Sayfa 10 / 220 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne yapmış ki ?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

"BURSA'DA HER HANGİ BİR OLAY ÇIKMAZ"

Ntvspor'un sevilen yorumcusu Mert Aydın, Bursaspor maçı öncesi karşılaşmayı HABER1903'e değerlendirdi.

Aydın yaptığı açıklamada;

- BEŞİKTAŞ'IN LİGDE AMACI KALMADI-
    " Bursaspor'un yine ligde bir amacı var. Ligi 3. sırada bitirebilir. Beşiktaş'ın ise bir amacı kalmadı. Bu yüzden Beşiktaş'ı ligde yorumlamak zor oluyor. Baktığımız zaman Galatasaray maçının ilk devresinde farklı bir Beşiktaş, ikinci devresinde çok farklı bir Beşiktaş sahada yer alıyor. Güçlü iki takımın karşılaşmasında umarım futbol adına keyifli bir futbol izleriz. Benim için buradan çıkacak en iyi sonuç, iki takım taraftarınında tribünde dostluk çerçevesi içinde maçı seyretmesi olur. Açıkcası saha içindeki performans beni çokta ilgilendirmiyor. " dedi.

- UMARIM OLAYLAR ÇÖZÜLÜR -
    Beşiktaş taraftarlarının Bursa'ya gitmesinide değerlendiren sevilen yorumcu Aydın , " Bursa Valisi Şehabettin Harput'un son açıklamalarını çok güzel ve doğru buldum. Bu işi iki takım taraftarını diğerinin maçına götürmeyerek halledemezsiniz. Ligin ilk yarısında Beşiktaş'ın stadında oynanan karşılaşmada çıkan olaylar büyük ihmaller sonucu oldu. Ben ilk maçta çıkan olaylarda iki kulübün yöneticilerinin yanlış davrandığını düşünüyorum. Ayrıca İstanbul'da Emniyet güçlerinin de hataları oldu. Ama bu olaylardan şimdi ders alınmış gibi gözüküyor. Bursa'da da her hangi bir olayın yaşanmayacağı kanaati içindeyim. Çünkü bu olaylar bitmezse, diğer takımlar arasında yaşananlarda iyice büyüyecek ve kötü bir örnek olacak. Hazır iki takımında ligde bir iddiası kalmamışken böyle bir karşılaşmada bu olayların çözülmesini istiyorum. Umarım sonu Türk futbolu ve iki kulüp adına hayırlı olur. " diyerek sözlerini tamamladı.
    - HABER1903 -

G.Antep ile aramızda 5 puan fark var, son maçımız onlarla deplasmanda... Kupa maçlarının sonuçları ortada, sanki tek hedefimiz Türkiye Kupası değil gibi, tamam 4.lük güzel bir sonuç değil ama olası bir final kabusu sonrası, ligden Avrupa ya gitme ihtimalimiz var bana kalırsa...

"BEŞİKTAŞ'I ÇOK ÖZLEDİM"
    04.Mayıs.2011 12:33
    Beşiktaş'tan kiralık olarak Çaykur Rizespor'a giden Sezer Özmen, geleceği hakkında HABER1903'e konuştu.

Özmen yaptığı açıklamada;

- BANK ASYA LİGİNDE OYNAMAK SÜPER LİGDEN DAHA ZOR -
    Bank Asya liginde Çaykur Rizespor ile zorlu maçlara çıktığını belirten genç savunma oyuncusu, Çaykur Rize'de geçirdiğim bu sezon tecrübe kazanmam için çok önemliydi. Bank Asya liginde şampiyonluğa oynayan bir takımda ve en kritik maçlarda görev aldım. Hem tecrübe kazandım hem de gösterdiğim performansla katkıda bulundum.Ayrıca ligimiz bu sene çok güzel geçti. Bank Asya liginde oynamak A2 liginden ve Milli maçlardan çok farklı. Bazı hocalarımın bir görüşü var, burada oynamak Süper ligde oynamaktan daha zor. Bu tecrübeyle kendime olan özgüvenim dahada arttı.
    - BEŞİKTAŞ'I YAKINDAN TAKİP EDİYORUM -
    Beşiktaş'ın sezon başındaki hazırlık kampına katılmayı çok isteyen Özmen, Rize'ye gittim ama Beşiktaş'ı yakından takip ediyorum. Beşiktaş altyapısında yetiştim ve tabii ki takımımızın ligde şuanda bulunduğu bu duruma üzülüyorum. Bu yıl belki de ligde zirve hedefinden uzaklaşmak sakatlıklarda etkili oldu. Gelecek sezon forma şansı bulursam savunmaya katkıda bulunacağımdan hiç şüphem yok. Birde Türkiye'de hem yerli hem yabancı stoperler için herkes topu oyuna sokamıyor, hücüma katkıları çok az diyor. Ben oyun tarzımla bu konuda gerçek bir farklılık sergilemek istiyorum. Bu konuda da kendime güveniyorum ve çok çalışıyorum.Amacım kendimi sürekli geliştirmek. Çok zor bir ligde tecrübe de kazandım. Kampa davet edilmeyi çok isterim. Ama en önemlisi Beşiktaş'ta kalıcı olmak ve katkı sağlamak. Bunu gerçekleştirmek en büyük dileğim.

- YABANCI SİTELERDE HAKKIMDA İYİ YORUMLAR YAPILIYOR -
    Avrupada adından çok söz ettirdiğin vurgulayan Sezer Özmen, 33 kere Milli takım formasını giydim. Son U-17 Dünya şampiyonasında 8. olan milli takımımızda oynadım. Oradaki performansım beğenildi. Eurosport'un yayınladığı maçlarda hakkımda olumlu yorumlar yapıldı. Bazı yabancı internet sitelerinde geleceği olan genç oyuncular arasında ben de gösterildim. Şimdi U-19 milli takımında oynuyorum. Burada kaptanlık da yaptım. Bu görevi bana layık gören, güvenen ve Çaykur Rize'deyken sürekli destek veren teknik direktörümüz Kemal Özdeş'e çok teşekkür ederim. Şimdi önümüzde elit tur var. Tam hazır olmak için çok çalışıyorum. 31 Mayıs'ta ilk maçımıza çıkacağız ve turu geçmek için Almanya yı devirmemiz lazım. Bunu başarıp Avrupa şampiyonasına kalacağımıza inanıyorum. Sonra sırada Ümit ve A milli olma hayalim var. Umarım çok özlediğim Beşiktaş formasını bu sezon giyerim." diyerek sözlerini tamamladı.
    - HABER1903 -

Fm de iyi gelişiyor, ortalama bir stoper oluyordu, Rize de de bu sezon 8-10 maçta oynamış sanırım. Henüz 18 yaşında... Şüphesiz değerlendirilecektir, Rıdvan-Atınç-Sezer 3 lüsünden ben ümitliyim. Umarım, bu sene takımda as oyuncular arasında sayılan, İsmail-Necip-Cenk-Ersan gibi genç oyuncularımızı örnek alırlar ve başarılı olurlar...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

BEŞIKTAŞ VE FENERBAHÇE İLGILENIYOR

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan Kayserispor’un başarılı savunma oyuncusu Serdar Kesimal’in transferinde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Aykut Kocaman’ın “alınmalı” diyerek transfer listenin üst sıralarına koyduğu başarılı oyuncu için Beşiktaş’ın yeni bir hamle yapacağı öğrenildi.

Ersan Gülüm’ün bonservisinin alınması konusunda hâla belirsizlik yaşayan siyah beyazlıların, bu etkeni de göz önüne alarak, Serdar konusunda daha hızlı hareket etmeyi planladığı, genç futbolcunun da direkt oynayabilme ihtimali yüksek olduğu için Beşiktaş’a sıcak baktığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE’NİN BENİMLE İLGİLENDİĞİNİ BİLİYORUM

Radyospor’da Özgür Sancar’ la Haber Özel Programı’na katılan Serdar, transfer konusunda yorum yapmaktan kaçınırken, her şeyin Kayserispor’a bağlı olduğunu söyledi ve “Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin benimle ilgilendiğini biliyorum. Ama resmi olarak gelen bir teklif yok. Kayserispor’la anlaşılırsa, neden olmasın. Ben tekliflere açığım. Ama herkesin tatmin olursa bu transfer gerçekleşir. Kayserispor’a bağlı, 2013 yılına kadar sözleşme var. Kayserispor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparız” dedi.

KAYSERİSPOR UYGUN BULURSA TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİRİM

Kayserispor’un uygun bulması durumunda büyük takımlara transferinin gerçekleşebileceğini belirten Serdar, “Öncelikle hedefim Almanya’ya dönmek; ama Kayserispor’un istediği fiyatı Almanya’dan bir kulübün vermesi zor gözüküyor. Dolayısıyla Türkiye’deki büyük kulüplerimizle anlaşmak daha kolay ve cazip olur. Kayserispor’un kabul etmesi durumunda, ben Beşiktaş ve Fenerbahçe’den gelen teklifleri değerlendirmeye hazırım” diye konuştu.
    Kaynak: Radyo Spor

Uçacak yine fiyat...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Serdar Kesimal Bayern Münih'e gidecek bence...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Toraman'dan kara haber!
    Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman'ın Bursaspor maçının ardından bıçak altına yatarak ameliyat olacağı öğrenildi.

05 Mayıs 2011 Perşembe - 15:48

Beşiktaş'ın bu sezon en çok canını sıkan konu sakatlıklardı. Başarılı savunma oyuncusu Ersan Gülüm'ün uzun sakatlığının ardından bu kez İbrahim Toraman'dan kötü haber geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 32. haftada Bursaspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta İbrahim Toraman son karşılaşmasına çıkacağı ve maçın ardından Milano'ya giderek bıçak altına yatacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman'ın ayak topuklarından ameliyat olacağı ve sezonu kapadığı bildirildi.

İbrahim'in gelecek sezon başında yapılacak Avusturya kampına yetişebilmek için Süper Lig'in son iki karşılaşmasında oynamayacağı öğrenildi.

Sporzin.com Özel Haber/Erhan Güven

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haberin neresi kara orasını anlayamadım.Toraman'ın bu sıkıntısı çok uzun zamandan beri var ve buna rağmen oynuyor adam.Kupa maçında da oynayamayacak zaten.Ligde de bir hedefimiz kalmadı.Erkenden tedaviye başlaması olması gereken.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kara haber diyince ben de ne sandıydım.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

NİHAT'TAN TAZMİNAT DAVASI!
    05.Mayıs.2011 17:40

Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, 500 bin liralık tazminat talep eden dilekçeyi mahkemeye verdi.

Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, Konyaspor maçından sonra tartıştığı spor yazarı Turgay Demir'in yanı sıra, spor yazarı Zeki Uzundurukan ve Fotomaç Gazetesi aleyhine 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Nihat Kahveci'nin avukatı Kamil Ersan, İstanbul Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne, Nihat Kahveci adına 500 bin liralık tazminat talep eden dilekçeyi verdi.

Kamil Ersan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tazminat davasının yanı sıra Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulunuklarını belirtti. Turgay Demir ve Zeki Uzundurukan'ın yazılarında Nihat Kahveci'ye yönelik aşağılayıcı, hakaret içeren ifadelere yer verdiğini ileri süren Ersan, şöyle konuştu:

''Bu yazıları, basın özgürlüğü olarak nitelendiremeyiz. Basın özgürlüğü, kişi hak ve özgürlüğünün sınırlarına kadardır. Türk futboluna bugüne kadar sayısız başarı kazandırmış, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda attığı gollerle Milli Takım'ı başarıya ulaştırmış, ülkemizi İspanya'da başarıyla temsil edip Avrupalıların da gönlünü fethetmiş bir futbolcunun bu şekilde aşağılanması, kendisini ve sevenlerini manevi olarak yaralamıştır.''

Ersan, Nihat Kahveci'nin tazminat kazanması halinde, bu parayı engelli sporcular ile Ampute Milli Takımı sporcularına bağışlayacağını bildirdi.

Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, Konyaspor maçından sonra spor yazarı Turgay Demir ile tartışmıştı. Nihat Kahveci, yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada, ''Ben eleştirilere açığım. Ancak hassas olduğum başka konularda yapılan eleştiriler, kazandığım paranın haram olduğunun söylenmesi sabrımı taşırdı. Bu kişi Beşiktaş'a geldiğim günden beri maddiyat konusunda eleştiriler yaptı. Bu konudaki hassasiyetimin en büyük nedeni de 3-4 yıl önce yaşamış olduğum bir olaydır. O olay, beni çok etkilemiştir. Yine de böyle bir olayla gündeme geldiğim için üzgünüm'' şeklinde ifadelere yer vermişti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ise Nihat Kahveci'yi kınamış, yazılı açıklamada, ''Nihat Kahveci'nin çok önemli bir bedelle eski kulübüne dönüşü sonrasında beklenen verimi sağlayamadığı, onu çok sevenleri de üzen tartışılmaz nitelikte bir gerçektir. İlgili spor yazarının bununla ilgili eleştiri ve değerlendirmelerde bulunması da bir haktır, hatta görevdir'' denilmişti.
    - AA -

