Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 291 arası toplam 291 sonuç

Konu: Toutatis_V1_Avrupa da da başarıyı yakalayın. Sigames'ten :)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    yav arkadaşlar target man hedef adam demek fakat benim oyun çoğu kişi gibi türkçe ve forvetteki oyuncuyu hedef adam seçmek istiyorum hedef adam şıkkını bulamıyorum Santrafor var fakat hedef adam yok

Türkçe oynayanlar hedef adam nasıl seçiliyor detaylı bir şekilde anlatırsa çok sevinirim
    Atak oyuncu şıkkı sanırsam..
    <')))))>-<

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ben Taktiği

4-1-3-2

ile oynuyorum yani

Defansın önünde defansa dönük bir orta saha onun önünde tam bir asistçi ofansif orta saha, kanatlarada hızlı adamlar, son olarakta çift forvet ile baya etkili oluyorum..

target man=hedef adam fakat çevirmenin insiyatifine göre farklı ama aynı anlama gelen bir kelime kullanabilir yani atak oyuncu gibi

Super Taktikmis ellerine saglik

5. Default

Arkadaşlar Forvet ten birini Target Man olarak seçeceksiniz demiştim. Seçeceğiniz oyuncu için şu özellikler çok önemli.

Heading 17 üstü
    Jumping 17 üstü
    ve Height(Boy)1.88 ve üstü olursa iyi olur.

Örneğin Forvetinizde Oscar Cardozo ve Rodrigo Palacio var.
    Target Man olarak Sadece Oscar Cardozo yu koyacaksınız. Oscar Cardozo sakatlanırsa yerine başka benzer özellikte oyuncu koyup yine sadece onu seçeceksiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ben ikisinide seçiyorum

Galatasaray ile 3 yılda 3 süper kupa 3 lig şampiyonluğu 2 türkiye kupası(1 tanesini penaltılarda şansız bi şekilde kaybettim) 1defa uefada yarı final oynadım 1defa şampiyonlar liginde yarı final oynadım(chelseayı eledim) diger sezonumdada şl barca ile eşleştim 2.turda ilk maçı 1
    -0 yendimj ama ikinci maçı 2_0 kaybettim ama biraz daha kaliteli transferler yapabilseydim avrupada daha başarılı olabilirdim

8. Default

Yorumlar için tşk.ler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

walla ben bu taktigi çıktıgından beri aylarca kullanıyorum hiçbir yamuğunu görmedim her türlü basarı yakalıyorum ben bu taktikle...

valla abi heralde bana ters tepti atletico madrid le her mac yeniliyorum ozellikle belirttigin herseyide yaptim

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

guzel taktik ilk ciktigindan beri kullaniyorum ama 3 mac fln denemeyle taktik tam oturmuyo 3 mac deniyipte taktik kotu diye birakmayin 10 12 mac oynayin goruceksiniz

ya bendede önceleri çok işe yarıodu şimdi paso berabere kalıyorum atak yapamıyorum çok top kaybediyorum neden oldu anlamıyorum...

13. Default

arkadaşım çok güzel bi taktiğe benziyo hemen indiriim gs de işe yarar inş.

güçsüz takımlarla başarı sağlanmıyo bu taktikte.. bi premier ligde düşme hattından bi takımla deneyin istediğiniz kadar ligi orta sıralarda bitirebilirsiniz anca şansınız yaver giderse.. gidip fenerle galatasarayla çelsiyle liverpoolla denerseniz tabi başarılı olursunuz.. olamazsanız anormal esas

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyunun basında aston villa ve portsmouth dusme potasında gosteriliyor medya tarafından dene bakalım bu taktigi sezonu kacıncı bitirceksin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kücük takımlarda deneyen varmı..........elbette taktık büyük takımlarda tutar....Hele türkiye liginde fenerbahce cok güclü hangi taktikle oynarsa basarılı oluyorsun.....

Orduspora nasıl gelir bu takımım cok gol pozısyonun verıyor....oysakı kadrom ıyı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu taktikte oyun genellikle kanatlara yayılıyor ve küçük takım olduğumuzda bir süre sonra rakip takımlar taktiğimizi çözüyor ve kanatları kitliyor kanatlar kitlenince zayıf takım olduğumuz için orta alanda tıkanıyoruz.. Fakat büyük takımlarda böyle birşey daha nadir görülüyor..

arkadaşım taktiğin süpermiş juve'yi seçtim 1-50 veriyorlar şampiyonluğa 10. hafta olmasına karşı 1.yim şampiyon olursa harbi sana helal olsun

Küçük takımlarda da gayet iyi. Taktiği bir yerden sonra çözdükleri doğru. Özellikle yeni updatelerde. Bunun için diamond yapıp pozisyon bulamassanız ml ve mr yi aml amr pozisyonlarına çekip deneyebilirisiniz. Öyle de verim alınabiliyor. Özellikle küçük takımlarda defansa yardımı olan defansif ortasahanıza defence ve pas çalıştırın bol bol.

target man oalyına şöyle bi açıdan bakmanızı istiyorum..target man şöyle olacak böyle olacak gibi bişey söz konusu değil..
    1- eğer target man oynayacak oyuncunuz hava toplarında etkili ve zıplamasıda iyiyse target man suply yani hedef adama gidecek topun nası gitmesini istediğin seçeneği kafasına top atılsın diye işaretlersen işe yarar..
    2- target man olarak seçeceğiniz adamınız hızlı driblingi iyi bitiriciliği iyi ve pas oranıda iyiyse yine hedef oyuncunuza gidecek topların ona ara pası şeklinde defans arasına atılmasını işaretleyebilir ve oa adamın topla dribling ederek diğer forvete pozisyon hazırlamasına yardımcı olabilirsiniz...
    3- bu taktikte ise target man suply seçeneğinde mixed işaretli olduğu için, target man olarak seçeceğiniz adamın hem kafa toplarında iyi hem iyi zıplaması hem hızlı hem bitiriciliği iyi falan..yani ilk 2 maddede yazdığımız özellkleri bir arada barındırması gerekiyo..tabiiki bunların hepsi zor olduğu için yapılacak şey santraforunuzun birinin iyi zıplayan ve kafa vuruşları iyi olan bi oyuncu ( örneğin steffen iversen ) diğerininde hızlı ve bitiriciliği çok iyi olan ve rahatlıkla ilerde pas dağıtımı yapabilecek biri ( örneğin eddy johnson veya cesar delgado gibi) olması gerekmektedir..bu taktikte en dikkat edilecek konu bence bu..aynı tarzda 2 forvet işinize yaramayacaktır..kolay gelsin..

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    [B]Ben Tactic Klasorune Attim Ama Oyunda CIKmIyor...

YarDIm Edin........
    arkadaş sen belgelerim >sports interactive >fm 2007 > tactis buraya atacan c dekine degil

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri