Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 10 / 22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Fener kalecisiz kaldı evet Gs maçı kazanacakdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan ve Emre acilen psikiyatriste gitmeli.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sabri'nin saçma tavırları sonucu Volkan ile Sabri kavga edip kırmızı yediler.

İnanılır gibi değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Çok acemice olmuş o zaman 3 oyuncu değişikliğide dolmuşken volkan gibi milli kaleci vay be.

Volkan demirel kendisine yakisani yapti yine... Hem kendini hep Sabri'yi attirdi cirkef. Futbolu bukadar kirleten bir adam görduysem oda takim arkadasi Emredir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Su arada 1 gol atsak iyi olur

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Her zaman demisimdir Turkiye'nin en iyi kalecisi Onur arkasidanda takim arkadasi Tolga gelir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kazandı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

dedigim gibi bizim için lig coktan bitmisti gazozluk bir maçti fotografta onu anlatiyor oyuncular oynamadi kisa ve net.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Selçuk Şahin ‏@_selcuksahin 1 dk
    Galatasaray iyice abartti, gecen sene beraberlige seviniyorlardi bu senede maglubiyete
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Daha karışmadı mı buralar yahu
    eto'o bitmiş.

Tebrikler

Tüm takıma taraftara yönetime herkese

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Selçuk Şahin ‏@_selcuksahin 1 dk
    Galatasaray iyice abartti, gecen sene beraberlige seviniyorlardi bu senede maglubiyete
    çok iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    dedigim gibi bizim için lig coktan bitmisti gazozluk bir maçti fotografta onu anlatiyor oyuncular oynamadi kisa ve net.

Derbilere gazozluk gözle bakıyorsan çok yanlış yoldasın dostum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sabri'nin bu hareketi kasıtlı yaptığına eminim.Adam çatılacak attırabileceği en uygun adama çarptı.Volkan'da balıklama atladı.Yenmek için oynamadık belli takım şampiyonluğu garantileyince yaymış iyice.Ama Cüneyt'in 2 gole de etkisi çok üzdü beni.Bu adama Ş.Ligi falan vermesinler sakın ha.Rezil rüsva eder bi daha da maç alamaz.Aman kalsın.

GS oyuncularını da tebrik etmek lazım. Yaptıkları hareketi sadece onlar yapardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ele888111 View Post
    Tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın diyolar galatasarayda bunu uyguluyor tahminimce
    Tahminimce sen bu sitede bir daha mesaj atamazsın dostum

Yanlış anlama kişisel değil , forum kuralları gereği diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Derbilere gazozluk gözle bakıyorsan çok yanlış yoldasın dostum
    Bizim için gazozluk maçtı gayet tabi.Herhangi bir amaçla çıkmadık ki maça.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

E kolay değil tabii, Ligi ve Uefa'yı alacagız dersin elde Ziraat kalır.

Eboue'nin pozisyonundan sonra izlemedim maçı. Hakem hataları olmasa Fener kesinlikle bizi yenemezdi bu net.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bizim için gazozluk maçtı gayet tabi.Herhangi bir amaçla çıkmadık ki maça.
    hiç çıkmasaydınız o zaman maça gazozları ben ısmarlardım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasaray'ın yaptığı çok saçmaydı , seyirciyi tahrik etmeye ne gerek var , şampiyonluk başka , derbi maçı çok başka , gereksiz yere orda binlerce taraftar aşağıya iniyor milletin karısı çocuğu eziliyor.kutlamışsın işte geçen hafta şampiyonluğu , bu maçlara boşuna derbi denmiyor , garip yani.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

baska maci mi izledik biz, tam kadro ciktiniz. 2.yari da maci cevirmek icin herseyi yaptiniz. pozisyon da buldunuz. gazozuna olsaydi bu mac niye bu kadar kastiniz, anlamadim ki

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    galatasaray'ın yaptığı çok saçmaydı , seyirciyi tahrik etmeye ne gerek var , şampiyonluk başka , derbi maçı çok başka , gereksiz yere orda binlerce taraftar aşağıya iniyor milletin karısı çocuğu eziliyor.kutlamışsın işte geçen hafta şampiyonluğu , bu maçlara boşuna derbi denmiyor , garip yani.
    2. kez Kadıköyde şampiyonluk kutlamak istedik ne var bunda
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Başka bahara kaldı Galatasaray'ın galibiyeti.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Derbiyi kaybetmek kötü ancak maç sonu sevinç ömre bedel.2 senedir yenemesekte şampiyonluk turu atıyoruz.Maçta kötüydük ancak ilk yarı hariç Fenerbahçe'de iyi oynamadı.Neyse tebrikler.Şampiyonluk garanti olduğundanmıdır nedir pek stres yaşamadım.

