aynı sene de riquelme zlatan ve joaquını aldım.toplam 45e hem de![]()
Gelen paranın yarısından daha azına leo messi yi aldım adam bi bomba ya...hermaç 9-10
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
zalayeta 6,75 e alıp.36 trilyon %20 payla lyon a sattım.
inanmam.....Originally Posted by comandanteche
![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
buna da inanmam...Originally Posted by elensar77
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
bende beşiktaşa 2. sezonda c.ronaldo,tevez,sezer öztürk,van der vaart vede diego'u aldım şimdilik bukadar ama kafamda torres var şuanda satamadığım yabancıları kovdum hep
Dünyadaki en beğendiğim futbolcuyu Valencia'ya Transfer ettim (Transferin adı Fernando Torres) ve inanılmaz teklifler geliyor ama mümkün değil bırakmam...
Valencia'da klasik İspanyol taktiği olan tek forvet oynatamıyorum mecburen David Villa ile birlikte oynatıyorum ve yaptıkları Şovu anlatmak mümkün değil görmek lazım bu arada David Villa çok güzel teklifler var David Villa'yı satıp tek forvete dönmek istiyorum ve bu parayla bir bomba Tranfer patlatıcam bekleyin.......(Ronaldinho için Barcelona ile parada anlaşıyoruz ama Ronaldinho Ayrılmak istemiyor) Alternatifi Kaka Leite
Kadrom
Canizares
A. Vanden Borre
A. Del Horno
Vicent Kompany
Raul Albiol
David Albelda
Juaquin
Vicente
Pablo Aimar
David Villa
Fernando Torres
Ben 2007 deyım uefayi aldım anca fb ile bojinov 'um 16 gol atmıştı chelsea istedi 41 verin gitsin dedim gittiyerınede pablo vittiyi aldım 17 ye taraftarlar cok verdın dedi onlar ne anlar
kimse sir hakan_simser Kadar anlamaz
![]()
Pancuyu 7M € ya galatasaraya sattım
pek başarı diil ama en azından yabancı kontejyan açtım![]()
chelsea deyken ashley cole ile crespo yu takas ettim hemde 5 kuruş vermeden
olabilir zaten o transfer![]()
-
Ben de yaziyim bari Galatasaray 5. senedeyim
1)Moya 3.5M Mallorca
2)Martin Latka 1 M Slavia Prag strong centre back
3)Song ....... ................. commanding centre back
4)Önder Turacı 2.5M Fenerbahçe strong cenre back
5)Hasan Sas ....... .................. explosive winger
6)Nicolea Mitea 6.5.M Ajax explosive winger
7)Daniel Carvalho 26.M Cska-Moskova Midfield Playmaker
8)Nuri Sahin Free B.Dortmund Midfield playmaker
9)Alberto Zapater 14.M R.Zaragoza Enthuastic Midfielder
10)Valery Bojinov 18.M Fiorentina Wonderkid
11)Emrah Ekin 4.M Basel Striker
yedek transferler
.................................................. ............
Deniz Baykara
Muslu
İbrahim toraman
Murat Hacıoglu
İbrahim Akın
Serhat Akın
Azar Karadas
Sezer Öztürk
Ahmet Kuru
ugur İnceman
Gelip Geçenler
.................................................. ................
sergei kisliy 550K_____9.5M
alpay 1.5M_____retired
koray Avcı 20K______Free
killy Gonzales 2.2M_____1.5M
burdisso 5.M _____2.M
Cesar Delgado 9.75M____34.M
Kerlon 3.M _____47.5M
Vitti 550K_____7.M
...
...
Originally Posted by Eumer05
Sen ne ara oynadın ömer 5 sene yediğimiz içtiğimiz beraber gidiyo.........
aydın spor ile bir sezon oynadım ikinci sezonda volkan diye bi futbolcuyu 20 bin euro ya aldım 1,5milyon euro+sonraki satıştan %50 ye sattım
**** kaan bizim evde kalıyon da benim mi haberim yok.Fatihe sor o biliyoOriginally Posted by Fernando Torres
Yoo benim haberim yok.Originally Posted by Eumer05
![]()
beyler msne çevirdiniz
Turksortal C@fe de konuşabilirsiniz
Ben Chelsea'ye Totti'yi aldım o kadar zor değil zaten Chelsea'de para da var Totti hemen geldi![]()
-
deco messi ronaldinho ve henry chelsea getirdim getirmem için databesa de ufak oynamalar yapmam gerekiyordu![]()
![]()
![]()
Hile ile hiç bir yere varamazsın![]()
-
turk lıgıne hılesız yıldız oyuncu getıren var mı aranızda??benım en buyuk basarım mancini yi roma dan almak oldu ki mancini yıldız degıl..turkler bıle karıyer ıcın gelmıyo turkıye ye yaa![]()
bi ara trabzonspora rooneyi getirmistim ama 2017 yılındaydı zaten oda 30 una gelmistiOriginally Posted by imperius
valla ben eskişehirspordayım onun için biraz zorOriginally Posted by imperius
ama fenere ve galatasaraya geliyorlar. ama biraz zaman geçmesi lazım ilk sezonda rooney fenerde oynasın istiyosan imkansız sayılır. başarı şart
2009 da beşiktasa Jefferson Farfan ı gettirttim.Basit gözükebilir ama sadece 2,4 euro ya aldım bence bu bir başarı
ben getırdım cm03-04 de christianoyu getirdim 2.ci senemde add managerda biras oynama vardı.fm2006 da bojinov u getirdm 2.ci senemde fbye emre belozoglunuda getirdim
evertona ilk sezonda uğur yıldırımı, 2. sezon başında drogbayı ve denilsonu getirdim.drogba hiç bir anlam veremememe rağmen chelsea de listedeydi.
sene 2007 son çeyrek takım BeşiktaşOriginally Posted by imperius
sezon başı milan baros devre arası denilson Serhat Akın
okadar büyükte bir başarım yok
ilk sene şampiyon oldum TR kupası aldım uefa çeyrek final oynadım
ama futbolcuları ii sattım para vardı kulüpte Barosu 16M€ haftada 60bin€ ya getirdim denilson haftada 35bin€ alıyo
baros hakkaten super olmus..ben su an bombayı patlattım ve ac mılandan reyes ı aldım 17m€ ya yıllık 3.8 mılyon € verdım adama..aldıgım uefa kupası ıse yaradıOriginally Posted by ridvanu
![]()
sene kaç? acaba