Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 385 sonuç

Konu: 23.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    gecen sezon neler oldu biz neler soledik ama ne deişti sampiyon gs oldu simdi sıra bizde
    İlla gereceksin ortamı dimi ?

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    ŞANSAL BÜYÜKA Hocam esame listesi verildiğinde. Rakip takım itirazım yoktur diye imza mı verir…

ERMAN TOROĞLU: Anladığım kadarı ile Basına giden listeyi söylüyorlar… Ancak onun önemi yok… Dünya Kupası’nda bir liste dağıtıldı.. Ronaldo listelerde yok… Maç bir başladı Ronaldo sahada… Maçı Fransa kazandı… O listede olmaması kimseyi ilgilendirmiyor… Son anda hakeme gelen bir liste var… Maç başlamak üzere tuvalete gittim. İshalim…

ŞANSAL BÜYÜKA Hocam hakeme verilen esame listesinde Gürhan yok. 18 kişilik esame listesinde Serdar var… Sonra liste değişiyor… Fenerbahçe’ye imzala diyorlar. Fenerbahçe imzalamıyor…

ERMAN TOROĞLU: İshalsin.. Ekzajere ediyorum. Maçın 11’inde varım.. Ancak oynayamayacağım… Yani bu değişiklik olmaz…

ŞANSAL BÜYÜKA Peki Fenerbahçe itiraz etti…

ERMAN TOROĞLU: O bir şey değiştirmez.

ŞANSAL BÜYÜKA Esame listesini neden imzalatıyorlar peki…

ERMAN TOROĞLU: O prosedür… Hasan girecek, veli girecek… O anda Veli sakatlık geçiriyor… Orada hoca hemen geliyor, değiştiriyor.. Oyuncunun oyunculuk vasfı oyuna girdiğinde başlar…Hakemler girecek oyuncuyu elinden tutar, oyuncu ne zaman çıkar, o zaman oyuncuyu bırakır… Çıkacak oyuncu çıkmıyorum dedi… Girecek oyuncu kös kös gider yerine oturur… Seni 11’e yazarım. Sen ishalsin, ben 10 kişi ile maça başlarım, sonra sen gelir oyuna girersin… Başka şeyleri var.. Cezalı oyuncu var. Onu öyle bir anda sokarsın ki, maçı masada bitirmek için… Benim bildiğim bu. Yönetmelik değişti ise bilmiyorum…
    abi bunlar spor programı mı yapıo sitcom mu yapıo anlamıorm bos bos konuolar ikisi neyin pesindeler anlamıorm
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlla gereceksin ortamı dimi ?
    ortamı germiormki doruları soluorm sonucta ama uzatmaya gerek yok
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

abi bunlar spor programı mı yapıo sitcom mu yapıo anlamıorm bos bos konuolar ikisi neyin pesindeler anlamıorm
    Turkiyenin en fazla izlenen spor programi

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Turkiyenin en fazla izlenen spor programi
    hyr en cok izlenen trt deki stadyum programı yrn maraton.com.tr den bak yrn koyarlar raiting listesini en cok hangi spor programı izlenio gorursun orda
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006

Maraton'u sadece Digiturk üyeleri izleyebiliyor. Stadyumu bütün dünya izleme imkanına sahip biraz adil olsanız daha iyi olur. Ayrıca bu raytinleri ölçen rayting metreler var ve bunların sayısı ülkemizde çok az o yüzden raytingler kesin sonuç vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Degisien neyki. Sonucunda yararli yorumlar yapiyolar ikiside.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zamanında Show Tv'de çıkarken en çok izlenen programdı Maraton .. En sevdiğim programlardan birisidir ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hükmen falan galibiyet istemiyoruz cıkacaksın sahaya alacaksın macı ötesi yok. Bunuda yapamadık.Şimdi de yok kural ihlali yok cart yok curt zamanında cıkacaksın yüreginle oynayacaksın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Maraton'u sadece Digiturk üyeleri izleyebiliyor. Stadyumu bütün dünya izleme imkanına sahip biraz adil olsanız daha iyi olur. Ayrıca bu raytinleri ölçen rayting metreler var ve bunların sayısı ülkemizde çok az o yüzden raytingler kesin sonuç vermez.
    ii diosun haklısında su konusmaların olduu programda nası bi sewiye war anlamıorm

http://www.youtube.com/watch?v=LCctJJCouJk

ayip denilen bisi war yaaaaa

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ii diosun haklısında su konusmaların olduu programda nası bi sewiye war anlamıorm

http://www.youtube.com/watch?v=LCctJJCouJk

ayip denilen bisi war yaaaaa
    onlar kendini degistirmeden once, degismesi gereken cok sey var

Nesil
    2007
    Yer

onlar kendini degistirmeden once, degismesi gereken cok sey var
    iide deişmesi gereken seyler war die bunlar dewam mı etsin yani bu senin dediin sey herkes banka hortumluo bnde baklawa calim onlar bankaları bırakınca bnde baklawaları bırakırım gibi bişi yani

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

iide deişmesi gereken seyler war die bunlar dewam mı etsin yani bu senin dediin sey herkes banka hortumluo bnde baklawa calim onlar bankaları bırakınca bnde baklawaları bırakırım gibi bişi yani
    sen ulke problemine gecmissin.

Benim degismesi gereken seyler futbolun icinde, mesela Zico gitmesi lazim Fenerbahce daha ileriye gitmek istiyosa.

Nesil
    2007
    Yer

sen ulke problemine gecmissin.