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bu arada Forlan geliyor, Bobo gidiyor galiba, işler biraz daha netleşmeye başladı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kupa'yi aldik aslinda 4cu olma sansimiz'da var daha Antep disarida Kayseri ve bizle oynayacak daha. Biz antep'yi yenersek ve Kayseri puan alirsa 4cu oluruz . Bursa'nin puani silinirse 3cu olabiliriz yanilmiyorsam.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Kupa'yi aldik aslinda 4cu olma sansimiz'da var daha Antep disarida Kayseri ve bizle oynayacak daha. Biz antep'yi yenersek ve Kayseri puan alirsa 4cu oluruz . Bursa'nin puani silinirse 3cu olabiliriz yanilmiyorsam.
    Kupayı aldıktan sonra oyuncularımızın lige asılacaklarını sanmıyorum.Zaten kupa şampiyonu UEFA'da en yüksek seviyeden başlıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kupayı aldıktan sonra oyuncularımızın lige asılacaklarını sanmıyorum.Zaten kupa şampiyonu UEFA'da en yüksek seviyeden başlıyor.
    belki bu yüzden rahat oynarlar ve yenebilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tabii rahatlık da önemli ama motivasyon daha önemli.Ne demek istediğimi ikinci yarıda kupa maçlarında ve lig maçlarında sergilediğimiz performansları düşünürsen daha iyi anlayabilirsin.Ama umarım senin dediğin gibi olur.Kalan 2 maçımızı da alıp,bitirebildiğimiz en yüksek yerde bitiririz inşallah.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tayfur hoca Kupa Finalinden sonra genç oyuncuların oynayacağını söyledi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Performansını merak ettiğim gençlerimiz;

Rıdvan: Sezon başından beri oynadığı dakika 90 ı geçmez. Sağ bekte alternatiflerimizi görmeliyiz artık. Sanırım Erhan Güven hiç düşünülmüyor. Aynı şekilde Hilbert te defansın öne çıktığı bol deparın gerektiği Schuster sisteminde çok iyi oynarken, artık yerleşik savunma içinde pek etkili olamıyor, zaten yeterince hucuma çıkacak fırsatı da bulamıyor. Hilbert in yeri Tayfur Hoca nın sisteminde sağ açıktır.

Doğukan Pala: Yanlış bilmiyorsam sadece 1 maçını izledik. O maçta da ne iyiydi ne kötüydü, İsmail e bir alternatif gerekiyor. Zorda kalınınca o bölgede oynayabilecek Ekrem de var, eğer Doğukan iyi durumdaysa, o bölgeye transfer gerekmeyebilir.

Atınç: Elde Toraman-Sivok-Ferrari var. Ersan kesin alınmalı. Egemen büyük ihtimalle geliyor. Ama yine de Atınç ın ne olduğunu görmek gerekiyor.

Onur: O da sezon boyunca birçok fırsat bulabilecekken, sezonun büyük kısmını sakat geçirenlerden. Hazır Guti bu kadar formsuzken, Onur un formayı alması zor gözükmüyor. O mevkiye Guti bir alternatif gerekiyor. Onur un ne durumda olduğunu görmekte çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guti dün gece twitter hesabından açıklamayı yapmış 'Seneye İstanbul'dayım'.. Güzel haber

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Seneye İstabuLda kaLıcaksa iLk yarı da ki performansının da üstünde bir oyun oynaması Lazım. İkinci yarıda ki performansını göstericekse bir zahmet seneye İstanbuLda değiLde, LA de ya da NY de oLabiLir, probLem yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Guti'nin seneye 55-60 ar dakikalık resitaller sunarak oynayacağını düşünüyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AsLında yönetim Bobo ya haksızLık yapmış. AçıkLamaLarında yönetimden bana kimse geLip sözLeşme uzataLım diye konuşmadı diyor. Demek ki bizim yönetim aman kendi haLine bırakaLım, nasıL oLsa bir takım buLur gider diye Bobo yu gözden çıkarmışLar. ÖyLe yapacakLarına sen adam gibi önce makuL rakamLarda Bobo ya tekLif yap, ardından anLaşamazsan da arkadaşım biz bu şartLarda senin sözLeşmeni uzatmayacağız sen sezon sonunda hangi takıma istersen gidebiLirsin de. Hem o zaman Bobo nun kafası da daha rahat oLurdu ve sezonun ikinci yarısında en azından oynadığı maçLarda verim verebiLirdi. Şu anda 3-5 puan daha fazLa aLmış oLabiLirdik. YanLış strateji.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bahsi geçen Doğukan Manisa maçında oynayan sol bek olmalı. O maçta staddaydım ve kendisini çok beğenmiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet kendisi Gaziantep BŞB maçında da oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam ve sırıtmamıştı açıkçası.. Geleceği olan bir gencimiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Doğukan'ı ben de beğeniyorum. Umarım bu 2 maçta da iyi oynayarak en azından İsmail'e yedek olacağını gösterebilir...

23. Default

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AsLında yönetim Bobo ya haksızLık yapmış. AçıkLamaLarında yönetimden bana kimse geLip sözLeşme uzataLım diye konuşmadı diyor. Demek ki bizim yönetim aman kendi haLine bırakaLım, nasıL oLsa bir takım buLur gider diye Bobo yu gözden çıkarmışLar. ÖyLe yapacakLarına sen adam gibi önce makuL rakamLarda Bobo ya tekLif yap, ardından anLaşamazsan da arkadaşım biz bu şartLarda senin sözLeşmeni uzatmayacağız sen sezon sonunda hangi takıma istersen gidebiLirsin de. Hem o zaman Bobo nun kafası da daha rahat oLurdu ve sezonun ikinci yarısında en azından oynadığı maçLarda verim verebiLirdi. Şu anda 3-5 puan daha fazLa aLmış oLabiLirdik. YanLış strateji.
    Belkide Beşiktaş yönetimi sezon sonu yapacağı büyük transferlere güveniyor ondan bobo ile hiç temasa geçmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Teklif yapma zorunlulugu mu var? Belki yonetim daha iyi bir forvet ile anlasti ve kontenjan nedeniyle Bobo'ya yer yok? Laf olsun diye teklif mi yapilir? Bobo zaten istedigi kuluple gorusebilirdi ocak'tan beri, onu tutan mi oldu, ki gorusmustur de mutlaka....

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ın borcu 355 milyon

14 Mayıs 2011 11:59 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısında, kulübün toplam borcunun 355 milyon 489 bin 567 lira olduğu açıklandı. Başkan Demirören'e borcun 80 milyon 888 bin, Asbaşkan Adalı'ya ise 9 milyon 737 bin lira olduğu bildirildi.

Beşiktaş Kulübü'nün toplam borcunun 355 milyon 489 bin 567 lira olduğu açıklandı.
    Ceylan InterContinental Oteli'nde düzenlenen Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısında, Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün borçlarıyla ilgili açıklamada bulundu.
    Tuncel, derneğin borcunun 31 Mart 2011 itibariyle 99 milyon 745 bin 395 lira, anonim şirketin borcunun ise 28 Şubat 2011 itibariyle 255 milyon 744 bin 172 lira olduğunu belirterek, toplam borcun 355 milyon 489 bin 567 liraya ulaştığını açıkladı.
    Tuncel, alacakların düşülmesiyle kulübün net borcunun 301 milyon 926 bin 19 lira olduğunu kaydetti.
    Bu arada, toplam borç içinde kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e borcun 80 milyon 888 bin 687 lira, asbaşkan Serdal Adalı'ya ise 9 milyon 737 bin 85 lira olduğu ifade edildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

TORAMAN AMELİYAT OLDU!

15.Mayıs.2011 17:34

Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman ameliyat oldu.
    Başarılı oyuncu, burnu kırık olduğu için (13.05.2011) Cuma günü Maslak Acıbadem hastanesinde bir operasyon geçirdi. Toraman'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün (15.05.2011) hastaneden taburcu olacağı öğrenildi.
    Haber1903 ailesi olarak tecrübeli futbolcuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..
    - HABER1903 -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Toraman'a geçmiş olsun..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ta Tayfur Havutçu teknik direktör olarak devam edecek; Mustafa Denizli sportif direktör olacak; diye bir söylenti yayılmış durumda

@_erbo_

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by vego View Post
    Beşiktaş'ta Tayfur Havutçu teknik direktör olarak devam edecek; Mustafa Denizli sportif direktör olacak; diye bir söylenti yayılmış durumda

@_erbo_
    Bak bu olur işte. Mustafa Denizli tecrübesi ile çok etkili olacaktır

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

fernandesi beğenmiyorum dediğim için herkesten özür dilerim.İnşallah rıdvan bu maçta, onurda gelecek sene bu lafları yedirir bana ama tayfur hoca için dediklerimin arkasındayım çok erken oldu
    eto'o bitmiş.

Sayfa 10 / 220 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Mesaj Yetkileri