Başarılarının devamını dilerim . Sırada İspanya var galiba.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
1. Eleme Turu 1. Maçı vs Real Madrid(D)
Maçın gollü geçmesini tercih ederdim. Umarım Emirates'te deplasman golü kuralıyla elenmeyiz.
Sen şimdi iyi gibi gidiyon ama şampiyon olamıcan![]()
Premier Lig 28. Hafta
Premier Lig 29. Hafta
EMIRATES'ten çıkış yok beyler
Real Madrid OUT, Arsenal IN!
Rakibe hemen hemen hiç pozisyon vermedik, kendimiz de kaleye gitmekte zorlandık ama Hulk'un kullandığı kornerde Bruno Martins Indi kafayı çaktı ve turu getiren golü attı.
Şimdiye kadar kim ne yaptı?
Cavani
37 Maçta 23 gol attı ve 7 asist yaptı. Son dönemde formu düşüşte ligde krallığı Agüero'ya kaptırdı.
Hulk
20 Maçta 12 gol attı ve 7 asist yaptı. İlk yarı statü gereği Şampiyonlar Ligi'nde oynayamamıştı ama Real Madrid maçlarında Arsenal'in en iyilerindendi.
Wilshere
33 maçta 9 gol attı ve 9 asist yaptı. Ofansif orta saha mevkiinde Arsenal'in ataklarına yön veren isim oluyor.
M'Vila
25 Maçta 2 gol ve 2 asisti var. Ortasahanın dinamosu maç başına en az 10 net top kapıyor ve pas yüzdesi %80'in altına düşmüyor.
Papadopoulos
33 Maçta 5 gol ve 1 asisti var. Defansın belkemiği olarak dikkat çekiyor.
Sczcezny
Bu sezon Arsenal'in tüm maçlarında forma giyen file bekçisi De Gea'nın arkasında 13 maç gol yememe ile 2. sırada. Maç başına 0.83'lük gol yeme ortalaması var. 5 Maçtır gol yemiyor.
Takımın buralara gelmesinde en çok bu bebelerin payı var. Tabii ki diğerleri de önemli şeyler yaptılar ama onları da sonra aktarırım
![]()
Ekim ve Kasım aylarında da aynı ödülü kazanmıştım ama üşengeçlikten paylaşmamıştım
Eskiler Roma ve 1860 düşmeme mücadelesi veriyor.
Federasyon Kupası 6. Tur
Cavani gol orucunu bozunca rahat rahat kazandık.
Yarı Finalde Rakip: Newcastle United
Ne yaptılar?
Chamberlain
25 Maçta 8 gol attı ve 3 asist yaptı. Rotasyonun en önemli isimlerinden biri Ofansif ortasahada her yerde oynayabiliyor. Özellikle Hulk'un maç yükünü azaltıyor.
Franck Tabanou
28 Maçta 7 gol 9 asistle oynadı. Sol kanatta ilk tercihim ama sol kanattaki rotasyon hiç bir yerde yok![]()
Arda Turan
25 Maçta 3 golü ve 8 asisti var. Yine rotasyonun en önemli isimlerinden birisi.
Santi Cazorla
24 Maçta 5 gol atma ve 7 asist yapma başarısı gösterdi. Ofansif ortasahanın sağı solu ortası heryerinde oynayabiliyor. Rotasyonun çok önemli bir parçası. Oynadığı maçlarda duran toplardan çok etkili olduk.
Julian Draxler
9 Maçta 4 golü ve 4 asisti var. Yeni gelmesine rağmen alışma sürecini atlattı as takımın en önemli oyuncularından oldu, Tabanou - Arda - Draxler yarışından galip çıkmış gibi görünüyor ama Şampiyonlar Ligi'nde statü gereği oynayamıyor.
Last edited by 3842 : 26.Mayıs.2013 at 16:54
Arsenal'e Yeniden Madrid Yolu Göründü
Atletico Madrid Real Madrid'e oranla zayıf bir rakip. Fakat bu aşamadan sonra kolay maç yok.
Bu eşleşme Arda Turan için de farklı duygular anlamına geliyor, bu maçlarda ona forma şansı vermeyi düşünüyorum![]()
Madrid'den sonra ATM'yi çok rahat elersin hocam. Yarı finalde de büyük ihtimal M.Utd ile eşleşirsin. Ligde işler iyi gidiyor, şampiyon olacağına inanıyorum.
Başarılar hocam durumlar iyi gibi ligde şampiyon oluruz olmasına avrupa hakkında hislerin neler![]()
Ligde biraz rahatladık, son haftalara yaklaşıyoruz. Son maç Tottenham'a konuk gidicez, şampiyonluk White Hart Lane'a kalmazsa çok güzel olur yoksa işimiz zor, maçlarını izledim evlerinde şiir gibi oynuyorlar![]()
Önceliği lige veriyorum ama Şampiyonlar Ligi'nde de hedef final oynamak. Çok ekstrem bir kadromuz var, o yüzden Atletico Madrid'i eleyince çıkacak her türlü rakibe varım. Zayıf olsun diye Leverkusen - Sevilla galibini istiyorum diyebilirdim ama Leverkusen de bizi gruplarda terletmişti. Tabii ki Barça - Bayern galibi son tercihim olur![]()
Premier Lig 30. Hafta
Premier Lig 31. Hafta
Haftalar sonra gol yedikCavani'nin golleri tekrar sıralamaya başlaması güzel oldu o attıkça takım oynuyor
Premier Lig Puan Tablosu
Arsenal Madrid'i sevdi. 3 - 2
Real Madrid eşleşmesindekine benzer bir senaryo oldu. Deplasmanda rakip oynadı, biz Emirates'te turu aldık.
sırada getafe mi varanti madrid sin maşallah iki kupa mı geliyo
![]()
Bu seviyeye geldiysek zor rakip yok hocam, Barça'yı Barcalarız.![]()
Bu arada dikkatinizi çekeyim Şampiyonlar Ligi finali Atatürk Olimpiyat'ta![]()
Arsenal Federasyon Kupası'nda Final'e Yükseldi
İlk dönemki Manchester City maçından sonra en çok zevk aldığım maçtı. Önce Sczcezny penaltı çıkardı, sonra Wilshere uzaktan yazdı. Her şey güzel gidiyor derken Howard Webb Kyriakos'u oyundan attı, 26 dakika iyi dayandık. Sonradan oyuna giren Ramsey de rakip kaleciyi güzel bir aşırtmayla avladı ve Newcastle'ın fişini çekti.
Finaldeki rakibimiz Manchester City
2 top da direkten dönmüş hocam unutmayalım onu da.![]()
Premier Lig 32. Hafta
Premier Lig 33. Hafta
Premier Lig 34. Hafta
Crystal Palas maçında yedek kadro mu çıktın? N'oldu o maçta öyle![]()