Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 295 arası toplam 295 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler suan tv 8 de liverpool macı var merak edneler izlesin
    2.yarı basladı
    liverpool 2-1 westham united

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52
    beyler suan tv 8 de liverpool macı var merak edneler izlesin
    2.yarı basladı
    liverpool 2-1 westham united
    Sağol da benim anlamadığım konuyla ne alakası var ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by WishbonE
    Sağol da benim anlamadığım konuyla ne alakası var ?
    kardesim ne dinyaaaaa liverpool bizim grubta wishbone dikkat et konulara iyi incele ve iyi bakbu peter crouch cok dikkat etmemiz gerekir
    çünkü sarı kımızılı takımımız hava hakimiyeti kötüü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

saol söylediğin için izliyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Liverpool galatasarayın grubunda değil mi Cancım
    Tamam ya özür dilerim Kafa bırakmadılar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by WishbonE
    Tamam ya özür dilerim Kafa bırakmadılar
    tabi kardes dikkat bak hata yüzünden sitede atılıyordun

dakika 84 mac 2-1 devam ediyor

tabi kardes dikkat bak hata yüzünden sitede atılıyordun

dakika 84 mac 2-1 devam ediyor

liverpool 2 - 1 West Ham
    İlk Yarı Skoru: 2 - 1

12' (0 - 1) Bobby Zamora
    Daniel Agger (1 - 1) 41'
    Peter Crouch (2 - 1) 45'

dakika 90 mac bitmek üzere

Nesil
    2005
    Yer
    ev

maç o skorla bitti çok zolu bi ekip olduklaını göstediler
    birde diğer rakipleimiz o kadar güçsüz değil

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

kadrosu community shield dekinden çok farklı liverpool un yaa . öyle değil m iarkadaşlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cimbom Türkiye’yi 14. yaptı(2 basamak birden tırmandık)

--------------------------------------------------------------------------------

Galatasaray Avrupa arenasında Şampiyonlar Ligi’ne kalınca, klasmanda 2 sıra tırmandık.Türkiye, Avrupa klasmanında iki basamak birden tırmandı. 2007 klasmanına 16. sırada başlayan Türkiye, 23-24 Ağustos’ta gelen başarılar sonrasında 14.’lüğe kadar yükseldi. Başarıda aslan payını ise 4.5 puanla G.Saray aldı. Sarı-kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi’ne kalarak 3 puan alırken Türkiye böylece 22.641 puanla Yunanistan ve Çekler’in üzerine çıkmayı başardı

Üstümüzde ise 13. sırada Bulgaristan ve 12. sırada İskoçlar yer alıyor. Bu takımlarla aramızda reel averaj olarak 3 puanlık bir fark var. Bu ekipleri yakalamamız için 5 takımımızın da başarılarını sürdürmesi gerekiyor. Bu arada şu ana kadar ülkemize G.Saray 4.5, F.Bahçe 2.5, Kayseri 2, Trabzon da 1.5 puan kazandırdı

BU SAMPİYONLAR LİGİ ÜLKE SIRALAMASI YANLIS ANLAMAYIN

Nesil
    2005
    Yer
    ev

--------------------------------------------------------------------------------

Galatasaray Avrupa arenasında Şampiyonlar Ligi’ne kalınca, klasmanda 2 sıra tırmandık.Türkiye, Avrupa klasmanında iki basamak birden tırmandı. 2007 klasmanına 16. sırada başlayan Türkiye, 23-24 Ağustos’ta gelen başarılar sonrasında 14.’lüğe kadar yükseldi. Başarıda aslan payını ise 4.5 puanla G.Saray aldı. Sarı-kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi’ne kalarak 3 puan alırken Türkiye böylece 22.641 puanla Yunanistan ve Çekler’in üzerine çıkmayı başardı
    iyi olmuş çünkü eski halimizde sadece 2 takımla ŞL'ye katılma hakkımız vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Üstümüzde ise 13. sırada Bulgaristan ve 12. sırada İskoçlar yer alıyor. Bu takımlarla aramızda reel averaj olarak 3 puanlık bir fark var. Bu ekipleri yakalamamız için 5 takımımızın da başarılarını sürdürmesi gerekiyor. Bu arada şu ana kadar ülkemize G.Saray 4.5, F.Bahçe 2.5, Kayseri 2, Trabzon da 1.5 puan kazandırdı

BU SAMPİYONLAR LİGİ ÜLKE SIRALAMASI YANLIS ANLAMAYIN
    böyle bir konu buldum takımlarımızın puanları tabi devam etcek
    uefa kupasında bu sene fener ve besiktasın fazla puan getircegine eminim ama kayseri ve trabzonun uefada artık yolun sonuna geldiler çünkü onların ilermesini cok zor görüyorum hele trbzonun ama iyisallah yanılırım

S-B-Z Misafir

böyle bir konu buldum takımlarımızın puanları tabi devam etcek
    uefa kupasında bu sene fener ve besiktasın fazla puan getircegine eminim ama kayseri ve trabzonun uefada artık yolun sonuna geldiler çünkü onların ilermesini cok zor görüyorum hele trbzonun ama iyisallah yanılırım
    ben bunların yanında rakibi ne kadar güçlü olursa olsun kayseriyede güveniyorum.oyuncuları canla başla mücadele ediyor.

Problemi olsan ö.m atsın cevaplıyım. Burada konuyu saptırmayın

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by hurmet
    Problemi olsan ö.m atsın cevaplıyım. Burada konuyu saptırmayın
    konu sapıyorsa pardon sadece merak ettim o yüzden pek çok mesaj silinmiş burada ve bazı şeyler olmuş.merak ettiğim için yazdım.zaten birazdan yatacam özelden sorarım yarın ayrıntıları.
    bu arada anakonda üslubuna dikkat et.seninle ilgili bir olay yok.3. şahıs olarak dalma olaya.
    devam edebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hürmet kardes galiba konuyu tekrar düzenledin sagol
    bu arkadas bugünden beri siteye girmiyor şimdi girmiş ortalıgı karıstırıyor

tamam ömer abi merakını gideririm konuya dönelim

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by hurmet
    tamam ömer abi merakını gideririm konuya dönelim
    nerde kalmıştık

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

eeeeeeee nerde kalmıstık burak kardes galiba sampiyonlar ligindeki basarımızdan konusuyorduk

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

önemli olan herşeye boyun eğmemek yalnışın aaltını çizebilmek ancak msj siliyorlar en niye ben küfür mü ediyorum güzel bir şekilde soru soruyorum konu sapmıyor olay bu konuda çıktı çünkü.özelden de yazacağım anakonda birader sen karışma işine bak takıl kafana göre seninle alakası yok kendini otoritenin yanındaymış gibi göstermekten vazgeç.dün bana hak veriyordun şimdi tam tersi.

konu burasıydı ama bütün mesajlar silindi burda uzatmayalım sorun neyse konuşalım ama özelden

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

şampiyonlar liginde mondragon

Son Boleslav maçında bir harikaydı.. Özellikle Lucescu zamanında Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz bir performans göstermişti Mondi !

Bu performansının devamını bekliyoruz !

özellikle 2. maçta, Liverpool ile Anfield Road'ta

scolari kardes daha uzatma konu buraya saptırdım
    haydi yorumlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ermoon
    aleyhine ve lehine kelimelerini karıştırmış olabilir.. ama neyse artık konu kapanmış..
    bende onu düsünmüştüm ama scolari kardes illa attırdı
    ne diim hayırlısı olsun

PSV KURADAN MEMNUN

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda 2. tur mücadelesi vereceği rakipleri, Liverpool, PSV Eindhoven ve Bordeaux, yaptıkları açıklamalarda kuradan memnun olduklarını bildirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu Galatasaray ile eşleşen Hollanda Şampiyonu PSV Eindhoven'da teknik heyet ve futbolcular, kolay bir grup olmadığını ancak tüm takımlarına eşit şansa sahip olduğu görüşünde birleşiyor. PSV'de Guus Hiddink'in görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Ronald Koeman, kulübün resmi İnternet sitesine konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Adil bir kura. İkinci tur için şansımız olduğunu düşünüyorum. Kura sonuçları bana göre oldukça makbul. Takımlar arasında büyük farklılıklar olduğunu düşünmüyorum. Liverpool çok güçlü bir takım ve grubun en büyük favorisi. Benfica'yı geçtiğimiz yıl çalıştırırken onları yenmiştik. Bordeaux ve Galatasaray da ikinci tura yükselebilecek takımlar. Türkiye deplasmanın çok zorlu bir ekiple yüzleşeceğimizi biliyoruz. Özellikle geçtiğimiz yılki Şampiyonlar Ligi maceramızdan bunun nasıl olduğunu iyi biliyoruz. Erik Gerets'in Galatsaray'ın başında olması çok iyi. Bordeaux, çok güçlü bir takım ve yetenekli, teknik futbolculara sahip. Liverpool'un da kalitesi ortada. Bizim için daha zorlu bir grupta olabilirdi. Grupların tümüne baktığım zaman Şampiyonlar Ligi'nin muhteşem bir turnuva olduğunu düşünüyorum" dedi.

PSV Eindhoven ve Hollanda Milli Takımı'nın tecrübeli oyuncularından Phillip Cocu ise kura sonuçlarıyla ilgili değerlendirmesinde, "Kolay bir grup değil. Grubumuzdaki takımların hepsi kendi evlerinde çok iyi oynuyorlar. Bu nedenle çok zorlu deplasman maçlarımız olacak. Liverpool en zorlu rakibimiz olarak görünüyor. Onların bazı oyuncularını tanıyorum. Galatasaray, zorlu bir rakip, Bordeaux, geçtiğimiz yıllara göre, büyük aşama kaydetti. Bence daha zorlu gruba da düşebilirdik" diye konuştu.

Takımın bir başka Hollandalı orta saha oyuncusu Michael Lamey'de grupta favori olarak Liverpool'u gösterirken, "Liverpool, grubun favorisi; onlar 2 yıl önce Şampiyonlar Ligi'ni kazandılar. Galatasaray ile daha önce birkaç kez karşılaşmıştık. İstanbul'un nasıl zor bir deplasman olduğunu biliyoruz. Bordeaux hakkında pek fazla bir şey bilmiyorum. Fakat Şampiyonlar Ligi'nde olduklarına göre güçlü bir ekip. Arka arkaya üçüncü sezonumuzda gruptan çıkarak iyi sonuçlar almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bu arada, Liverpool'un resmi İnternet sitesinde kura çekimiyle ilgili olarak yapılan yorumda, "Kırmızılılar tekrar İstanbul'a dönüyor" başlığı kullanılırken, Liverpool'un 2005 Şampiyonlar Ligi Kupası'nı İstanbul'da kazandığına dikkat çekildi. Kura yorumunda, Galatasaray'la Liverpool'un son olarak 2002 Şubat'ında karşılaştıkları ve mücadelenin 1-1 sona erdiği belirtilirken, Bordeaux ile kırmızılıların, daha önce hiç karşılaşmadıkları ifade edilirken, Ronald Koeman ile Rafael Benitez'in tekrar karşı karşıya geldikleri belirtildi ve Benfica'nın geçtiğimiz sezon Liverpool'u Şampiyonlar Ligi'nde saf dışı bırakması hatırlatıldı.
    Fransız ekibi Bordeaux'da ise, kura çekiminin ardından resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, 'Oynanılabilir bir kura' ifadesine yer verilirken, C Grubu'nun diğer gruplara nazaran kolay bir grup olduğu savunuldu ve Barcelona ve Chelsea gibi rakiplerinde çıkma olasılığına atıfta bulunuldu
    .

25.08.2006

Kaynak : İHA

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri