Arkadaşlar hani unicode olmayan program dili ayarını İngilizce yapıyoruz ya, o ayar bütün kullanıcı hesaplarına geçiyormuş. Asıl oturumumda bunun yüzünden ı harfi şapkalı y olarak çıkıyor. Nasıl düzelir?
lütfen yardım
Arkadaşlar hani unicode olmayan program dili ayarını İngilizce yapıyoruz ya, o ayar bütün kullanıcı hesaplarına geçiyormuş. Asıl oturumumda bunun yüzünden ı harfi şapkalı y olarak çıkıyor. Nasıl düzelir?
lütfen yardım
Bilader bi format attık pc ye gitti güzelim oyun.Şimdide java falan 1.6.0 kurulu tam oyunu kurucam java ******* machine hep hazırlanıyor.1 saat oldu 2 saat oldu hala hep hazırlanıo doluo bi daha doluo ayar oldum .
yoq kardeşm ya nerden acıcam oyunu artıq son care oyunu dvd cd alıp denicem!!yada yeni bilgisayar alcam!
Normal olarak dil ayarlarını yapıyorum ve java yı kuruyorum sonra oyunun kendi setup'unu kurarken bu uyarının aynısı geliyor ve yükleme yarım kalıyor...
[img=http://img156.imageshack.us/img156/2924/adadfv1.th.png]
Yardımcı olursan sevinirim
Ya arkadaşlar dil ayarlarını yaptım,javanın son sürümünü yükledim ama her seferinde yüklemeye başlıyor sonra birden yükleme duruyor.Benim gibi bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var ama çözüm yazan yok,işin ilginci format atmadan önce hiç sorun yaşamadan yüklemiştim,formattan sonra ise bir türlü yükleyemedim.Rica ediyorum bilen varsa benim gibi aynı sorunla karşılaşan çok insan var,yardım edebilir misiniz lütfen?
Arkadaşlar sorunumu en sonunda çözdüm ve birçok arkadaşada rehber olması için yazıyorum.Yeni bir kullanıcı hesabı açın yalnız dikkat edin java yüklü olmalı ve dil de ingilizce olmalıdır.Herkese kolay gelsin.Bir sorunu daha halletik sonunda.
Arkadaslar ben " Setup FM2007 PC" den değilde üstündeki setuptan kurmayı denedim. Çünkü bundan kurmaya çalışınca zaten "graphic" ile ilgili sorunu veriyo.
Fakat bu seferde aşağıdaki resimdeki gibi bi sorun verdi. Ne olduğu hakkında bi bilgisi olan var mı? Oynamak istiyorum şu oyunu artık
ya arkadaslar java ******* machine dolarken surekli dolmaya devam ediyo baska sayfa acmiyo javayida yeniledim nasil cozcem yardim edin lutfen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar orjinal dediginz cd ne kdr ve ankarada nereden alabilrim yardimmm
slm millet ya bende document and settings e giriyorum o application data adli dosya bazi pc lerde gizli tmm gizli dosyalari goster diyorum o sayfadan cikiyorum bi baktim tekrar otomatik olarak gosterme yazmis bi turlu goster olmuyo
slm arkadaslar anlatımdakı hepsıu bende tamam ama otomatık kullan dıyınce bırsey olmuyo lutfen yardım edın yaw 2 gundur yapamadım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadasalar kurulumdakı kının hepsını yaptım ama otomatık kullanmaya tıklıyınca olmuyor lutfen yardım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lutfen yardım etın sımdıden tskurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar lutfen yardim edin herseyi yaptim javayi yukleim dil ayarlari yapali ama setupa tiklayinca ekrana setup cikiyor ama dolmuyor lutfen yaridm edin
slm ben oyunu yükleyemiom java yı yükledim java1.4xdie bişey çıkıyo kedi seçtiriyo seçiyom jeve.ewe yi yine hata veriyo yardımcı olursanız sevinirim
ya nolur allah aşkına biri [email protected] msn adresime fm 07 nin turkce yamasını göndersin site hata verio
Bende de 10 ağustos 2009'a geldim galatasaray ile .saat 10.00 da,ilerleyince hata veriyor.
A serious error was encountered and the application will close an error file has been generated in;.... yazıyor.dil filan hepsini yaptım.yardımcı olabilir misiniz?
Butun dil ayarlarini falan forumda bulundugu gibi uyguladim fakat hala siyah ekrandan ileri gecemiyorum JAVA surunumundende sorun yok en sonuncusuyla guncelledim cunku baska tur bir problem olma ihtimali var mi yoksa silip tekrar mi yuklemek gerekli ?
