Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hala beni beğenmeyenler

26 maçta oynamışım ortalamam da guzel bence sakatlık falat derken guzel bır sezon olmuş benim için. Ligi iyi yerde bitirmişiz tebrikler patron.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Arap atı gibiyim mübarek. Sonradan açılmışım ama yine sakatlamışlar. Hep rakiplerin komploları işte... Beni tekrar kiralayamaz mısın Señor Diaz?

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    hala beni beğenmeyenler
    Sakatlanma eğilimin var :F
    Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    26 maçta oynamışım ortalamam da guzel bence sakatlık falat derken guzel bır sezon olmuş benim için. Ligi iyi yerde bitirmişiz tebrikler patron.
    Abi seninde sakatlanma eğilimin var :F
    Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Arap atı gibiyim mübarek. Sonradan açılmışım ama yine sakatlamışlar. Hep rakiplerin komploları işte... Beni tekrar kiralayamaz mısın Señor Diaz?
    Transefer yapmıyoruz alttan oyuncu çıkınca seni tekrardan filizlendireceğim (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Evet tamda bunu soracaktım hazır aklıma gelmişken..Arkadaş takımın neredeyse yarısından fazlasının sakatlanmaya meyili var..sıkıntı şurdaki sezon başı raporlara baktım birçoğunda böyle bişey söz konusu değildi mesela benim en büyük zaafım cesaretken şimdi sakatlanma egilimi oldu..süreklilik ve önemli maç formu şayet eksiklikse ipuclarında diyor ki o değişebilir ama ben sakatlanma eğiliminin değiştiğini görmedim..lakin böyle bir olayla da ilke kez karşılaştım..saçmalık :F oyuncularımın niye cok cabuk sakatlandığını şimdi anlıoyorum..alt yapıdan bu sezon 1 tane eleman cıktı oda belli adı garip yunan ismi gibi bir bek..diğerleri fos çıktı

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Ligde kalmak iyi olmuş hocam buralarda daha çok dolaşacaz gibi 1 oyuncuyla bu işler zor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Evet tamda bunu soracaktım hazır aklıma gelmişken..Arkadaş takımın neredeyse yarısından fazlasının sakatlanmaya meyili var..sıkıntı şurdaki sezon başı raporlara baktım birçoğunda böyle bişey söz konusu değildi mesela benim en büyük zaafım cesaretken şimdi sakatlanma egilimi oldu..süreklilik ve önemli maç formu şayet eksiklikse ipuclarında diyor ki o değişebilir ama ben sakatlanma eğiliminin değiştiğini görmedim..lakin böyle bir olayla da ilke kez karşılaştım..saçmalık :F oyuncularımın niye cok cabuk sakatlandığını şimdi anlıoyorum..alt yapıdan bu sezon 1 tane eleman cıktı oda belli adı garip yunan ismi gibi bir bek..diğerleri fos çıktı
    Aslında oyunculara güç kuvvet çalıştırman en mantıklısı olur ne kadar güçlü kuvvetli olursa bi oyuncu o kadar geç saktlanır sonuç alıcam diye herkese pas kafa çalıştırma diazcım benim sakatlanma eğilimim yoktur bu arada regen çıkış tarihi gelmedimi ? altyapıdan sağlam bi sağ bek çıksında şuandaki profilden kurtar beni yeni sowkay doğsun hee

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Ligde kalmak iyi olmuş hocam buralarda daha çok dolaşacaz gibi 1 oyuncuyla bu işler zor
    Ligde kalmak iyide üstümüzdeki takımların kadrosuda bizden iyi değil aslında dogba ve vivoperlei varken üst lige çıkaydıuk iyi olacaktı ): Kadro olarak zayıfladık artık menecelik deneyimlerini konuşturma vakti (:
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Aslında oyunculara güç kuvvet çalıştırman en mantıklısı olur ne kadar güçlü kuvvetli olursa bi oyuncu o kadar geç saktlanır sonuç alıcam diye herkese pas kafa çalıştırma diazcım benim sakatlanma eğilimim yoktur bu arada regen çıkış tarihi gelmedimi ? altyapıdan sağlam bi sağ bek çıksında şuandaki profilden kurtar beni yeni sowkay doğsun hee
    çıktıda 1 eleman var eli ayağı düzgün herif sağ bek çok sevindim sowkayi kesecem diye ama so layaklı çıktı bizde ofansif bek sol çalıştırıyoruz cagrinin stoperden kesip yerine wladcasi monte edicez sol bek olmasını avantaja cevirmeye çalışıcaz..mevcut kadrodan maksimum verim almak için debeleniyorum (:

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Oynatma oynatma sonra bi maç süre ver ondada böyle yaparım işte düzenli forma şansı istiyorum hoca

