Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 16.67%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

12 66.67%
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 283 arası toplam 283 sonuç

Konu: Eskisehirspor - Fenerbahçe | STSL 12. Hafta

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fırat Aydınus'un evinin bulunduğu siteye kadar gidip komşularına nasıl adamdır diye sormuş haber yapmışlar aidat falan da sormuşlar hey Allah'ım : ) Yani bazı programlar gerçekten ahlak seviyemizin ne kadar diplerde olduğunun kanıtı. İşin kötü tarafı bu programlar prim yapıyor. Futbolun teknik, taktik, felsefe, oyuna bakış açısı vs analizinin A'sının yanından geçilmediği, futbolun saha içindeki olayları değilde saha dışındaki spekülasyonlar üzerine kurgulanmış masallar silsilesi gibi.
    Bunun tek sebebi özetlerdir, şu özetleri verseler kanalarra, en azından maç hakkında saçma sapan konuşup o hafta o konular kapanacak. Şimdi spor programı altında ne yayını yaptığı belli olmayan programlar oldular.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bunun tek sebebi özetlerdir, şu özetleri verseler kanalarra, en azından maç hakkında saçma sapan konuşup o hafta o konular kapanacak. Şimdi spor programı altında ne yayını yaptığı belli olmayan programlar oldular.
    O zaman daha vahim, çünkü bu adamlar uslanmıyor, huylu huyundan vazgeçmez.
    Diğer Tv kanallarının maç görüntülerini yayınladığı son tarih Bursayla bizim şampiyonluk için çekiştiğimiz seneydi yanılmıyorsam. Her maçımızdan sonra görüntüler tekrar tekrar izletilip

"Bobo penaltıyı bilerek kaçırdı, Alex'in arkadaşıydı yüzündeki ifadeye bakın"
    "Murat Şahin Fener'in alt yapısında yetişmiş yoksa o golü yemezdi"
    "Serkan topu içeri alıyor, dikkatle izleyin"

vs bu programlar sayesinde Bakanlardan, Milletvekillerine herkes Fenerbahçe aleyhine konuşuyor, Fenerbahçe düşmanı oluyor "Bursaspor'u şampiyon yapmayacaklar" algısı oluşuyor "Bir şehrin kaderiyle oynanamaz" Lig kirli bu Lig meşru değil lafları her hafta çalkalanıyordu. Ne oldu? Bursaspor şampiyon oldu. Lig temiz oldu. Belki de yapılacak olası bir operasyon 1 sene ertelendi.

Ertesi sezon Trabzonla kapışıyoruz ligin sonlarına doğru yine aynı senaryo O buna mesaj atmış, Bülent Uygun kötü günündeymiş vs deyip haberler yapılıyor, Milletvekilleri yine TV'lerde boy gösteriyor ve Şehrin kaderleriyle yine oynanıyordu fakat bu defa filmin sonu başka bitiyor. Sonrasını biliyorsunuz, Ne diyordu Savcı Berk "Şampiyon olmasaydınız bu operasyon olmayacaktı" Bazen diyorum da keşke şampiyon olmasaydık da bunlar başımıza gelmeseydi. Allah'tan geçen sene olmadık, olsaydık olabilecekleri düşünemiyorum.

Futbolla siyasetin, kirliliğin ve pisliğin iç içe olduğu bu düzende o program yapanlar için elinde neyin olup olmadığının bir önemi yok boş teneke her zaman boş tenekedir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    O zaman daha vahim, çünkü bu adamlar uslanmıyor, huylu huyundan vazgeçmez.
    Diğer Tv kanallarının maç görüntülerini yayınladığı son tarih Bursayla bizim şampiyonluk için çekiştiğimiz seneydi yanılmıyorsam. Her maçımızdan sonra görüntüler tekrar tekrar izletilip

"Bobo penaltıyı bilerek kaçırdı, Alex'in arkadaşıydı yüzündeki ifadeye bakın"
    "Murat Şahin Fener'in alt yapısında yetişmiş yoksa o golü yemezdi"
    "Serkan topu içeri alıyor, dikkatle izleyin"

vs bu programlar sayesinde Bakanlardan, Milletvekillerine herkes Fenerbahçe aleyhine konuşuyor, Fenerbahçe düşmanı oluyor "Bursaspor'u şampiyon yapmayacaklar" algısı oluşuyor "Bir şehrin kaderiyle oynanamaz" Lig kirli bu Lig meşru değil lafları her hafta çalkalanıyordu. Ne oldu? Bursaspor şampiyon oldu. Lig temiz oldu. Belki de yapılacak olası bir operasyon 1 sene ertelendi.

Ertesi sezon Trabzonla kapışıyoruz ligin sonlarına doğru yine aynı senaryo O buna mesaj atmış, Bülent Uygun kötü günündeymiş vs deyip haberler yapılıyor, Milletvekilleri yine TV'lerde boy gösteriyor ve Şehrin kaderleriyle yine oynanıyordu fakat bu defa filmin sonu başka bitiyor. Sonrasını biliyorsunuz, Ne diyordu Savcı Berk "Şampiyon olmasaydınız bu operasyon olmayacaktı" Bazen diyorum da keşke şampiyon olmasaydık da bunlar başımıza gelmeseydi. Allah'tan geçen sene olmadık, olsaydık olabilecekleri düşünemiyorum.

