bence bu kiev en fazla 3. olur gruplarda o da sürpriz tabi göreceğiz yine de ben diyorum ki yazık oldu elenmeyecek takım değildi.Originally Posted by ozgrkc
bence bu kiev en fazla 3. olur gruplarda o da sürpriz tabi göreceğiz yine de ben diyorum ki yazık oldu elenmeyecek takım değildi.Originally Posted by ozgrkc
Dinamo ne sıradan bir takımdır (O bir iki sene evveldi), ne de çok güçlü bir takım (O da Loba zamanında öyleydi)..
Sadece, iyi konsantre olup diri bir şekilde karşılarına çıkarsanız elersiniz, lakin o defansla çıkarsanız da böyle elenirsiniz..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Dinamo Kiev muhtemelen deplasmanlarda, kendi evinden daha fazla puan toplayacak.
FB'nin bu sonucla karsilasacagi ilk mactan belliydi. Cok kotu goller yiyoruz, umarim Lugano care olur derdimize. Eger CL yi isteseydik Kerim, Can, Semih yerine birilerini coktan almistik. Yonetimin basiretsizligi ve beceriksizligi bu sonucu getirdi...
abi ben galatasaraylı olmama rağmen ilk defa dün feneri destekledim.Ama sahada tam bi r fiyasko vardı
arkadaşlar dünkü yazdıklarımda da ifade etmeye çalışmıştım... fener gol aramak için şuursuzca ataklar yapacak ve gerisini hep boş bırakacaktı... ve buda kiev in ekmeğine yağ sürmek demekti... öylede oldu... fener sözde baskı altında tutayım derken bir hızlı top ve daha maçın başında 0-1 oluverdi... gerçi fener için maç daha 6. dakikada bitmişti ama kimse bunu kendine itiraf edemedi... çünkü fenerin oyun içerisinde maçı çevirebiklecek değişik varyasyonlar deneyebilecek oyuncusu yok... hani Tümer hani Alex... organize olmuş bir takım karşısında yokları oynuyorlar... ceza sahasının içerisine giremedikleri içinde hep dış şutlara yöneldi fener dün akşam... ama herseferinde bu tür golleri nekadar bulanbilirsiniz ki?
Başkan sezona 100. yılda şampiyonlar liginde en az final hedefiyle girdi... şimdi Uefa dalar... güngeçtikçe hedef küçültülmeye başlanacak... hadi bakalım hayırlısı...
Fenerbahcenin dün aksam kötü futbol oynadıgını kimse iddia edemez. Fenerbahcede gördüğüm iki eksik vardı sadece ;
Müthis bitirici bi forvet,
Konsantrasyon eksikliği.
bi kere gecenin süprizi Ajax Tı
ikinciye gelirsek takım uefayı hedeflemiş belli ki. Yani yenilgi başarıszlık değil.Ama bi forvet alınmazsa en kısa zamanda Uefada sadece adı ile kalır
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Geçmiş olsun demekten öteye bir laf yok artık umarım UEFA'da başarı sağlarlar en azından şu ülke puanı denilen şeye biraz katkı yaparlar
Yazık ettiler maça eğer fener dün akıllı top oynayıp kendini bir hengameye kaptırmasaydı turu geçmemesi imkansızdı. Yine ilk maçtaki hataları tekrarladı Zico şuursuz bir hücum anlayışı sergiledi ve maça yerinde müdahalelerde bulunmadı. Tabi belkide Zico oyunculara bunu dememişte olabilir buda bir olasılık. Orta saha çok berbattı geçen maçta olduğu gibi bir tek Appiah görevini tam anlamıyla yaptı. Ne Alex nede Tümer'in defansa herhangi bir katkısı olmadı. Ama rakipte bütün ortasaha özellikle Correa harika bir şekilde hem hücuma çıktı hem savunmaya döndü. Bence fener dün yenilmediği için tanrıya şükür etmeli. Eğer o direkten dönen top kazara içeri girseydi maçta gol bile atamazdı fener büyük olasılıkla
Ajax harbiden berbattıOriginally Posted by EreN
Böyle saçmalık olmaz mademki sen ŞL'yi hedef gösteriyosun o yoldan sapmıyacaksın Hadi olanaklar uygun olmasa neyse derim ama herşey var maddi anlamda sadece zamanında bir transfer gerçekleştirilip Anelka elden çıkarılsaydı şimdi biz fenerin ŞL grup torbalarından çıkacak rakibini bekliyor olaacktık. Yazık etti işini bilmeyen insanlar şu takıma ve maddi varlığa
arkadaşlar üzülmeyin uefada başarılı olur...illa şampiyonlar ligimi olcak
fenerbahçe ye 1 bitirici forvet lazım 2 tane de olabilir defans hattınıda güçlendirmek gerekiyor bu basit hatalar uefada da canımızı yakar.
yönetim iyi işler yapmıyor.transfer yapması gerekirken baska işler ile uğraşıyorlar.zico nun yapcak bişeyi yoq kadro sınırlı fm bu kadro sizde olsa sizde elenirdiniz herhalde![]()
artık uefa için çalışmalılar türkiye de bi sürü şampiyonluk var bence biraz da avrupa biraz başarı gerekiyor.ne diyelim ki artık fenerbahçemize uefa da başarılar...
ayrıca tüm takımlarımıza avrupa başarılar...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ARkjadaşlar Boşverin uefa'yı Şl'yi Süper ligi...Piyangonuzu aldınızmı hee! Taraftar kartınız var mı !!! siz ondan haber verin!
iori'ye katılıyorum ve ekliyorum
uykudan uyanmanız güzel
Zico meslesi şimdilik bir kenarda dursun..!
Gelelim maça..En başta söylediğim gibi..Bu takımın tek starı appiah..Alex'in ne olduğunu herkes gördü maalesef..Keşke yanılsaydım..Kimse bana takım kötü oynadı da Alex'te kötüydü demesin..Yıldız futbolcu takım kötüyken maçı kurtaran adamdır.Suç tamamen Aziz Yıldırım ve yönetiminindir..Ama suç kimde olursa olsun, olan FB tarftarına ve Ülke puanlarımız olmuştur.
Tüm fenerbahçelilere geçmiş olsun diliyorum..Umarım G.S. ŞL'de Trabzon,Kayseri(Tur atlayacaklar inşallah bugün),Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA'da bizi en iyi şekilde temsil edecekler..
Her işin bir hayrı vardır..Ama Aziz yıldırımın fazla böbürlenmesinin neticesidir bu olanlar..ve maalesef taraftarda buna inanmıştır..Zico meselesini ayrı bir platformda tartışırız..
2.torbadan girip çekilebilecek en iyi kurayı çekmişti fb.ama kura çekilirken fbde yönetim daha yeni başa geçmiş teknik direktörün getirildiği ise 2 gün oluyordu.bu tabloyla fbnin zaten turu ne kadar ciddiye aldığı da tartışılır.aziz yıldırım açıkça fbnin avrupa macerasını baltalamıştır.üstüne üstlük avrupada türkiyenin bu kadar çok puanı ihtiyacı olduğu zamanda.
dinamı kiev gibi avrupanın vasat bir takımına turu verip arkasından bahaneler üretmeye gerek yok.aziz yıldırım yönetiminde fb hiçbir zaman avrupa kupalarında başarılı olmamıştır bu kafa yapısıyla da olamamaya mahkumdur!
getirilen teknik direktöründe kabiliyeti ayrı muamma.avrupa futbolunu hiç tanımayan ziconun hem kievde hem saracoğlunda oyuna herhangi bir etkisini göremedik.oyunculara sanki hadi çıkın oynayın deyip kendi kafalarına bırakmış gibiydi.kievdeki maçta bile ne kadar iyi bir kontra atağa çıkan bir takım olduğunu görmüş olmasına rağmen hiçbir önlem almamış olması bile zicoyu tartışılır hale getirmeye yeter bi sebep.
neyse yaa
maçtan görüntüler koyayım bari..
Tribünlerden
,
![]()
Fenerbahçe'nin tur için gerekli olan golleri bulacağı belliydi ama Dinamo Kiev'in kontra ataklarını durduramadılar.UEFA Kupası'nda başarılar.
bir arkadaş fb nin kötü oynadığın iddaa etmeyin demiş evet kötü değil berbattı ne hırs ne azim vardı sıradan bir maç gibi çıktı oynadı.
Lig tv demin Appiah ın ayrılmak istediği söyledi
Originally Posted by hurmet
bence ayrılır burada mutlu olması imkansız zaten harcanıyor burada.daha iyisini haak ediyor bence.
appiah ayrılmaz bence dün o golü attıktan sonraki yüz ifadesini hatırlıyorumda hiç öyle mutsuz ayrılcak gibi gözükmüyor
her yönden en hayırlısı olan uefa da başarılar dilerim fenerbahçeye ...
ne yapacak gol atınca sevinmeyecek mi o anlık olan birşey çok hırslı bir oyuncu çünkü bence ayrılabilir daha büyük bir kulüp istemek en doğal hakkı hakediyor çünkü.
Her oyuncu elbette bulundugu klüpten daha büyük klüpte oynamak ister bu chelsea veya real madrid gibi klüplere gidince son bulur.. Su anda Barca,Arsenal veya Manchester v.b klüpler istese Türkiyedeki hangi oyuncu gitmek istemez ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
olay büyük kulübe gitmek değil. fenerde mutsuzum demiş menajerine haber yollamış takım arayın diye
Originally Posted by hurmet
Bende olsam bende mutsuz olurum.Adam tek basina mucadele ediyor orada ne tumer ona katiliyor. Ne superyildizAlex. iSALLAH GIDER NE DIIYMAlexten degil ama bu adamdan cekiniyorum
Appiah ın klüpten habersiz klüp arayacagını sanmıyorum o kadar karaktersiz biri degildir. Ama gitmek istiyorsa gercekten bu hakkıdır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe’de MUT-LU-YUM
Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, kendisi hakkında basında yer alan “mutsuz, menajerini çağırttı ve gitmek istediğini belirtti” şeklindeki haberlere resmi sitemiz aracılığı ile yanıt verdi. Appiah, açıklamasında şunları söyledi:
“Dünden bu yana hakkımda söylemediğim bir sürü şey yayınlanıyor. Mutsuz olduğum gitmek istediğim ve Luca’yı çağırttığım yolunda yazılan haberleri duyduğumda şok oldum. Nedense bazı insanlar benim Fenerbahçe’de mutlu olduğum gerçeğini bir türlü kabullenemiyor ya da kabullenmek istemiyor. Bu belki de normaldir bilemiyorum ama bir çok ülkede bir çok takımda oynadım ama benim hakkımda bu kadar asparagas haber yayınlandığını hiç görmemiştim.
Gerçi benim söyleyeceklerim bu haberleri yazanların bir kulağından girip bir kulağından çıkacaktır ama tekrarlıyorum ki ben Fenerbahçe’de mutluyum. Dün küçük hatalar yaptığımız için turu geçemedik. Ama unutulmasın ki Fenerbahçe hâlâ Avrupa arenasında ve biz Fenerbahçeli futbolcular olarak UEFA Kupası’nda Fenerbahçe’yi en üst noktaya kadar taşıyacağız bunun için mücadele edeceğiz. Ayrıca menajerimin buraya gelmesi o kadar da şaşırtıcı değil çünkü zaten benim burada olmam nedeni ile o da neredeyse İstanbul’da yaşıyor.
Ben gördüm ki insanlar en küçük olumsuz olaydan sonra bile felaket senaryoları yazmaya ve kendileri inandığı gibi halkı da inandırmaya çalışıyorlar. Ancak kimsenin endişesi olmasın ben Fenerbahçe’de mutluyum ve Fenerbahçe ile yaşayacağım çok güzel günler olduğuna inanıyorum. Günün birinde buradan gideceksem bu sözleşmem bittiği zaman ya da Fenerbahçe Kulübü ile taraftarı beni istemediği zaman olur.”
Daha fazla söze gerek varmı adam hemde heceleye heceleye söylemis daha iyi anlasılsın diye ama bizim medyamız adamı hemen yolladı.. Appiah a helal olsun.. Dün sakat sakat attıgı depardan sonra ondan önceki maclarda yaptıklarıyla cok büyük takımların istemesine ragmen gitmemesiyle FENERBAHCE taraftarının gönlünde gercekten Taht kurmustur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ne diyecekti mutsuzum gitmek istiyorum mu?merak etmeyin anelka gibi kulüp bulunca o da havalar girer.