2. Tur İlk Maç
***Önce de söylediğim gibi tam 4 as oyuncumuz sakatlık ve ceza nedeniyle oynayamıyordu. Buna karşın maça iyi başladık, Juve biraz üstün görünse de başabaş oynadık diyebiliriz.. Yukarıda gördüğünüz gibi maç kalpten götürcek cinstendi, 2 defa biz, 1 defa onlar öne geçti, 3-3'ten sonra defansı 3'leyip 4. golü yemek istemedik.. Rövanşa daha tam kadro çıkıcaz çünkü.. Bu kadar eksiğe iyi sonuç olduğunu düşünüyorum..
![]()
Hacı update çıktı kapat oyunu, kapat![]()
100bin şey değişmiş, sitede görürsün hemen update'i çak Juventus maçı öncesi![]()
Fakat Juventus'umuza İtalyanların korkak tavşanı dediğin için ağlıyorum şu an hehehForza Juve
98 yılında Galatasaray maçlarında binbir türlü saçmasapan bahane yaratıp ülkemizi güvenli bulamadıklarını söylemiş ve gelmek istememişlerdi İstanbul'a ya, ordan kalmadır.. Aynı sezonun sonunda Zidane efendi ile Inzaghi bey güvenli olmayan ülkemizde Bodrum'da yatlarda tatil yapmışlardı üstüne..
Daha sonra Terim'in 2. Galatasaray döneminde de yine İstanbul'a gitmemeyi UEFA'ya yedirmiş ve maçı Almanya'da oynamıştık, 2-0 almıştık, orasının ayrı bir Türkiye olduğundan habersizlerdi tabi tavşanlar
Ayrıca İtalya'daki lakapları buydu diye hatırlıyorum..
Last edited by LeoN48 : 21.Kasım.2012 at 11:13
Degisik Türk duygulariyla merakla bekliyorum Juve macini... Onlari YE-NE-CEK-SİN)
Senn bana bakma dostum birden gaza geldim basarilar![]()
bekliyoruz usta. Juve far görmüş tavşan gibi kalsın öyle![]()
![]()
Merakla bekliyoruz.![]()
haha forza Juve dediğime pişman oldum haaOlayları unutmuşuz. Fakat dün dündür bugündür. Krala selam Juve'ye devam
Ayıp ediyorsun bugün tabi ki Wolfsburg'luyuz![]()
3-3 biten ilk maçın rövanşında Juventus'da defans oyuncusu Bonucci sakatlığı nedeniyle kadroda yeralmıyorken Wolfsburg'da kaleci Benaglio ve Ramirez yine sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklar.. Bu nedenle Dzagoev'i MC'den çekip sola yakın AMC rolünde oynatmayı seçiyoruz, onun yerine MC'de Jenssen oynayacak..
Sahaya şu düzende çıkıyoruz:
![]()
bastırrrr... alacağız bu maçı