İyi gidiyoruz, ligi önemsemiyorsun anlaşılan. Şampiyonlar ligini alıp bırakacaksın gibi duruyor![]()
İyi gidiyoruz, ligi önemsemiyorsun anlaşılan. Şampiyonlar ligini alıp bırakacaksın gibi duruyor![]()
ŞL de güzel gidiyoruz banada kupayı alıp uzak doğu macerasını noktalıyacakmışız gibi geliyor
Bence oradan Brezilyaya geçeriz. Ama kupayı alırsak. Alırsın inşallah.
Şl de güzel gidiyorsun. Ama ligde inişli çıkışlı bir grafik var. Daha önce demiştim. Şl yi alalım yeter diye ama eğerki takımın başında kalamazsak onuda alamıyacağız. Az daha lige asıl da koltuğumuzdan olmayalım.![]()
Ovvvv kanka bitmişin sen bea Pantelic gittiyse şampiyonluk hayal
Beşiktaş'a niye gitmiyorsun acaba dur bende sarı ışık yandı bu Bilic seni başa geçirmek için mi o kadar yolu geliyordu![]()
ŞL yi alıp gidelim buralardan Uğur![]()
InsAllah.
Evet onemsemiyorum acikcasi.Eger kovulmazsam amacim Sl.
Sampiyonlar Ligi`ni alirsak bu kitadaki isimiz bitecek.
InsAllah aliriz.Eger bu yil alamazsam seneye almam cok cok zor olur.Bir yil daha J-League`i cekemem..
Aynen aynen.Japonya Ligi acayip bir lig.Gecen yil Sampiyon olan takim bu yil kumeye dusmemeye oynayabiliyor veya Sampiyonluk Yarisi`nda bazen 6-7 takim olabiliyor,Hayirlisi, umarim kovulmayiz.
Bilic Japonya`dan cok Turkiye`de takiliyordu, sonunda isinden oldu.
Bende aynen oyle dusunuyorum Emre.![]()
J-LEAGUE 13.HAFTA
Aptal gibi oynadik ve kaybettik.Artik ben biktim bu durumdan.Umarim Sl`de basari hedefime ulasirim, tabi o zamana kadar kovulmadan takimin basinda kalmam gerek.
Ligdeki Sonuclardan Sonra Ben;
YAMAZAKI NABISCO CUP CEYREK FINAL 1. AYAK
Kendimi iyiden iyiye Ersun Yanal gibi hissetmeye basladim, galiba futbolcular beni boykot ediyor.
J-LEAGUE 14.HAFTA
Bu maca fazla bir sey diyemem, Urawa Reds bu yil cok guclu, beraberligin iyi bir sonuc oldugunu dusunuyorum.
SAMPIYONLAR LIGINDEKI RAKIBIMIZ AL-ITTIHAD OLUYOR!
Rakibin en onemli 5 futbolcusuna bakalim;
YAMAZAKI NABISCO CUP CEYREK FINAL 2.AYAK
Tami tamina takimda 8 eksik oldugundan ve kupayi fazla onemsemedigimden maci Yardimcima biraktim.Yardimcim da estirmis masallah.5-2 Yenilmisiz, 3 futbolcuya uyari vermis, basin toplantisini da siddetli bir sekilde terketmis.He bu arada yardimcim da gecen sene bizim takimin stoperi olan Nakazawa.
Bu arada kiralik verdigimiz oyuncumuz Yoshiaki Takagi klube geri donuyor.
Butun olaylar lehimize gelisiyor her sey harika.
West Bromwich`i de reddediyoruz, ya ben SL`yi alirim ya da SL beni.Ya da kovulurum.
Ulan tum olumsuzluklara ragmen alicam o Sl`yi, bu kluptende kovulmayacagim!!
Helal olsun sana Rokutan! En zor donemlerde kaleyi sana emanet ettim sende vefali biriymissin...
J-LEAGUE 15.HAFTA
Sakatlar ve Milli takima giden oyuncular sebebiyle tami tamina ``12 KISI`` eksik ciktigimiz macta gene de galibiyeti aliyoruz.3-0 olduguna bakmayin, bayagi bir zorlandik..
J-LEAGUE 16.HAFTA
Gene ayni sayida eksikle ciktigimiz macta deplasmandan beraberlikle donuyoruz.
Alacağız Şl'yi başka yolu yok![]()
O şl yi alırız. Defans oyuncusunun hızı kötü bundan yararlanmamız lazım.
Tokyo dan da son dk da gol yemişiz.
Hoca Şlyi alacağız derken bu çekik gözlüler lig yüzünden kapının önüne koycak, sende harakiri yapcan sonunda toparan ligdede biraz![]()
Al al ŞL'yi gel kapışalım Dünya Kulüpler Şampiyon'asında![]()
GULE GULE TAKAGI!
Nami diger ``Bornozlu Kral```i Cagliari`ye yolluyoruz.Kendisi cok yetenekli ve gelecek vaadeden bir gencti fakat takimimizin ileri hattinin cok kaliteli olmasi onu yedek klubesine baglayacakti.Bu acidan satilmasina onun kariyeri adina sevindim.Ayrica aldigimiz 3.5 M Paund`da guzel bir meblag.
J-LEAGUE 17.HAFTA
Asya Sampiyonasi zimbirtisi yuzunden bir cok oyuncumdan yoksun mucadele ediyorum.Ama buna ragmen sansla da olsa maci kazanmayi basariyoruz.
J-LEAGUE ACILIS ETABINI 6.SIRADA BITIRIYORUZ.
Bu modada bu sene cikti.Arjantin Ligi`ndeki gibi acilis-kapanis etabi uygulaniyor bu sene.Acilis`i 6.sirada bitirdik.
SUGIMOTO YOKOHAMA`DA!
Klube geldigim ilk sezon, ilk gollerimi Sugimoto`dan yemistim.Kaliteli bir oyuncu oldugunu biliyordum ve yillardir takip ediyordum.Nasip buguneymis.Sugimoto`yu 155 Bin Pound gibi cuzi bir bedelle kadromuza katiyoruz.
J-LEAGUE 18.HAFTA
Zor da olsa guclu rakibimizin sahasindan galibiyetle donuyoruz.
J-LEAGUE 19.HAFTA
Kendi evimizde macin sonlarina dogru gelen golle galibiyeti aliyoruz.
J-LEAGUE 20.HAFTA
Kalecimizin devlestigi macta deplasmandan 1 puan cikariyoruz.
SON MACLARDAN SONRA OLUSAN PUAN DURUMU SU SEKILDE:
SON DAKIKA HABERLER
YUKI OTSU VE YOICHIRO KAKITANI`NIN ARASI KIZISTI!
Bugun sabah yapilan idmanda Yoichiro Kakitani ve Yuki Otsu yumruk yumruga birbirine girdi.Olayi takim arkadaslari ayirirken Teknik Direktor Ugur Duranay iki oyuncuyu da antrenmandan kovdu.Daha sonra takim kaptani Nakamura ile ozel bir gorusme yapan Duranay`in, ikilinin arasini baristirmak icin Kaptan Nakamura`yi kullanmasi bekleniyor.
NAKAMURA VE PANTELIC BIRAKIYOR!
Iki oyuncu ortak yaptigi basin toplantisiyla sezon sonunda futbolu birakacaklarini acikladi.Pantelic ``Kariyerimin son yillarini burada gecirmek ve futbolu bu klupte birakacak olmak guzel.Fakat futboldan kopmak istemiyorum.Yakin bir gelecekte teknik heyette gorev almak isterim.`` dedi.
Kaptan Nakamura ise gozyaslarini tutamadi.``Beni ben yapan klupte, Yokohama F Marinos`ta futbolu birakiyorum.Tanri herkese bu sansi vermez.Yanliz kariyerimde hep istedigim Asya Sampiyonlar Ligi`ni son senemde almak istiyorum.Teknik Direktoru`muze ve takim arkadaslarima guveniyorum.Biz bunu basaracagiz`` dedi.
Oyuncularin duzenledigi basin toplantisindan yaklasik 30-40 Dakika sonra Teknik Direktor Ugur Duranay klup binasina geldi ve bu konu hakkinda bir basin toplantisi duzenledi.Moralsiz oldugu gozlenen Duranay ``Bu sene her ne olursa olsun o kupayi kazanacagiz.Bunu Shunsuke ve Marko icin yapacagiz.Onlar bundan cok daha fazlasini hak ediyor.`` dedi.
Ayrica klupten sizan bilgiler arasinda Teknik Direktor Ugur Duranay, kaptan Shunsuke Nakamura`yi futbolu birakma kararindan dondurmeye calistigi fakat oyuncunun kararinda emin oldugu ve bir surpriz olmazsa bu sezon sonu birakacagi belirtildi.
Seni unutmayacağız Japon Alex![]()
Ligdeki puan farkı çok değil aslında iyi bir seri ile kapatılabilir.
Şl ne durumda ?
Nakamura ve Pantelic in bırakması kötü oldu. Neden kötü oldu eğerki bu sene alamazsak gelecek sene çok daha zorlanırız. Tabi yerlerine o kalitede adam bulamazsak.
Şmapiyonlar ligini alıp takımdan ayrıldığında Nakamura'yı yeni kulübünde asistanın yap efsane bunu hak ediyor
Ligde toparlanıyoruzRagnar hocam haklı asistan menajer iyi olabilir
![]()
O kadar kişi bırakıyor yoksa bizde mi ?
ŞL'yi alırsak bizde bırakacağız zaten sıkıntı değil![]()
bir solukta okudum kariyerini baya iyi umarım şlyi aldıktan sonra bitirmezsin kariyerini
Kesinlikle, bambaska bir oyuncuydu..
Aslinda hucum hattimiz cok zengin fakat bu adamlar sembol oyunculardi.Fiziksel katkilarinin yaninda cok buyuk bir mental katkilari da vardi.Ve isimiz seneye kalirsa, bu adamlar olmadan fazla zevk alacagimi sanmiyorum...
Kesinlikle yapacagim eger gelmek isterse.Kendisi idol oyuncum, umarim Dunya Turu`nda bana eslik eder.
Sampiyonlar Ligi`nden sonra dusunecegim/
Valla en iyisi olur.
Tesekkur ederim Tsubasa.Bakalim SL`de neler yapabilecegiz, sonra oturur dusunuruz gelecegimizi.
![]()
J-LEAGUE 21.HAFTA
Oyuncularim bana kariyerimde ciktigim 100.macta cok guzel bir hediye veriyorlar gercekten.(Takima trip atiyorum artik gerisini siz dusunun.
J-LEAGUE 22.HAFTA
Deplasmandan iyi oynadigimiz macta beraberlikle donuyoruz.Bir suru pozisyonu comertce harcadik, o yuzden uzgunum.
J-LEAGUE 23.HAFTA
Evimizde aldigimiz galibiyetle bir nebze olsun kendimize geliyoruz.
J-LEAGUE 24.HAFTA
2-0 geriye dustugumuz macta Inui`nin ozel yetenekleri sayesinde 1 puani kurtariyoruz.
J-LEAGUE 25.HAFTA
Ligin gucsuz takimlarindan Verdy`i zorlanmadan geciyoruz.
NISSAN STADYUMU SAMPIYONLAR LIGI MACI ICIN HAZIR!
ASYA SAMPIYONLAR LIGI CEYREK FINAL 1.AYAK
KrAlex!
Kendi evimizde, Alex`in 1 goluyle deplasmana kucuk bir avantajla gidiyoruz.
J-LEAGUE 26.HAFTA
Sampiyonlar Ligi macindan moralli donen takimimiz ligde de ``kavgali ikilinin`` golleriyle guzel bir deplasman galibiyeti aliyor.
THE EMPERORS CUP TOURNAMENT ALL JAPAN CHAMPIONSHIP
Zayif rakibimizi fazla zorlanmadan geciyoruz.
ALEX SAMPIYONLAR LIGI MACINDA IGNELERLE ILE SAHADA OLACAK!
Alex mactan tam 3 gun once kasikta cekme sorunu yasadi.Fizyoterapiste gondermek yerine risk alarak igne ile oynatacagiz kendisini.Ona ihtiyacimiz var...
Iste buyuk maca evsahipligi yapacak olan, Cidde`de bulunan Prens Abdullah Al-Faisal Stadi..
ASYA SAMPIYONLAR LIGI CEYREK FINAL 2.AYAK
YARI FINALDEYIZ!!!
YARI FINALDE RAKIBIMIZ YENIDEN GUNEY KORE EKIBI POHANG STEELERS OLUYOR!
Hatirlayacaginiz uzere grup asamasinda Pohang ile 2 kere karsi karsiya gelmistik.Kendi evimizdeki macta fazla zorlanmadan kazanmistik, deplasmanda ise biraz zorlanarak ta olsa gene kazanmayi bildik.Artik Final`den 1 adim uzaktayiz hadi bakalim.
Helal olsun abi son 1 adım kaldıBu kupa bizim inanıyorum
![]()
Yeneriz biz hocam Pohangı rahat ol. Yalnız çokta rahat olma fazla rehavetlik de tehlikelidir.
Sana güveniyoruz. Fazla durduk Japonyada, yolculuğa devam etmeliyiz.
Az kaldı , şu kupayı alıp afrikaya geçiş yapalım bence![]()
Aldık bence dostum bu kupayı
lig idare eder şlde daha iyisin pobangı elersin japonya büyük güney koreden ezersin onları![]()
Hadi hayirlisi bakalim.Destegin icin tesekkurler.
Fenalik basiyor artik burada bana.Bu sene kupayi alamazsam da kita degistirecegim.En son olarak yeniden buraya donerim.Yoksa oyuncu katili yapacaklar beni.
Hadi hayirlisi bakalim Rodi.
Cok az kaldi cok.
Ispanya-Almanya gibiler ya, net bir favori olmuyor.![]()
J-LEAGUE 27. HAFTA-SAMPIYONLAR LIGI YARI FINALISTLERI KARSI KARSIYA
Bizim gibi bir diger SL`de Yari Finale cikan fakat ligde aradigini bulamayan Reysol ile karsilastik bu hafta.3-1 one gecip sayisiz gol firsati yakaladigimiz macta yedigimiz sacma gollerle maci berabere bitiriyoruz.Bu FM insanin omrunu kisaltir valla.
P.S:Takashi Inui`yi sakatliga kurban veriyoruz.3-4 Hafta yok.
THE EMPERORS CUP ALL-JAPAN CHAMPIONSHIP TOURNAMENT
Zayif rakibimizi fazla zorlanmadan geciyoruz.
J-LEAGUE 28.HAFTA
Kendi evimizde rakibi fazla zorlanmadan maglup ediyoruz.Yanliz son dakikalarda bize galibiyeti 19 yasindaki kalecimiz Taguchi getiriyor.Son maclarda ona sans veriyorum ve formayi kapti Rokutan`dan.
STADIMIZ SAMPIYONLAR LIGI YARI FINALI ICIN HAZIR!
ASYA SAMPIYONAR LIGI YARI FINAL 1.AYAK
Hic pozisyon vermedigimiz rakibimiz karsisinda son dakikada yedigimiz golle deplasmana avantajsiz gidiyoruz.Cok fazla sinirlendigim bir mac oldu.
J-LEAGUE 29.HAFTA
13 Maclik yenilmezlik serimize Urawa son veriyor.Takim resmen dagilmis durumda.Bakalim hafta ici SL Yari Final rovansinda neler yapacagiz?
ISTE YARI FINAL ROVANSINA EV SAHIPLIGI YAPACAK POHANG STEEL YARD SAHASI;
ASYA SAMPIYONLAR LIGI YARI FINAL 2.AYAK
ISTE BU KADARRR! FINALDEYIZ!!
FINAL JAPON DERBISINE SAHNE OLACAK!
J-LEAGUE 30.HAFTA
Bir sure daha bu ligde kalirsam kriz gecirecegim galiba.
Bunu artik rahatlikla soyleyebilirim ki bu ``Gerizekalilar``in kafasindan bende istiyorum.Kusura bakmayin, artik o kadar sinirli bir haldeyim ki! 5 Kurusluk futbol oynamiyor, sonra gelip klup basarisiz diyor! Ben bu klubu tarihinde ilk defa Sampiyonlar Ligi`nde Finale cikarttim daha ne basarisizligi!? Eger gelecek sene bu takimda olursam bu iki eleman kesinlikle yer almayacak.
J-LEAGUE 31.HAFTA
Takimda ruh yok nokta.
FIKSTUR SACMALIGI
Takim yetmiyordu bir de fikstur cikti basimiza.2 gunde 2 mac nasil oluyor yahu?
J-LEAGUE 32.HAFTA
.........
Siovas`i fiksture kurban veriyoruz.Finalde yok.
J-LEAGUE 32.HAFTA
UGUR DURANAY:GECMISI UNUTUN, HER SEY SIMDI BASLIYOR!
BUYUK FINAL CANLI YAYINLA TURKSPORTAL`DA!
Evet, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.Umarim tum olumsuzluklara ragmen finali kazanip ilk amacimizi gerceklestiririz.
Last edited by Banega : 21.Ağustos.2014 at 20:12