Futbolla siyasetin, kirliliğin ve pisliğin iç içe olduğu bu düzende o program yapanlar için elinde neyin olup olmadığının bir önemi yok boş teneke her zaman boş tenekedir.
    Yazdıklarında haklısın; ama hiç bir spor gazeteciside kalkıp Fırat Aydınus'un evine gidemez, ahlaksızlıktır bu. Bunu engellemek maç yayınlarını vermektir. Bu kısa bir çözümdür. Bunun için yapılması gereken TFF'nin başına spordan yetişmiş, spor kültürünü bilen birisi gelmelidir. Platini geldi UEFA'nın başına belki şike sürecinen dolayı kızgınızdır; ama çokda güzel kurallar getirdi futbol için. Turnuvaları daha çekişmeli yaptı. Bu işi futbolcular bile, sporcular bilir, onlar yönetirse bu işler biter. İş adamlarına bırakılmamalı.

Çünkü bu iş, belli kişilere kalınca her yıl kupanın formatı değişiyor. Bir İngiltere, İtalya veya İspanya yıllardır aynı formatta oynatırlar. Bizde ise para gelsin; her yıl format değişsin diye çabalıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakemliği bırakır Fırat Aydınus, son maçı büyük ihtimal bu hafta için Şampiyonlar Liginde olur sonrasında da bırakır. İpini çektiler resmen, karısıyla boşanacağına kadar öğrendiklerine göre, evinin adresini bulup gidip aidatlarını ödüyorlar mı diye soracak kadar düştüklerine göre, bundan sonra bu adamı rahat bırakmazlar. Fenerbahçe maçlarına verilmemesi yetmez bu öfkenin durulması için, hakemliği bırakıp, rahat eder diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fırat Aydınus'un karısı ile boşanacağı haberi 1 ay önce çıkmıştı en az. Hürriyet ya da Sabah gazetelerinden birinde okumuştum. Beni dövüyor diyerek dava açmış hatta karısı. Yani günün olayı o değil.

Ayrıca milli maç olduğu bilinmesine rağmen cumartesi oynanacak maçını cuma'ya aldırıp sonra anlayış isteyen galatasaray camiasının,bizimkiler milli maçlarda çok oynadı dememizi eleştirmeleri enteresan. Yeri gelince de 3 günde 1 maç yapılmasına alışın artık derler.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fırat Aydınus'un bahsettigi ''Lan'' bulundu.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Şimdi Caner olayı hakkında ben yinede olumlu düşünüyorum.Düşünsenize ya gerçekten "lan" kelimesini Caner kullansaydı ve oyundan atılan oyuncu bir Eskişehirli olsaydı.Seyreyleyin gümbürtüyü...
    Hadi yine en azından olan bize oldu; hani olur ya tersi olsaydı...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Caner'in atılmasının yanlış olmasının yanında, 'lan' kelimesiyle bir oyuncu ihraç etmeyi de doğru bulmuyorum. Hoş değil tabii ki, ama yine de 'lan' kelimesine en fazla sarı çıkabilir bence. Muhammet'e de maç içinde her oyuncu küfür eder söyleminden dolayı katılıyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kezman bizdeyken her kacan golden sonra f..k diye bagırıyordu.Yabancı oyuncular hep pozisyon icinde küfür ediyorlar ama bir Türk lan diyince bile suc oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhtemelen önyargılı çıktı, aksini düşünmek istemiyorum, bir yerden gelecek talimatlarla yapmış olamaz, öyleyse çok fena. Ön yargılı olduğu için, o esnada değerlendirme yapmak yerine, aha yakaladım, al sana kırmızı, kesin Caner demiştir düşüncesiyle gösterdi. Zaten farketmesi de uzun sürmedi yoksa Aykut Kocaman tribüne çıkardı, Volkan da sarı kartını görürdü.

Hakemlerimiz her şeyi yenebilirler, bir numara olabilirler belki ama bu eyyamdan asla kurtulamazlar diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Muhtemelen önyargılı çıktı, aksini düşünmek istemiyorum, bir yerden gelecek talimatlarla yapmış olamaz, öyleyse çok fena. Ön yargılı olduğu için, o esnada değerlendirme yapmak yerine, aha yakaladım, al sana kırmızı, kesin Caner demiştir düşüncesiyle gösterdi. Zaten farketmesi de uzun sürmedi yoksa Aykut Kocaman tribüne çıkardı, Volkan da sarı kartını görürdü.

Hakemlerimiz her şeyi yenebilirler, bir numara olabilirler belki ama bu eyyamdan asla kurtulamazlar diye düşünüyorum.
    Aynen katılıyorum talimat olsa hersey cok daha farklı olurdu. Zaten bu seviyedeki hakemlerin öyle talimat malimat gibi şeylere kulak asacagını sanmıyorum. Eskidendi o işler. Caner hakkında ön yargılı davrandı tamamen. Bir laf duydu hemen caner'e maletti bastı kırmızıyı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan dolayı Aykut Kocaman ve Caner Erkin PFDK'ya sevk edildi.

Eskişehirspor maçında Caner Erkin'in gördüğü kırmızı kart sonrasında Aykut Kocaman'ın da hakeme gösterdiği sert tepkilerden dolayı PFDK'ya gönderildi.
    - Milliyet -
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri