Çok harika bir sezonu geride bıraktık. Lig başlangıcında futbolcuları gaza getirmek için şampiyonluk
mücadelesi veririz demiştik ama benim asıl hedefim yine AL ye katılmak ve iyi maçlar çıkarabilirsek lig ikinciliği bana yetecekti. Ve Al liginde ise iki senedir grupların kapısından dönüyorduk. İlk katıldığımız yıl play offlarda Steau ile deplasmanda 3-3 kalmıştık ama evimizde 3-1 yenilerek elenmiştik. Geçen sezon da Baselle iki maçtada 3-1 yenilerek yine elenmiştik. Bu sefer gruplara kalıp en kötü ihtimalle 3. olmak bana yetecekti. Benim bu hedefleri koymamdaki nedenim ise kadroyu gençleştirmiştim. Forvette Eren in yerine Ümütü oynatacaktım keza defansda Mehdi ile Linus Wahqlivst i oynatmayı düşünüyordum. Aynı şekilde aydına şans vermeyi düşünüyordum. Birde kadromuza yeni elemanlar katmıştık. Bu da uyumu azaltacaktı.
Oyuncularım bu hedefleri fazlası ile karşıladılar. Oynattığım her oyuncu çok iyi performans sergilediler.Hem lig hem AL hemde Türkiye kupasında mücadelemizi verirken sıkışık bir fisktürde mücadele ettik. Hatta 2 gün üst üste bile maçlarımız oldu. Buna rağmen rotasyonda kullandığım oyuncular iyi performans sergilediler. Özellikle kronikleşen ligin sonlarında formsuzluğumuz yine baş gösterdi ama biri çıkıp sazı eline alıp bizi kurtardı ve sonuçta AL kupasını ve Süper lig şampiyonluğunu kazandık. Türkiye kupasında ise final oynadık. Ve haketmediğimiz şekilde kupayı
alamadık.
Avrupada AL kupasını kazanmamızdan dolayı sıralamamız arttı.
Taraftarlarımız yılın futbolcusu ile yılın 11 ini belirlediler.
Klüp başkanımız iyi bir transfer bütçesi verdi ama maaş bütçesini pek artırmadıkları için biz transfer bütçesinin çoğunu maaşta kullandık. Bunun nedenide hem Linus Wahlqvist ile Arial Silva nın sözleşmelerinde iyileştirme talep etmeleri oldu. Linus ile haftalık 130,000 TL ye anlaştık. Ama Silvada anlaşamadık. İki oyuncumuzda transfer listesine konmak istediler. Bizde onayladık ama istediğimiz ücreti yüksek tuttuk. 60 m Tl kadar bir değer biçtik. Maksat kimse almasın diye ama Arieli satabilirim. Orta sahaya deneyimli bir oyuncu bulup alırsam onu satıp defansın soluna kaliteli bir yabancı alabilirim.
Buda şimdiki bütçemiz oldu.
Yönetim hedeflerimizi sordu bizde şampiyonluk dedik. Maksat biraz maaş bütçesi artsın hemde oyuncularımız gaza gelsin diye düşündüm.
Transferlerimize gelince, as kadro için pek bir transfer yapmadım. Defansta rotasyon oyuncumuz yoktu ona aldık. Belki bi orta saha ile defansın soluna alabilirim. Transferlerde daha çok ilerde bizim işimize yarayacağını düşündüğüm Türk gençler aldım. Halada uğraşıyorum ama hala bizimle sözleşme imzalamaya yanaşmayan oyuncular var. Klubü ile anlaşıyorum ama kendilerini ikna edemiyorum. Artık seneye belki alabiliriz. Ya sezon ortası transfer sezonunda şansımızı deneriz.