Süepr kupa TFF yerine TTF Super Cup olarak girilmiş.
Süepr kupa TFF yerine TTF Super Cup olarak girilmiş.
Türkçe'de böyle bir sorun yok. Ek bir yama uygulamış olabilir misin?
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
burak ın avni akerde tsde oynarken bizim sabriye bir fark atmışlığı vardı ki, kim lan bu usain bolt diye baktım burakmış. sabri de tüm gücüyle koşuyordu bu arada. sabri, speedy g. olan![]()
Galatasaray araştırmacısı suçlanıyor abartmış canavar yaratmış diye ama ben ilk maçta transfersiz Beşiktaş ile 4-0 yendim Galatasarayı
Beşiktaş'ın hakkını yiyorsunuz bu açık ve nettir.Hala da hata yaptığınızı kabul etmiyorsunuz.Tff nasıl belirtiyor sizde 11+2 olarak şampiyon sayısını belirtmek zorundasınız.Kafanıza göre ayıramazsınız.Gerçekte nasılsa sizde belirtmek zorundasınız.Size göre yanlış olabilir ama bu bunun olmuş olduğunu değiştirmez.Tff nasıl 11+2 yapıp 13 olduğunu belirtiyorsa bu da oyunda olmalıdır.
Sana ne sabrettiler vallahi şu konuyu baltalamaktan başka bir şey değil bu. 13 olsa ne olur 11 olsa ne olur... Sanki gerçekten beşiktaş ile oynuyosun en nihayetin de bu bir OYUN ve sana bin kez izah ettikleri gibi programla bu şekilde ve SI'in yada burada ki araştırmacıların da konuya müdahale şansları yok çünkü resmi olan bu Türkiye liginde 11 şampiyonluğu var nokta... Senin mantığına göre daha hesaba katılmayan binlerce şampiyonluk kisvesine bürünen yıllar var 1903 1905 1907 de kurulmuş kulüpler bunlar... şaka gibisin...
Burda kocaman kıpkırmızı kare içine almışım bak bakıyım ne yazıyor orda
"LİG ŞAMPİYONLUĞU OLARAK KABUL EDİLMEDİĞİNİ"
TFF resmi sitedir hatası yoktur, tüm bilgiler doğrudur diyorsan;
Galatasaray stadyumu 52600 kişi görünüyor sitede
Ama gerçekte olan 52695dir. (Sayıyı tam hatırlamıyor olabilirim, ama 52600 olmadığını kesinlikle biliyorum)
Buda = TFF Resmi Sitesi her bilgiyi doğru vermiyor
Krasic'in Fransız Bastia değil de İtalya Serie D takımı Bastia'da olması konuşuldu mu? Şimdi dikkatimi çekti çok büyük hata.
söylendi o ...
2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan BUGSAŞ Spor'un ismi bu sezon sadece BUGSAŞ Spor. Oyunda Polatlı BUGSAŞ Spor yapılmış. Ayrıca stadı da OSTİM olmalı. Oyunda Yenikent ASAŞ olarak girilmiş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İsim sponsorları düşünülüyor mu oyunda yani bu konuda bilgin vardır belki, yani şöyle diyeyim
Stadyuma isim sponsoru alınca stadın adı
Sponsor adı + Stad adı olarak görünmesi gibi
Yada kupa isim sponsoru gibi
Sponsor adı + Süper Lig gibi
Yani bence artık oyunda bu değerler isim olarak sabit kalmamalı![]()
Last edited by xwerswoodx : 20.Ekim.2013 at 14:13
Caner sezon içinde takip edilerek pozisyon alma ve top kapma değerlerine hafif iyileştirmeler gelebilir.
Bruno Alves'in pozisyon alma değeri Rusya'dan mı gelme? Beni statda izlediğim Alves Egemen olsun, Bekir olsun partnerini sürekli defans çizgisi konusunda uyaran, sürekli kendi pozisyonunu kontrol eden hatta "su terazisi gibi herif!" dememe neden olan bir oyuncu. Pozisyon Alma:12 Hafif kaçmış. Gözlemci arkadaş bu gözle bakarsa mutlaka güncelleyecektir.
Burak Yılmaz verilen değil verilmeyen özellikleriyle (yani hepsi tamam kararında) dengelenmiş bence.
Oğuzhan Özyakup'un sonraki satışından elde edilecek kar dan Arsenal'ın %25 lik payı oyuna yansıtılmamış
Gençlerbirliği'ndeki Ahmet Çalık çok kötü yapılmış yahu.Adam forma şansı bulmaya başladığından beri çok iyi maçlar çıkartıyor.Oyunda PTT 1.Lige yedek olarak bile almam o profille.
semih kaya her maç aralıksız hata yapıyor pozisyon alma, markaj yada önsezi hangisi etkili bilmiyorum ama bir iki tık düşebilir.bruno alves ligdeki en iyi stoper ve pozisyon alma bilgisini olarak karşılaştırmam bile
Rusya'dan 12 olarak geldi. Pozisyon almasi iyi mi, degil mi tam karar veremedim hala ben.
Sahada olacaklari iyi gordugu kesin ve anticipation yuksek olmali ama ozellikle rakibi karsilarken durusta yaptigi yanlislar yuzunden kolay kart goren bir oyuncu izlenimi verdi bana. Rusya'da son iki sezonu cok kotu gecti Bruno Alves'in. Bu nedenle bize biraz dipte geldi.
bir yerde haklısınız fakat oyunda 10-15 yıl ilerledikten sonra isim değişmeyince biraz gerçekciliği zarar görüyor gibi geliyor bana, çünkü eğer yanlış bilmiyorsam bir futbol klübünün en büyük geliri stadyum sponsorlarıdır yani oyunda var mı emin değilim stadyum sponsoru ama sponsor değişince eski sponsorunun isminin kalması gerçekciliği bozuyor şahsi düşüncem tabi bide ligde isim değişmeyince spor toto yemiyor içmiyor süper lige sponsor oluyor gibi duruyor bir süreden sonra![]()
![]()
Birde kaan Ayhan Türkiye Milli Takımını seçti ama oyunda Almanya Milli Takımından gelecek teklifi bekliyor diyor.Bunu ayarlayamıyor musunuz milli takımda forma giyene kadar?
Egemen Korkmaz bundan böyle database konulmasın bence boşa yer işgal ediyor. Hatta diğer tüm Türk stoperler birleştirilsin bir oyuncu yapılsın. Biz başka oyuncu mu izliyoruz anlamadım.