bugun bi ara acayim su oyunuda bu sezonuda bitirelim.
Avrupa kacti bari ilk 10 icine girelimde yonetimle ters dusmiyelimadamlar okadar para verdi harcamamiz icin ilk 10'da bitirmesek ayip ederiz. Belki isimizden bile oluruz
bugun bi ara acayim su oyunuda bu sezonuda bitirelim.
Avrupa kacti bari ilk 10 icine girelimde yonetimle ters dusmiyelimadamlar okadar para verdi harcamamiz icin ilk 10'da bitirmesek ayip ederiz. Belki isimizden bile oluruz
Küçük takımlar seni yakmış. Yoksa iyi bir gidişat sergiliyordun.
Goruldugu gibi nerden nereye geldik. Avrupa icin cok iyi ilerliyorken ikinci yari dusus yasadik (Ersun Yanal sendromu). Simdi yonetime verdigimiz ilk 10 sozunu tutmaya calisiyoruz.
Son macimizda toparlandik, 10 gol atacagimiz yerde sadece 1+ fark yapabildik. Guven sorunumuz var.
10 gol için 10 kez kaleyi bulman lazım kanka9da kalmışın
ben istatistiğe bakarım
ama ligde bir şeyler yapma zamanın geldi bu sene artık veyahut yeni bir takım
Yillardir bu oyunu oynuyorum Kameni gibi bir kaleci daha gormedim, bazen cok seviyorum bazende nefret ediyorumSezon sonu geldiginde ne yapacagimi bilmiyorum adami.
Yukardaki pozisyonu her kaleci cikaramaz, muthis cikardi. Mac icerisinde bir kac daha iyi kurtarislari vardi ama bir turlu topu oyuna sokmasini beceremiyor. Her 2 macta 1 asisti var
Maca gelirsek, Chelsea 1 puan alsa Sampiyonlugunu garantiliyordu o puani vermedik onlara. Ligin ilk yarisindada yenmistik simdide yendik
Biraz gec kaldik bu galibiyetleri almakta,2 mac daha kazanmis olsak belkide Avrupada oynuyor olacaktik.
GUIDETTI SEZONU KAPATTI
Sunderland
Arsenal (D)
Man City
Sunderland macini almamiz gerekiyor onlardan daha gucluyuz, Arsenal maci sansimiz yanimizda olmali cok zor olacak ve son maca kadar City 2'ciligi garantilemis olur bi iddialari olmaz macada motive olamazlar biz aliriz
9 puan neden olmasin ?
Formayi terletme sirasi sende, gosteri kendini kocum
Kanat oyuncusu sikintisi yasiyoruz, Duke bir ihtimal Sunderland macinda yedekler arasinda olabilir.
Kale onunde kalite eksikligimiz vardi, golu bulamadik.
Duke 84cu dakikada oyuna dahil oldu, simdiden kazanmaya basliyalim bu yetenegi. 15 yasinda Leeds United'in en genc oyuncusu oldu.
Ilk defa "ayin teknik adami" odulunu aldik
Biz ne hesapladik ne oldu
mac 0-0'dayken top direkten donmesse belki baska olacakti
Bir onceki sezondan sadece 6 puan fazla topladik. Buna ragmen benim dusundugum yerlerde bitirdik (ankette kullandigim oy gerceklesti)
4.cu sezonumuza girerken belirgin bir basarimiz yok diyebilirim.
Normalde kamp donemini 6 hafta yapardim, bu sezon onu 7 haftaya cikarttik. Oyun anlayimizi degisecegiz ve buna hizli bir sekilde uyum saglamak icinde bol hazirlik maci yapacagiz.
Sunderland maçında üstün olsakta golü bulamamamız 3 puandan etmiş , Arsenal maçında istatistikler eşit olsa da skor ev sahibinden yana olmuş defansını beğeniyorum ama hucümsal anlamda biraz yenilikler gerekli herhalde
Satmak istemiyoruz ama baska caremiz kalmadi. Fazladan butce ayarlamamiz lazim, hersene kiralamakla olmuyor.
£5m karsiliginda City'ye gidiyor bu gencimiz
Ocampos 1 sezon daha bizlerle
Beklentilerin ustune cikan en iyi takim olduk
Doyle ve Duke süper gençlermiş.Onları biraz geliştirebilirsek takımın gelecekteki kilit oyuncuları olurlar..
Baskan ile fikir ayriligina dustuk.
Kulube transferden gelen paralari istedigimiz sekilde transfer butcemize aktarmadi. Butun bolgelere yeterince transfer yapamayincada gorusme yaptik kendisiyle.
Butceyi yukselt dedik, o bizi reddedince medyaya bu haberleri servis ettik. Kendisi bunu neden yaptin diye sormadanda istifa ettik.
Leeds kulubune basarilar dileriz bu saaten sonra.
Biz kendi capimiza gore bir kulup ariyoruz ama bakalim bulabilecegizmi
Hadi hayırlısı olsun
Doyle'u ve Duke'u alalım gittiğimiz takımlara![]()
Turkiyeden Gencler ve Eskisehir ile gorustuk olmadi, Samet Aybaba ve Ersun Yanali tercih ettiler yerime.
Brezilyaya bile gitmeye hazirdim onlarda istemedi.
6 aydir issizdim ve sonunda 5 tane is teklifi birden aldim.
Butun Afrika beni bagrina basti resmen.
Senegal, Nijerya, Ghana, Cezayir ve Kamerun.
Tabiki biz Kamerunu tercih ettik.
Tekrar futbola dondugumuz icin mutluyuz. Afrika Aslani olduk
Dunya kupasi yolunda bu grupta mucadele verecegiz.
Gruplarda 2 mac oynanmis ve oyle gozukuyorki Angola en buyuk rakibimiz.
Kamerun iyi takım kalırsın Dünya Kupasına![]()
Galibiyetle basliyoruz Afrika hikayemize.
Angola'da yenildi, averaj ile lideriz.
Simdi Angola macimiz var, onuda alip liderligimizi dahada saglamlastirmak istiyoruz.
Adamim Salli ne oynuyor sol kanatta, cani istedigi zaman cizgiye iniyor bazende boyle iceri kat edip muthis gollere imza atiyor.
Central African Rep.'de Cape Verde'yi yendi, enteresan seyler oluyor. Butun skorlar lehimize isliyor.
Carlos Kameni beni burdada buldu
Bakalim burda ilk asistini kime yapacak.