Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 416 sonuç

Konu: Mavi Şimşek | Maviye Sevdalı Demirsporlular || Hırvatistan | Sil Baştan [4. Sezon]

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ohaaa
    Feneri , Gs'yi darmaduman etmişsin .
    Ama anlamadığım FB neyse de GS o kadar baskı kurmuş fark nasıl öyle olmuş
    valla taktiğine hayran kaldım

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

DİKKAT !!! UEFA, Fenerbahçe takımına mali yönden avrupa kupalarına izin vermedi. 30 Hazirana kadar mali düzen olmazsa avrupa kupalarına 1 yıl men cezası alacak ve 2. olsak bile gruplara direk gidebiliriz
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ohaaa
    Feneri , Gs'yi darmaduman etmişsin .
    Ama anlamadığım FB neyse de GS o kadar baskı kurmuş fark nasıl öyle olmuş
    valla taktiğine hayran kaldım

Her geldiğimiz atakta gol oldu. GS çok bastırdı doğrudur. Top bir bizim kalede bir o kalede FB ve GS maçları beni çok mutlu etti. O maçtan 5 gün sonra GS den istifa geldi

Taktiğime gelirsek ilk kontrollü başlıyorum sonra ofansif enson komple yüklenme yapıyorum. Alan markajı yaptırıyorum böylece defans oyuncusu bile gol arama fırsatı yakalıyor. Karşı tarafta çok iyi oyuncu varsa markaj uyguluyorum. Kısa paslarla yada araya atılan toplarla gol pozisyonuna giriyoruz. Tempoyu sürekli yüksek tutarım.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul/Kadıköy

Fenerbahçe,ligden düşmekten son anda kurtulan bir takım ile yapacak sende Avrupa ile ilişiği kalmamış bir Beşiktaş ile yapacaksın iki takımda kazanır diyorum ama belli olmaz

Çok ekstra bişey olmazsa iki takımda kazanır, Beşiktaş'ın avrupa umudu yok rahat; sivasta kümede kalmayı garantilemiş

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by ErsunYanal View Post
    Fenerbahçe,ligden düşmekten son anda kurtulan bir takım ile yapacak sende Avrupa ile ilişiği kalmamış bir Beşiktaş ile yapacaksın iki takımda kazanır diyorum ama belli olmaz
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Çok ekstra bişey olmazsa iki takımda kazanır, Beşiktaş'ın avrupa umudu yok rahat; sivasta kümede kalmayı garantilemiş
    Yorumlarınız için teşekkürler

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İlk sezondan lig ikincisi olmuşsun tebrikler.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Adamın 3 büyüklere garezi var 5'ten aşağı skor yok

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Spoiler: Alıntılar 
    Last edited by Ali Hikmet : 12.Ağustos.2014 at 10:24
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Evet arkadaşlar Adana Demirspor ile olan sözleşmem bu ay sonu bitmektedir. Teklifleri iyi düşünüp bir karar vereceğim. Şuan 7 tane teklif aldım.
    Fenerbahçe,Galatasaray,Racing,Atletico Mineiro,Schalke 04,Everton,Lazio takımlarından teklif aldım.İyi düşünüp bir karar vereceğim ama ilk önceliğim
    Adana Demirspor olacaktır. Eğer başkan teklif yollamazsa başka bir takımla anlaşacam. Aklımda Türk takımı çalıştırmak yok (Demirspor hariç)
    Demirspor'dan teklif gelmezse yurt dışında gidip yeni maceralara atılmak istiyorum. Kararımı iyi düşünüp sizinle paylaşacağım. Görüşmek üzere iyi oyunlar...
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

AVRUPADA NELER OLDU

Spoiler: >ŞAMPİYONLAR LİGİ 

Spoiler: >AVRUPA LİGİ 

Spoiler: >PTT 1. LİG 

Spoiler: >FRANSA LİGİ 

Spoiler: >ALMANYA LİGİ 

Spoiler: > İNGİLTERE LİGİ 

Spoiler: >İTALYA LİGİ 
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Evet arkadaşlar kararımı verdim. Benimle ilgilenen kulüplerle konuştum ve yuvamda kalmaya karar verdim. Adana Demirspor ile 1 yıllık kontrat imzaladık. Bu sene hedeflerimizi büyüttük. Süper Lig'de ŞAMPİYONLUK, Şampiyonlar Ligi ise zaten direk gruplara gidiyoruz. En az Çeyrek Final istiyoruz. HERŞEY SENİN UĞRUNA

[YOUTUBE="9dH2yzbtq74"]HERŞEY SENİN UĞRUNA[/YOUTUBE]
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu sezon beklenti büyük ŞL'de iyi bir konum istiyoruz. Zahmet olmazsa taktiğini paylaşır mısın komutlarla birlikte? Yeni birşeyler öğrenirim belki

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu sezon beklenti büyük ŞL'de iyi bir konum istiyoruz. Zahmet olmazsa taktiğini paylaşır mısın komutlarla birlikte? Yeni birşeyler öğrenirim belki
    Aynen Hocam.

Standart 4-4-2 oynatıyorum takımı

Bekleri hücuma destek verdiriyoruz. Ofansif oynatıyorum.
    Felsefem: Akıcı
    Top kapma sert
    Defans arkası koşular çok var
    Alan markajı uyguluyorum bu yüzden defans oyuncusu bile gol pozisyonuna bile giriyor
    ADANA DEMİRSPOR

Transferler ne durumda adanalı gelsin yıldızlar bakalım

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Transferler ne durumda adanalı gelsin yıldızlar bakalım
    Şuan bir kaç tane yaptık hocam. Madrid-Sevilla maçı bitince atacam devre arası diye bi girim dedim
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Giden Oyuncular

Yalçın Ayhan ---> Kendisinin isteği üzerine satılık listesinde konuldu. Galatasaraya önerilen futbolcu $650B karşılığında gönderildi
    Allan McGregor ---> Çok iyi bir sezon geçirdi. Ligde 2. olmamıza ve Avrupa Liginde 2. tura kadar iyi performans geçirdi. Bazı maçlarda kendi kalesine gol atması, maaşı en yüksek oyuncu olması ve maaşının arttırılması isteği üzerine Galatasaray kulübüne $5.5M karşılığında gönderildi. [$3.2M almıştık]
    Kenneth Refsgaard ---> 18 yaşındaki genç oyuncu fazla ilk 11 de oynasın diye besleyici kulübümüz Zagreb'e kiralanmıştır.
    Lomana Lualua ---> Takıma alışamamış, habire izin istemeler ve sürekli kulüpten gitmek istediğini söyledi. Fenerbahçe kulübü ile görüştük ve $5.75M gönderdik [$5.75 almıştık]
    Ufuk Bayraktar ---> ŞL gittiğimiz için kaliteli oyuncular alacağımızdan elimizden çıkarmak istedik. $900B Beşiktaş Paf takımına yolladık. [$325B almıştık]

Gelen Oyuncular

Nordin Amrabat ---> ŞL oyniyacağımızdan kanatlarımızı güçlendirmek için aldık. Galatasaray'da geçmiş sezonda 5 maça çıkan oyuncuyu $900B satın aldık.
    Onur Kıvrak ---> Kaleci eksiğimizden ve kalemizi en iyi koruyacak birilazımdı. Trabzonspor'dan $2.9M peşin para $2M 24 ay taksitle kadromuza kattık.
    Ozan İpek ---> Kiralık olarak formamızı giyen oyuncumuzu satın opsiyonu elimizdeydi($1.7M). Bursaspor kulübü ile görüşüp pazarlık ederek $1.2M kadromuza kattık.
    Björn Vleminckx ---> Kiralık olarak formamızı giyen oyuncumuzu satın opsiyonu elimizdeydi(1.7M). K. Erciyesspor'dan $1.7M aldık.
    Samuel Holmen ---> Orta sahayı zenginleştirmek için aldık. Bedelsiz olarak kadromuza kattık.
    Engin Baytar ---> Rotasyon zamnında elimizde bulunsun. Bedelsiz olarak kadromuza kattık.
    Gökhan Zan ---> Kapı gibi defans oyuncusu gerekliydi ve avrupayı tanıdığı için aldık. Bedelsiz olarak kadromuza kattık.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Transferler iyi çoğu Galatasaray'dan birbirini tanıyor zaten Avrupa'da başarı istiyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Giden Oyuncular

Aliaksandr Hleb ---> Satmayacaktık ama Galatasaray'ın $2.4M vermesi üzerine sattık. [$1M almıştık]
    Zeki Yavru ---> Satmayı düşünmeiğimiz futbolculardan biri ama Beşiktaş $2.2M teklif etti. Bizde $2.8M istedik ve kabul ettiler. [$850B almıştık]
    Kerem can Akyüz---> Sol bek için yeni futbolcu alınca satmak zorunda kaldık iyi fiyat da geldi. Feberbahçe $1M karşılığında sattık.
    Efe İnanç ---> Yei sözleşme istedi bende kabul etmedim ve satlık listesine koydu kendini. Beşiktaş $875B karşılığında gitti.

Gelen Oyuncular

Alex Telles---> Galatasaray'da fazla forma şansı bulamıyınca hemen talip olduk ve $1.9M karşılığında aldık.
    Gökhan Süzen---> Sol bekte tek oyuncumuz olduğundan hemen acil olarak aldık. Beşiktaş'a $1.5M verdik.
    Olcay Şahan ---> Orta Sahayı güçlendirnek ve rotasyonda yardımcı olmak açısından Beşiktaş'a $3.7M verdik.
    Mahmut Güler---> Genç oyucu (regen) Galatasaray'dan aldık. 16 yaşındaki oyuncu için $950B verdik.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler fena değil , Onur'u kaleye alman çok iyi olmuş. Ama açıkçası daha iyi transferler olabilirdi. Gerçi geçen sezondan daha iyi transferler yapmışsın. Geçen sezonun üstüne koyabilirsin çok rahat.
    Bu arada senin kariyer bana Moneyball filmini hatırlattı

Edit: İkinci güncellemedeki transferleri görmemişim. Alex Telles ve diğerleri çok iyi olmuş. İşte şimdi ŞL'ye uygun bir takım olduk.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

3 hazırlık maçı yaptık. Süper Kupa maçımızım hazırlıklarını tamamladık.

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

3 büyük transfer olmuş hep

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Birkaç hazırlık maçı daha yapsak iyi olurdu sanki

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Alex telles sana nasıl gelmiş ya benim bütün kariyerlerimde avrupaya gidiyo herif

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Sayfa 10 / 14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri