Ohaaa
Feneri , Gs'yi darmaduman etmişsin .
Ama anlamadığım FB neyse de GS o kadar baskı kurmuş fark nasıl öyle olmuş
valla taktiğine hayran kaldım
Ohaaa
Feneri , Gs'yi darmaduman etmişsin .
Ama anlamadığım FB neyse de GS o kadar baskı kurmuş fark nasıl öyle olmuş
valla taktiğine hayran kaldım
DİKKAT !!! UEFA, Fenerbahçe takımına mali yönden avrupa kupalarına izin vermedi. 30 Hazirana kadar mali düzen olmazsa avrupa kupalarına 1 yıl men cezası alacak ve 2. olsak bile gruplara direk gidebiliriz
ADANA DEMİRSPOR
Her geldiğimiz atakta gol oldu.GS çok bastırdı doğrudur. Top bir bizim kalede bir o kalede FB ve GS maçları beni çok mutlu etti. O maçtan 5 gün sonra GS den istifa geldi
Taktiğime gelirsek ilk kontrollü başlıyorum sonra ofansif enson komple yüklenme yapıyorum. Alan markajı yaptırıyorum böylece defans oyuncusu bile gol arama fırsatı yakalıyor. Karşı tarafta çok iyi oyuncu varsa markaj uyguluyorum. Kısa paslarla yada araya atılan toplarla gol pozisyonuna giriyoruz. Tempoyu sürekli yüksek tutarım.
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
Fenerbahçe,ligden düşmekten son anda kurtulan bir takım ile yapacak sende Avrupa ile ilişiği kalmamış bir Beşiktaş ile yapacaksın iki takımda kazanır diyorum ama belli olmaz
Çok ekstra bişey olmazsa iki takımda kazanır, Beşiktaş'ın avrupa umudu yok rahat; sivasta kümede kalmayı garantilemiş
İlk sezondan lig ikincisi olmuşsun tebrikler.
Adamın 3 büyüklere garezi var 5'ten aşağı skor yok![]()
Spoiler: Alıntılar
Last edited by Ali Hikmet : 12.Ağustos.2014 at 10:24
ADANA DEMİRSPOR
Evet arkadaşlar Adana Demirspor ile olan sözleşmem bu ay sonu bitmektedir. Teklifleri iyi düşünüp bir karar vereceğim. Şuan 7 tane teklif aldım.
Fenerbahçe,Galatasaray,Racing,Atletico Mineiro,Schalke 04,Everton,Lazio takımlarından teklif aldım.İyi düşünüp bir karar vereceğim ama ilk önceliğim
Adana Demirspor olacaktır. Eğer başkan teklif yollamazsa başka bir takımla anlaşacam. Aklımda Türk takımı çalıştırmak yok (Demirspor hariç)
Demirspor'dan teklif gelmezse yurt dışında gidip yeni maceralara atılmak istiyorum. Kararımı iyi düşünüp sizinle paylaşacağım. Görüşmek üzere iyi oyunlar...
ADANA DEMİRSPOR
AVRUPADA NELER OLDU
Spoiler: >ŞAMPİYONLAR LİGİ
Spoiler: >AVRUPA LİGİ
Spoiler: >PTT 1. LİG
Spoiler: >FRANSA LİGİ
Spoiler: >ALMANYA LİGİ
Spoiler: > İNGİLTERE LİGİ
Spoiler: >İTALYA LİGİ
ADANA DEMİRSPOR
Evet arkadaşlar kararımı verdim. Benimle ilgilenen kulüplerle konuştum ve yuvamda kalmaya karar verdim. Adana Demirspor ile 1 yıllık kontrat imzaladık. Bu sene hedeflerimizi büyüttük. Süper Lig'de ŞAMPİYONLUK, Şampiyonlar Ligi ise zaten direk gruplara gidiyoruz. En az Çeyrek Final istiyoruz. HERŞEY SENİN UĞRUNA
[YOUTUBE="9dH2yzbtq74"]HERŞEY SENİN UĞRUNA[/YOUTUBE]
ADANA DEMİRSPOR
Bu sezon beklenti büyük ŞL'de iyi bir konum istiyoruz. Zahmet olmazsa taktiğini paylaşır mısın komutlarla birlikte? Yeni birşeyler öğrenirim belki![]()
Transferler ne durumda adanalı gelsin yıldızlar bakalım
Giden Oyuncular
Yalçın Ayhan ---> Kendisinin isteği üzerine satılık listesinde konuldu. Galatasaraya önerilen futbolcu $650B karşılığında gönderildi
Allan McGregor ---> Çok iyi bir sezon geçirdi. Ligde 2. olmamıza ve Avrupa Liginde 2. tura kadar iyi performans geçirdi. Bazı maçlarda kendi kalesine gol atması, maaşı en yüksek oyuncu olması ve maaşının arttırılması isteği üzerine Galatasaray kulübüne $5.5M karşılığında gönderildi. [$3.2M almıştık]
Kenneth Refsgaard ---> 18 yaşındaki genç oyuncu fazla ilk 11 de oynasın diye besleyici kulübümüz Zagreb'e kiralanmıştır.
Lomana Lualua ---> Takıma alışamamış, habire izin istemeler ve sürekli kulüpten gitmek istediğini söyledi. Fenerbahçe kulübü ile görüştük ve $5.75M gönderdik [$5.75 almıştık]
Ufuk Bayraktar ---> ŞL gittiğimiz için kaliteli oyuncular alacağımızdan elimizden çıkarmak istedik. $900B Beşiktaş Paf takımına yolladık. [$325B almıştık]
Gelen Oyuncular
Nordin Amrabat ---> ŞL oyniyacağımızdan kanatlarımızı güçlendirmek için aldık. Galatasaray'da geçmiş sezonda 5 maça çıkan oyuncuyu $900B satın aldık.
Onur Kıvrak ---> Kaleci eksiğimizden ve kalemizi en iyi koruyacak birilazımdı. Trabzonspor'dan $2.9M peşin para $2M 24 ay taksitle kadromuza kattık.
Ozan İpek ---> Kiralık olarak formamızı giyen oyuncumuzu satın opsiyonu elimizdeydi($1.7M). Bursaspor kulübü ile görüşüp pazarlık ederek $1.2M kadromuza kattık.
Björn Vleminckx ---> Kiralık olarak formamızı giyen oyuncumuzu satın opsiyonu elimizdeydi(1.7M). K. Erciyesspor'dan $1.7M aldık.
Samuel Holmen ---> Orta sahayı zenginleştirmek için aldık. Bedelsiz olarak kadromuza kattık.
Engin Baytar ---> Rotasyon zamnında elimizde bulunsun. Bedelsiz olarak kadromuza kattık.
Gökhan Zan ---> Kapı gibi defans oyuncusu gerekliydi ve avrupayı tanıdığı için aldık. Bedelsiz olarak kadromuza kattık.
ADANA DEMİRSPOR
Transferler iyi çoğu Galatasaray'dan birbirini tanıyor zaten Avrupa'da başarı istiyoruz.![]()
Giden Oyuncular
Aliaksandr Hleb ---> Satmayacaktık ama Galatasaray'ın $2.4M vermesi üzerine sattık. [$1M almıştık]
Zeki Yavru ---> Satmayı düşünmeiğimiz futbolculardan biri ama Beşiktaş $2.2M teklif etti. Bizde $2.8M istedik ve kabul ettiler. [$850B almıştık]
Kerem can Akyüz---> Sol bek için yeni futbolcu alınca satmak zorunda kaldık iyi fiyat da geldi. Feberbahçe $1M karşılığında sattık.
Efe İnanç ---> Yei sözleşme istedi bende kabul etmedim ve satlık listesine koydu kendini. Beşiktaş $875B karşılığında gitti.
Gelen Oyuncular
Alex Telles---> Galatasaray'da fazla forma şansı bulamıyınca hemen talip olduk ve $1.9M karşılığında aldık.
Gökhan Süzen---> Sol bekte tek oyuncumuz olduğundan hemen acil olarak aldık. Beşiktaş'a $1.5M verdik.
Olcay Şahan ---> Orta Sahayı güçlendirnek ve rotasyonda yardımcı olmak açısından Beşiktaş'a $3.7M verdik.
Mahmut Güler---> Genç oyucu (regen) Galatasaray'dan aldık. 16 yaşındaki oyuncu için $950B verdik.
ADANA DEMİRSPOR
Transferler fena değil , Onur'u kaleye alman çok iyi olmuş. Ama açıkçası daha iyi transferler olabilirdi. Gerçi geçen sezondan daha iyi transferler yapmışsın. Geçen sezonun üstüne koyabilirsin çok rahat.
Bu arada senin kariyer bana Moneyball filmini hatırlattı
Edit: İkinci güncellemedeki transferleri görmemişim. Alex Telles ve diğerleri çok iyi olmuş. İşte şimdi ŞL'ye uygun bir takım olduk.
3 hazırlık maçı yaptık. Süper Kupa maçımızım hazırlıklarını tamamladık.
ADANA DEMİRSPOR
3 büyük transfer olmuş hep![]()
Birkaç hazırlık maçı daha yapsak iyi olurdu sanki![]()
ADANA DEMİRSPOR
Alex telles sana nasıl gelmiş ya benim bütün kariyerlerimde avrupaya gidiyo herif
ADANA DEMİRSPOR