Hayır arkadaşlar bununla ilgili duyuru zaten yapılmış.
http://www.playstore.com/#!/oyun/foo...dlarini-aliyor
Yalnız şöyle bir sorun var öncelikle sitede şöyle yazıyor "bu kodu hem beta için hem de asıl oyun için kullanabilmekte" yazıyor fakat ben bugün oyunu aldım yükledim ama oyuna bir türlü giremedim neyse 10 dakika kaldı bakıcaz artık![]()
Tekrar baktım playstore 2 tane key mevcut![]()
Baya bir karışık işler. Playstore 2 key dönemi sona erdi diyor ? Hayırlısı son 8 dk
umarım bizim kodlar tek kullanıma yani hem beta hem de full süreme geçerlidir. 5dk sonra belli olacak ne konuşsak boş![]()
Son 1 dakika hadi hayırlısı
18 mb hız var senden önc indircem olummmmm![]()
Ben güncellememi aldım hayırlısı ile artık tam sürüme geçtim
Boyut: 288 byte
![]()
Playstore'un verdiği 2. keyi mi girmemiz gerekiyor şimdi ?
Update falan gelmedi bana
22.2MB'lık bir güncelleme var.
54 kb lık bi dosya indi bende arkadaşlar deniyorum açıp![]()
bende de guncelleme falan olmadı.kutulu aral gamden almıstım.nasıl olacak bu ıs ???yardım...
Oyunu kutulu olarak satın alanlar, Kutulu oyunlarınız size teslim edildiği zaman içinde keyleriniz olacaktır.
Oyunu açtığınız zaman oyunun güncel haline bakın, 14.1.2 ise oyununuz full sürümde ve günceldir.
Steam'i açın. Kütüphane>Araçlar>Football Manager 2014 Editör'ü indirin.
Verebilirsiniz ancak verdiğiniz kişiler offline mod'da oynayabilir. Aynı key ile 2 farklı bilgisayarda aynı anda online oynayamazsınız.
Steam'i açın. Topluluk>Atöyle>Football Manager 2014 içindeki ögelerden bulabilirsiniz.
Oyunu Sanalsaray'dan alanlara 1 tane key gönderilmiş, sanırım bu key sadece Beta oyunu kapsıyor ve bu yüzden full sürüme geçemiyorsunuz. Sanalsaray yetkilileriyle irtibata geçip mutlaka durumu bildirin ve full sürüm keylerinizi alın. "Oyunu ucuza aldık bizi kazıkladılar" diye bir şey söz konusu değil zira Playstore'dan alanlar da aynı fiyata satın aldı. Oyunu kutulu olarak satın alanlar ise kutularını teslim aldıktan sonra içindeki key'i kullanarak oyunu full sürüme geçirebilirler.
...
17 mb update var en son hala yok
Steam'i kapayıp açtım 22.2 MB'lık güncelleştirme buldu. Ayrıca Editör ve Resource Archiver indirilebilinir oldu.
22 mb update iniyo şuan.
ya arkadaşlar olup olmadıgını tüm güncellemelerin inip inmedigini nasıl anlıcaz ?
Sürüm de 14.1.2 oldu bende.
Girip bakan var mı oyuna girmeye üşendim pc yavaş arkadaşlar![]()
ben aral gameden almıstım ama illa kutulu oyunu mu beklicez hiç bisi anlamadım hane![]()