Kardeşim yorum yapacağım ama yapacak bişi bulamıyorum dürüst olmak gerekrise. Takım güçlü olunca diyecek söz verecek fikir yok![]()
Kardeşim yorum yapacağım ama yapacak bişi bulamıyorum dürüst olmak gerekrise. Takım güçlü olunca diyecek söz verecek fikir yok![]()
Kaleci'de azda çalışkanlık olaydı iyi olurdu. Forvet'e dicek bir şey yok koy ileriye ne halt ederse etsin.![]()
Fatic ileride çok iyi bir kaleci olur. Şuan ki profili bile 2. kaleci olması için yeterli.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Haklisin aslinda. Lig cok rahat geciyor, takimi kurmakta bir sikinti yasamiyorum. Tek hedef zaten Avrupa'da basarili olabilmek
Aynen, su yeni genc forvetimiz harika kesinlikle. Seneye o da baslar gollerini atmaya A takimda
Takima katildiginda A takimda yedek kaleci olmak icin yeterli olacaktir elbette. Bakalim 1.kalecimiz olmak icin yeterince gelisecek mi![]()
Transferler güzel arkadaşlarında belirttiği gibi yorum yapacak birşey kalmıyor ama şl başlasın o zaman görücen sen![]()
Şu PSV'yi biraz güçlendirde lige renk gelsin rekabet olsun biraz![]()
Silip süpürüyorsun be kardeşim biraz şans tanı![]()
PSV başkanına söyleyelim yandan yandan yol yapıyon ha![]()
PSV bitmiş![]()
Fisher i iyi yapmışsınLig bildiğimiz gibi
![]()
Bir kez daha Sampiyonlar Liginin grup kura cekiminde bulunuyorduk. Bu sefer ise 2.torbadan katilacaktik. D Grubuna dusmustuk, ilk torbadan Chelsea, diger torbalardan ise Viktoria Plzen ve Malmo FF cikmisti.
Chelsea: 2015 yilinin Sampiyonlar Ligi ve Ingiltere sampiyonu.
Viktoria Plzen: 2015 yilinin Cek Cumhuriyeti samiyonu.
Malmo FF: 2014 yilinin Isvec sampiyonu.
Desene "Şampiyonlar Grubu" ama 1.çıkarsın rahat ol.![]()
Şimdi sen bu gruptan 1. çıkamazsan o kupayı alamazsan rexpoya yaptığım muameleyi sana yaparım![]()
olur böyle şeylerr daha çok maçımız var namağlup çıkıcaz bu gruptan !
Spoiler: Lig Maclari
Spoiler: Hollanda Kupasi
Diger Haberler
Sozlesmemiz sezon sonunda bitecekti ve yonetimde bize yeni bir anlasma teklif etti. Boylece sozlesmemizi 2019'a kadar uzattik. Bu arada takimda bazi genc oyuncularin da sozlesmelerini yenileyerek onlarin daha uzun bir sure Ajax'ta kalmalarini saglayacagiz.
Spoiler: Genc Oyuncu Sozlesmeleri
PSV bu sene ciddi rakip olabilir.
Üzülme, Chelsea deplasmanda takılabilir Plzen veya Malmö'ye.Ben hala grubu 1.bitireceğini düşünüyorum.
Ligde de PSV erken kopmazsa 2li bir yarış olacağını düşünüyorum.![]()