ŞL' maçları şahane olmuş![]()
ŞL' maçları şahane olmuş![]()
6. Maç
Paris'in hücum yollarını kilitledik, ortasahayı ele geçirdik ve rakibimizi paramparça ettik.Rooney müthiş sağ ayağıylan yapıştırdı yine.
Grubu lider tamamladık ama Real Madrid, Barcelona gibi takımların gruplarını 2. tamamlaması da korkutmuyor değil.
Bizde Rooney falan varken , Barça'dan , Real'den tırsmaya çok gerek yok bence![]()
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu Eşleşmeleri
Serie A
Spoiler: 15. Hafta vs Varese
Spoiler: 16. Hafta vs Parma
Spoiler: 17. Hafta vs Sampdoria
Spoiler: 18. Hafta vs Inter
Savunmacılar yılın ödüllerini topladı.
Büyük şeref
Transfer sezonu başlar başlamaz bombayı patlattık.
M'Vila'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu. Rubin Kazan ise üç beş kuruş kazanmak için kendisini transfer listesine koymuş. 3.3 M€'luk teklifimizi kabul ettiler ve inanılmaz ekonomik bir transfer yaptık.
steam : aytekin79
M'Vila transferi çok iyi. Ödüllerde güzelCeltic i geçersin diye tahmin ediyorum.
Sen Lider Olamazsın Juventus!!!
Rakibin üstün oyununa rağmen gol atmalarını engelledik, hakemin kıyağıyla avantajlı duruma geçtik. Son dakikada Rescaldani attığı golle Juventus'la aradaki farkı 4'e çıkardı.
İtalyan olmana kaç yıl kaldı![]()
İtalyan olabiliyorsak olayım, bir İtalyan Lokantası açarım Ankara'da Çankırı Caddesi'ne![]()
Bilmiyorum ki hemen sakatlandı![]()
Ben de geçen seride yararlanamamış idim. Bu sefer Challenge Accepted! En kötü satın aldığım paranın 5 katına satarım![]()
M'Vila çerez parasına gelmiş.Ben o oyuncudan hiç yararlanamadım bu güne kadar.Biliyorum sorun bende![]()
Kupada Tekrar Final Keyfi
San Marinolular olarak Fiorentina severizkupa iyi olmuş
![]()
Serie A
Zorlu geçen birkaç maçtan sonra efsanevi bir Roma maçı oynadık. Napoli galibiyeti ise 6 puanlık bir maç oldu, yarıştan koptular.
Spoiler: 20. Hafta vs Ternana
Spoiler: 21. Hafta vs Bologna
Spoiler: 22. Hafta vs Napoli
Spoiler: 23. Hafta vs Catania
Spoiler: 24. Hafta vs Cittadella
Spoiler: 25. Hafta vs Roma
1. Eleme Turu Birinci Ayak Maçı
Serie A
Şampiyonluğa koşuyoruz![]()
Spoiler: 26. Hafta vs Genoa
Spoiler: 27. Hafta vs AC Milan
Spoiler: 28. Hafta vs Torino
Spoiler: 29. Hafta vs Palermo
Celtic i evimizde yeneriz.Lig süper gidiyor.
Gözlerinin yaşına bakmadık, eyvallah
Şu ara çok değişik kafalardaydım. Üç günde üç kıza yürüdüm, üçünden de hezimetle dönünce kendimi tekrar burada buldum
Celtic'e umut verdik ama evimizde dünyalarını karartmak içindi.
nerelerdeydin ula sen ?
Ligde esmeye devam , Celtic'e de umut vermeseydin yahu.![]()
1. Eleme Turu İkinci Ayak Maçı
Bir daha gelemezler heralde İtalya'ya
Ne maç yapmışssın adamların şutları yok![]()
bari 14 şubattan sonra yürüseydin kazara biri he dese hediye ıvır zıvır triplerden yırtardın![]()
14 Şubat benim doğum günüm iki kat hediye planı yaptım ben![]()