Bizde dedik bir milli takım yönetelim diye boşta olan tek bu idi. Alt kademeden başlamakta iyidir.
Bizde dedik bir milli takım yönetelim diye boşta olan tek bu idi. Alt kademeden başlamakta iyidir.
Aslında maç bizim hakkımızdı. Geçen Galatasaraya dert olan direkler bu sefer bana dert oldu. Yediğimiz golde oyuncumu suçlamıyorum. Zeki Yıldırımın hatalı geri pasının kalecim Haydara baskı gelince kaleci gelişine vurunca top Wahlqvist'in yüzüne çarpıp gol oldu.
Sezon boyunca oyuncuların performansı ve gelişimini akşama paylaşacağım.
Ooooo Şampiyon Adana ! Tebrikler hocam.İyi sezondu.
Potansiyelli gençlerimizin gelişimleri
Spoiler: Ariel Silva
Spoiler: Bedri Can Demirel
Spoiler: Linus Wahlqvist
Spoiler: Raul Esnaola
Spoiler: Roman Kolar
Spoiler: Selçuk Serbest
Spoiler: Yusuf Yıldırım
[spoiler=Aydın Altınel][/spoiler
Spoiler: Cengiz Nemli
Spoiler: Emre Demirhan
Spoiler: Haydar Uzun
Spoiler: Hüseyin Aslan
Spoiler: Ümüt Gül
Yarında Genel olarak lige bakış lig öncesi hedeflerimiz lig sonraki hedeflere ulaşıp ulaşamama ile bu sezonki hedeflerimi paylaşacağım.
Adana turuncuydu şimdi Avrupa turuncu oldu sayende
Dortmund'u eleyip sarıyı turuncuya çevirmişsin helal olsun kardeşim sırada kaldı ŞL
Adana geri döndü , maçta mı geri dönemeyecek![]()
Kariyer'i daha ilk kez gördümNaptın ne ettin bi anlat öğreneyim vaktim yok gelince bakarım.
![]()
Bütçe ne öyle hocam dalga mı geçiyor yönetim
Aynen öyle dalga geçer gibi bir bütçe verdiler. Çoğunu maaşa yatırdık. Şimdide gençleri topluyorum onlara yetmedi![]()
Amacın ne dostum ne yapacaksın orada![]()
Asıl amacım türkiye milli takımını yönetmek ama terim koltuğa yapıştı bırakmıyor. Bu arada iskoçya yı deneriz dedik. En azından yetenekli iskoç gençlerini takip ederiz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Adam iki dünya kupasınada katılmayı başardı. Bir öncekinde dünya üçüncüsü oldu 2018 Dünya kupasında ise gruplardan çıkamadı. Ama en azından gidebildi. Avrupa şampiyonasında ne yaptı hatırlamıyorum. Fatih Terim emekli olmadan ordan bize ekmek yok
Bizde başka mecralara akalım dedikDaha kabul edileceğide meçhul.
Ekmek teknesine dönüyor gibi![]()
AL'yi kazanmak büyük olay bence, sıradaki ŞL?
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Türkiye Milli Takımı için demiştim![]()
Evet milli takımın başına geçtik. İşin ilginci 2020 avrupa şampiyonası ülkemizde yapılıyor ve en düşük beklenti şampiyonluk dediler. Bakalım ne yapacağız
Abooooşampiyonluk mu ne yaptılar onlar
hayırlı olsun
Teşekkürler. Kadroda bir revizyon yapacağız yarın akşam inceleyeceğim
Hala eski adana kariyeri mi devam ediyor![]()
Hazırlık maçlarımız
İki yenildiğimiz maçtada takımı asistana devretmiştim.
Kombineler açıklandı. Ama benim anlamadığım şampiyon bir klubün taraftarları neden bu kadar rağbet gösteriyorlar.
Ve süper lig başladı.
Elimizdeki maçı resmen verdik. Öne geçmemize rağmen başka pozisyonlarda bulmamıza rağmen gol bulamayınca basit iki hatadanda golü yedik.
Spoiler: İstatistikler
Aynı takımla çıktık sahaya sadece Recep Niyazın yerine sağ kanatta Ümütü oynattım.O da beni mahçup etmedi.
Spoiler: İstatistikler
ŞL grupları belli oldu. Zor bir gruba düştük. Bu grupta 3.lük bile benim için başarıdır.