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Oynatma oynatma sonra bi maç süre ver ondada böyle yaparım işte düzenli forma şansı istiyorum hoca
    Sen gözüme gözükme o golü atsan belki kalıcı olacan o pozisyonu harcadın ve kendini bitirdin dostum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kariyere rehber niteliğinde devam etme kararı aldım yani sadece sonuca odaklı gelişmeleri değilde oraya nasıl gelindi neler yapıldı yada yapılacak bunlarıda anlatarak paylaşımları yapacaz..Böyle olunca sırf muhabbet değilde sizlerinde taktik ve teknik olark kariyre dahil olmanızı hedefledim. Eksik olduğum hususlarda öneri yanlış yaptığımı düşündüğünüz hususlarda da eleştiri alarak daha iyiye gideriz. Böylece herkes kendince bişiler öğrenebilir

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hoca çok acımasızsın

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

aah ahh sakatlanmasaydım şimdi üst ligdeydik sonuçta milli bir oyuncuyum ama kötü ortalamam varmış, takımdakiler bana ayak uyduramıyor

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Huan niye Mustafaya verion formayı ben varım la

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Benim son profili paylaşır mısın bi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Diaz beni kiralık falan gönder yahu. Drogba ve Vivoperlei'den forma şansı gelmez bana.
    TariboWest

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

trabzon'un maçını izlemeye gitti herhalde

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Diaz beni kiralık falan gönder yahu. Drogba ve Vivoperlei'den forma şansı gelmez bana.
    ikiside kiralıktı ve gittiler merak etme

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Stoperdede kiralıklar vardır inşallah sakatlandık zaten forma bulmamız da zor

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    stoperde ben varken anca yanımda oynuyabilirsin takımın en iyi oyuncusu var o mevkiide

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

stoperde ben varken anca yanımda oynuyabilirsin takımın en iyi oyuncusu var o mevkiide
    Biri stoper mi dedi ? Dağılın gençler...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Hoca çok acımasızsın
    boş kaleye gol atamayanı 11e süremem k.bakma git boş kaleye şut çek geliştir kendini

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    aah ahh sakatlanmasaydım şimdi üst ligdeydik sonuçta milli bir oyuncuyum ama kötü ortalamam varmış, takımdakiler bana ayak uyduramıyor
    Bu sene senden çok şeyler bekliyorum Kaan
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Huan niye Mustafaya verion formayı ben varım la
    Senin maç eksiğin vardı bu sezon pivot forvetim sensin Berk
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Benim son profili paylaşır mısın bi
    Sezon başı herkesinkini paylaşıcam yine Rodi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    ikiside kiralıktı ve gittiler merak etme
    Rodinin ddiği gibi bu sene 2 forvetimiz gitti bol bol şans bulacaksındır yani umarım gelişirsin ve beni yanıltmazsın (: ayrıca bu kariyeri takip etmediğin ele verir
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    trabzon'un maçını izlemeye gitti herhalde
    Evet Trabzon maçındaydım (: bi ara baktım kariyer 2.sayfalara düşmüştü ne yapim
    Cris sen iyileştin umarım bi daha sakatlanmazsın sende Rodi gibi gelişiyosun baya devre arasına kadar bu hızla gidersen 2.devre as stoperim olabilrsin

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Biri stoper mi dedi ? Dağılın gençler...
    Bu sezon Wladcas-Rodi-Special hattı olucak kuvvetle muhtemel Cris gelişiyor cagrida yanıbasımda mentorluk yapacak (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ayrıca bu gece kariyerde güncelleme olmayabilir. Forumdaki ik rehberimi hazırlıyorum. Kariyerlerde bilgi versek de daha derli toplu olursa herkes faydalanabilir diyerek eksik olduğunu düşündüğüm bir konu hakkında rehber hazırlıyorum umarım faydalı olur. Konusu oyun içi tercihleri

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ben geldim diye mi herkes kaçtı yine :F Neyse oyuna ve rehbere yarın devam edelim o zaman (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Ben geldim diye mi herkes kaçtı yine :F Neyse oyuna ve rehbere yarın devam edelim o zaman (:
    Diazcığım bu sezon benim durumum ne olacak

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

TimeCris aşağılardan arkadalar geliyor arkadaşlar.Unutmayın ki arkadan gelenin şansı daha fazladır.

Bknz=NFS serisi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Adama koş topa vur diyorum, gidiyor top toplayıcı çocuğun elindeki topu alıyor. Ben bunu nasıl eğiteyim aga?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Diazcığım bu sezon benim durumum ne olacak
    Seni bilmiyomda takımın hali ne olur yine sağda sen oynayacan :F
    TimeCris aşağılardan arkadalar geliyor arkadaşlar.Unutmayın ki arkadan gelenin şansı daha fazladır.

Bknz=NFS serisi
    Ciddi ciddi ümitliyim senden Rodi gibi sağlam gelişiyosun şuan eğitimdesin bitsin Cağrıyla eğitime verecem seni (:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Adama koş topa vur diyorum, gidiyor top toplayıcı çocuğun elindeki topu alıyor. Ben bunu nasıl eğiteyim aga?
    Teknik kısmı beni ilgiliendiriyor sen mentorluk yap satranc mı oynarsın age of mu bilmem kafasını geliştirsin

Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri