arkadaşlar japon takımıyla feeder club oldum ama oraya adam gönderemiyorum neden acaba oyuncunu profiline geliyorum gönder yerinde çıkmıyor takım.Bi de onlar bana para vericek m???![]()
arkadaşlar japon takımıyla feeder club oldum ama oraya adam gönderemiyorum neden acaba oyuncunu profiline geliyorum gönder yerinde çıkmıyor takım.Bi de onlar bana para vericek m???![]()
onşlar sana para falan vermiyolar bildiim kadarıyla oyuncuyu tarbsfer dönemlerinde yollayabilirsin
transfer dönemlerindede kapalı gönder yerinde çıkmıyor diger takımlar çıkıyo mesela ergotelis yunan takımı çıkıyo o çıkmıyor
hmm tamam yok benim dikkatimi şey çekti bütün büyük takımların japonyadan feeder kulüpleri var
ewet o kuluplerin transfer dönemi tarihi farklı
japon takımlarıı ii para werioo
japon takimlariyla sadece ticari gelir elde ediosun ii para veriolar oyuncu yollanmio
evet hemde cok iyi para veriyo?bana 7.9 milyon verdiler?şaştımk valla?oyuncu falan gitmiyo?olsun para geliyo? :-)
saçma olmuşş aslında adamlaraa hiçbi katkın olmuoo ama para gelioo![]()
o takimlarinda senle dostluk maci duzenleme haklari var elde edilen gelirde onlara kalio. aldigin parayida o takim vermio orda reklamin oluo forma satisindan filan kazaniosun
japon klübün itibarı kıtasaldır kesin
kıtasal takımları pilot klüp yapınca oyuncu yollayamıoz
ulusal yerel fln onlara yollayabilioz
Para nasıl geliyor durup dururken mi?Bilgilendirirseniz sevinirim.
forma satisindan vs. vs.
ewet para nasıl geliyor bana hiç gelmedi ya da benim gözümden kaçtı
Arkadaslar olay asyada forma satmak ün yapmak.O birlikteliklerin transferle alakası yok.real madridin falan japonyada takımı var forma satısı için tanınmak için ayarlanan birliktelikler onlar.Eger böyle bir klup bulabiliyoprsanız kacırmayın.Finansal ortaklık yapmıs oluyorsunuz onlarla ve orada satılan forma vs gibi seylerden para kazanmıs oluyorsunuz.Büyük klup olma yolunda iyi göstergeler bunlar.
Bir tek japonya değil bütün asya kıtası takımlarına gönderemiyosun.amerikadab bir takıma bile gönderilmiyo.
Benim Feeder Club Maltepespor. Ama hiç oyuncu yollayamıyorum. Anlamadım gitti nasıl iş.
oyuncumu qitmek istemio
yoksa yollanmıomu
feeder club takimini cinden veya amerikadan yaptiginizda cok fazla para gelio![]()
en iyisi bi japon clup bulmakk![]()
yahu arap yada japon takımı feeder yaparsanız?yılda 7-8milyon dolar para veriyo?
ayrıca?istemediğin futbolcu hemen gidiyo?
kadro şişkinse feedereda faydası olur?sanada?
ben her zaman isterim?gereksizleri iptal ederim?katardan takım gelse zengin olurum valla?
ha bu arada?en üsttekini secen arkadaş?orda bi buton var altta ona bas istediğini sec?ok?
bencede diğer kulübe gidip oynaması kendi paf maçlarımda oynamasından iyi
hemen uzakdoğudan pilot takım bulup deneyeyim bakalım
o kadarını ne yapacaksınız. 3 kulup bence ideal sayı
benim 6tane war suan ençok para werende chicago nedir o takım amerikadaki 3m ytl weriyoo şu an
arkadaşlar pilot takım nasıl birşey takımda ne gibi etkileri var ve nasıl oynayacağım lütfen biraz bilgi ne yapmam gerekiyo !
ya benim anlamadığım kulüpten feeder clup istediğimde beğenmezsem haber menüsünden tavsiye et tıklayarak. açılacak ekranda sol alt köşede menüde en alttakini tıklarsam bana yeni feeder clup mı öneriyorlar ?
2. sorum her istediğim feeder clup diğerlerini siler mi ? istediğim ülkeden seçebiliyor muyum ?
merchandising nedir ? cvp alırsam sevinirim.
24 tane var.Başkandan yenilerini istedim ama artık bulmuyor.