Benim degismesi gereken seyler futbolun icinde, mesela Zico gitmesi lazim Fenerbahce daha ileriye gitmek istiyosa.
    zico nun gitmesi konusunda sana cok cok cok cok katılıorm gitsin artık obur konuyuda uzatmaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bide son bi konu daha HALUK ULUSOY dan nefret etmeyin, Turk futbolunun en parlak donemleri onun TFF baskanligi altinda gecmistir.

Gecen bi arkadas beni baya bi kizdirdi bi yazisi ile http://forum.turksportal.net/vb/show...t=36273&page=3

Bu arkadasin demeye calistigi seyi ben pek anlamadim

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

yatebos tamam Fenerbahçe en büyük kulüp dünya'da ki.Yeter aynı şeyleri pişirip pişirip koyma ortaya

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    yatebos tamam Fenerbahçe en büyük kulüp dünya'da ki.Yeter aynı şeyleri pişirip pişirip koyma ortaya
    kardesim ben ne saman dedim fenerbahce dunyanın en buyuu die konuya bi bak bn liderlii kaybedicez bu futbolla diorm sen bana ne diosun Allah Allah??

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

kardesim ben ne saman dedim fenerbahce dunyanın en buyuu die konuya bi bak bn liderlii kaybedicez bu futbolla diorm sen bana ne diosun Allah Allah??
    Daha olayın ne olacağı belli değil iken "yok SAYIN(!) h.u. bunu yapmaz şunu yapmaz" bi bekle olay daha belli olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, 2-2 sona eren Fenerbahçe maçı sonrası Sarı Lacivertli kulübün maçta esame listesinde yedekler arasında görülen Gürhan’ın Serdar’ın yerine oynaması nedeniyle kural hatası yapıldığı iddiasına yanıt verdi.

Ünsal şöyle konuştu:
    Maçtan 1 saat önce esame listeleri veriliyor. 18 kişilik kadro içinde Serdar Topraktepe var ama yedek. Sahada ısındıktan sonra takımımız içeri girdi. Bu arada teknik heyet Gürhan ile Serdar’ı değiştirdi. Bu olay hakem, 4. hakem ve F.Bahçe Menajeri Volkan Ballı’ın bilgisi ve imzası dahilinde oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivasspor kazanacaktı ama şansızlık eseri kazanamadı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oh be, iyi oldu bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, 2-2 sona eren Fenerbahçe maçı sonrası Sarı Lacivertli kulübün maçta esame listesinde yedekler arasında görülen Gürhan’ın Serdar’ın yerine oynaması nedeniyle kural hatası yapıldığı iddiasına yanıt verdi.

Ünsal şöyle konuştu:
    Maçtan 1 saat önce esame listeleri veriliyor. 18 kişilik kadro içinde Serdar Topraktepe var ama yedek. Sahada ısındıktan sonra takımımız içeri girdi. Bu arada teknik heyet Gürhan ile Serdar’ı değiştirdi. Bu olay hakem, 4. hakem ve F.Bahçe Menajeri Volkan Ballı’ın bilgisi ve imzası dahilinde oldu.
    Bu kadar iste

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Daha olayın ne olacağı belli değil iken "yok SAYIN(!) h.u. bunu yapmaz şunu yapmaz" bi bekle olay daha belli olsun
    olay sonuca ulasınca goruces SAYIN(!) h.u nun yaptıı icraatı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sekip bey bosuna umutlandirmis Fener taraftarlarini

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Haluk Ulusoy padişah mı? Tek başına mı disiplin kararları alıyor? Bu işin hukuku, kuralı, kurulu yok mu? Ayağınıza taş düşse Ulusoy'dan bileceksiniz.
    Aşağı tükürsen Haluk Ulusoy, yukarı tükürsen Aziz Yıldırım.. Memleketin futboluna bak! Ne kadar saltanat meraklısıyız yahu!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

SAYIN(!)H.U. degil Haluk Ulusoy, niye boyle davraniyonuzki. Bugun kotu oynamanizin sebebi Haluk Ulusoymu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olay her zaman olduğu gibi yine Fenerbahçe'li yöneticilerin puan kaybının daha az konuşulmasını sağlamak için yaptığı bir uygulama .. Geçen seneki Aziz Yıldırımın'ın istifası gibi ..

Sekip bey bosuna umutlandirmis Fener taraftarlarini
    Şekip Mosturoğlu'nun amacı zaten taraftarın ilgisini başka yöne çekmekti.

Nesil
    2007
    Yer

SAYIN(!)H.U. degil Haluk Ulusoy, niye boyle davraniyonuzki. Bugun kotu oynamanizin sebebi Haluk Ulusoymu
    tabi ki o deil futbolcuların ruhsuzluu inancsızlıı içlerinde sawasma isteği olmaması bunun sebebi, bn sadece bu mac için solemiorm yanlız

Nedir bu Fenerbahçe'nin Haluk Ulusoy'dan çektiği.. Allah Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe'lileri Haluk Ulusoy'dan korusun..

Ben Ulusoy'un yerinde olsam bu beraberlikten sonra direk istifa ederdim..

Nesil
    2007
    Yer

Olay her zaman olduğu gibi yine Fenerbahçe'li yöneticilerin puan kaybının daha az konuşulmasını sağlamak için yaptığı bir uygulama .. Geçen seneki Aziz Yıldırımın'ın istifası gibi ..
    ole gozukuo ama bu futbol dewam ederse ilerde saklayamayacağı sorunlar cıkacak işalla bi cosum bulunur

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri