Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

cem sultan la cafercan ayni durumda cafercanda cok gol atiyordu ama kadroya hic giremedi sonu benzemez ins

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    gerets caruscanin kalmasindan yana degil yonetime bagli o herseyi yonetime birakti
    sitede yazdılar carrusca dahil herkes kalsın diye daha yeni linki koydum emrah yapma allasen

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray defansı için harıl harıl oyuncu ararken, burnunun dibindeki dünya yıldızını göremiyor... İşte Sarı-Kırmızılı ekibin defansına çare olacak isim...

Bu sezon defansı yüzünden Şampiyonlar Ligi'ne erken havlu atan, ligde de hiç ummadığı puanlar kaybeden Galatasaray lige verilen aradan sonra harıl harıl defans oyuncusu arıyor.

Bu soruna çözüm bulmak için uğraşan sarı kırmızılıların aslında hiç fark etmediği bir yıldızı var. Sarı kırmızılı ekibin altyapısında sayısız başarılar yakalayan Erkan Ferin. Şimdilerde Abdullah Avcı'nın başında olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyiyor ve takımın değişmez ismi.

Arda, Mehmet Güven, Ferhat, Aydın, Oğuz, Uğur Uçar, Özgürcan gibi genç yıldızların yanında ismi bile lanse edilmeyen genç yıldız Galatasaray'ın ve Milli Takımın kazandığı başarılara kaptanlık yaptı. İşte söze gerek bırakmayan genç yıldızın başarıları:

Biyografi
    Erkan Ferin 20.03 1988 Eminönü doğumlu 1996 yılında Galatasaray alt yapısına girdi.

2000 yılında minik takım ile Danone Cup'ta Türkiye Şampiyonluğu ve Dünya 2.liği elde etti.

2003 yılında Nike Premier Cup'ta İstanbul, Türkiye ve Avrupa Şampiyonluklarının yanı sıra Dünya 9.luğu yaşadı. Takım kaptanlığı yaptı.

2004 yılında mezun olduğu Şehremini Lisesi ile Liselerarası Türkiye Şampiyonluğu ve Yakutistan(Doğu Sibirya)'da Asya Olimpiyat Şampiyonluğu yaşadı.

2005 yılında İtalya'da düzenlenen u17 Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonluğu yasadı. Peru'daki Dünya Şampiyonası'nda ise Dünya 4.lüğü yasadı. Takım kaptanlığı yaptı.

2006 Ocak ayında Galatasaray A takımına çıktı. 2006 Agustos ayında 1yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralandı. Oyuncu şu an için 1 Kez Ümit Milli takım aday kadrosuna davet dilmiş. 67 kez Genç Milli olmuş. U19 Milli Takımının kaptanı olarak görevini yerine getirmiş. 2005 te Avrupa Şampiyonu olan U17 Genç Milli Takımının kaptanıydı. Aynı zamanda o turnuvanın da Fair Play ödülünü aldı. Takım kaptanı olan Erkan Ferin, ödülü almak için 2005 Kasım ayında Kıbrıs Rum Kesimi Limasol'de Uefa'nın toplantısında ödülü takımı adına almıştır.

Kaynak. www.sonsayfa.com

DSPOR maclari yayinlarken ayni yorumuda ben yapmistim erkan sag bekte adeta rakibine yapisiyor cok iyi mucadele ediyor ustelik teknigide iyi

Gelecekteki defansımız, Ferhat - Song - Uğur - Erkan Ferin

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

erkan butun maclarda oynuyor seneye galatsarayimzda ins. oynar iste genc oyuncularmizi kiralik vermemizin faydalari

Canaydın Grets'e sert çıktı

G.Saray Başkanı Canaydın, Gerets'in raporuna sert çıktı.

Belçikalı teknik adam, yönetime sunduğu raporda birçok genç oyuncuyu 'gönderilecekler' listesine koyunca Özhan Canaydın küplere bindi. Başkan, Erik Gerets'in uyarılmasını istedi.

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, teknik direktör Gerets'in yönetime sunduğu rapor üzerine küplere bindi. Ligin ilk devresinin bitmesiyle Belçikalı hocadan durum raporu isteyen sarı-kırmızılı kurmaylar Gerets'in genellikle genç oyunculardan oluşan gönderilecekler listesi sunması üzerine büyük şok yaşadı.

Canaydın, bu rapor üzerine Adnan Polat'ı ve Adnan Sezgin'i arayarak "Tek bir genci bile sattırmam. Gerets'in raporunda tam bir genç kıyımı var. Buna müsaade edilemez. Kiralanmasını istediği oyuncuları sezon sonuna kadar başka kulüplere verebiliriz ancak satış olmayacak" dedi. Başkan'ın ayrıca, "Bu adam ne yapmaya çalışıyor? Bu gençleri satarsak ilerleyen yıllarda kazandığımız paranın 10 mislini vererek geri almak zorunda kalırız. Bunun hesabını da hiçbirimiz veremeyiz" diye dert yandığı öğrenildi.

Gerets'le biraraya gelecek olan Polat ile Sezgin, tecrübeli hocayı genç oyuncular konusunda uyaracak. Belçikalı teknik adam geldiği günden bu yana gelecek vaadeden genç futbolcuları yeterince değerlendirmemekle eleştirilmişti.

Kaynak: Sabah

o kadar seviniyoruz cok yetenekli gencler var diye,ama gerets genclere güvenmiyo,arda ve sabri diyeceksiniz,ardayida sezon basi istememisti onu adnan polat zor zoruna takimda tutmayi basardi,sabriyi zaten oynatmiyordu son maclarda oynatmaya basladi,ben diyorum gerets genc yeteneklileri oynatmiyo,yaslilari oynatiyo.Aydin diye bir mükemmel yetenekli bir genc cikti 1 mac oynadi gol atti galatasarayi ipten aldi,sonra baktik 18e alinmiyo,bu sene oynatmadi oynatmadi bi ankaragücü macinda oynatti,sonra sakatlandi.ferhattada öyle devali oynatsa takimin degisilmezi olacak oynatmiyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bu gncleri satmak saka olur herhalde

bu sezon kily'den haber yok yahu .. normalde son 4 yildir gs'e geliyordu kily .. ALLAHtan manset yapmamisla

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Gelecekteki defansımız, Ferhat - Song - Uğur - Erkan Ferin
    hangi gelecek abi ?
    Ferhat - Uğur - Erkan bizim defans 3lüsünde yer aldığı vakit 4. kesinlikle Song olamaz, o torunlarıyla ilgilenir olur o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    hangi gelecek abi ?
    Ferhat - Uğur - Erkan bizim defans 3lüsünde yer aldığı vakit 4. kesinlikle Song olamaz, o torunlarıyla ilgilenir olur o zaman
    bitane tecrube lazim orda

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    bitane tecrube lazim orda
    aksini düşünmedim zaten ama o 3lü bizim defans kurgusunda yer aldığı vakit Song futbolu bırakmış olur çoooktaann

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

song 30 yasinda daha 4 sene daha oynar genclerde en 2 sene sonra kadroda

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    song 30 yasinda daha 4 sene daha oynar genclerde en 2 sene sonra kadroda
    adını ilk defa 5-6 yıl önce duyduğumuz ve Galatasaray'ın değişmezleri olacak diye lanse edilen adamların adını unutur olduk nerdeyse bunlar öyle 2 yıl içinde formayı kapacaklarsa iyi valla

Nesil
    2006
    Yer
    Island

xavier vardı bi aralar,o fena değildi

aksini düşünmedim zaten ama o 3lü bizim defans kurgusunda yer aldığı vakit Song futbolu bırakmış olur çoooktaann
    yok abi ya 1-2 sene içerisindede olabilir.. eğer Gerets biraz fm oynayabilse bu adamları oraya koyardı.. elimizde 7-8 tane mükemmel derecede gençler var ama kullanamıyoruz işte..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

abi öylede geçen sezonki kazandığımız şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve şuanda bahsettiğimiz gençlerden de büyük olan Kabze faktörü var en basitinden önümüzde, o bile "evet zamanında gitmeyi dahi düşündüm" diyorsa bu gençler hele bi bekleyecek ne yazıkki, kendi mevkilerinde as kadroda oynayan kişilerde önemli değil kim olursa olsunlar, onlar için şuanda erken gözü ile bakıyorlar eminim..

abi öylede geçen sezonki kazandığımız şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve şuanda bahsettiğimiz gençlerden de büyük olan Kabze faktörü var en basitinden önümüzde, o bile "evet zamanında gitmeyi dahi düşündüm" diyorsa bu gençler hele bi bekleyecek ne yazıkki, kendi mevkilerinde as kadroda oynayan kişilerde önemli değil kim olursa olsunlar, onlar için şuanda erken gözü ile bakıyorlar eminim..
    bu dediğin malesef sadece bizim ülkemizde oluyor, Avrupa kulüplerinde gençler çatır çatır çıkıp toplarını oynuyor, formaları kapıyor, bizdede çatır çatır oynuyorlar ama kapamıyorlar.. Arda o gün çıkıp 2 gol atmasaydı ve öyle bir çıkış yapmasaydı eminim şuan Arda'da diğer gençlerimiz gibi beklerdi..

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    bu dediğin malesef sadece bizim ülkemizde oluyor, Avrupa kulüplerinde gençler çatır çatır çıkıp toplarını oynuyor, formaları kapıyor, bizdede çatır çatır oynuyorlar ama kapamıyorlar.. Arda o gün çıkıp 2 gol atmasaydı ve öyle bir çıkış yapmasaydı eminim şuan Arda'da diğer gençlerimiz gibi beklerdi..
    nedeni cok basit eray,senin cok begendigin gerets yüzünden oldu bunlar,ardayi bile sene basinda takimda görmek istememisti ama adnan polat onu zor takimda tutmayi basardi,bak bizim "figo aydin"a ne oldu,gecen sene 1 macta sonradan girmesine ragmen süper gol atiyor,sonra 1 mac daha oynuyor ve bir daha 18 e alinmiyor,bu sene zaten onu hic göremiyoruz,ankaragücü macinda en az arda kadar yetenekli oldugunu gösterdi ama gerets onu psv macinda oynatti tamam dedik akillandi sonra bi baktik hemen cikardi oyundan,bidahada aydin sakatlanana kadar ondan haber alan olmadi.ferhati 1 mac oynatiyo 4 mac oynatmiyo.ben diyorum bu adam ayni ancelotti gibi yaslilari oynatmayi seviyo,genclere forma sansi vermiyo.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yönetim yönetim yönetim !!!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

G.Saray Brum için devrede
    Portekiz Ligi'nde Academica takımının formasını giyen Roberto Brum'un, devre arasında Carrusca'yı göndererek yeni bir yabancıyı kadrosuna katma planları yapan Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu ileri sürüldü.

Portekiz'de yayımlanan O Jogo gazetesi, sarı - kırmızılı yönetimin, 28 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu için Academica Kulübü'nün kapısını çaldığını yazdı. "Academica'da yaşanan ekonomik problemler, Brum'u Galatasaray'a yaklaştırdı" başlığını atan gazete, tarafların parada anlaşması halinde bu transferin gerçekleşeceğini duyurdu. Haberde, Acamedica'nın, Brum için Galatasaray'dan 2-3 milyon euro civarında bir bonservis bedeli isteyeceği de belirtildi.

2004-05 sezonunda Brezilya'nın Coritiba takımından Academica'ya transfer olan ve kulübüyle 2008'e kadar sözleşmesi bulunan Roberto Brum orta sahada görev yapıyor ve iki ayağını da iyi kullanmasıyla tanınıyor.

Ruslar da peşinde
    Academica Başkanı Jose Eduardo Simoes, Galatasaray'ın bir süre önce kendilerine ciddi bir teklif getirdiğini belirterek, Brezilyalı futbolcuyu, sarı - kırmızılı takıma verebileceklerini söyledi.

Bu arada O Jogo gazetesi, bazı Rus kulüplerinin de Roberto Brum'la yakından ilgilendiklerini iddia etti. Haberde, Dinamo Moskova takımının, Brezilyalı oyuncunun transferi için devrede olduğu, ancak Roberto Brum'un Galatasaray'a sıcak baktığı vurgulandı.

24.12.2006

Kaynak : Milliyet
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

yav carruscayı yollamaz zeki bi adam böle tanınmadık ve yaşlı oyuncu için

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Galatasaray anca beni alır.10000 tanede forma basarlar benim için

galatasaray yusufla ilgileniyormuş ... aslında kadroda olması iyi olur ... yararlı olur yani ...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Sorun haledilmiştir edit

Aslan'ın Yusuf atağı!

G.Saray, Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek'in peşine düştü. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu Eric Gerets'in çok istediği ve "Orta alanda onun gibi süper bir beyne ihtiyacım var" dediği öğrenildi.

İkinci Başkan Adnan Polat'ın önümüzdeki günlerde Yusuf Şimşek'in transferini bitirmek için Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ile masaya oturarak, detayları görüşeceği ifade edildi.

Şimşek çakacak

İliç'in gitmeyi düşünmesi nedeniyle Yusuf'u gündemine alan G.Saray'da 2. başkan Polat, Denizli'ye gidiyor.

Galatasaray, sezon başında kadrosuna katamadığı Denizlisporlu Yusuf Şimşek'in transferini ocak ayında bitirmeyi planlayor. Sasa İliç'in ayrılmayı düşünmesi ve teknik direktör Gerets'in orta sahaya tecrübeli ve iyi bir oyuncu kurucu istemesinin ardından arayışlara başlayan sarı-kırmızılı ekip, daha önce başkan yardımcısı Adnan Polat'ın prensipte anlaştığı
    tecrübeli futbolcuyu yeniden gündemine aldı. Polat, Yusuf ile anlaşmış ancak Denizlispor'un izin vermemesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.

İPEK'LE GÖRÜŞECEK
    Bu kez Yusuf'u almaya kararlı olan Polat'ın önümüzdeki günlerde Denizlispor Başkanı Ali İpek ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Yeşil-siyahlı ekibe para ve futbolcu önerilmesinin düşünüldüğü ifade edildi. Bu arada geçtiğimiz sezon Denizlispor'un Fenerbahçe ile oynadığı ve 1-1 biten karşılaşmada başarılı bir futbol ortaya koyarak Galatasaray'ın şampiyonluğunda pay sahibi olan Yusuf, profesyonel bir futbolcu olduğunu ve sarı-kırımızılı formayı seve seve giyebileceğini söyledi.
    Yaşar YALÇIN

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Beni alsınlar beni geleceğe yatırım yapmış olurlar

Portekiz basını, Galatasaray'ın, Academica'dan Roberto Brum'un peşinde olduğunu yazarken Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Brum'un gündemlerinde olmadığını söyledi. Academica Başkanı Simoes'in, açıklamasına karşılık Sezgin, "Brum'la ilgilenmiyoruz" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yusuf alirlarsa iyi olur ilic gitme durumu varmis yusuf ondan istiyorlarmis iyi bir alternatif olur yanlis eric gerets 2.yarıda ordayı 10 numara pozısyonunda oynatacakmıs

arda yı 10 numara olarak oynatırsa bence daha yaralı olur ... sol kanatada carrusca geçer sağda sabri ... inamoto yerinede iyi bir ön libero alınırsa takım 2. yarı çok daha iyi olur ....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Beni alsınlar beni geleceğe yatırım yapmış olurlar
    sen yaşlısın abi ne geleceği
    bu arada abi size söyliim eğer carruscayı yollarsak pişman oluruz bu herif yıldız oyuncu olacak eminim buna kendini gece hayatına vermezse bu çocuktan yıldız çıkar yusufa gelince aman gelmesin yav ne işimiz var yusufla

Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri