaya başlıyor. Mert de aynı şekilde. Tavsiyem kesinlikle Sinan Bolat. Adam tam bir penaltı canavarı.

Ayrıca Trabzon'dan Tolga ve Onur'u da katrona katabilirsin. İlerleyen yıllarda TS maddi krize giriyor veya oyuncular transfer olmak istiyor. (En azından benim 2 oyunumda böyle oldu.) Yine de as kaleci olarak Sinan derim başka bir şey demem

Beyler kim jung-woo yu cristianın yerine ısrarla öneririm muhteşem bir dmc ve mc 30 yaşında olmasına rağmen transfer ediyorum, bu yüzden 29 yaşındaki cristianı satışa çıkardım(oyunun başındayım)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Hocam Volkan yaş ilerledikçe sapıtıyor. Çok hata yapmaya başlıyor. Mert de aynı şekilde. Tavsiyem kesinlikle Sinan Bolat. Adam tam bir penaltı canavarı.

Ayrıca Trabzon'dan Tolga ve Onur'u da katrona katabilirsin. İlerleyen yıllarda TS maddi krize giriyor veya oyuncular transfer olmak istiyor. (En azından benim 2 oyunumda böyle oldu.) Yine de as kaleci olarak Sinan derim başka bir şey demem
    Tamamdır ilk sezon Volkan'a teşekkür edilir yerine Sinan Alınır, acaba devre arası satsam kulüp isyan eder mi bari bedavaya gitmesin.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tamamdır ilk sezon Volkan'a teşekkür edilir yerine Sinan Alınır, acaba devre arası satsam kulüp isyan eder mi bari bedavaya gitmesin.
    Ben Vokan'ı hiç beğenmedim oyunda 3 maçta bir hatalı gol yiyior (gerçekte de öyle ama olsun). Ama satarsan kesin tepki gelir bırak gitsin karaktersiz Sinan'ı da sözleşme bitiminde alırsın zaten ve Mert de çok kötü değil idare eder, en azından Volkan'a kıyasla o kadar hatalı gol yemiyor. Volkan benim kariyerimde resmen Fevzi olmuştu Orhan Gülle bile 35 metreden gol attı .

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben Vokan'ı hiç beğenmedim oyunda 3 maçta bir hatalı gol yiyior (gerçekte de öyle ama olsun). Ama satarsan kesin tepki gelir bırak gitsin karaktersiz Sinan'ı da sözleşme bitiminde alırsın zaten ve Mert de çok kötü değil idare eder, en azından Volkan'a kıyasla o kadar hatalı gol yemiyor. Volkan benim kariyerimde resmen Fevzi olmuştu Orhan Gülle bile 35 metreden gol attı .
    Ben şimdi süpürücü kaleci olarak oynatıyorum çok iyi form tuttu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sol çizgide kimi önerirsiniz Caner mi Stoch mu ? Stoch'a İçeriye Gir komutunu versemde etkisiz oynuyor.

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Sol çizgide kimi önerirsiniz Caner mi Stoch mu ? Stoch'a İçeriye Gir komutunu versemde etkisiz oynuyor.
    Hocam benim oyunda Caner'i ML oynattım kanat oyuncusu-destek olarak. İnsan üstü bir performans göstermese de ligde iyi işler çıkarabiliyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Hocam benim oyunda Caner'i ML oynattım kanat oyuncusu-destek olarak. İnsan üstü bir performans göstermese de ligde iyi işler çıkarabiliyor.
    Tamam, sağol. Zaten çalışkanlığı vs ile tam ML profili.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    İkiside dengesiz. Caner bonus oyuncu maç geride iken ofansif bek oynat ve hücum talimatı var. Skor öndeyken Çalışkan Kanat oyuncusu dengede yap, eğer maç başında hücumu seviyorsan ileride kanat oynat. Bazen kendini aşıyor ve öyle bir şekilde içeriyi kat ediyor ki sana maç kazandırabiliyor.

Stoch ise yetenekli oyuncu; ama dengesizliği mevcut bir maç mükemmel iken diğer maç ortada yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

stoch bende ilk sezon costu sezon sonu citye okuttum 17-18 milyona stochu her türlü canere tercih ederim.. ama canerde fena oynamiyor yani iyi bir alternatif üstelik türk.. ama bende forma sansi azaldi rezerv takima yolladim

stoch bende ilk sezon costu sezon sonu citye okuttum 17-18 milyona stochu her türlü canere tercih ederim.. ama canerde fena oynamiyor yani iyi bir alternatif üstelik türk.. ama bende forma sansi azaldi rezerv takima yolladim
    aynen bende de stoch gayet iyi caner ise hep iyi bir yedek. bende stochu sezon sonu yüksek bi miktara satıp yerine gökhan töreyi aldıydm.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aynı şekilde benim oyunda da çok iyi oynadı ve ben de City'e satmıştım 20 milyona. Tbi oyun başlar başlamaz sözleşme yenilemek gererk serbest kalma maddesi var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İkiside dengesiz. Caner bonus oyuncu maç geride iken ofansif bek oynat ve hücum talimatı var. Skor öndeyken Çalışkan Kanat oyuncusu dengede yap, eğer maç başında hücumu seviyorsan ileride kanat oynat. Bazen kendini aşıyor ve öyle bir şekilde içeriyi kat ediyor ki sana maç kazandırabiliyor.

Stoch ise yetenekli oyuncu; ama dengesizliği mevcut bir maç mükemmel iken diğer maç ortada yok.
    İstikrarsız oyuncuları hiç sevmiyorum ya. Ben Hücum seviyorum o zaman Caner'e kanat (Hücum) veriyim.

Veya Stoch'u iyi bir miktara satmak için oynatsam mı ? Bilemedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bir ben mi bu takıma taktik oturtamadım. siz nasıl yapıyorsunuz?

forumlarda görüyorum herkes uçmuş ilk yıldan uefa alanı gördüm.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bir ben mi bu takıma taktik oturtamadım. siz nasıl yapıyorsunuz?

forumlarda görüyorum herkes uçmuş ilk yıldan uefa alanı gördüm.
    Şampiyonlar Ligini aldım, arttırıyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Şampiyonlar Ligini aldım, arttırıyorum
    abicim nasıl yapıyorsunuz, ne yapıyorsunuz da alabiliyorsunuz daha ilk yıldan bu kupaları?

her türlü yolu denedim, ilk haftadan mersin'e, ordu'ya, karabük'e kendi evimde yeniliyorum
    (/s)

Sayfa 10 / 22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri