D.Kiev, Fenerbahçe'den çok ŞL'ye katılmış bir takımdır. Sheva gibi bir oyuncu yetiştirmiştir. Defalarca UEFA Kupasını kaldırmıştır. Ukraynanın en iyi takımıdır.
Bu mu adı sanı duyulmamış, kötü takım?
D.Kiev, Fenerbahçe'den çok ŞL'ye katılmış bir takımdır. Sheva gibi bir oyuncu yetiştirmiştir. Defalarca UEFA Kupasını kaldırmıştır. Ukraynanın en iyi takımıdır.
Bu mu adı sanı duyulmamış, kötü takım?
evet ben ondan bahsediyorum,bir yanlışlıkmı var?Originally Posted by Andriy
yoksa feneri eledi diye 1.sınıf takımlar arasınamı girdi?
alelade bir takım dinamo kiev,ama siz türk ligini birşeye benzetemiyor ve o ligle kıyaslıyorsanız bişey diyemem tabi.
çıksın hırslı oynasında var yenilsin,elensin ayakta alkışlarım.ve ben burada fanatiklik yapmıyorum,kendi takımımıda aynı kefeye koyuyorum.
bu fırsat yılda sadece ve sadece bir kez geliyor elimize ve herzaman aynı bahaneler ve seneye şunu yapacaz bunu yapacaz gibi boş vaatler.
yıllardır aynı ne değişti.
herşey unutulacak ve gelecek yıl yine aynı hedefimiz yok çeyrek final,yok yarı final.
ben kendi adıma bu yalanlarla avunmaktan bıktım.
ben isterdimki,anadolu kulüplerine karşı aç kurtlar gibi saldıran bu takımlar avrupa kulüplerine karşı bunun 10 da 1 ini yapsınlar.ama nerdeee?
anca anadolu kulüplerine yetiyor güçleri.
alex'i,ve diğerleini anadolu kulüplerini ezmek içinmi alıyorlar diye düşünüyorum çoğu zaman.
Evet maçı izledim, sinirlendim, sinirimi yatıştırdım, başından beri yazılanları okudum ve şimdi yorumumu yapıyorum.
Bence biz bu kadro ile Şampiyonlar ligine girseydik 4. lükten yukarı çıkamazdık. Ben UEFA'yı istiyordum ama ŞL'de 3. olup. Sonuçta yenemedik ve giremedik. Ümit Özat'a yapılan bence çok büyük bir ayıptı. Elinden geleni yapmaya çalıştı. Hataları oldu fakat bu onun kapasitesi, anca bu kadarını yapabiliyor.
Anelka oynatılmadı ve bir daha oynatılmamalı. Zico'nun da maç sonu yaptığı açıklamaları beğendim. En azından oyuncularını suçlamadı Daum gibi. Veya Lugano olsaydı, başka biri olsaydı yenerdik demedi. Olmadıklarına göre konuşmaya gerek yok dedi. Tuncay'ın bir kaç maç yedek oturtulması lazım. İsteneni veremiyor, kendine gelmesi lazım.
Şimdi sezon bizim için yeni başlıyor. Artık hedef UEFA'da gidebildiğin yere kadar gitmek olmalı. Şimdi biz Final istiyoruz Kupayı istiyoruz demesin kimse. Olabilir ama bu hedef olmamalıdır. Hedef dediğim gibi gidebildiğim yere kadar gitmek olmalıdır.
Fenerbahçe seri başı olacağı için muhtemelen gruplara kalacak. Yeni transferlerle yepyeni bir başlangıç yapabiliriz.
Ben Zico'ya inanıyorum. Kendisinin istediği tek adam alındı şu ana kadar Lugano. Gelecek diğer transferlerle de başarılı olacak kadroyu kuracaktır.
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine katılamadığı için üzgünüm ama herşeyin sonu değil. Asıl şimdi destek zamanı. Bu sene 100. yıl ama iş burada bitmiyor. Başarılı olmazsak da destek olmaya devam etmeliyiz.
Ben Aziz Yıldırım'dan bir açıklama bekliyorum. Çıkıp biz Şampiyonlar Ligine kalmak istemedik o nedenle böyle oldu demesi lazım.
Son olarak Appiah'a gelince. Maçın son dakikalarında sakat sakat attığı o depar beni çok etkiledi. Zaten geçen sene yaptıklarıyla gönlümüzde taht kurmuştu ama artık onun yeri başka, bambaşka.......
Yensen de Yenilsen de Kalbimizdesin Fenerbahçe.......
Not: Evet maçı izlerken baya üzülmüştüm ama geçen sürede kendi kendime düşündüm ve kendi kendimi terapi ettim diyeyim. Şu anda kızgınlığım geçmiş durumda. Dediğim gibi asıl yeni sezon şimdi başlıyor. Daha şimdiden tepki koymamak gerekir yoksa 100. yıl hüsran olabilir.
Hep Destek Tam Destek....
"YÜCE ATATÜRK"
sorun da o ya fb daha üstün olduğu bir takıma elendi evet ukrayna ligi şampiyo nundan bahsediyorum çok kaliteli bir lig mi sence arkadaşlar allah aşkına şu fb her şartta eleyemez miyid kiev i?tabi düzgün bir t.direktör olsa mesela sizce lucescu olsa elenir miydi fb?
ben yatıyorum ama yarın yine okurum ve devam ederiz tartışmaya.yalnz şöyle bişey varki,
türkiye ligiyle,ukrayna ligini bir kefeye koymak çok büyük bir hakaret olur türk ligine ve takımlarımıza.kabul etsenizde etmesenizde istenince herşey olur.yeterki istenilsin.
Türk ligiyle Ukrayna ligini aynı kefeye koymadım dikkat ederseniz. Dynamo Kiev le Fenerbahçe kadrolarını aynı kefeye koydum .
Türkiye Ligi dediğin nedir ki? 1. ile 3. arasında 25 puan var. Sadece 2 takım mücadele ediyor şampiyonluk için.
Ukrayna ekibinin müzesinde UEFA kupaları var. Fenerbahçe'den daha fazla ŞL'ye katılmış. Bizden daha tecrübeliler.
Sanıldığı gibi ufak bir takım değil Dinamo Kiev.
ufak bir takım değil ama büyükte değil gördük işte sıradan bir kontra takımı bence ş.ligin de ne yapacak bence en büyük başarısı 3.lük olabilir o da gubuna bağlı.tsl konusunda görüşüne ise katılıyorum 3 takım üzerine kurulu.
Türkiye Ukrayna dan kat kat güçlü futbol konusunda... ama burda 3 yiorz... genelde de yeniliorz... Dinamo Kiev i Trabzonspor orda yenip burda 2 farklı yenilerek elenmiştir... Bu Dinamo Kiev nolursa olsun CL ye en çok giden takımlardan biri ve Avrupa da kupaları var...elendiğimiz takım şu an ne kadar güçsüz olrsa olsun ismi var nasıl GS ın olduğu gibi... adamlar seri başı biz 2.torbayız bu da bir fark... ligler ise hemen hemen aynı kalite... 2 yada 3 takım hep başlarda gerisi kendilerince UEFA ydı kümeydi savaşıyo...her neese kıyaslamalardn sora maça bakacak olursak... suç herkesin dediği gibi Başkan ve yönetimde... oynayabilcekleri kapasite de oynadılar.....Zico da elindeki malzemeyle anca bu kadar yapabiliyo napsın adam... elinde maradona pele varda oynatmıyomu? takıma acilen takviye yapılmalı...
bu arada Ümit Özat ın ıslıklanmasıyla ilgili maça giden bi ark ım söyledi... olay şöyleymiş... Appiah Ümit e kaçsana top atçam gibilerinnden işaretler yapmış Ümit de bana atma gibilerinden karşılık vermiş ve taraftar tepkileri de bu yüzden çıkmış... Ümit bu yüzden ıslıklandı... Appiah ise bu yürekli oyunu ile hakketttiği alkışları aldı...
ne diyim Hep Destek Tam Destek... umarım Uefa da yarı finale kadar gideriz ki ben ondan ümitliyim![]()
ümit olayı öyle olmadı bende maçtaydım ümit bir pozisyonda çok rahat çok kolay bir pası atamadı ve top taca gitti bundan sonra yuhlanmaya başladı ve bunu yapan tüm stad değildi telsüm tribünün bir kısmı yaptı diğer tribünlerde hemen tepkiyi koydular zatenOriginally Posted by ozgrkc
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Originally Posted by Jesus_FB
ok düzelttiğin için saol en azından bilelimde eğer böleyse bir hataya adam asmak o kadar kolay olmamalı...Ümit o pası düzgün verse sanki maçı kazancaktık yazık yaa...
ben biz iidik demedm ki? takım inanmadı ve elendik... rakip i her farka yencek güçteydik ama onlarda bize karşı öyle.... sen objektif ol... FB çok mu byk takım bu haliyle biz onu mu görmedk? ronaldinho fln görmedim diyonda rakip deki takım oyununu gördün sanırım? kontra atak düzenini... GS çok mu iyi takımdı UEFA yı aldı ... takım oyunuyla yaptılar... biz kötüydük rakip çok iiyi... Ukkrayna ve takımları asla küçümsenmemeli... her zaman başımıza bela açmışlardır...Originally Posted by scolari12111
bence bu kiev en fazla 3. olur gruplarda o da sürpriz tabi göreceğiz yine de ben diyorum ki yazık oldu elenmeyecek takım değildi.Originally Posted by ozgrkc
Dinamo ne sıradan bir takımdır (O bir iki sene evveldi), ne de çok güçlü bir takım (O da Loba zamanında öyleydi)..
Sadece, iyi konsantre olup diri bir şekilde karşılarına çıkarsanız elersiniz, lakin o defansla çıkarsanız da böyle elenirsiniz..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Dinamo Kiev muhtemelen deplasmanlarda, kendi evinden daha fazla puan toplayacak.
FB'nin bu sonucla karsilasacagi ilk mactan belliydi. Cok kotu goller yiyoruz, umarim Lugano care olur derdimize. Eger CL yi isteseydik Kerim, Can, Semih yerine birilerini coktan almistik. Yonetimin basiretsizligi ve beceriksizligi bu sonucu getirdi...
abi ben galatasaraylı olmama rağmen ilk defa dün feneri destekledim.Ama sahada tam bi r fiyasko vardı
arkadaşlar dünkü yazdıklarımda da ifade etmeye çalışmıştım... fener gol aramak için şuursuzca ataklar yapacak ve gerisini hep boş bırakacaktı... ve buda kiev in ekmeğine yağ sürmek demekti... öylede oldu... fener sözde baskı altında tutayım derken bir hızlı top ve daha maçın başında 0-1 oluverdi... gerçi fener için maç daha 6. dakikada bitmişti ama kimse bunu kendine itiraf edemedi... çünkü fenerin oyun içerisinde maçı çevirebiklecek değişik varyasyonlar deneyebilecek oyuncusu yok... hani Tümer hani Alex... organize olmuş bir takım karşısında yokları oynuyorlar... ceza sahasının içerisine giremedikleri içinde hep dış şutlara yöneldi fener dün akşam... ama herseferinde bu tür golleri nekadar bulanbilirsiniz ki?
Başkan sezona 100. yılda şampiyonlar liginde en az final hedefiyle girdi... şimdi Uefa dalar... güngeçtikçe hedef küçültülmeye başlanacak... hadi bakalım hayırlısı...
Real Zaragoza,Panathianikos,Athletic Bilbao zamanında bunlardan daha kötü takımlara bile elendilerOriginally Posted by eGowiCh
Fenerbahcenin dün aksam kötü futbol oynadıgını kimse iddia edemez. Fenerbahcede gördüğüm iki eksik vardı sadece ;
Müthis bitirici bi forvet,
Konsantrasyon eksikliği.
Originally Posted by VanDerSarper
abi naptın sen ya? Parma ya da elendi zamanında budapeşte ye de... o takımlarla bunu mu kıyaslıosn... biz son 4 sne içinde kurulan bu takım ın elendiği o dandik sıfatını koydunu takımları söyleyin... elediğimiz takımlarda dişimizdeydi elendiğimizler ise kat kat güçlü... başaramadı hç bi zaman FB avrupayı...
bi kere gecenin süprizi Ajax Tı
ikinciye gelirsek takım uefayı hedeflemiş belli ki. Yani yenilgi başarıszlık değil.Ama bi forvet alınmazsa en kısa zamanda Uefada sadece adı ile kalır
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Geçmiş olsun demekten öteye bir laf yok artık umarım UEFA'da başarı sağlarlar en azından şu ülke puanı denilen şeye biraz katkı yaparlar
Yazık ettiler maça eğer fener dün akıllı top oynayıp kendini bir hengameye kaptırmasaydı turu geçmemesi imkansızdı. Yine ilk maçtaki hataları tekrarladı Zico şuursuz bir hücum anlayışı sergiledi ve maça yerinde müdahalelerde bulunmadı. Tabi belkide Zico oyunculara bunu dememişte olabilir buda bir olasılık. Orta saha çok berbattı geçen maçta olduğu gibi bir tek Appiah görevini tam anlamıyla yaptı. Ne Alex nede Tümer'in defansa herhangi bir katkısı olmadı. Ama rakipte bütün ortasaha özellikle Correa harika bir şekilde hem hücuma çıktı hem savunmaya döndü. Bence fener dün yenilmediği için tanrıya şükür etmeli. Eğer o direkten dönen top kazara içeri girseydi maçta gol bile atamazdı fener büyük olasılıkla
Ajax harbiden berbattıOriginally Posted by EreN
Böyle saçmalık olmaz mademki sen ŞL'yi hedef gösteriyosun o yoldan sapmıyacaksın Hadi olanaklar uygun olmasa neyse derim ama herşey var maddi anlamda sadece zamanında bir transfer gerçekleştirilip Anelka elden çıkarılsaydı şimdi biz fenerin ŞL grup torbalarından çıkacak rakibini bekliyor olaacktık. Yazık etti işini bilmeyen insanlar şu takıma ve maddi varlığa
arkadaşlar üzülmeyin uefada başarılı olur...illa şampiyonlar ligimi olcak
ARkjadaşlar Boşverin uefa'yı Şl'yi Süper ligi...Piyangonuzu aldınızmı hee! Taraftar kartınız var mı !!! siz ondan haber verin!
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
tek katılmadığım şey 30 mliyon fenerli olması.Originally Posted by CaPTaiN10
iori'ye katılıyorum ve ekliyorum
uykudan uyanmanız güzel
fenerbahçe ye 1 bitirici forvet lazım 2 tane de olabilir defans hattınıda güçlendirmek gerekiyor bu basit hatalar uefada da canımızı yakar.
yönetim iyi işler yapmıyor.transfer yapması gerekirken baska işler ile uğraşıyorlar.zico nun yapcak bişeyi yoq kadro sınırlı fm bu kadro sizde olsa sizde elenirdiniz herhalde![]()
artık uefa için çalışmalılar türkiye de bi sürü şampiyonluk var bence biraz da avrupa biraz başarı gerekiyor.ne diyelim ki artık fenerbahçemize uefa da başarılar...
ayrıca tüm takımlarımıza avrupa başarılar...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zico meslesi şimdilik bir kenarda dursun..!
Gelelim maça..En başta söylediğim gibi..Bu takımın tek starı appiah..Alex'in ne olduğunu herkes gördü maalesef..Keşke yanılsaydım..Kimse bana takım kötü oynadı da Alex'te kötüydü demesin..Yıldız futbolcu takım kötüyken maçı kurtaran adamdır.Suç tamamen Aziz Yıldırım ve yönetiminindir..Ama suç kimde olursa olsun, olan FB tarftarına ve Ülke puanlarımız olmuştur.
Tüm fenerbahçelilere geçmiş olsun diliyorum..Umarım G.S. ŞL'de Trabzon,Kayseri(Tur atlayacaklar inşallah bugün),Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA'da bizi en iyi şekilde temsil edecekler..
Her işin bir hayrı vardır..Ama Aziz yıldırımın fazla böbürlenmesinin neticesidir bu olanlar..ve maalesef taraftarda buna inanmıştır..Zico meselesini ayrı bir platformda tartışırız..
Bana gelmiş 4-5 yıl öncesini söylüyorsun.Originally Posted by VanDerSarper
Yazdıklarının çoğuna katılıyorum. Alex'in yetenekleri ortada, fakat bunu Avrupa'da sergileyemiyor. Koşmuyor, geriye dönmüyor, basmıyor. Maçın sonlarına doğru orta sahada durdu, ileride bile durmadı top atmasınlar diye. Alex varken Avrupa'da başarılı olamayız maalesef. Ya Zico ona "koşacaksın" diyecek ya da takımdan yollayacak. 10 tane daha Appiah olsaydı bu turu geçerdik.Originally Posted by DeDe
Appiah, Aurelio, Tuncay çok koştu, mücadele etti. Kerim de iyi oynadı, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Can, Ümit, Semih ve Alex berbattı.
Gelelim en önemli mevzuya. Tümer ve Alex yan yana oynar mı? Bence Avrupa'da oynayamaz. Rizeye, Erciyes'e karşı oynar, fakat Avrupa'da iki tane geriye dönmeyen adamla başarı gelmez. Tümer ve Alex orta sahada pres yapmıyor, rakibini kovalamıyor. Aynı tip iki oyuncu. Ama dün Tümer Alex'ten daha iyiydi. Hele ki Alex'in kaçırdığı bir gol var, saç baş yoldurtacak cinsten...
Appiah'ın takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkmaya başladı. Başkana "ŞL'den elenirsek gitmek istiyorum." demiş. Umarım bu haber yalandır. Eğer doğruysa ve gitmek istiyorsa da yolu açık olsun. Alkışlarla uğurlarız onu. Onun yeri Arsenal, Barcelona, Real Madrid gibi büyük takımlar. Fenerbahçe'den üst bir oyuncu Appiah. Giderse de helal olsun derim, adamın hakkı. Hiç tepki göstermem Appiah'a, üzülürüm ama alkışlarım. Gideceği takımda da onu destekler, maçlarını izlerim. 100. yıl formasında keşke Alex'in resmi yerine Appiah'ın resmini koysalardı...
Appiah'a maç boyunca tezahuratlar yapıldı. Alex'e yapıldı mı? Alex'in bunu duyup Appiah'ı örnek alması lazım. İkisi de orta saha oyuncusu. Herkes Appiah gibi yürekli oynasaydı, Denizlispor maçında da galip gelir şampiyon olurduk, D.Kiev'i de elerdik.
Ben demistim demek istemiyorum ama gercekten ben demistimMacin 5.dk kontra yiyen takimin nesini tartisiyosunuz Allah askina. Uzaktan sut disinda pozisyon yok.Appiah disinda oynayan yok. Bence uzulmekten cok beraberlige sevinmelisiniz bu sartlara. Yanlis anlamayin ama gercekler bunlar