Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 498 sonuç

Konu: FM 17- İlk İzlenimler

Hybrid View

681 MB lık güncelleme indiriyor şuan da bu full sürüme geçiş eklentisi mi?

2-3 gündür ilk defa mı açıyorsun oyunu? Eğer öyleyse geçenlerde bir update gelmişti, onu indiriyordur. Eğer dün girdim diyorsan yeni update'tir.

Quote Originally Posted by lionslaw View Post
    681 MB lık güncelleme indiriyor şuan da bu full sürüme geçiş eklentisi mi?

2-3 gündür ilk defa oynama fırsatı buldum dediğin gibi birkaç gün önce gelen güncellemeymiş.

Antalyaspor'un transfer yasağı kaldırıldı. Tam sürüme yansıması için geç oldu sanırım?
    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=26151

Full sürüm Tr saati ile akşam 11.25de yayımlanacak sanırım.

Miles 8.25 yazmış ama ne olduğu belirsiz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Full sürüm Tr saati ile akşam 11.25de yayımlanacak sanırım.

Miles 8.25 yazmış ama ne olduğu belirsiz
    20.25 yazsaydı anlardım da, 8.25 başka bişeydir belki.

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    20.25 yazsaydı anlardım da, 8.25 başka bişeydir belki.
    Şimdide 7.16 yazmış,iyice meraklandırdı

Fm çıkış saati ise 22.16 da çıkıyor.

Eşit: Sanırım gece 3 gibi çıkıyor. Twitter a öyle yazmış şimdi.

7 saat sonra falandır illaki gece 3 gibi çıkar, ha bu arada bu full çıkınca baştan bidaha mı indirecez oyunu, hiç betadan fulle geçmedim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    7 saat sonra falandır illaki gece 3 gibi çıkar, ha bu arada bu full çıkınca baştan bidaha mı indirecez oyunu, hiç betadan fulle geçmedim
    Simdiye kadar oldugu gibi Steam uzerinden bir otomatik guncelleme olur sadece.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Simdiye kadar oldugu gibi Steam uzerinden bir otomatik guncelleme olur sadece.
    Bence artık Spor Toto 3. Lig oyunda yer almalı kaç senedir koymuyorlar popülasyonu düşük olabilir ama eklenmesi zor değil! Başka ülkelerin 4. - 5. ligleri bile ekleniyor..

Full sürüm ne zaman çıkıyo bugün mü yarın mı ?

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Full sürüm ne zaman çıkıyo bugün mü yarın mı ?
    Bugün gece 3te çıkıyor.

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Bugün gece 3te çıkıyor.
    İyiymiş sabah namaza Eyübe gidicem uyumamaya bahane arıyodum

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    İyiymiş sabah namaza Eyübe gidicem uyumamaya bahane arıyodum
    Allah kabul etsin,oyuna dalıp namazını kaçırma 😂😂

Tam olarak bir netlik yok mu çıkış saatiyle alakalı? En azından editor gelse de şu düzenlemeleri yapsam

gece 3 te çıkıyor sanırım.miles ara ara oyunun çıkmasına kaç saat kaldığını yazıyor.

Arkadaşlar konuyla alakasız ama başlık açmak istemedim tek bir soru için;

Türkçe arayüz kullanırken oyuncu pozisyonları ve attributes sayfasının ingilizce kaldığı bir yama yapılmıştı sanırım FM 15'te ama 16 ve 17 için göremedim acaba yok mu öyle bir eklenti yapan veya yapabilecek olan?

Çıkış saati net. Gece 03:00'de çıkıyormuş.

Bana mı öyle geliyor yoksa Celta Vigo çok mu kayırılmış?

an itibariyle 161 mb update iniyor sanırım hayırlı olsun diyeceğiz.

Gece 3 derken gelmiş beyler an itibariyle editör dahil hepsini indiriyorum

bi güncelleme buldu bizimki hayırlısı tam da ekran kartı sürücüsünü güncellemiştim ha

İndi
    Hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Oyunu orjinal alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun kariyer bölümüne damlayabiliriz artık
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Galatasaray'ın Riva Arazisi aktarılmış mı?
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Editörde arama yapamıyorum o bar yok. nasıl olacak anlamadım, bilen var mı?

İki sezonu toplam 100 saat harcayarak bitirdim. Gözüme çarpan sıkıntıları paylaşayım.

- Celta Vigo çok taraflı girilmiş veritabanına. İnanılmaz güçlüler. Her oyuncusu dünya çapında neredeyse.

- Yapay zeka çok sıkıntılı. Haziran'da Juventus'a sattığım kalecim hala bende Temmuz'a kadar. Ligin başında takımlarda izlenmesi gereken futbolcularda adı var 2 hafta sonra gidecek adamın.

- Kaleciler ne yaparlarsa yapsınlar iki rating alıyorlar. Mesela 10 maçta 18 gol yiyen kova kalecim 7+ genel ratinge sahip.

- UEFA elemelerinde eğer İtalyan takımına denk gelirseniz sizin fikstürünüz çok farklı işliyor. Mesela 2. eleme turunda Milan ile olan maçım tüm takımlardan bir hafta geç yapıldı ve 10 tane falan oyuncum milli takımdaydı. Maça gri fontlu regenlerle çıkıp elendim.

Maç motoru ile ilgili bir madde yer almadığına göre maç motoru genel olarak iyi diyebilir miyiz?

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    İki sezonu toplam 100 saat harcayarak bitirdim. Gözüme çarpan sıkıntıları paylaşayım.

- Celta Vigo çok taraflı girilmiş veritabanına. İnanılmaz güçlüler. Her oyuncusu dünya çapında neredeyse.

- Yapay zeka çok sıkıntılı. Haziran'da Juventus'a sattığım kalecim hala bende Temmuz'a kadar. Ligin başında takımlarda izlenmesi gereken futbolcularda adı var 2 hafta sonra gidecek adamın.

- Kaleciler ne yaparlarsa yapsınlar iki rating alıyorlar. Mesela 10 maçta 18 gol yiyen kova kalecim 7+ genel ratinge sahip.

- UEFA elemelerinde eğer İtalyan takımına denk gelirseniz sizin fikstürünüz çok farklı işliyor. Mesela 2. eleme turunda Milan ile olan maçım tüm takımlardan bir hafta geç yapıldı ve 10 tane falan oyuncum milli takımdaydı. Maça gri fontlu regenlerle çıkıp elendim.

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Maç motoru ile ilgili bir madde yer almadığına göre maç motoru genel olarak iyi diyebilir miyiz?
    Ben çok beğendim maç motorunu, takımların transferlerini. Süper Lig çok kötü fakat söyleyeyim. Ama genel olarak soracaksan eğer benim için FM 2017 artılarının eksilerinden çok olduğu bir oyun olmuş.

Bir de yukarıda eklemeyi unuttuğum bir saçmalık daha var. Büyük kulüplerden birinin hocası gittiği zaman izleyin makarayı.

Barcelona Luis Enrique'yi gönderdi.

Ancelotti geldi. Bayern de hemen Allegri'yi aldı.

Juve de hemen Klopp, Van Gaal ve Emery üçlüsüne dadandı ve Van Gaal'i getirtti. Düşünemiyorum Klopp ya da Emery gelseydi eğer döngü daha ne kadar devam edecekti. Üstelik hepsi sezon ortasında oldu.

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri