Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Kupasını Kim Kazanır ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 68.75%
  • Eskişehirspor

5 31.25%
Sayfa 10 / 31 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 916 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2013-2014

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Galatasaray büyük yamuk yaptı...

2. Default

Quote Originally Posted by himone View Post
    Galatasaray büyük yamuk yaptı...
    Şaka maka bence asıl elenmesi gereken takım Gs idi . Lig+avrupa+kupa kolay değil. Hele fikstür çok sıkışık. Ama sonuçta Beşiktaş değil ki 3 kulvarda oynayıp federasyon tarafından saçma sapan maç tarihleri verilsin..
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biz niye elenmedik arkadaş. Her işimiz ters anasını satıyım Keşke bizde elenseydik de TFF'yle ATV görseydi gününü. Böyle saçma bir kupa sistemi daha olamaz heralde.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Küçük takımlara şans tanınacaksa torba sistemi kalkmalı ve gruplar olmamalı , FA Cup'ı örnek alabiliriz..

Büyük takımlar maç yapsın , büyük takımlar kupayı alsın , küçük (yürekli) takımlar haksızca elensin.. Bunun sonucunda da TFF iddaadan , TV yayınından , reklamlardan parayı götürsün.. Şu Türk futboluna bi devrim lazım

Biraz Neşelenelim..

[YOUTUBE="0HlZmZMU0Pc"]Sakın Gelme[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İnşallah kupa finalini Fethiyespor-Bucaspor yapar da, tam şapa oturur rantçılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Torba olayı bence de saçma 2. turda Liverpool-ManU eşleşebiliyor mesela İngiltere'de.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ralp nerede ya?

Ben dün söyledim arkadaş erken konuşma diye. Hadi geçmiş olsun toplu olarak aldılar gazımızı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Asıl biz kazanırsak sürpriz olurdu bu maç. Tebrikler Buca'ya

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

herkes sozlesmis gibi birer birer elendiler kupadan, GS sozunde durmadi galiba. kupayi almak niyetindeler sanirim

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sanırım Trabzonspor, Fenerbahçe ve nihayet Beşiktaş'ın da daha dördüncü turda elenmesinin ardından, artık rahatlıkla söyleyebiliriz: Türkiye Kupası'nı sevmiyoruz. Sevmiyoruz, çünkü epitopu ölü bir turnuvadan ibaret. Kupayı kazanan takım bile para kazanamadığı için, kulüpler yapısal olarak önemsemiyor. Yıldız futbolcular, sakatlanıp da ligde uzun süre oynayamama riskini göze almadıkları için kendilerini vermiyor. Yedek kadrolar bile, artık vitrin dahi olamayacak kadar gözden yiten bu turnuvayı pek takmıyor. Turnuva sadece, büyük takımlar kaybettiği zaman ilgi çekiyor - o da 24 ila 48 saatlığına. Bunun dışında hiçbir zevki, atmosferi, albenisi yok. Beşinci turda Galatasaray da elense, herhalde şaşırmayacağız.

Türkiye Kupası'na yatırım yapan sponsor (Ziraat Bankası) ve yayıncı kuruluş (ATV - A Haber) haklı olarak sanki çok önemliymiş gibi turnuvayı pompalamaya çalışıyor; ama nafile. Sorun şu ki, Türkiye bir futbol ülkesi değil. Türk insanı futbolu o kadar da sevmiyor, "futbolseverler" o kadar da çok sayıda maç izlemiyor, statlara gitmeye o kadar da istekli değiller. Zaten televizyon dizileriyle aynı gün ve saatta yayımlanan turnuvaların başarı şansı Türkiye'de çok düşük. Şampiyonlar Ligi bile, eğer maçta Türk takımı yoksa, yayıncı kuruluşun başına bela olabiliyor.

Fethiyespor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu'nun, maç sonrası açıklamasını bir hatırlatayım:

"F.Bahçe'yi elemek düşündüğümüz bir şey değildi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Hem ligi hem kupayı nasıl götüreceğiz bilemiyorum. 17-18 kişilik dar bir kadromuz var. Endişeliyim. Denizli maçı bizim için daha önemliydi."

Birkaç mesaj önce anlatmak istediğim ilk kalın yaptığım yazı.Kimse takmıyor bu kupayı yedek diye adlandırılıan oyuncular da dahil.Engin İpekoğlunun açıklamaları da kanıtlar nitelikte.

