Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Hangi Takım Kazanır ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 46.94%
  • Galatasaray

26 53.06%
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 282 arası toplam 282 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | Şampiyon Galatasaray

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Amrabat atılsa diyen biri futbol maçlarında sahada oyuncu kalmasın demek istiyodur. Her oyuncu öyle Fauller yapar.
    her oyuncu faul yaparda arka arkaya ilk 30 dakikada 4-5 faul birden yapti 1 sari bile görmedi onu gectim uyari bile vermedi hakem alvese gelince direk sarilari cikardi 2 faulde de.. ayni zamanda meloda habire sow ile kuyt i indirdi ta 80 de ilk sariyi gördü bunun neresinde adalet? galatasaray dün kupayi hakeden bir oyun oynamadi sahada özellikle ilk yarida resmen silik bir oyun oynadi... siz ne derseniz deyin fenerbahce 11 kisi oynasaydi maci hertürlü alirdi ilk yarida cok iyiydik ben bile bu kadar iyi olacagimizi beklemiyordum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Amrabat'ın yaptığı fauller "ince" faullerdi. İsterse maç boyu 100 tane yapar, sarı kartlık değilse sarı kart çıkmaz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Hak tanımak da bir yere kadar,aynı faulleri bir başkası yapınca kart gösterdi 3-4 den sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu arada maç 37 ülkeden canlı olarak yayınlanmış. ATV iyi satmış maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ben yanlış maçı mı izledim Amrabat zaten 28.dakikada kart gördü.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Şu maçta da hakem tartışılıyorsa bir daha derbi falan oynanmasın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hakem tartışması yersiz ama çok açık hatalar vardı. Selçuk'un ayağının meloya gelmesinde kuyt faul yapmış oldu. Drogba'ya mac boyu tanılan tolerans çok çok fazlaydı. Webonun yediği kart saçmaydı. Amrabatın faulleri... Birkaç tane daha vardı hatırlamıyorum şimdi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bu kadar kötü bir hakem görmedim ben amrabat daha 30. dakikada atilmaliydi 4-5 faul yapti arka arkaya kart bile görmedi Alves ilk faulünde ilk sariyi ikinci faulünde ikinci sariyi gördü aniden sanki yukarlardan talimat verilmis gibi... fenerbahce ilk yari galatasaraydan daha iyiydi kirmizi karttan sonra oyundan koptuk tamamen.
    Yalnız o iki pozisyonun da sarı kart ile cezalandırılması çok normal. İkisinde de rakibin ayağına müdahale var, topa yok.

Amrabat ise oyunun ilk yarım saatinde 4 faul yaptı. Biri faul değildi. Sonuncusunda ise sarıyı yedi zaten.

Ancak hakem genel olarak maçı yönetti. Ortalamaydı...
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Hakem tartışması yersiz ama çok açık hatalar vardı. Selçuk'un ayağının meloya gelmesinde kuyt faul yapmış oldu. Drogba'ya mac boyu tanılan tolerans çok çok fazlaydı. Webonun yediği kart saçmaydı. Amrabatın faulleri... Birkaç tane daha vardı hatırlamıyorum şimdi
    Kuyt havada şarj yaptı orada ona verdi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gol girisimleri

kaleye baya sut atmisiz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Burak'la ilgili bir haber çıkmıştı,bütün gazeteler falan Burak ''Artık başka golcüleri beklersiniz.'' demiş diye haber yapmıştı.Bende kupa töreninde ki hareketlerinden falan belki demiştir diye düşünmüştüm,görüntüleri ortaya çıktı;

http://s14.directupload.net/images/130812/j4wokqfr.swf

Alt yazıda yazan ; Artık başka golcüleri beklersiniz.
    Burak'ın dediği ; Artık başka sefere.

İşte habercilik bu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    her oyuncu faul yaparda arka arkaya ilk 30 dakikada 4-5 faul birden yapti 1 sari bile görmedi onu gectim uyari bile vermedi hakem alvese gelince direk sarilari cikardi 2 faulde de.. ayni zamanda meloda habire sow ile kuyt i indirdi ta 80 de ilk sariyi gördü bunun neresinde adalet? galatasaray dün kupayi hakeden bir oyun oynamadi sahada özellikle ilk yarida resmen silik bir oyun oynadi... siz ne derseniz deyin fenerbahce 11 kisi oynasaydi maci hertürlü alirdi ilk yarida cok iyiydik ben bile bu kadar iyi olacagimizi beklemiyordum.
    Amrabat'ın kırmızı görmesi ? 4-5 faul yapan adam kırmızı mı görür futbolda öyle bir faul sayısı mı var?
    İkili mücadelede olabilecek basit fauller amrabat'ın yaptıkları ve sarı kartını da gördü zaten.
    He dersen ki Melo atılmalıydı o zaman kesinlikle katılırım.
    Sanırım Alper'di hafif yan arkadan çekti indirdi ikinci sarıyı almalıydı Melo.
    Tek net hata bu idi. Onun dışında da küçük korner/aut taç hataları vardı.
    Barajları da yaptıramadı.
    Onun dışında hakem için zor bir maç olmadı zaten düşük tempolu futbolcuların hassas davrandıgı bir karşılaşma oldu.

İyi oynuyor gibi gozuksek de FB 10 kişi kalmasına ragmen harika mücadele etti. Açıkcası cok sevinemedim kupayı aldıgımıza çünkü saygı duyulacak şekilde bir mücadele örneği gördük Fb'den.

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri