Üst üste zorlu maçlar yapmışsın ama hepsini kazanmışsın tebrik ederim![]()
Üst üste zorlu maçlar yapmışsın ama hepsini kazanmışsın tebrik ederim![]()
Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarımızı tamamladık. A Grubu'ndan lider olarak çıkıyoruz.
Hoayydaaa, sen git gruptan lider çık gelen rakibe bak.
Eleriz hocam psg kim ki![]()
5. Sezondayız İbrahimovic bitmiştir.O yüzden korkacak bir durum yok![]()
Amartey yoksa onu alyanına da Partey'i
![]()
O kadro bende olsa hayata küserdim herhaldeBenim kötü İstanbul kadrom bile sıkmaya başladı çok iyi oynadıkları için
Forvet transferinde pek iyi değilim hocam hangi takımda olursam olayım leblebi gibi gol atan oyuncu bulamıyorum
Leblebi gibi gol atmasına gerek yok pas oyunumuza ayak uydursun asist yapsın, arada bir gol atsın yeterli şuan. Takımdaki herkes gol tehlikesi şu an.Premier Lig zevk veriyor ya. Arada değişik şeyler deniyorum. Takımı ve oyuncuları da sevdiğim için henüz sıkmadı.
Fakat bu sezon şampiyon olursam kariyeri kapatıp. FM16 çıkmadan alt liglerden çok sevdiğim bir takım ile kariyer açabilirim.![]()
Messi yi al hoca![]()
Premier Lig 21. ve 22. Hafta
Lukaku ve Messi ilk maçlarında ilk gollerini attılar.
Federasyon Kupası 3. ve 4. Tur
FA Cup maçları beklediğimden daha zor geçti.
Capital One Kupası Yarı Final Maçları
-
Sanchez ve Messi! Bu adamlar neyin nesi.
Ve son transferimiz Aaron Kuhl.
Orta sahaya iyi bir alternatif olacak. Formayı da kapabilir bence.![]()
Gençlerbirliği'ne Bedelsiz transfer edip Gençlerbirliği'nden ayrılmıştım. Gençlerbirliği'ne 15 Milyon Euro peşin ödedik.
3. Kez Ayın Menajeri Ödülü
Puan Durumu ve Kupalardaki Rakiplerimiz
Aa harbiden almış Messi yihelal olsun taraftarın bi dediğini iki etmiyosun
![]()
tam Messi'yi al dicektim zaten almışsın
ben Kartal'a alacaktım da futbolu bırakacak heralde "seçeneklerini düşünüyor" muş...
Galatasaray'lıyız diye beni Dursun Özbek zannettin herhalde, istemişsin tabii ki alacağız.Neymar'ı isteseydin alamazdım ama.
rexpo1994 hızlı davrandı desene.Kartal'a Ruben Neves yakışır. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. Sağ beke koyuyorum estiriyor, orta sahaya koyuyorum estiriyor ve asıl mevkiisi defansif orta saha.
![]()
pogbayıda al hocam![]()
Sabri'yi al büyük başkan
Selçuk Şahin de bonusu olsun![]()
Aynen Premier Lig de başkanlar iki büyük para harcayınca. Elimizde ki paraları çekiyolar. Zengin Arap başkan olsa da aynı![]()
Capital One Kupası Final Maçı (vs Tottenham)
Messi taraftarlarımıza kupayı hediye ediyor.
Capital One Cup Gol Kralı Yarı Finalde ve Finalde attığı 6 golle Messi, Asist Kralı ise 5 asistle Wilshere oluyor.
Federasyon Kupası 5. ve 6. Tur Maçları
Vincent Afrika Ulusları Kupasından döner dönmez 4 gol attı. Arsenal'i özlemiş olmalı.
Maç beraberlikle bittiği için Emirates'te bir tekrar maçı oynanacak.
1. Eleme Turu
(vs PSG)
-
Maçlar çok iyi. Lukaku yu hangi rolde oynatıyorsun ben sahte forvet e uygun bulmadığım için almadım.![]()
Çeyrek Final Eşleşmesi