Nesil
    2006

Herkes bilir ne kadar Fenerbahçe'li olduğumu yorumumu bırakıp gitcem.

Fenerbahçe hak ettiği maçı hak etmediği bir şekilde kazandı.

Futbolcular patlamaya yer arıyordu Emre ile Volkan Fenerbahçe'de, Drogba Melo, Sabri Galatasaray'da. Sonunda olan oldu Volkan patladı Sabride eşlik etti gereksiz yere 3-4 maç ceza alacaklar.

Galatasaray şampiyon olduğu için tabii ki sevinecek de orada yaptığı tek kelime ile provakasyondur Fenerbahçe'li taraftar kanmadı artık seneye cezasız açarız belki küfürden meşaleden bir maç yeriz.

Herşeyi geçtim, Volkan ile Sabri milli takıma çağrılmasın aynı takımda oynayan bu ülke için savaşan iki futbolcu bu gün milli takım seviyesinde ceza almayı hak ettiler.

En güzelide Galatasaray hangi kupayı alırsa alsın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenemeyecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Maç ile ilgili söylenecek fazla bir şey yok bizim adımıza. yanlış bir oyuncu tercihi ve 2. goldeki foulün verilmemesi ilk yarı sonucunu belli etti. 2 yarı da maçın genelinde olduğu gibi kötüydük ve kaybettik sağlık olsun o önemli değilde. Emre'nin, Volkan'nın bu saçmasapan kendilerini sahanın artık nasıl desem amiri zannetmeleri çok saçma. Melo gidiyor adamı kaldıracak Emre geri çekiyor keza sabri ve meloda çok tahrik etti artık orada Sabri ne dedi de volkan o kadar tepki gösterdi diyecemde volkan bu bayılıyor gereksiz hareketlere. kesinlikle bu oyuncuların ruh sağlıklarında bir problem olduğu bariz yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Oceanus View Post
    Gazozuna bizim için gazozuna
    O zaman iki yılda siz çoğu sağduyunuzu kaybetmişsiniz ne yazık ki, iyi gazozlar o zaman aman dikkat et erol taşın gazozu çıkmasın
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    O zaman iki yılda siz çoğu sağduyunuzu kaybetmişsiniz ne yazık ki, iyi gazozlar o zaman aman dikkat et erol taşın gazozu çıkmasın
    Erol taş değil o Nuri Alço gazozu
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan kaleci falan değil gangster resmen. Sabri'nin ilk tepkisi gayet normal fakat Volkan gidip itiyor mitiyor boğazına sarılıyor. Sabri'de bir yerden sonra çileden çıkıyor tabi. Volkan'ın 5-6 maç ceza alması lazım normal şartlarda. Rakibe saldırmaya meyilli, delinin teki.

Bekir'e de verilmeyen kaç sarı kart var ben sayamadım.
    Emre'de en az 2 sarı kart haketti.
    Salih'e çıkmayan bir sarı kart var aynısı Caner'e çıktı ama.

Cüneyt Çakır'ı hiç beğenmedim açıkçası. Fener'in 2.golünde faul çok bariz. İlk golde de aynı şekilde.

Tabii bu Hamit'in, Drogba'nın kötü tercihlerini, kötü oyunlarını değiştirmiyor. Drogba'yı beğenmedim buı akşam. Arkasında bir 10 numara olmayınca çok sırıtıyor. Sadece o değil Burak'ta öyle. Sneijder'in önemini bence daha iyi anladık bu akşam. Selçuk o görevi üstlenmeye çalıştı fakat çok gömülüydü defansa. Aynı şekilde Melo'da geriye çok yaslandı. İlk toplara basmak yerine geride karşılamak açıkcası Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürmek oldu. Bu sayede rahat pas yaptılar orta sahayı geçmek adına. Gökhan Zan'ın Webo ile adam adama oynaması ise çok komikti. Defansın tüm dengesini alt üst etti. Çok gereksizdi.. Umarım taktiksel anlamda dersler çıkarabiliriz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 10 / 22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri