Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

9 28.13%
  • Berabere biter

3 9.38%
  • Real Madrid kazanır

20 62.50%
Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 332 sonuç

Konu: Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yalnız o Chedjou hiç iyi sinyaller vermiyor. Bilmem katılır mısınız ama çok ağır bir stoper. Bu ligle alakalı olsa gerek. Fransa liginde takımlar genelde yavaş tempoda oynadıkları için çok fark ediyor. Bu adama güvenerek savunmayı öne çıkartamazsın yoksa tek tek adam kaçırır.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Takımın nasıl ilk 30 dakikalık performansını övüyorsak 2-0'dan sonra ki çöküşü de iyice bir gözden geçirmek lazım.Bir takım nasıl bu kadar kırılgan olabilir yahu?Moral bozulmuşmuş!! E ozaman her 2-0 yenik duruma düşen takım 5-6 yesin yani bu mudur? Takımda 2-3 oyuncu formsuz olsa anlarım ama neredeyse tamamı formsuz ise burada bir problem var demektir.Teknik ekibin öncelikle bu işi halletmesi gerekir.Olay yenilmek değil zaten ben baştada galibiyet beklemiyordum.Ama 6 yemek bunun yanında da 2.yarı hiç bir varlık gösterememek benim asıl sinirlendiğim.Deplasmanda 3-0 yenildik kim kalkıp laf etti takıma.Real Madrid karşıda ki kazandığında süpriz oluyor zaten.Takımın bir an önce silkinip toparlanması lazım bu iş böyle yürümez.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Last edited by LaigLeNoiR : 18.Eylül.2013 at 09:51

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beşiktaş maçına kadar bir şey yapılmaz ise sonuç hiç farklı olmayacak.

Ligin en iyi tempo yapan takımı çok çok daha rahat gol bulacaktır..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu yil bizi uzsende bazi konularda adaletsizlik yapsanda seviyorum seni hoca daha birsey bitmedi..

Bu mağlubiyet bize ders olacak. Muhakkak ki bazı şeyleri değiştireceğiz. Benim de sabrımın sınırı var. Daha önümüzde çok maç var. Bir yenilgiyle Arena’yı böyle terk edecek değiliz. Henüz sezonun başındayız, Galatasaray hep geri dönüşlere imza atmıştır. Telafi ederiz. Kayıpları bizim hanemize yazsınlar, kazançları oyuncularıma.” diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    6 sene ŞL'ye gidemediğinde "haydi galatasaraylı bir sms de sen at kulübümüze destek ol" yazıyordu billboardlarda. Adam doğru düzgün fikrini yazmış, hadi git işine falan yakışık almıyor kardeşim.
    Neyse Anıl kardeşim belki yenilgiden dolayı fazla tepkim olmuştur ancak son zamanlarda bir takıntısı var bizim mali işlere.

Son olarak diyeceğim görünen o ki Juve'ye yenilecez.Evimizdeki Kopenhag maçında ilk galibiyetimizi alırız diye düşünüyorum.Gidişat kötü ancak elbet bir yerde toparlanıcaktır takım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Neyse Anıl kardeşim belki yenilgiden dolayı fazla tepkim olmuştur ancak son zamanlarda bir takıntısı var bizim mali işlere.

Son olarak diyeceğim görünen o ki Juve'ye yenilecez.Evimizdeki Kopenhag maçında ilk galibiyetimizi alırız diye düşünüyorum.Gidişat kötü ancak elbet bir yerde toparlanıcaktır takım.
    Doğrudur da konu hep o yönde gittiği için yani son 2 sezonda müthiş bir gelir elde ettiğiniz su götürmez bir gerçek ama dediğin gibi maçın etkisidir , olur öyle şeyler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

chedjou kadar iyrenç bi adam görmedim bu adam ı buraya getiren emre utkucan malesef arkadaşı hazar büyüka daha bu adamın bizle ismi anılmadan 1 yıl önce bu adamı istiyodu yazıklar olsun 5. sınıf stoper

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu yenilgi, şu ana kadar berbat giden G.Saray'ı muhakkak etkileyecektir. En basitinden, sistem ve kadro değişecek, bazı futbolcular da yedek kulübesine; hatta tribüne çekilecek. Drogba da yokmuş sanırım derbide. Bakalım derbiye nasıl yansıyacak bu geceki skor?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şaka gibi ya 6 gol yedik ciddi ciddi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    8-0 yenilmekte var, 6-1 yenilmekte var ama stadı terketmek yok.
    geçmiş olsun.
    yabancı sınırlamasının dezavantajını yaşadı galatasaray.
    yabancı sınırının hangi dezavantajını yaşadı ki?

kale, defans dörtlüsü yabancı, melo, sneijder drogba hücumda. selçuk ve burak için en iyi yerliniz denilmiyor mu? engin baytar kalıyor geriye.

oyuna giren amrabat ve bruma yabancı. tek golünüzü umut attı.

e o zaman dany ve amrabat yerine pique ve messi'yi getirseydiniz o zaman, bu şans tanınmıştı.

boş argümanlarla vakit kaybetmeyelim.
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arkadaş Beşiktaşlı bu arada. Valla şu maçı bir an önce unutmak lazım Allahtan Juventus puan kaybetti 2 hafta sonra inşAllah ilk puan veya puanlarımızı kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk ve Sneijder maç boyu sahada yoktu. Anlaşılan bir maç dinlendirilince futbolu unutmuşlar.

Dany yerde hamlelerde çok başarılı, önsezi var, hız var, hızlanma var, fizik var, topla oynama var, kovalayıp yetişip alma var fakat pozisyon bilgisi SIFIR neredeyse. Mental olarak o kadar zayıf ki bu yönü. O nedenle ne kadar iyi oynarsa oynasın bir hata yapıyor takımı bitirebiliyor.

Melo ilk yarı golü bulamayınca ve sarı kartı da görünce morali bozuldu acıkcası kisisel olarak oldukca kötü bir performans gösterdi ikinci yarı oyundan erkenden düştü. Selçuk keza sürekli yan pas yaptı 2 kere kendini gösterdi o topları da Burak iyi kullanamadı..

Burak'ta son 2 haftadır oldukça beceriksiz bir forvet görüntüsü çiziyor. Bu aksam da presten baska hic bir sey yapmadı. Çapraz koşular yapıp savunmanın dengesini bozmayı aklından bile geçirmedi arada sırada geri geldi top aldı o topları da yetersiz tekniği ile ayagında ezdi. Bir tek ikinci yarının başındaki pozisyonda iyi pozisyon alıp iyi kafa vurdu fakat gol olmadı. Onun dısında yetersizdi oldukca yararlı olan presi haricinde. Hava toplarındaki beceriksizliği ise oldukca göze çarptı hatta yuhalandı sırf bu yüzden.

Sneijder agır markaj altında cabaladı didindi etti ama bu adamı suclamak büyük ayıp olur. Diyelim ki oyunun yönünü değiştirecek zaten kanatsız sistem oynuyoruz oyunu acamıyorsun fazla. Araya koşu yapan neredeyse kimse yok. Herkes sap gibi forvette dikiliyor ee key paslarda bitti daha ne yapsın bu adam. Sürekli koşu yoluna birilerinin top bıraktı ikinci yarıda Amrabat ve Bruma'nın mecburiyetten ki sistemsiz bir oyun vardı o sıralarda takımda.

Chedjou'un bence neredeyse yenilen bir çok golde hatası Dany'den daha fazla. Dany Chedjou'ya göre cok daha iyi oynadı bu aksam. Chedjou'ya açıkcası benim içim pek ısınmadı. Yetersiz gözüküyor..

Açıkçası;

Muslera

Eboue
    Semih
    Dany
    Hakan Balta

Melo
    Selçuk
    Sneijder

Bruma
    Drogba
    Amrabat

şeklinde oynayıp Drogba'yı beslesek daha iyi olacaktır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk 15 dakikayı izledim ben dengeliydi maç sonra nasıl olduysa dağılmışız. Bakamıyorum özete içim elvermiyor. Hiç iyi sinyaller vermiyoruz, önce yönetim değişikliği sonrasında Fatih Terim & Milli Takım olayları iyi giden yapıyı bozdu, kendi bacağımıza sıktık sanki. Sonumuz hayrolsun..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    yabancı sınırının hangi dezavantajını yaşadı ki?

kale, defans dörtlüsü yabancı, melo, sneijder drogba hücumda. selçuk ve burak için en iyi yerliniz denilmiyor mu? engin baytar kalıyor geriye.

oyuna giren amrabat ve bruma yabancı. tek golünüzü umut attı.

e o zaman dany ve amrabat yerine pique ve messi'yi getirseydiniz o zaman, bu şans tanınmıştı.

boş argümanlarla vakit kaybetmeyelim.
    Alabileceğimiz imza aşamasına getirdiğimiz bir çok yabancıdan vazgeçtik kural yüzünden yetmiyor mu ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Hamit'i özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi şaka maka böyle maçlarda farkını gösteriyordu Hamit her ne kadar sevmesemde. Adamın oynamadığı 3 maçta da kazanamadık.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bazen en iyi cevap susmaktır derler öyle bir maç oldu.Bu hatalardan ders çıkarıp gerekenler yapılarak yola devam edilmeli.Sonuçta puan maçları 1-0'da yenilsek 0 puan olacaktı.Umarım hayırlı bir mağlubiyettir de toparlanırız ki inanıyorum toparlanacak bu takım.Öyle 2-3 kişinin ciddiyetsizliği yüzünden takım bir girdaba sürüklenemez sürüklenmemeli de.

Eboue Melo Dany Chedjou bunların aklını başına toplaması gerekiyor.Bu arenada yenemiyorsan yenilmeyeceksin.Konsantrasyonunu kaybetmeyeceksin.Rakibe 3 gol hediye ettik bu adamlar yüzünden.Ciddiyetsizlik kötü oyundan da beterdir.Fatih hocaya güvenim tam bu arkadaşlara ayarı verecektir.

TFF'nin saçma kural değişikliği yüzünden de bir çok transfer bittiği halde olmadı.Yönetim transfer işinde doğru planlamayı da yapmadı bana göre.Böyle bir gruba düşen takımın Bruma yerine daha takıma faydalı isim alması gerekirdi.2 senedir sol bek diye bas bas bağırırken Bruma'ya 12 milyon euro çok rahatça verildi.Halbuki bazı transferler için kuruşun hesabı yapılırken.

Allah sonumuzu hayır etsin her kulvarda.Bu takım 6 golü Avrupa'da çok gören bir takım değil.Sadece toparlanalım,doğruyu bulalım.O güce de fazlasıyla sahibiz olacak inşAllah.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Drogba, Beşiktaş maçında oynamayacakmış.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Evde maç izlerken, takımı yenilirken veya kötü futbol oynarken televizyonu kapatanlar, stattan çıkanlara boşa laf etmesinler. Görmeye dayanamayanlar da olabilir.

Bu da farklı bir bakış açısıdır
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Öncelikle bir Türk daha sonra bir Galatasaray taraftarı olarak çok üzüldüm ilk 30 dakika olayına girmek bile istemiyorum.Konuşulması gereken o kadar çok şey var ki takım hakkında hangisinden başlanır bilemiyorum.Ben başta Fatih Terim'in cıkarmış oldugu onbirin dogru olmadgı kanaatindeyim.Atak oynamak geri çekilmeden göze hoş gelen futbol oynamak önemli bu zihniyeti kullanmak güzel ama sen Galatasaraysın o Real Madrid saygı duymak zorundasın.Maçtan evvel sallarız yeneriz vs vs bi çok yorum okudum orda burda tam tersi Real Madrid'liden daha Madrid'li arkadaşların da yorumları bayagı komikti (Hala Madrid vurdugun gol olsun vs vs umarım içleri rahatlamıştır)Neyse konu bütünlügü bozulmasın kadro yapısı demiştik hatalar bence

Engin Baytar oynaması büyük hataydı oynaması demiyelim 11 başlaması bu zamana kadar herhangi bir CL macında biz kendisini gördükte haberimiz yok herhalde böylesine bir rakibe karşı koz olarak orta sahada düşündü hoca kendisini

Dany-Chedjou ikilisi -Öncelikli yorumum Dany için.Aarkadaşım istediğin süratte ol güçlü ol vs vs pozisyon almayı bilmiyorsun ve sanırım asla da öğrenemeyceksin yaptıgın 10 güzel hareketi tek cırpıda batırabilecek yegane futbolcu sensin.Konsantrasyon pozisyon alma senin bünyende bulunmuyor.Chedjou'ya gelince şu maça kadar performansı artarak devam ediyordu ayağa pas yapan lider bir görüntü vermişti ama Dany senin yanına gelince mi artık neden bilinmez ikiniz sapıtıyorsunuz.He bu yorumları Semih'in sakatlıgının iyileiştigini varsayarak yapıyorum şayet cok hazır olmasa hoca yedeklere almazdı diye düşünüyorum.

Burak Yılmaz Çalışkan bir futbolcusun öyle olmasan zaten şu noktaya bu yetenekle gelmen imkansız olurdu buldugunu atacaksın be burak senin cluj macında 2 kişinin aasından attıgın kafa golünü değil boş pozisyonda kaleciyi zımbalamanı istiyoruz.Acayip kafası karışık sanırım tribün ile de bi sözlü münasebeti oldu inşallah toparlanır zira lig için bize çok lazım

Selçuk İnanılmaz formsuz.Bence sebebi Drogba ve Sneijder.Duran top organizasyonları liderlik her konuda popülarite olarak gölgelerinde kalması nedeni.Hoş benim gözümde en babası Selçuk ama neyse.

Melo Ayakta kalan bi iki oyuncudan biriydi sogukkanlılık budur abicim Dany'e fm'de 17 sogukkanlık vermek yerine bence Melo'ya versinler bir insan hem stoper hem orta saha hem forvet oynarsa onun adı Melo'dur.

Riera Helal olsun sana Riera yani ettin etmedin beni utandırdın eboue yerine senin olman gerek şu takımın onbirinde belki savunma bilgin üst düzeyde değil ama gayretin yeter.

Eboue ilk geldigi sezonu mumla aratan.Reale gol atınca kral olmuştu bzimkiler tarafından Hokkabaz başka bişe değil cok sinirlendirdi bu akşam beni Dany bile daha iyiydi.Ya sen Eboue'sin İsco seni nası yıkar aynı hatayı zamanında yine Real macında benzemnın golünde yaptın arkandaki adama az bi bak be on dakika yere yatmalar aglayacaksan oynama !!!

Muslera Günün talihsizi.Garibim napsın 7'yi 8'i önledi gene

Amrabat Bal yapmayan arı enginin fas subesi anadolu takımlarının Ronaldo'su ötesi değil

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Drogba'nın frikik kullanmasına uyuz oluyorum ben ya.

Atamıyorsun işte bari atabilecek olana bırak barajı geçirdiğini görmedim ben daha Drogba'nın kendisi kör maşAllah hala vurma derdinde.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogbada darbeye bağlı sol omuz, boyun ve sırt bölgesinde yumuşak dokuda yaygın ödem ve kas spazmı mevcutmus belki besiktas macina yetisebilirmis

Galatasaray-Real Madrid, maç istatistikleri. GS 117 km, Real 124 km kostu

http://www.uefa.com/newsfiles/ucl/2014/2011769_ts.pdf
    Last edited by byariff : 18.Eylül.2013 at 04:22

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kendi kendime dedim ''Saçma gol yersek maçı dahada izlemem'' ve yedikte o nasıl bir goldü öyle(2. Gol)Veı 2-0 olduğunda maçı kapatıp yattım sinirdien.İyikide yatmışım.1-6 nedir abi?Hayır yersin zaten arkadaşlar fazla heyecanlıydı onlarada 4 tane yiyeceğimiz maç için neden bu kadar heyecanlısınız diyordum.Arkadaşım kalbime vurup yürek yok mu sende yürek diyordu Bende değil takımda yokmuş yürek o belli
    Geçmiş olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben ikinci yarıyı çok fazla izlemedim ara ara baktım ama bir takım nasıl iyi başladığı bir maçı bu kadar kötü bitirir akıl sır erdiremiyorum..

Bu arada Bruma neden kafadan oynamadı çok merak ediyorum ben. Bir pozisyonda adam tek başına 3-4 kişiyi geçti son vuruşu kötüydü ama olsun..

Bruma'nın en formsuz hali bile bekleri kötü olan Madrid'e karşı işlerdi. Çok yanlış 11 ile başladı Terim bu maça umarım bundan sonrası böyle olmaz.

Kopenhag grubun en zayıf halkası olarak gözüksede Juve karşısında aldıkları 1 puan kolay lokma olmadıklarını gösterdi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Valla aslında genel olarak kötü oynamadık sadece çocuklar çok inanmış 2-0dan sonra demoralize oldular hezimet oldu.

Sorumlusu tamamen ve tamamen dany chedjou ikilisidir. Futbolcuları suclamıyorum yanlış anlaşılmasın. Ikisini de transfer edip oynatanlar bu işin sorumlusudur.