Bende ki denetim masasindaki dil durumu boyla acaba bunda mi hata var bilen biri aciklarsa mutlu olurum
merhaba arkadaslar öncelikle bu aileye katıldığım için çok mutluyum uzun bir ayrılık dönemi yaşadım ama kopadım volkan baros ile bu site daha amatörken muhabbetimiz oldu.şimdi bazı sorunlarım varda onların çözümünü siz kardeşlerimden istesem umarım sizi rahatsız etmem.sorun şu abilerim kardeşlerim:ben her heyecanlı türk genci gibi biraz geç de olsa bu oyunun dünyasına girmek istedim öğrenimim ve işlerim nedeniyle bir ayrılık yaşamıştık aldım oyunu yükledim yapılması gereken herşeyi yaptım sorunlarla karşılaştım hallettim ama oyunun yüklenmeyeceğini oyun kurulduktan sonra verdiği hata mesjı ile anlamıştım belki kurulur bu normaldir dedim ama olmadı oyun açıldı menajer ekledim adımı yazdım her şeyi yaptım oyun tamam açtım derken bir hata yok bilmem 3-4-3 hatası yok 3-5-2 hatası öle bütün taktikler çıktı orayıda geçtim bu sefer başka bi sorun çıktı ve oyun off kapandı yardımlarınızı bekliyorum kardeşlerim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yardımınız beni değil fm severleri mutlu edecektir.
herkese selamlar arkadaşlar yılardır bu oyunun bütün serilerini oynadım ama 2007 beni deli etmeye devam ediyor.. inglizce dil seçeneklerini falan yapiyorum sorunsuz kuruyorum türkeçyi ekliyorum bi şekilde açılıyo fakat squad menüsündeyken sol yanda yazan menülerin hiçbiri gözükmüyor ayarlara giridiğim zamanda atıyo ve ciddi hatayla karşılaşıldı deyip exe dosyasını işaret ediyor... sinir oldum yaw, bu tarz sorunlar varmış ama tam olarak benimki gibi değil galiba...bi arkadaş yardımcı olursa minnettar kalacağım...
vista home premium kullanıyorum. yüklemede bi sorun yaşamadım. dvd den yükleme yaptım dil ayarları falan hiç bir şey yapmadan oyunu yükledim. benim sorunum oyun ilk açıldığında reklam sayfalarından sonra siyah bir ekran geliyor ve öylece bekliyor. fm 06 yı sorunsuz oynuyorum. her ikisindede türkçe yama yaparken fm.exe dosyasını bulamıyorum.
yardım ederseniz sevinirim
yaaaw bendeki hata şuuu arkadaşlar lütfen yardımcıı olursanız sevinirim...oyunu yüklerken şu hatayı veriyo ve kapatmak zorunda kalıyorumm![]()
arkadaslar benim fm de reklamlari iptal etmek icin logos osyasini sildim ama ydegini almayi unuttum oyun acilmio ekran ole kararip kalio oyunu silmek istedim bu seferde silinmio silerken bi hata werio bende c den direk fm illgili herseyi sildim ama bazi lari silinmio ole kaldim yha yenidende yuklenmio ne yapabilirim
Dil ayarini yapman gerekiyor :
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105
Windows gorev yoneticisine girip islemler kismini tiklayin acilan sayfada Fm ile ilgili birsey varsa onu tiklayip islemi sonlandir deyin.Daha sonra Ekle ve Kaldirdan oyunu silin ve oyununuzu tekrar yukleyin.
Kolay gelsin.
Verdigin linkte Resim açılmıyor.
Sorunun anladıgım kadarı ile Dil ayarından kaynaklanıyor birşeyler eksik yapıyorsundur kesin şu başlıga bir göz atıp uygularsanız sorununuz çözülebilir.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105
Linki yeniledim istersen bir daha bak eğer bu sorunu çözersen duacın olurum ordaki dillere göre yapıyorum aynısını fakat olmuyor nolur bir daha bak linki yeniledim
Oyun kopya ama hep bundan yükledim şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı ilk defa oldu dün format attıntan sonra yeniden kurmak istediğimde bununla karşılaştım büyük ihtimalle sorun cd de değil başka birşeyde ama nede onu bir türlü bulamıyıorumBenle beraber sitedeki kimsede bulamıyor nedense...
abi dil için verilen linkte herşeyi yaptım. Aynen söylenildiği gibi İngilizce (ingiltere) ve Türkçe Q seçeneklerini işaretledim kendisi ekledi. Ama açıklamanın sonuna "yapmanız gereken ingiltere tıklayıp kaldırmak." denmiş. Hangi ingiltere olduğunu anlamadım. Tıklayıp bir İngiltere'yi kaldırdım. Ama oyun yine de dil seçeneğinden hata verdi. Acil yardım !!!
arkadaşlar bendede run time error 52 ( bad file name or number ) hatası veriyor ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz ? daha önce 1 2 arkadaş sormuş ama cvp alamamışlar galiba ...
lütfen yardımmmmmmmm....????
oyunun dil ayarlarını yaptım normal bi şekilde yükledim oyun açılıo normal manegar açılmıo 7,0 gözüküo önceden 7,0,1 falandı galiba oyun açıyorum normal oyun dahi yüklemiyo yüklemio bi acayi pmanager napmam lazım 7 oldu yüklüyorum hepsinde aynı sorun korsan yüklüyorum ondanmı acaba lütfen yrdmmmmmmm
ya bolge ve dil seceneklerini yapiyorum oyunun kurulumuna geldiginde INSTALLSHIELD sihirbazi cikiyo ve burdan sonra ilerlemio surekle dolup dolup basa gelio
LUTFEN BIRI YARDIM ETSIN