ben bastan sona ing yaptim isallah olur
ben bastan sona ing yaptim isallah olur
http://www.thedugout.net/ arkadaşlar uploading sitesi turkiye iplerine bazen izin vermiyor...buyrun bu siteden indirin....
bu arada son 1 dk
bilgisayarda yeterince boş yer varmı? belki o yuzden dir
ya bnde indrdm bnde de aynı sorun cıktı.bos yerde war ayrıca
+1Originally Posted by Vieri
Arkadaşlar adım adım yapın
Oyunu kuramayanlar için
1- Bölgesel ayarlardan tüm dil seçeneklerini İngilizce yapın.
2- Java Desteği için java.com dan gerekli yamayı indirin.
Oyunu kurup çalıştıramayanlar
1- Oyunu tamamen Unistall edin.
2- Oyuna ait Belgelerim klasöründeki Sports Interactive\Football Manager 2007 klasörünü temizleyin.
3- Regedit'te Football Manager 2007 diye aratın ve tüm dosyaları silin.
4- Bilgisayarda Football Manager 2007 diye aratın ve çıkan tüm dosyaları silin
Böylece kalıcı olarak tüm dosyaları silmiş olduk. Sebebi ise cachelenmiş verinin temizlenmesi..
Şimdi bölgesel ayarlardan ülke, dil ve diğer tüm seçenekleri İngilizce yapın. İngilizce dil dosyalarını yüklerden bazen CD isteyebilir. Bu ayarlar tamamlandıktan sonra mutlaka bilgisayarı tekrar başlatın.
Tekrar açıldığında klavyenin falanda yabancı dil olduğunu göreceksiniz.
Sonra oyunu kurun. Ve çalıştırıp zevkle oynayın.
bu kesin çözümdür
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ben 300mblık olanı indirdim bniye böyle oldu anhladım ne yapmam lazım şimdi yardım edermisinOriginally Posted by Onur_gs
arkadaşlar dili ve bölge seçeneklerini ingilizceye çevirdikten sonra oyun kurulmuyo ki.setup çalışmıyo.anca türkçeyken kurabiliyorum.
Bende şuan 260 MB olanı indiriyorum bu Türkçe olayını bulman güzel oldu sağ ol insede oynasam.![]()
bende onu indrdim ama yüklenmiyor http://img84.imageshack.us/my.php?image=adszgw6.jpg yardım edermisinOriginally Posted by batuhan1907
Ben şuan indirmedim eğer bendede aynı hata olursa bakarım nedenine ama koyduğun resimden bir bilgi anlayamadım ama istersen baştan indir eğer olmuyorsa 80 mb olanı indir.Originally Posted by emre1905
dgm olrak inmiş tıklıyorum indirdiğim dosyaya hiç birşey çıkmıyorOriginally Posted by batuhan1907
Ben 260 mb olani calistiriyom bir sorun yok.Originally Posted by batuhan1907
işte sorun bende ama niye böyle oldğunu anlayamıyorum
sen mac için olanı indirmişsin... pc olanı indirmen lazımmOriginally Posted by emre1905
nasıl maç için olanı maç ne oluyur hangisi indircem o zaman söylermisin
Arkadaslar cok tesekkurler.Vieri sana ayrica cok tesekkurler. Suan kuruluyo insallah baska bi hata cikmaz/
Nihat Kahveci nin bonservisi 1.3 milyon euro yapilmis![]()
abi yine olmadı
ya sigames niye böyle java mava olaylarına girmiş ki?adam gibi setup dosyası yapsaydı çat yükliyip oynasaydık ne bu böyle bölgesel dil türkçe olucak fln.
ben kurdum ve sildim bi demo için türkçe ayarlarımı değiştiremem.![]()
Bende gayet güzel indirdi, kurulumu da yaptım ancak oyunun kısayoluna tıkladığımda "Application Error" verip "Critical Error has occured...(buraya da oyunun yer aldığı dizini yazıyor!!!) ve ekranı 800*600 çözünürlüklü hale getirip Windows'a geri atıyor???
bnde herkese ve ozellikle vieri sana cok tesekkur ederim. calisio su an.gercekten nihati cok ucuz yapmislar. tuncayin ozelliklerini de baya dusurmusler. nuri sahin in de mental ozellikleri mukemmel
bu oyun tr dil seçeneğinde çalışmazsa vay anam vay
Demekki Beşiktaş Bizden Habersiz Transfer YaptıOriginally Posted by bozoo1903
![]()
![]()
![]()
arkadaslar oyunu acipta isim yazamayan bi benmi varim
arjadaslar ben hem strawwberryy ındırdım hem de vanılyayı o kadar saat bekledım ama ınstall yapamıorum hata verıo ltfnn yardım edınn tum cabalarım bosa gıtmesın(((yardım ederseınız sevınırımmm