Oyunun adı yanlış koyulmuş bence.
Crash Dumps 2015
Daha güzel gidiyor.
Oyunun adı yanlış koyulmuş bence.
Crash Dumps 2015
Daha güzel gidiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bende Ekim'i göremedim daha ama oynamaya devam ediyorum.
Vaaay,takım farklı bir şekilde öndeyken,oyuncular paslaşınca taraflarlar oley çekiyor![]()
Yine Crash Dumps.Maçın yarısında hatayı alınca deli oluyorum. Gerçekçilik sıfır oluyor aynı maçı tekrar oynayınca..
Top sesi sizede rahatsiz edici derecede yuksek gelmiyormu?
FM Gazetesi
Maç öncesi basın toplantısı
Cevap 2 de Bugünkü Performansı diyor
bugüne kadarki ya da şu ana kadarki olarak çevrilse daha mantıklı olur![]()
Arkadaşlar Gs'yi seçince sağ panel rengi kırmızı ve çok fazla göz yoruyor yok mu bunun bi çözümü ?? sırf o renkten dolayı gs yi seçemiyom
Millet Maç Anında Demiş Ama Oyunun Her Aşaması Çok Yavaş Açılması, İlerlemesi ve Maç Anı En Düşük Ayarda Oynamama ve Seslerin Kapalı Olmasına Rağmen İnsanı Kanser Eder Nitelikte Bir Yavaşlama Mevcut.
Birde Oyun Steam'de Çevrimçi Olduğu Zaman Açılıyor Çevrımdışı Olduğu Zaman Ana Ekrandan Sonra Açılmıyor Oyun Bu Sorunu Başka Yaşayan Var mı ?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tema şart bu oyuna. Yeni tasarımı beğenmedim, zamanla alışırım derdim ama renk seçimleri de kötü. Taktik ekranını da beğenmedim. Eskiden tek tıkta yaptığım bir şeyi şimdi birkaç tıkta yapıyorum bazı bölümlerde. Ya da ben yolunu bulamıyorum. Misal kısa yoldan Shortlist'e nasıl ulaşabilirim bulamadım. İlla ilk önce Scouting kısmına girip ulaşmam gerek ki Scouting kısmına girince de oyun birkaç saniye donabiliyor. Gereksiz olmuş.
Sol menü yüksek çözünürlükte oynarken logo ve yazı şeklinde oluyor. Onu da çözünürlüğe bağlı değilde bizim isteğimize bıraksalardı daha iyi olurdu. Yüksek çözünürlükte de yazıların gözükmesini istemiyorum mesela, sırf logo yeterli. Belki de yapılabiliyor da ben bulamadım.
Biri tema yapsa da indirsem diye bekliyorum.
oyunu benle ortak almak istiyen varmi , cevrim disi oynarim ben bu arada![]()
Seslerde bir gelisme yok sanirim, yine birkac ses efektinden mi ibaret?
Oyunda neden cok gol olmasini istiyorsunuz ki? Cogu kisi 5 suttan 1 i gol oluyor demis. Her mac 5-4, 7-3 mu bitsin yani? Bence cok pozisyon, sut olmasi guzel maci doya doya izleriz boylece.
Su ana kadar okuduklarimdan en kotusu oyunu arka plana attigimizda macin durmasi oldu.
Evet sistemin ne kadar iyi olsa da yavaşlık ve anlık donmalar bende de mevcut. Umarım full sürümde giderilir.
Yine crash dump yedim,oyun çıktı çıkalı 6.kez oluyor bu.Bende bırakıyorum oynamayı tam sürüm çıkana kadar.Zaten düzgün bir taktik oturtamadım takıma![]()
Neyse ya oynamaya devam edeyim belki vermez![]()
An itibariyle Nisan 2015'teyim donma bile olmadı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Crash Dump hatası almayan kim varsa hepsi alsın inşallahBen yandım sizde yanın.
http://inciswf.com/hahaha.swf
http://inciswf.com/hahahah.swf
Artık hangisi daha çok hoşuna giderse![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Arkadaşlar Crash Dumps hatası alanlar Logo vb yama yüklediler mi? Ben hiçbir şey yüklemedim bir hata almadım şuan
Şanslıyım galiba,1 sezonu bitirdim ve sadece 1 defa crash dumps aldım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Hayır hiç bir şey yüklemedim.
Oyunu yükledikten sonra bilgisayarda donmalar başladı böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu ?