şu regende orta yapmasını geliştirmeli ama daha genç düzeltir hızlı bir oyuncu olması iyi![]()
şu regende orta yapmasını geliştirmeli ama daha genç düzeltir hızlı bir oyuncu olması iyi![]()
Hacı diaz muhabbetine çok güldüm yakariyerimle ilgilendiğim için fazla yorum atamasam da ilgiyle takip ediyorum seni dostum
![]()
Ness'den verim alamamıştım hocam ben Stoke'den öğrencim, inşallah sen verim alırsın![]()
Juan'a bak be , takım kurdurmuş tek başına
Kazıklar harika abi , devam![]()
Aga ben Rusyada donuyorum sen benden aldığın sıcak paranın qeyfini çıkartıyon çok pis beddua ediyorum haberin olsun
Valla inanılmaz sakatlanıyor profili çok iyi ama müzminmiş
Juan olmasa napardım bilmiyom şuanda bile iş yapar 12 futbolcum var alayı genç takımdan çektiğim çel çöp
Zaman zaman verilerini paylaşıcam bakalım oradan sıçrama yapıcakmısın
Servet bu takımda iş yapar.
Abi Enes güzel transfer, regende öyle.Bu arada taktik ekranı çok iyi olmuş.![]()
Bizim Webster ve Page ona forma göstermez alternatifde olmasını isterdim ama para kalmadı
Dün transfer'e 5-6 saat zaman ayırdım ilk defa bu kadar fazla zaman harcadım kimse gelmek istemedi ama nokta atışı oldu gibi aldıklarımız Enes her nekadar iyi gelişmemiş olsada 2 seneye istediğim seviyeye gelir
1-Enes Ünal ile çok fazla iş yaparsın kariyerin uzun sürerse.
2-Ali adnan mükemmel bi ofansif bek veya iki yönlü bek olur
3-Bu sene 5-6. gibi bi sırada bitirirsen ki bitireceğini düşünüyorum taktiğe bakılırsa , bitirirsen 1-2 transferle dahada sağlamlasır kadro.
4-bu seride 2'li forvetli cıktıgım macları kolay kolay kaybetmedim ve her maç gol attım gibi hatırlıyorum kayseri kariyerimde nobre-ademilson toplamı takımın bütün gollerini attı diye hatırlıyorum.
5-BAŞARILARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Hocam şaşırtmadın beni.Yine döktürüyorsun![]()
Teşekkürler bu arada Aamir khan hayranısın anladığım kadarıylabenim gibi[/quote]
Aamir Khan'ın filmleri güzel ama Ghajiniyi ayrı bi yere koyarım hocam![]()
Kariyerden kopup , işi muhabbete çevirmişisniz madem ;
3 idiots çok uzun olmasına rağmen hiçbir sahnesinde izleyici sıkmadan zevkle takip ettiriyor , filmde verilen derslerde çok anlamlı..
Ayrıca Her Çocuk Özeldir filmi de gerçekten insana yaşama sevinci ve mutluluk veren bir Aamir Khan filmi..
İzlemeyen arkadaşlar mutlaka ''3 idiots'' ve ''Her Çocuk Özeldir'' filmlerini izlesinler..
Bu tür Bolywood ve Aamir Khan filmlerden çıkarılacak çok dersler var..
3'ünüzü buraya alım
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=79
@Lesandro parleo altına imzamı atarım yazdıklarının.Alınacak dersler var ama alacak kimse var mı orası şüpheli...
Neyse konuyu dağıtmayak.Güncelleme bekliyoruz Halil hocam![]()
bu sene maalesef ne oynayabiliyorum ne takip edebiliyorum ama ilginç kadro olmuş enes, ali adnan filan![]()
Başarılar Halilciğim![]()
Yeni bişeyler deniyodum o yüzden geç kaldım biraz
Çok ilginç ve güzel oldu
Teşekkürler Ünsal h.geldinözlettin
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Lige yeni transferlerden Ali Adnan ve Enes'in birlikte organize attığı golle başladık her zamanki gibi bizim Rooney'imiz ,Messimiz yani bilindik adıyla '' Harris '' lige şow ile başladı
Spoiler: 1.hafta
çok iyi başlamışsın inşallah devamı gelir dostum.![]()
Juan Diaz bunu beğendi![]()
Hoşbulduk beyler bensiz forum olur mu ya ?![]()
Çok sağlam kadro kurmuşsun genç ve yetenekli oyuncular hepsi. Bu arada temanın ismi nedir, klasik modda oynuyorsun sanırım?
Kadro derinliğimiz çok yok yani çift forvet oynuyoruz Harris ve Enes'in yedeği 16 yaşındaki gelecek vaadetmeyen bir bebe
Eyv. hacı
Aman Harris'ime nazar değmesinnerede kariyer açarsam açayım ilk alacağım oyuncu %100 Harris olacak