Ya format değişmeli ya da sonuna bir para koyulmalı.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Balıkesirspor'la eşleştik,rakiplere bakılırsa zor bir kura çektik bence.Sürpriz yapabilirler,hatta rotasyon bir kadro ile çıkarsak favorim Balıkesir benim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
    4. TUR EŞLEŞMELERİ

K.Erciyespor - Akhisar

Sivasspor - Nazilli Belediyespor

Bursaspor - İnegölspor

Kardemir Karabükspor - Elazığspor

Eskişehirspor - Fethiyespor

Bucaspor - M.P. Antalyaspor

Galatasaray - Balıkesirspor

Tokatspor - Kayserispor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nazilli, İnegöl, Fethiye, Buca, Balıkesir ve Tokat takımlarına sonsuz başarılar diliyorum. K.Erciyes-Akhisar ve Karabük-Elazığ maçlarını da kim hak ederse o kazansın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arena'da olmasaydı Balıkesir kesin geçerdi bizi ama maçın Arena'da oynanması düşündürücü oluyor tabi bu yüzden şansımız var diye düşünüyorum gruplara kalabiliriz.Diğer taraftan Erciyes,Sivas,Bursa,Karabük,Eskişehir,Buca ve Tokat turu geçen taraf olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu sene format nasıl, grup yok herhalde hep eleme usülü mü?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu aşamadan sonra gruplara geçilecek 4'er takımlı 2 grup sonrasında yarı final.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    2 sene bu seneyle 3 sene için mi?

Komik olmayalım bir 29 yıl değil yani. Neyse Cenk'i kalede uzun süre görmeyeceğim için mutluyum, kupadan elendiğimiz için mutsuz. Hayırlısı olsun. Bilic'in oyuncu değişikliklerini neye göre yaptığını, kafasından ne geçtiğini çok merak ediyorum.
    Her şey olabilir 26 yıl sonra bu yorum silinmiş olacak belkide

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu sene format nasıl, grup yok herhalde hep eleme usülü mü?
    Bu turun ardından 4'erli 2 grup olacak.

İlk 2 gruptan çıkacak. Yarı final/final etapları ile kupa sahibini bulacak.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bu turun ardından 4'erli 2 grup olacak.

İlk 2 gruptan çıkacak. Yarı final/final etapları ile kupa sahibini bulacak.
    O zaman biz de elenelim, sırf sarı - kırmızı hatrına izledim maçı, gruba kalsan 6 maç daha eder bildiğin eziyet.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O zaman biz de elenelim, sırf sarı - kırmızı hatrına izledim maçı, gruba kalsan 6 maç daha eder bildiğin eziyet.
    Ben de başta böyle düşünüyordum. Ama şimdi yedeklerimizin de form tutması, maç kondisyonundan düşmemesi açısından bu kupada en azından grup aşamalarına girmemiz gerektiğini düşünüyorum. Özellikle ligde forma bulamayan Bruma bu kupada biraz olsun maç tecrübesi edinir. Eksik özelliklerini daha net görür ve o yönde kendisini geliştirmesi için çabalarız en azından. Bir de altyapıdan birkaç oyuncu da bu kupada takımın atmosferini soluyabilir. Mesela İsmail Berk Ünsal'ın yaşı 19 oldu, biraz olsun forma bulup kendisini gösterme ihtimali yaratabiliriz ona da. Veya biraz olsun potansiyel sezilen herhangi bir oyuncu, farketmez.

Ama bunları yapmayıp ideal 11 oyuncudan herhangi birini bu maçlarda yoracaksak hiç gereği yok, o konuda hemfikiriz.

Edit: Bir de Hamit var. Ocak ayına kadar dönebilirse Hamit'i bu maçlarda kullanarak maç kondisyonuna yaklaştırabiliriz. Ligde sıkıntı yaşatacağına burada yaşatsın, lige formda girsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bugün Balıkesir, Galatasaray' ı eler. Son büyük takım da kupaya veda eder ve kupanın tadı artar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O iş yaş Zafer adamlar ZTK yayını için dünyanın parasını verdi Galatasaray'da elenirse hiç reyting alamazlar.Buna izin vereceklerini zannetmem farklı bir galibiyet bekliyorum ben.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Akşam ki maç için çok heyecanlıyım. Saat 4 oldu hala uyuyamadım. SON 14 SAAT !!bir11birr!!
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Elazığ, Karabük'ü Normal Süresi 1-1 Biten Maçta Penaltılarda 4-2 Üstünlük Kurdu ve Gruplara Kalmayı Başardı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kupa baya degisik oldu bu sene insallah Gs ve Eskisehir'de elenir bugun bütün büyük takımlar gitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tokatsporum Kayseriyi de eledi az önce ve gruplara kaldı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen çok güzel oldu,Galatasaray'da gruplara kalsın da her iki takımın da maçlarını izlerim artık
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tokat ile Buca'nın geçeceği belliydi ev sahibi avantajını iyi kullandı Tokat.Akşam'da Buca geçer turu başka da bir sürpriz olmaz gibi görünüyor Ertuğrul Sağlam bu kupayı önemseyecektir Avrupa için bu yüzden Fethiye'nin pek şansı yok gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

86 Ufuk Ceylan
    13 Dany Nounkeu
    22 Hakan Balta
    55 Sabri Sarıoğlu
    6 Ceyhun Gülselam
    20 Bruma
    35 Yekta Kurtuluş
    52 Emre Çolak
    53 Nordin Amrabat
    77 Albert Riera
    19 Umut Bulut

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

enginimi kadroya almamislar gene neyse enginin yolu açik olsun iyi futbolcuydu ama profesyonellik 0 devre arasinda veya sene sonunda yollancakmis olcan ile takas diyorlar.

Sayfa 10 / 31 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri