Sayfa 10 / 25 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

Quote Originally Posted by gezenti
    ya serkan kardeşimde kadroya seçilmiş daha 16 yaşında ben abisini tanırdım sonra erkek lisesine benim yeğen gitti benimde eski okulum onunla aynı sınıftalarda geçen sene serdar ben serkan benim yeğen buluşmuştuk.bana en büyük hayalinin seneye bursasporda abisiyle bursasporda oynamak olduğunu söylemiştim.ama abisi bjkye gidince abisine küstü ailevi sorunları var şimdi serdarın.kardeşi serkanda abisinden nefret eder derecededir.onunla hep konuşuyorum ama banamısın demiyor.bana en çok dokunan lafı şuydu.bu hayatta her şey para deildir.bizi satanı biz bedava veririz.demişti.
    bu arada tiganı serkanıda isyiyor.ama serkan en son telefonu küfür ederek kapattım demişti.

bu arada bana inanmayanlar için serkanın okulu BEL Sınıfı 11 sos g oldu bu spor sınıfıdır.isteyen araştırabilir.......
    Yok inanırız neden inanmayalım da abi kardeş arasında böylesine bir durum olması garip doğrusu. İkisi belki de Bursaspor'da beraber oynamanın hayallerini kuruyorlardı ve tam gerçek olacakken abisini BJK'ya gitmesi kardeşinin moralini bozmuş anlaşılan. Serkan'da hırs yaparak daha iyi yerlere gelir umarım. Basına herşey çok güzel yansıyor halbuki. aşağıda olduğu gibi.

AYRILSAK'DA BERABERİZ
    İki ay önce Bursaspor'la şampiyon kupasını, ardından da Beşiktaş formasıyla Süper Kupa'yı kaldıran Serdar Kurtuluş, ailesiyle hasret gidermek için geldiği yuvasında, BURSA hakimiyet'in sorularını yanıtladı. Yeşil Beyazlı takımla elde ettiği başarının yerini hiçbir şeyin alamayacağını belirterek sözlerine başlayan 19 yaşındaki futbolcu, "O an hala gözümün önünde. Tüm şehri sokaklara dökmenin sevinci çok farklı. Tabii, Beşiktaş'ta aldığımız kupanın da anlamı büyük. Sezona moralli başlamış olduk" dedi.

Quote Originally Posted by teamsah

Peki ya "düşmanımın dostu düşmanımdır" şeklinde olaya bakarsak.
    İşte o zaman işin rengi değişir. Ama ben olaylara hep pozitif tarafından bakarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ama abi daha 2 gün once serdar bursaya gelmiş ailesini ziyarete astv mi olay mı roportaj yapıyodu yanında serkan da vardı mutlu gibiydiler sankii

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya basına böyle yansıyacak elbette zaten annesi çok üzülüyordu bu duruma hem o fotğraf eski bir fotoğraf daha serdar bursaspordayken.serkan ve serdar bunu basına duyurmuyor abisi kardeşini hala çok seeviyor onu düşü ndüğü için basına demeç vermiyor.eğer bu gün yüzüne çıkarsa raşit hocanın buna çok kızacağından korkuyor.çünkü raşit hoca profesyonellik diyor başka bir şey demiyor...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Resime ben de bakmıştım eskimidir diye. Resim eski değil. Serkan'ın üzerindeki t-shirt puma. Puma ile de abisi Serdar gittikten sonra anlaşıldı. Neyse basına herşey güzel yansıyabilir ama aralarında problem vardır. Ama ben aralarında problem olmasını istemem. Abi kardeş iyi geçinmeliler. İkisinin de çok iyi futbolcular olmasını diliyorum. Halil ve Hamit kardeşler gibi.

inş. Serkan & Serdar Kurtuluş kardeşler

Halil & Hamit Altıntop
    Ronald & Frank De Boer
    Dino & Roberto Baggio
    Joe & Ashley Cole

kardeşler gibi yıldızları parlar

Başka kardeş varmı bilmiyorum ? ))))

arkadaşlar ide serdar gitmek içn bi talepte bulunmadiki bjk onun içn çok ısrar etti oda başkana bıraktı başkanda 2 oyuncu+1milyon dolara verdi kızmaları saçmaaaaa

Quote Originally Posted by alex_ander
    arkadaşlar ide serdar gitmek içn bi talepte bulunmadiki bjk onun içn çok ısrar etti oda başkana bıraktı başkanda 2 oyuncu+1milyon dolara verdi kızmaları saçmaaaaa
    Evet ben de katılıyorum Çünkü Serdar'ın bu transferden sonra haberi oldu. Herşey daha önceden ayarlanmıştı. İki kardeş arasında varsa böyle bir gerginlik ki sanmıyorum, böyle bir gerginlik çok saçma.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by alex_ander
    yiyide benim güzel yeğenim serkan abisine gitttiği için deil bjkye gittiği için kızgın.tigana serkanıda istiyor hemde şahsen arıyarak ama serdar hayatta bjkye gitmeme diyor duruyor....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

serkan sankı hep bursasporda mı kalacak sanki elbet onuda isteyen olurr..

Serkan'ın abisine kızgınlığı var ise abisine inat çok çalışıp Bursaspor'da parlasın ve direk Avrupa'ya transfer olsun

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bi bursalı olarak göztepenin böyle düşündüğünü nerden biliyorsunuz ki..

Quote Originally Posted by nart_susruko
    bi bursalı olarak göztepenin böyle düşündüğünü nerden biliyorsunuz ki..
    Öyle düşünmesini ümit ediyorum. Göztepe ve Ankaragücü olarak bizim açımızdan iki dostumuz olan takım taraftarı birbirine düşman ise böyle olmasını hiç istemeyiz tabi. Peki bu düşmanılık nereden geliyor? Hikayesi nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

tribünlerde olağan bişey düşmanlıkları ama tam nedenini bilmiyorum..

bu arada yeni bi dostluk daha tescillenmiş,
    kayserispor - eskişehirspor onlarda plakaya göre o dk da tezahürat yapacakmış..
    bu tribün dostluğuda çok komik geliyor bana ya..

Mesela bu hafta Bursa Atatürk Stadı'nda Bursa-Ankaragücü maçında Bursa ve Ankaragücü taraftarları aynı tribünde şovlarını yapacaklar. Tabi biraz garip gelebiliyor dışarıdan bakan bir insana ama Türkiye'de böyle bir dostluk var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

şov yapacaklarını biliyorum, başka şeylerde biliyorum bjk ye karşı
    hatta bu dostluğun nereden geldiğinide biliyorum ama bana "tribün kardeşliği/dostluğu" komik geliyor biraz..

Quote Originally Posted by nart_susruko
    şov yapacaklarını biliyorum, başka şeylerde biliyorum bjk ye karşı
    hatta bu dostluğun nereden geldiğinide biliyorum ama bana "tribün kardeşliği/dostluğu" komik geliyor biraz..
    Tabi komik gelebilir. Saygı duyarız. Kiminin dostu çoktur, kiminin dostu yoktur. Kiminin düşmanı çoktur. Kimilerine tribün düşmanlığı komik gelir kimine de dostluğu. Bunlar olağan şeyler.

Aslında ne kadar renkli bir ülkeye sahibiz. Tribünler konusunda laf açılmışken başka bir noktaya da değinmek istiyorum. Ben İspanya'da tribünlerde çekirdek çıtlatıp Ronaldinho izleyeceğime, Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor taraftarını izlemeyi tercih ederim.

Quote Originally Posted by johnhartson
    Ben İspanya'da tribünlerde çekirdek çıtlatıp Ronaldinho izleyeceğime, Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor taraftarını izlemeyi tercih ederim.
    Abi ne laf söylemişsin be. Bak bu lafı çok tuttum. İmzama alabilirmiyim.

Abi ne laf söylemişsin be. Bak bu lafı çok tuttum. İmzama alabilirmiyim.
    Tabiki kullanabilirsin. İmza da atabilirim istersen.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

neden komik geliyor b abii

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by bursa_mc
    neden komik geliyor b abii
    hani bu ortamın adı alemse, işte orada dostluk filan hikaye bana göre.. önceden düşman 2 klüp yaşanmış olaylar çerçevesinde dost oluyor, garip geliyor bana.. ha düşman mı olsunlar kesinlikle öyle bişeyde demiyorum ama tribün kardeşliği diyede bişeye inanmam..
    o bahsettiğiniz ilk maç durumuda son hafta olsaydı ve iki klübünde durumu kritik olsaydı o dostluğu o zaman görmek isterdim ben.. (sadece bi varsayım )

birde 2 klübünde farklı dost ve düşman (bu kelime biraz itici geliyor ama neyse ) olduğu takımlar var, orasıda kafa kurcalayıcı bana göre..

İmza nasıl olmuş ama. Çok ciks duruyor dimi.

İmza nasıl olmuş ama. Çok ciks duruyor dimi.
    Harika !!! Süper !!!

Çetiner "Gerçek şimdi başlıyor"

Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner, düzenlediği basın toplantısında yeni sezonun Bursaspor Camiasına hayırlı olmasını diledi. Lige galibiyet ile başlamak istediklerini belirten Çetiner " Ankaragücü ile Bursaspor Camiasının uzun yıllara dayanan bir dostluğu var. Ancak lige iyi başlamak ve 3 puan almak istiyoruz " dedi.

Çetiner şöyle konuştu " 25 Haziran`dan beri hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 1. etap çalışmalarımızı Bursa`da tesislerimizde 2.etap çalışmalarımızı Nevşehir`de ve son etap çalışmalarımızı yine tesislerimizde yaptık.Oldukça da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Sporcu arkadaşlarımızın istekli, arzulu ve disiplinli çalışmaları bizleri memnun etti. Artık yalancılar bitti hakikat başlıyor. Ankaragücü Camiası ile Bursaspor Camiası araında uzun yıllara dayanan bir dostluk var. Ancak kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Seyircimizden samimi sevgilerini göstererek bizleri desteklemelerini istiyorum. Bu sene federasyonun yaptırımları da çok ağır. İnşallah sezona istediğimiz şekilde 3 puan ile başlarız. Yeni sezon Bursaspor taraftarına, yönetimine, futbolcularına ve tüm kentte hayırlı olsun. " dedi.

Öte yandan takımımız basına kapalı olarak çalıştı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Mehmet Yılmaz, Ömer Aysan Barış ve Veli Acar düz koşu yaparak katıldılar.

Pazar günü konuk edeceğimiz Ankaragücü, Cumartesi günü saat:17:30 da Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde antrenman yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ewt.gerçek şimidi başlıyorr.lafta değil gerçekte yaşayacazz

Stadyum yeni sezona hazır

Bursa Atatürk Stadı`nda süren yenileme çalışmalarının, 6 Ağustos`da oynanacak Ankaragücü maçına kadar tamamlanacak.

Tesislerden sorumlu yöneticimiz Haluk Özkıyıcı, yaptığı açıklamada, çalışmalar çerçevesinde VIP ve kapalı tribün koltuklarının tamamen değiştirildiğini, zeminin yenilendiğini ayrıca kapalı tribün tavan kısmının altına yeni reklam alanı yaptıklarını söyledi.Geçen sezon zaman zaman sıkıntı yaşanan ses sisteminin yenilendiğini kaydeden Özkıyıcı,stadın tüm giriş kapılarında iki kamera bulunduğunu, tüm tribünleri çekebilen ve olay anında çok kaliteli zum yapabilen kamera sistemi olmuştuklarını kaydetti.

Özkıyıcı, kapalı kale arkası tribünde sıkıntı olarak görülen bayan tuvaleti sorununu çözdüklerini, maraton tribününü de çocuk tribünü ile birleştirdiklerini bu sayede bu bölümdeki giriş çıkış kapısı sayısını 1`den 3`e çıkarttıklarını, yine, açık, kapalı kale arakları ile maraton tribündeki eksik koltukları da yenilediklerini ifade etti.
    Stat içinde kale arkalarında foto muhabirleri için dinlenebilecekleri, dizüstü bilgisayarlarıyla fotoğraflarını geçebilecekleri yer oluşturduklarını anlatan Özkıyıcı, ``Ayrıca stadın çevresinde oluşturulan güvenlik şeritlerinde giriş bölümlerine X-ray cihazı koyuyoruz. Buradan geçecek taraftarlarımızın üzerlerinde maça girişlerini engelleyecek madde olursa hemen görülecek`` dedi.

Özkıyıcı, 3 renk olan eski model skorbordun yerine 16 metrekarelik yeni bir
    skorbord almayı planladıklarını dile getirerek, ``Ancak yeni skorbord çok maliyetli.
    Bunu sponsor aracılığıyla aşmaya çalışıyoruz. Staddaki çalışalar büyük ölçüde tamamladı.
    Uzun vadedeki hedefimiz tel örgüleri kaldırmak. Tabi bu konuda taraftalarımızdan da kararlılık bekliyoruz`` diye konuştu.

Kaynak: Bursaspor.org

Bu Cosku hiç bitmesin !

Futbol Federasyonunun aldığı yeni kararlara göre küfürün cezası ağır para cezalarından puan silinmesine kadar uzanabiliyor. Büyük Bursaspor taraftarı tribunlerdeki tüm Türkiyenin kabul ettiği gücünü, sevdalısı olduğu Bursaspor lehine kullanacağını ümit ediyoruz. Yeni uygulanacak olan kurallardan Bursaspor' un kesinlikle etkilenmeyeceğinden eminiz, Bursaspor taraftarı geçmişte bir çok kez bunun örneklerini vermiştir!

A.Sebat karşılaşmasında tek bir küfür bile zikredilmeden 90 dk. kıvrak ve keskin zeka ürünü tezahüratlarla Sebat'a Atatürk Stadyumunu cehenneme ceviren taraftarımızın, Turkcell Süperlig’inde başarıdan başarıya koşacak olan Bursasporumuza kötü bir şekilde etki etmeden aynı şekilde bir tutum sergileyeceğini ümit ediyor, taraftarımızın sağduyulu olacağına inanıyoruz.

Önce herkes kendine, sonra aynı renklerin peşinde koşan diğer taraftarlara hakim olmak zorundadır. Biz eğer bir bütün isek, her bir taraftar diğer taraftardan sorumludur.

BURSASPORUMUZA ZARAR VERMEYELİM!

Kaynak: Bursasporum.com

27. Default

Bir maç hariç her maçta küfürsüz şovlar yaparız

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bu maçta heralade yemşeyil inciler solenmezz

512 --- Bursaspor - Ankaragücü --- 1.65 --- 3.20 --- 3.50

İddia Bursaspor için 1,65 Ankaragücü için 3,50 vermiş. Bursaspor yüksek bir ihtimalle kazanacak maçı. 1,65 çok yüksek bir oran verilmiş. 1,20 olmalıydı. olsun karlı çıkan biz oluruzzzzz

300. msj'da benden.

Ankaragücü de bu sene güçlü bir ekip oluşturdu. Çok zorlu bir maç olacak. Bursaspor ise hazırlık maçlarında çok olumlu sinyaller verdi. Ama Raşit Hoca'nın dediği gibi gerçek şimdi başlıyor.

Sayfa 10 / 25 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri