Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Süepr kupa TFF yerine TTF Super Cup olarak girilmiş.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Türkçe'de böyle bir sorun yok. Ek bir yama uygulamış olabilir misin?
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    İngilizce oynuyorum, TTF Super Cup yazıyor

Nesil
    2003

Evet ariza Ingilizce'de.

Ziraati Turkish Cup hatasini gormus ve duzelttirmistim ama bunu atlamisim.

Woodg'ye yaziyorum simdi.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

burak ın avni akerde tsde oynarken bizim sabriye bir fark atmışlığı vardı ki, kim lan bu usain bolt diye baktım burakmış. sabri de tüm gücüyle koşuyordu bu arada. sabri, speedy g. olan

Galatasaray araştırmacısı suçlanıyor abartmış canavar yaratmış diye ama ben ilk maçta transfersiz Beşiktaş ile 4-0 yendim Galatasarayı

Beşiktaş'ın hakkını yiyorsunuz bu açık ve nettir.Hala da hata yaptığınızı kabul etmiyorsunuz.Tff nasıl belirtiyor sizde 11+2 olarak şampiyon sayısını belirtmek zorundasınız.Kafanıza göre ayıramazsınız.Gerçekte nasılsa sizde belirtmek zorundasınız.Size göre yanlış olabilir ama bu bunun olmuş olduğunu değiştirmez.Tff nasıl 11+2 yapıp 13 olduğunu belirtiyorsa bu da oyunda olmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gzbjk View Post
    Beşiktaş'ın hakkını yiyorsunuz bu açık ve nettir.Hala da hata yaptığınızı kabul etmiyorsunuz.Tff nasıl belirtiyor sizde 11+2 olarak şampiyon sayısını belirtmek zorundasınız.Kafanıza göre ayıramazsınız.Gerçekte nasılsa sizde belirtmek zorundasınız.Size göre yanlış olabilir ama bu bunun olmuş olduğunu değiştirmez.Tff nasıl 11+2 yapıp 13 olduğunu belirtiyorsa bu da oyunda olmalıdır.
    Sana ne sabrettiler vallahi şu konuyu baltalamaktan başka bir şey değil bu. 13 olsa ne olur 11 olsa ne olur... Sanki gerçekten beşiktaş ile oynuyosun en nihayetin de bu bir OYUN ve sana bin kez izah ettikleri gibi programla bu şekilde ve SI'in yada burada ki araştırmacıların da konuya müdahale şansları yok çünkü resmi olan bu Türkiye liginde 11 şampiyonluğu var nokta... Senin mantığına göre daha hesaba katılmayan binlerce şampiyonluk kisvesine bürünen yıllar var 1903 1905 1907 de kurulmuş kulüpler bunlar... şaka gibisin...

Quote Originally Posted by perf View Post
    Sana ne sabrettiler vallahi şu konuyu baltalamaktan başka bir şey değil bu. 13 olsa ne olur 11 olsa ne olur... Sanki gerçekten beşiktaş ile oynuyosun en nihayetin de bu bir OYUN ve sana bin kez izah ettikleri gibi programla bu şekilde ve SI'in yada burada ki araştırmacıların da konuya müdahale şansları yok çünkü resmi olan bu Türkiye liginde 11 şampiyonluğu var nokta... Senin mantığına göre daha hesaba katılmayan binlerce şampiyonluk kisvesine bürünen yıllar var 1903 1905 1907 de kurulmuş kulüpler bunlar... şaka gibisin...
    Ben sadece TFF'nin kabul ettiği o 2 şampiyonluk kupasından bahsediyorum lafı çarpıtmana gerek yok.Haklı olduğum bir konuda tabiki de üsteleyeceğim.Aynı şey Bursaspor ya da başka takımlar içinde olsaydı büyük bir hata olurdu.Bu olaya takım olayı olarak bakmayın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bjk sezon başı fernandesi sattı durum bu bende

bitirenler ilk sezon puan tablosunu paylaşabilir mi beyler

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post

bjk sezon başı fernandesi sattı durum bu bende
    fm 13'te besiktas cok kotu yapilmisti komple, sampiyonluga oynamadigi yetmiyormus gibi 2 yıl sonra genel reputation'da bursaspor besiktas'i geciyordu. hemen hemen her oyunumda boyle oldu.

insallah 14'te de böyle devam etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by gzbjk View Post

Burda kocaman kıpkırmızı kare içine almışım bak bakıyım ne yazıyor orda

"LİG ŞAMPİYONLUĞU OLARAK KABUL EDİLMEDİĞİNİ"

TFF resmi sitedir hatası yoktur, tüm bilgiler doğrudur diyorsan;
    Galatasaray stadyumu 52600 kişi görünüyor sitede
    Ama gerçekte olan 52695dir. (Sayıyı tam hatırlamıyor olabilirim, ama 52600 olmadığını kesinlikle biliyorum )

Buda = TFF Resmi Sitesi her bilgiyi doğru vermiyor

13. Default

Krasic'in Fransız Bastia değil de İtalya Serie D takımı Bastia'da olması konuşuldu mu? Şimdi dikkatimi çekti çok büyük hata.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

söylendi o ...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan BUGSAŞ Spor'un ismi bu sezon sadece BUGSAŞ Spor. Oyunda Polatlı BUGSAŞ Spor yapılmış. Ayrıca stadı da OSTİM olmalı. Oyunda Yenikent ASAŞ olarak girilmiş.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by di canio View Post
    2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan BUGSAŞ Spor'un ismi bu sezon sadece BUGSAŞ Spor. Oyunda Polatlı BUGSAŞ Spor yapılmış. Ayrıca stadı da OSTİM olmalı. Oyunda Yenikent ASAŞ olarak girilmiş.
    Veritabaninda duzelttim. Sezon basinda hala Polatli Bugsas olarak geciyordu TFF sitesinde. Ozellikle transfer sezonu kapandiktan sonra bir kac takimin daha ismi degisti. (Kardemir D.Ç. Karabükspor, Kardemir Karabükspor oldu mesela).

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Veritabaninda duzelttim. Sezon basinda hala Polatli Bugsas olarak geciyordu TFF sitesinde. Ozellikle transfer sezonu kapandiktan sonra bir kac takimin daha ismi degisti. (Kardemir D.Ç. Karabükspor, Kardemir Karabükspor oldu mesela).
    İsim sponsorları düşünülüyor mu oyunda yani bu konuda bilgin vardır belki, yani şöyle diyeyim

Stadyuma isim sponsoru alınca stadın adı
    Sponsor adı + Stad adı olarak görünmesi gibi

Yada kupa isim sponsoru gibi
    Sponsor adı + Süper Lig gibi

Yani bence artık oyunda bu değerler isim olarak sabit kalmamalı
    Last edited by xwerswoodx : 20.Ekim.2013 at 14:13

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Caner sezon içinde takip edilerek pozisyon alma ve top kapma değerlerine hafif iyileştirmeler gelebilir.

Bruno Alves'in pozisyon alma değeri Rusya'dan mı gelme? Beni statda izlediğim Alves Egemen olsun, Bekir olsun partnerini sürekli defans çizgisi konusunda uyaran, sürekli kendi pozisyonunu kontrol eden hatta "su terazisi gibi herif!" dememe neden olan bir oyuncu. Pozisyon Alma:12 Hafif kaçmış. Gözlemci arkadaş bu gözle bakarsa mutlaka güncelleyecektir.

Burak Yılmaz verilen değil verilmeyen özellikleriyle (yani hepsi tamam kararında) dengelenmiş bence.

Oğuzhan Özyakup'un sonraki satışından elde edilecek kar dan Arsenal'ın %25 lik payı oyuna yansıtılmamış

Gençlerbirliği'ndeki Ahmet Çalık çok kötü yapılmış yahu.Adam forma şansı bulmaya başladığından beri çok iyi maçlar çıkartıyor.Oyunda PTT 1.Lige yedek olarak bile almam o profille.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    İsim sponsorları düşünülüyor mu oyunda yani bu konuda bilgin vardır belki, yani şöyle diyeyim

Stadyuma isim sponsoru alınca stadın adı
    Sponsor adı + Stad adı olarak görünmesi gibi

Yada kupa isim sponsoru gibi
    Sponsor adı + Süper Lig gibi

Yani bence artık oyunda bu değerler isim olarak sabit kalmamalı
    Olabilir esasinda. Ingilizler boyle yapiyor mesela. Biz gercekle oyun arasinda isim farkliligi olmasin diye degistiriyoruz surekli.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

semih kaya her maç aralıksız hata yapıyor pozisyon alma, markaj yada önsezi hangisi etkili bilmiyorum ama bir iki tık düşebilir.bruno alves ligdeki en iyi stoper ve pozisyon alma bilgisini olarak karşılaştırmam bile

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Caner sezon içinde takip edilerek pozisyon alma ve top kapma değerlerine hafif iyileştirmeler gelebilir.

Bruno Alves'in pozisyon alma değeri Rusya'dan mı gelme? Beni statda izlediğim Alves Egemen olsun, Bekir olsun partnerini sürekli defans çizgisi konusunda uyaran, sürekli kendi pozisyonunu kontrol eden hatta "su terazisi gibi herif!" dememe neden olan bir oyuncu. Pozisyon Alma:12 Hafif kaçmış. Gözlemci arkadaş bu gözle bakarsa mutlaka güncelleyecektir.

Burak Yılmaz verilen değil verilmeyen özellikleriyle (yani hepsi tamam kararında) dengelenmiş bence.
    Rusya'dan 12 olarak geldi. Pozisyon almasi iyi mi, degil mi tam karar veremedim hala ben.

Sahada olacaklari iyi gordugu kesin ve anticipation yuksek olmali ama ozellikle rakibi karsilarken durusta yaptigi yanlislar yuzunden kolay kart goren bir oyuncu izlenimi verdi bana. Rusya'da son iki sezonu cok kotu gecti Bruno Alves'in. Bu nedenle bize biraz dipte geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Olabilir esasinda. Ingilizler boyle yapiyor mesela. Biz gercekle oyun arasinda isim farkliligi olmasin diye degistiriyoruz surekli.
    bir yerde haklısınız fakat oyunda 10-15 yıl ilerledikten sonra isim değişmeyince biraz gerçekciliği zarar görüyor gibi geliyor bana, çünkü eğer yanlış bilmiyorsam bir futbol klübünün en büyük geliri stadyum sponsorlarıdır yani oyunda var mı emin değilim stadyum sponsoru ama sponsor değişince eski sponsorunun isminin kalması gerçekciliği bozuyor şahsi düşüncem tabi bide ligde isim değişmeyince spor toto yemiyor içmiyor süper lige sponsor oluyor gibi duruyor bir süreden sonra

Birde kaan Ayhan Türkiye Milli Takımını seçti ama oyunda Almanya Milli Takımından gelecek teklifi bekliyor diyor.Bunu ayarlayamıyor musunuz milli takımda forma giyene kadar?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Birde kaan Ayhan Türkiye Milli Takımını seçti ama oyunda Almanya Milli Takımından gelecek teklifi bekliyor diyor.Bunu ayarlayamıyor musunuz milli takımda forma giyene kadar?
    Kaan Ayhan'ın milli takım seçimi daha yeni oldu. Veritabanı teslimi bu karardan daha önnce yapılmıştır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Bir sonraki veritabani icin duzelir ancak.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    bir yerde haklısınız fakat oyunda 10-15 yıl ilerledikten sonra isim değişmeyince biraz gerçekciliği zarar görüyor gibi geliyor bana, çünkü eğer yanlış bilmiyorsam bir futbol klübünün en büyük geliri stadyum sponsorlarıdır yani oyunda var mı emin değilim stadyum sponsoru ama sponsor değişince eski sponsorunun isminin kalması gerçekciliği bozuyor şahsi düşüncem tabi bide ligde isim değişmeyince spor toto yemiyor içmiyor süper lige sponsor oluyor gibi duruyor bir süreden sonra
    Orasi oyle de takimlar lisansli olsa mecburen bu sponsor isimleri de eklenecek. Zaten o durumda takimlarin oyundaki isimlerini belirlemek kulube kaliyor, bize degil.

Bir dusunelim bu konuyu. Sponsor isimlerini tamamen kaldirma fikrine ben ilk planda olumlu bakiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen Korkmaz bundan böyle database konulmasın bence boşa yer işgal ediyor. Hatta diğer tüm Türk stoperler birleştirilsin bir oyuncu yapılsın. Biz başka oyuncu mu izliyoruz anlamadım.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Egemen Korkmaz bundan böyle database konulmasın bence boşa yer işgal ediyor. Hatta diğer tüm Türk stoperler birleştirilsin bir oyuncu yapılsın. Biz başka oyuncu mu izliyoruz anlamadım.
    Anlayamadim. Biraz acsan?

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri