Ne yaptığını merak ettim şimdi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ne yaptığını merak ettim şimdi
hani nerde kaldı güncelleme bakalım kimleri aldın defansa![]()
MAÇLAR
Spoiler: Detaylar
Arada tökezlesekte durumumuz fena değil. Takımı toplamaya başladık. Son maçtan sonra devre arası girdi ve biraz ara verdik. Bu ara oyuncuların dinlenmesi için iyi oldu.
Defans konusunda pek birşey yapamadık. Klüp bütçemiz pek yeterli değil. Bu yüzden kadroya giremeyen bir oyuncuyu ücretsiz olarak sattım, ondan açılan çok cüzi maaş bütçesiyle oyuncu aradım. Birçok iyi oyuncu buldum ancak ne yazık ki çoğuna paramız yetmedi. Paramız yetenler ise bizi tercih etmedi.
Örneğin; Elimizden kaçırdığımız regen, alsaydık güzel olacaktı
Sonuç olarak beş parasız dolaşırken bir isme rastladım. Acaba dedim olur mu? İş görür mü ? Ardından bundan iyi bir seçeneğim olmadığını fark edince SERVET ÇETİN ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Oyuncu aynı zamanda 19 Yaş Altı Asistan Menajer görevini de yapacak. Bu açıdan hem oyuncu hem personel olması maaşının düşmesini sağladı ve yıllık 130B avroya sözleşme imzaladık. Serveti zaman zaman rotasyon için kullanmayı düşünüyorum. Elimdeki gençlere de mental hocalık yapabilir. Daha iyisini bende isterdim ama bu paraya ne yazık ki daha iyisi yok. Seno sonu baya oyuncu satmam gerekecek bütçe oluşturmak için.
Reddettiğim İş Teklifleri
Ooooo Serveti almışsın yanına Sabriyide isteriz![]()
maçların fena değil kaçan regen kötü olmus servet yetersiz bence
Kolay puan kaybetmesek aslında top oynatmıyoruz rakibe Servet'te gelmiş tamamdır![]()
Oda olur bir gün, benim sağım solum belli olmaz
Serveti rotasyon olarak kullanıyorum. 3 günde bir maç yapıyoruz oyuncular çok yoruluyor. Elimdeki genç 2 tane stopere de çok güvenemiyorum rotasyon için. Servet iş görüyor ama taktiğim gereği çok sarı kart görüyor
Oyandığım maçların %99 unda baskın taraf biz oluyoruz ama takım kontralara karşı çok zayıf. Çok dandik bir takım hızlı oyuncularla rahatlıkla gol bulabiliyor bize karşı.
ACABA?
Salih güzel olur![]()
Salih çok güzel olmuş hocam
Hayırlı olsun![]()
Teşekkürler , elimizdeki 3-5 kuruş parayla birşeyler yapmaya çalışıyorum. Genel olarak transfer politikam serbest oyuncu toplamaktır gittiğim her takımda. genelde zengin takımlarla oynamadığım için istemeden de olsa böyle bir tarz gelişti bende![]()
Sabırla takibe devam.Celtic illaki takılıp düşecek![]()
Celtic karsisinda yine kazanamamisiz.Ama normal, ilerleyen yillarda belki de bizden cok cekecekler,Iskocya Ligi Servet`in sumkurmesine alisti mi
![]()
Kardeşim yazmışsın benim konuya buyur Salih'in durumu
salih guzel olmuş ikinci olup avrupda para toparsın artık
2. olmakta iyidir şampiyonları ligi ön elemesine gidiyoruz degil misalih transferi süper olmuş fenerli bi arkadaş yok mu geliştiren salihi çok merak ediyorum nasıl oluyo diye
Para, Para, Para
Bildiğim kadarıyla sadece şampiyon olan takım ŞL'ye gidiyor , 3 takım AL ye gidiyor. Ligin prestiji çok düşük 20. sırada. Ama Celtic Al'de gruplardan çıktı ve 1. turda elendi. Belki ligin sıralamasında biraz yükselme olur.
Last edited by RodiMood : 25.Ağustos.2014 at 00:41
Leo da pek gelişmemiş ama hatırladığım kadarı ile bende daha iyi idi bir ara atayım profilini
Rodi dostum hani defansa neşter ben göremedim acaba telde olduğumdanmı göremiyor olabilirmiyim bazen telden bazı yazılar çıkmıyor
Ben almadım ya ondan gelişemedi çocuk![]()
Defansa mali durumlar dolayısıyla neşter vuramadık , sadece serveti yapıştırdık arayaSezon sonu birçok oyuncuyu satıp bütçe elde edeceğim. artık o bütçeyle neşter mi atarız, açık kalp ameliyatı mu yaparız belli olmaz
Yazık yaÇocuğun hayatını karartmışsın.
MAÇLAR
Puan Durumu
Ligde performansımız fena değil. Ancak Celtic'in de performansı fena değil. Bu yüzden aradaki 9 puanlık farkı bir türlü eritemedik. Ligde tüm takımlar 3er kez karşılaştı ve ilk 6 kendi arasında son 6 kendi arasında gruplaştı. Şimdi biz Şampiyonluk Grubunda 5 maç daha yapacağız ardından şampiyon belli olacak.
İskoçya Kupasın'da ise Hearts ile çeyrek finalde berabere kaldık. Kurallar gereği uzatma yok ve üç gün içinde bir maç daha oynanıyor. İkinci maçta Hearts'ı ezici bir skorla geçtik ve adımızı yarı finale yazdırdık. Yarı finalde Aberdeen ile karşılacağız , Celtic ise başka bir Şampiyonluk Grubu takımı ile karşılacak. eğer ikimizde geçersek finalde bir Old Firm derbisi daha yaşanabilir.
Rangers Fikstürü
Celtic Fikstürü
Tabi ki reddettik
Rangers ile 3 senelik sözleşme imzaladık
maçların guzel ama bu sene olmazsın sampiyın gibi
Sampiyonluk uzak, menemene tuz at.
Saka bir yana, bu sene iyi tecrubeler edindik artik seneye Celtic`i geceriz diye dusunuyorum.Belki de belli mi olur, Celtic puan kaybederse Sampiyonda olabiliriz bu sene ama bence zor.![]()
Şampiyonluk zorlaşmış![]()