Galatasaray büyük yamuk yaptı...
Galatasaray büyük yamuk yaptı...
Biz niye elenmedik arkadaş. Her işimiz ters anasını satıyımKeşke bizde elenseydik de TFF'yle ATV görseydi gününü. Böyle saçma bir kupa sistemi daha olamaz heralde.
Screw you guys, I'm goin' home
Küçük takımlara şans tanınacaksa torba sistemi kalkmalı ve gruplar olmamalı , FA Cup'ı örnek alabiliriz..
Büyük takımlar maç yapsın , büyük takımlar kupayı alsın , küçük (yürekli) takımlar haksızca elensin.. Bunun sonucunda da TFF iddaadan , TV yayınından , reklamlardan parayı götürsün.. Şu Türk futboluna bi devrim lazım
Biraz Neşelenelim..
[YOUTUBE="0HlZmZMU0Pc"]Sakın Gelme[/YOUTUBE]
İnşallah kupa finalini Fethiyespor-Bucaspor yapar da, tam şapa oturur rantçılar.
Torba olayı bence de saçma 2. turda Liverpool-ManU eşleşebiliyor mesela İngiltere'de.
Ralp nerede ya?
Ben dün söyledim arkadaş erken konuşma diye. Hadi geçmiş olsun toplu olarak aldılar gazımızı.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Asıl biz kazanırsak sürpriz olurdu bu maç. Tebrikler Buca'ya
herkes sozlesmis gibi birer birer elendiler kupadan, GS sozunde durmadi galiba. kupayi almak niyetindeler sanirim![]()
Sanırım Trabzonspor, Fenerbahçe ve nihayet Beşiktaş'ın da daha dördüncü turda elenmesinin ardından, artık rahatlıkla söyleyebiliriz: Türkiye Kupası'nı sevmiyoruz. Sevmiyoruz, çünkü epitopu ölü bir turnuvadan ibaret. Kupayı kazanan takım bile para kazanamadığı için, kulüpler yapısal olarak önemsemiyor. Yıldız futbolcular, sakatlanıp da ligde uzun süre oynayamama riskini göze almadıkları için kendilerini vermiyor. Yedek kadrolar bile, artık vitrin dahi olamayacak kadar gözden yiten bu turnuvayı pek takmıyor. Turnuva sadece, büyük takımlar kaybettiği zaman ilgi çekiyor - o da 24 ila 48 saatlığına. Bunun dışında hiçbir zevki, atmosferi, albenisi yok. Beşinci turda Galatasaray da elense, herhalde şaşırmayacağız.
Türkiye Kupası'na yatırım yapan sponsor (Ziraat Bankası) ve yayıncı kuruluş (ATV - A Haber) haklı olarak sanki çok önemliymiş gibi turnuvayı pompalamaya çalışıyor; ama nafile. Sorun şu ki, Türkiye bir futbol ülkesi değil. Türk insanı futbolu o kadar da sevmiyor, "futbolseverler" o kadar da çok sayıda maç izlemiyor, statlara gitmeye o kadar da istekli değiller. Zaten televizyon dizileriyle aynı gün ve saatta yayımlanan turnuvaların başarı şansı Türkiye'de çok düşük. Şampiyonlar Ligi bile, eğer maçta Türk takımı yoksa, yayıncı kuruluşun başına bela olabiliyor.
Fethiyespor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu'nun, maç sonrası açıklamasını bir hatırlatayım:
"F.Bahçe'yi elemek düşündüğümüz bir şey değildi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Hem ligi hem kupayı nasıl götüreceğiz bilemiyorum. 17-18 kişilik dar bir kadromuz var. Endişeliyim. Denizli maçı bizim için daha önemliydi."
Birkaç mesaj önce anlatmak istediğim ilk kalın yaptığım yazı.Kimse takmıyor bu kupayı yedek diye adlandırılıan oyuncular da dahil.Engin İpekoğlunun açıklamaları da kanıtlar nitelikte.
Ya format değişmeli ya da sonuna bir para koyulmalı.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Balıkesirspor'la eşleştik,rakiplere bakılırsa zor bir kura çektik bence.Sürpriz yapabilirler,hatta rotasyon bir kadro ile çıkarsak favorim Balıkesir benim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
4. TUR EŞLEŞMELERİ
K.Erciyespor - Akhisar
Sivasspor - Nazilli Belediyespor
Bursaspor - İnegölspor
Kardemir Karabükspor - Elazığspor
Eskişehirspor - Fethiyespor
Bucaspor - M.P. Antalyaspor
Galatasaray - Balıkesirspor
Tokatspor - Kayserispor
Nazilli, İnegöl, Fethiye, Buca, Balıkesir ve Tokat takımlarına sonsuz başarılar diliyorum. K.Erciyes-Akhisar ve Karabük-Elazığ maçlarını da kim hak ederse o kazansın.
Arena'da olmasaydı Balıkesir kesin geçerdi bizi ama maçın Arena'da oynanması düşündürücü oluyor tabi bu yüzden şansımız var diye düşünüyorum gruplara kalabiliriz.Diğer taraftan Erciyes,Sivas,Bursa,Karabük,Eskişehir,Buca ve Tokat turu geçen taraf olur diye düşünüyorum.
Bu sene format nasıl, grup yok herhalde hep eleme usülü mü?
Bu aşamadan sonra gruplara geçilecek 4'er takımlı 2 grup sonrasında yarı final.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben de başta böyle düşünüyordum. Ama şimdi yedeklerimizin de form tutması, maç kondisyonundan düşmemesi açısından bu kupada en azından grup aşamalarına girmemiz gerektiğini düşünüyorum. Özellikle ligde forma bulamayan Bruma bu kupada biraz olsun maç tecrübesi edinir. Eksik özelliklerini daha net görür ve o yönde kendisini geliştirmesi için çabalarız en azından. Bir de altyapıdan birkaç oyuncu da bu kupada takımın atmosferini soluyabilir. Mesela İsmail Berk Ünsal'ın yaşı 19 oldu, biraz olsun forma bulup kendisini gösterme ihtimali yaratabiliriz ona da. Veya biraz olsun potansiyel sezilen herhangi bir oyuncu, farketmez.
Ama bunları yapmayıp ideal 11 oyuncudan herhangi birini bu maçlarda yoracaksak hiç gereği yok, o konuda hemfikiriz.
Edit: Bir de Hamit var. Ocak ayına kadar dönebilirse Hamit'i bu maçlarda kullanarak maç kondisyonuna yaklaştırabiliriz. Ligde sıkıntı yaşatacağına burada yaşatsın, lige formda girsin.
Bugün Balıkesir, Galatasaray' ı eler. Son büyük takım da kupaya veda eder ve kupanın tadı artar
Football is simple,but Football Manager is not
O iş yaş Zafer adamlar ZTK yayını için dünyanın parasını verdi Galatasaray'da elenirse hiç reyting alamazlar.Buna izin vereceklerini zannetmem farklı bir galibiyet bekliyorum ben.
Akşam ki maç için çok heyecanlıyım. Saat 4 oldu hala uyuyamadım. SON 14 SAAT !!bir11birr!!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Elazığ, Karabük'ü Normal Süresi 1-1 Biten Maçta Penaltılarda 4-2 Üstünlük Kurdu ve Gruplara Kalmayı Başardı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kupa baya degisik oldu bu sene insallah Gs ve Eskisehir'de elenir bugun bütün büyük takımlar gitsin.![]()
Tokatsporum Kayseriyi de eledi az önce ve gruplara kaldı.
Aynen çok güzel oldu,Galatasaray'da gruplara kalsın da her iki takımın da maçlarını izlerim artık![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tokat ile Buca'nın geçeceği belliydi ev sahibi avantajını iyi kullandı Tokat.Akşam'da Buca geçer turu başka da bir sürpriz olmaz gibi görünüyor Ertuğrul Sağlam bu kupayı önemseyecektir Avrupa için bu yüzden Fethiye'nin pek şansı yok gibi.
86 Ufuk Ceylan
13 Dany Nounkeu
22 Hakan Balta
55 Sabri Sarıoğlu
6 Ceyhun Gülselam
20 Bruma
35 Yekta Kurtuluş
52 Emre Çolak
53 Nordin Amrabat
77 Albert Riera
19 Umut Bulut
enginimi kadroya almamislar gene neyse enginin yolu açik olsun iyi futbolcuydu ama profesyonellik 0 devre arasinda veya sene sonunda yollancakmis olcan ile takas diyorlar.