bu konuyu buraya yazmaman gerekirdi ama sneijder
bu konuyu buraya yazmaman gerekirdi ama sneijder
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Alex kesinlikle.....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
peki bana güzel ama fenerbahçeye gelebilecek bi orta saha sağ ya oyuncu önerirmisiniz parası mühim deil...
okan koç
edilson(ileride çok ii oluyor kesinlikle bunu al)
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
50 tane edilson var hangisi:S:S
d/wb/mrOriginally Posted by 07stormmert
atletico parannese takımında oynuyor. 19 yasında yanlıs hatırlamıyorsam
yok bulamadım :S
başka biraza da iyi olsun fenerbahçeye 100.yıl kadrosu hazırlıyom tek eksiğim orta saha sağ:S mecburen sağ kanatta appiah ı oynatrıyomtüm ataklar aol taraftan oluyo sağ tarafdan adamlal bi geliyo tak gol
![]()
ya adı edilson.
d/wb/mr pozisyonu. cok genc. brezilyalı.
oyunu açıp oyucu araması yap atletico parannese de oyuna baslar ama pozisyonundan bulursun.
sana en az 40 milyon euro kazandırır ileride
başka oyuncu yazsana çıkmıyo takımına da baktım yok.
owenı al ben de super
biraz pahalıya almışşın ama yinede iyi transfer
carlos magno.Originally Posted by 07stormmert
eduardo ratinho.
carlos magno kesinlikle tavsiye ederim ve edilson bende çıkıyo
edilson'u alabilirsen al ilerde satmaya gönlün el verirse rekor para kazanırsın.Originally Posted by Pazzini_06
arkadaş lar saolun ama ben buldum.işte kadrom.
kale=rüştü
sol=ümit ö.
orta=önder t.
orta=servet(lugano)
sağ=serkan b.
orta saha sağ=Simao
solümer m.
biirazcık geride=aurelio
ileride=alex
forvet=l**uinta ve cesar delgado.
yorumlarınızı bekliyorum.
ben fenerde defansa sağa carlos magno yu aldım serkan balcı orta sağ da iyi işler yapıyo hem defansif özelliği olduğundan top ta çalıp ileri paslar atıyo
appi nin yerine aurelio?Originally Posted by 07stormmert
appi yi 30 tirilyona sattım arsenale.ondan.
sizce hangisi ikisyelede anlasştım...
kesinlikle lugano
lugano daha genç daha uzun hizmet eder kesinlikle lugano
Arkadaşlar bence Fm 2006'da dc ve sweeper bölgelerinde kısırlık var.Bildiğiniz genç ama cannavaro kadar sağlam yetenekli ama lucio kadar iyi markaj yapan
veya terry ve rio ferdinand'ın özelliklerini taşıyan oyucular varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Originally Posted by robben.16
başka isteğiniz var mıydı? Beyim![]()
varsa buyur!!!Originally Posted by no-name-user
bence lugano
kesinlikle gioda derim hem çok ucuz hem genç hem de çok yetenekli. Özellikleri de gayet ii.Originally Posted by robben.16
Onu aldım bence yavaş ve fizik özellikleri iyi değil 1 sene sonra river plate sattım.Originally Posted by r@zor
kesinlikle lugano cok güzel oynuo.
TABİKİ LUGANO
Lugano hem daha genc hem daha iyi