Diğer futbolcular gayet iyilerdi hele hele Riera'nın şu kahrolası sol bekte 1 tane kötü maçı olmaz mı arkadaş ? 6 yiyoruz ama Riera hala takımın en iyisi. Ben anlamadım bu işi hala Carlinhos diyen domates var etrafta. Dany-Chedjou yerine Bekir Alves olsa biz bu maçtan puan çıkarırdık. Sorun tamamen o noktada. Yok yanlış 11 bilmemne değil. Taktiksel açıdan gayet iyiydik. Ama Dany ve Chedjou'nun saçma sapan hataları bir anda takımı demoralize etti. Olayın açıklaması budur. Onun dışında Melo harika oynuyordu. Burak muthiş hareketliydi, her forvet gol kaçırır. Sonradan giren amrabat ve Bruma da gayet iyilerdi. Sadece Selcuk biraz eksikti takımda. Onun dışında ben bir problem göremedim. Engin bile gayet iyi oynadı. Tekrarlıyorum Dany ve Chedjou'nun sacma sapan hataları skoru 2-0 a getirdi ve takımı bir anda maçtan kopardı o yuzden skor böyle oldu.

Real çok basit oynadı hata yapmamızı bekledi. Sanki emin gibiydiler hata yapacagımızdan.

Umarım Terim'e ders olur bu maç ve bir daha dany'ye hiç forma vermez, Chedjou'ya ise biraz zaman sonra forma verir. Ceyhun'u Gokhan Zan'ı kullanması lazım orada.

Ayrıca ben hoca olsa ilk yazacagım isim de Riera olur sol beke.

Beşiktaş maçı için çok umutluyum açıkcası bu skor o maçı son derece önemli bir hale getirdi. Biraz oyuncuların haysiyetini kurtarma maçına dönüşecek, o maçta çıkması gereken kadroyu maç başlıgının altına yazacagım.

(sanki beni takip eden hayranlarım var ya bir de artistlik yapıyorum ya )

Durum budur. Yukarıda arkadaşların yorumlarını okudum yine klasik Türk taraftarı. Olaya son derece duygusal bakıp son derece yanlış yorumlara imza atılmış.
    Last edited by Kaka Leite : 18.Eylül.2013 at 09:43 Reason: Gereksiz böyle şeyler

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Çok doğru.

Sezon başı Chedjou yerine Alves'i Galatasaray alsaydı savunmada harikalar yaratırdı Alves. İstenilen lider kesinlikle o..

Semih'le nefis olurdu ama şükürler olsun ki bizde

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

galatasarayın farklı maglubiyeti pazar günkü derbi icin iyi olmadı bana göre. Gs daha cok asılacaktır simdi bizim maca ama bizde yenersek galatasarayı işleri hic kolay degil bu kötü gidisten sonra..

He bir de GS çok ofansif kadro sürdü bık bık diyenlerle bir anektod paylaşmak istiyorum.

Uefa Avrupa ligi 2013 Finali Chelsea vs Benfica

Benfica XI;
    Artur Moraes (Kaleci)
    Almeida Garay Luisao Melgarejo
    Matic (tek ön libero)
    Gaitan(geniş kanat oyuncusu) Enzo Perez(Forvet arkası) Salvio (Geniş kanat oyuncusu)
    (forvet) Rodrigo(66.dk Lima) Oscar Cardozo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rodrigoyla lima aynı kişi degil mi ayrıca benfica kupayı kazanamadı sonuçta.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Rodrigoyla lima aynı kişi degil mi ayrıca benfica kupayı kazanamadı sonuçta.
    Değil kardeşim

Cift on liberoya donse kazanacak mıydı yani İşte onu diyorum mantık yanlış. Gidip finalde Chelsea gibi bir takıma bile bizden daha ofansif oynuyor ayrıca adamlar bu oyun sistemiyle finale kadar da gelmişler. Futbolda öyle oo rakip buyuk takım defansif oynayayım diye bir mantık yok. Yeni nesil 16-22 arası futboldan hiç ama hiç anlamıyor. Çünkü kötü bir döneme denk geldiler (Platini UEFA'sı ve ticari çıkarlar)

Ki bak Benfica hala böyle oynuyor. Barca deplasmanına da böyle çıktı bu adamlar Rodrigo-Lima forvetini yaptılar. Futbolda en iyi yaptıgın şey neyse rakip takım kim olursa olsun onu yapmalısın.

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri