681 MB lık güncelleme indiriyor şuan da bu full sürüme geçiş eklentisi mi?
681 MB lık güncelleme indiriyor şuan da bu full sürüme geçiş eklentisi mi?
2-3 gündür ilk defa oynama fırsatı buldum dediğin gibi birkaç gün önce gelen güncellemeymiş.
Antalyaspor'un transfer yasağı kaldırıldı. Tam sürüme yansıması için geç oldu sanırım?
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=26151
Full sürüm Tr saati ile akşam 11.25de yayımlanacak sanırım.
Miles 8.25 yazmış ama ne olduğu belirsiz![]()
Volkan demirelden müthiş gol.
https://postimg.org/image/674jfnx0j/
https://postimg.org/image/wgjmymhbn/
7 saat sonra falandır illaki gece 3 gibi çıkar, ha bu arada bu full çıkınca baştan bidaha mı indirecez oyunu, hiç betadan fulle geçmedim![]()
Full sürüm ne zaman çıkıyo bugün mü yarın mı ?
Tam olarak bir netlik yok mu çıkış saatiyle alakalı? En azından editor gelse de şu düzenlemeleri yapsam![]()
gece 3 te çıkıyor sanırım.miles ara ara oyunun çıkmasına kaç saat kaldığını yazıyor.
Arkadaşlar konuyla alakasız ama başlık açmak istemedim tek bir soru için;
Türkçe arayüz kullanırken oyuncu pozisyonları ve attributes sayfasının ingilizce kaldığı bir yama yapılmıştı sanırım FM 15'te ama 16 ve 17 için göremedim acaba yok mu öyle bir eklenti yapan veya yapabilecek olan?
Çıkış saati net. Gece 03:00'de çıkıyormuş.
Bana mı öyle geliyor yoksa Celta Vigo çok mu kayırılmış?
an itibariyle 161 mb update iniyor sanırım hayırlı olsun diyeceğiz.![]()
Gece 3 derken gelmiş beyler an itibariyle editör dahil hepsini indiriyorum![]()
bi güncelleme buldu bizimki hayırlısıtam da ekran kartı sürücüsünü güncellemiştim ha
![]()
İndi
Hayırlı olsun
Oyunu orjinal alan tüm arkadaşlara hayırlı olsunkariyer bölümüne damlayabiliriz artık
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Galatasaray'ın Riva Arazisi aktarılmış mı?
turksportal...
Editörde arama yapamıyorum o bar yok. nasıl olacak anlamadım, bilen var mı?
İki sezonu toplam 100 saat harcayarak bitirdim. Gözüme çarpan sıkıntıları paylaşayım.
- Celta Vigo çok taraflı girilmiş veritabanına. İnanılmaz güçlüler. Her oyuncusu dünya çapında neredeyse.
- Yapay zeka çok sıkıntılı. Haziran'da Juventus'a sattığım kalecim hala bende Temmuz'a kadar. Ligin başında takımlarda izlenmesi gereken futbolcularda adı var 2 hafta sonra gidecek adamın.
- Kaleciler ne yaparlarsa yapsınlar iki rating alıyorlar. Mesela 10 maçta 18 gol yiyen kova kalecim 7+ genel ratinge sahip.
- UEFA elemelerinde eğer İtalyan takımına denk gelirseniz sizin fikstürünüz çok farklı işliyor. Mesela 2. eleme turunda Milan ile olan maçım tüm takımlardan bir hafta geç yapıldı ve 10 tane falan oyuncum milli takımdaydı. Maça gri fontlu regenlerle çıkıp elendim.
Ben çok beğendim maç motorunu, takımların transferlerini. Süper Lig çok kötü fakat söyleyeyim. Ama genel olarak soracaksan eğer benim için FM 2017 artılarının eksilerinden çok olduğu bir oyun olmuş.
Bir de yukarıda eklemeyi unuttuğum bir saçmalık daha var. Büyük kulüplerden birinin hocası gittiği zaman izleyin makarayı.
Barcelona Luis Enrique'yi gönderdi.
Ancelotti geldi. Bayern de hemen Allegri'yi aldı.
Juve de hemen Klopp, Van Gaal ve Emery üçlüsüne dadandı ve Van Gaal'i getirtti. Düşünemiyorum Klopp ya da Emery gelseydi eğer döngü daha ne kadar devam edecekti. Üstelik hepsi sezon ortasında oldu.