hala beni beğenmeyenler![]()
hala beni beğenmeyenler![]()
26 maçta oynamışım ortalamam da guzel bence sakatlık falat derken guzel bır sezon olmuş benim için. Ligi iyi yerde bitirmişiz tebrikler patron.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Arap atı gibiyim mübarek. Sonradan açılmışım ama yine sakatlamışlar. Hep rakiplerin komploları işte... Beni tekrar kiralayamaz mısın Señor Diaz?
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Evet tamda bunu soracaktım hazır aklıma gelmişken..Arkadaş takımın neredeyse yarısından fazlasının sakatlanmaya meyili var..sıkıntı şurdaki sezon başı raporlara baktım birçoğunda böyle bişey söz konusu değildi mesela benim en büyük zaafım cesaretken şimdi sakatlanma egilimi oldu..süreklilik ve önemli maç formu şayet eksiklikse ipuclarında diyor ki o değişebilir ama ben sakatlanma eğiliminin değiştiğini görmedim..lakin böyle bir olayla da ilke kez karşılaştım..saçmalık :F oyuncularımın niye cok cabuk sakatlandığını şimdi anlıoyorum..alt yapıdan bu sezon 1 tane eleman cıktı oda belli adı garip yunan ismi gibi bir bek..diğerleri fos çıktı
Ligde kalmak iyi olmuş hocam buralarda daha çok dolaşacaz gibi 1 oyuncuyla bu işler zor![]()
Aslında oyunculara güç kuvvet çalıştırman en mantıklısı olur ne kadar güçlü kuvvetli olursa bi oyuncu o kadar geç saktlanır sonuç alıcam diye herkese pas kafa çalıştırma diazcım benim sakatlanma eğilimim yokturbu arada regen çıkış tarihi gelmedimi ? altyapıdan sağlam bi sağ bek çıksında şuandaki profilden kurtar beni yeni sowkay doğsun hee
![]()
![]()
Ligde kalmak iyide üstümüzdeki takımların kadrosuda bizden iyi değil aslında dogba ve vivoperlei varken üst lige çıkaydıuk iyi olacaktı ): Kadro olarak zayıfladık artık menecelik deneyimlerini konuşturma vakti (:
çıktıda 1 eleman var eli ayağı düzgün herif sağ bek çok sevindim sowkayi kesecem diye ama so layaklı çıktıbizde ofansif bek sol çalıştırıyoruz cagrinin stoperden kesip yerine wladcasi monte edicez sol bek olmasını avantaja cevirmeye çalışıcaz..mevcut kadrodan maksimum verim almak için debeleniyorum (:
Oynatma oynatma sonra bi maç süre ver ondada böyle yaparım iştedüzenli forma şansı istiyorum hoca
![]()
Kariyere rehber niteliğinde devam etme kararı aldım yani sadece sonuca odaklı gelişmeleri değilde oraya nasıl gelindi neler yapıldı yada yapılacak bunlarıda anlatarak paylaşımları yapacaz..Böyle olunca sırf muhabbet değilde sizlerinde taktik ve teknik olark kariyre dahil olmanızı hedefledim. Eksik olduğum hususlarda öneri yanlış yaptığımı düşündüğünüz hususlarda da eleştiri alarak daha iyiye gideriz. Böylece herkes kendince bişiler öğrenebilir
Hoca çok acımasızsın![]()
aah ahh sakatlanmasaydım şimdi üst ligdeydik sonuçta milli bir oyuncuyum ama kötü ortalamam varmış, takımdakiler bana ayak uyduramıyor![]()
Huan niye Mustafaya verion formayı ben varım la![]()
Benim son profili paylaşır mısın bi![]()
Diaz beni kiralık falan gönder yahu.Drogba ve Vivoperlei'den forma şansı gelmez bana.
![]()
TariboWest
trabzon'un maçını izlemeye gitti herhalde![]()
Stoperdede kiralıklar vardır inşallah sakatlandık zaten forma bulmamız da zor![]()
boş kaleye gol atamayanı 11e süremem k.bakma git boş kaleye şut çek geliştir kendini
Bu sene senden çok şeyler bekliyorum Kaan
Senin maç eksiğin vardı bu sezon pivot forvetim sensin Berk
Sezon başı herkesinkini paylaşıcam yine Rodi
Rodinin ddiği gibi bu sene 2 forvetimiz gitti bol bol şans bulacaksındır yani umarım gelişirsin ve beni yanıltmazsın (: ayrıca bu kariyeri takip etmediğin ele verir
Evet Trabzon maçındaydım (: bi ara baktım kariyer 2.sayfalara düşmüştü ne yapim
Cris sen iyileştin umarım bi daha sakatlanmazsın sende Rodi gibi gelişiyosun baya devre arasına kadar bu hızla gidersen 2.devre as stoperim olabilrsin
Ayrıca bu gece kariyerde güncelleme olmayabilir. Forumdaki ik rehberimi hazırlıyorum. Kariyerlerde bilgi versek de daha derli toplu olursa herkes faydalanabilir diyerek eksik olduğunu düşündüğüm bir konu hakkında rehber hazırlıyorum umarım faydalı olur. Konusu oyun içi tercihleri
Ben geldim diye mi herkes kaçtı yine :F Neyse oyuna ve rehbere yarın devam edelim o zaman (:
TimeCris aşağılardan arkadalar geliyor arkadaşlar.Unutmayın ki arkadan gelenin şansı daha fazladır.
Bknz=NFS serisi![]()
Adama koş topa vur diyorum, gidiyor top toplayıcı çocuğun elindeki topu alıyor. Ben bunu nasıl eğiteyim aga?
Seni bilmiyomda takımın hali ne olur yine sağda sen oynayacan :F
Ciddi ciddi ümitliyim senden Rodi gibi sağlam gelişiyosun şuan eğitimdesin bitsin Cağrıyla eğitime verecem seni (:
Teknik kısmı beni ilgiliendiriyor sen mentorluk yap satranc mı oynarsın age of mu bilmem kafasını geliştirsin![]()