Duyduuma göre fm de editör diye bisey varmış futbolcu gücü arttır azaltır vs . o doğrumu eğer öyle ise nerde yardım ederseniz cok sevinirim
dediğiniz heryere baktım editör ile ilgili sadece 16x16 lık bir resm var bulamadım ki daha kapsamlı yardım edebilirmsiniz
fm data editöre bi bak istersen
arkadaşlar fm2007 kaç cd-Acil lazım(dvd al demeyin)
1 Cd ( Orjinal Al )![]()
Evet alacaksan Orjinal al 1 Cd![]()
arkadaşlar gercege uygun olmayan takım secenegini tıklayarak bir oyun actım ve gercektende cok iyi bir oyuncu cıktı top şürüşü=19 teknik=18 bitiricilik=19 falandı.ama daha sora bu oyuncunun özellikleri 3 ay sonunda top şürüşü=17 teknik=16 bitiricilik=17 ye düştü.antreman progragmanıda bu özelliklere uygun yaptım yükselmesi gerekirken düşmeye başladı.diger hicbir oyuncuda düşme olmadı.ve bir sorum daha var antenörlerinde özellikleri düşüyo bu konu hakkındada yardım edebilirseniz sevinirim.
Yeteri kadar fazla antrenör ile çalışın. Oyuncularınızın özelliklerinin düşmesi normal, endişe etmeyin.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ya peki ben bi arkadaşta gördüm kendim o kadar aradım bulamadım hani size transfer için gelen kulüpler oyuncunuzun bedelini soruyoya o şekilde sizde sorabiliyosunuz mesela kaka yı alacaksınız sağ tıklıyosunuz kakaya soruştur diyosunuz milan size oyuncudan istediği parayı sölüyo yada satılık diil diyo bunu bi arkadaş yapıyodu sormayı unuttum bende o kadar uğraştım bulamadım bilen varmı aranızda acaba ?
Selam oyunu türkçleşdirdikten sonr parabirimini değiştirsek bir sorun olur mu
2007 turkce versiyonunda ayarlardan kayit yapiyorum //ama genede uygun dosya bulunamadi diyo ve oyunu acamiyorum yardimci olursaniz sevinirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sorunum benim oyunu acamamak acikca yardim bekliyorum arkadaslar acil////
fm 2007 uygulama dosyasi bulunamadi yaziyo bu sorunu nasil duzelticem arkadaslar delirdim iyi ce yardim edin ya //turkce versiyonunda///bunaldim bi mesaj atinda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2007 nin turkce kurumunda ayarlar bolumunden tombolanmis verileri temizle yaptik ve kaydettik /oyunu acmak istedik oyunu ac dedigimizde cikan yazi uygun dosya bulunamadi oluyor //ne yapmaliyiz
Arkadaşlar hakemi şikayet edemiyomuyuz? Edebiliyosak masıl oldugunu anlatırsanız sevinirim?
İnternet üzerinden FM oynarsak kotaya yansıyo mu?
editor problemi yasıyorum
save ettigim editörü nasıl kullanıcam?
bnm problem work permit ile ilgili
ben liverpoola daniel carvalhoyu aldim alirken work permiti ikinci seferinde aldi ve geldi bana ama yinede work permit istiyo gelirken almisti ama suan kadromda ve hala wp istio nasi alabilirim ona bu izni bi yardim plz
arkadaşlar ya bu genç oyuncu aramayı nasıl yapabilrim deniyorum ama olmuyor yardım ederseniz sevinirim
ARakda;lar Target Man Nedir Acep _-
ARakda;lar Target Man Nedir Acep _-
target man pivot santrofor gibi bisey
heading offtheball potisioning gibi ozellikleri ii olan oyuncular bu gorevde basarili oluyorlar
ornegin hakan sukur..
tam olaarak turkcesi pivot santraforo oluo anlicaaan
bende de buna benzer bir problem var.18 19 yasinda 2-3 sirp oyuncu aldim.Work permit deneyip fail oldu ama oyuncular geldi.simdi oynatamiorum ancak affiliate clublerime de gondermeye calsinca surekli work permit fail oluyor.acaba direk normal loan mi yapmam gerekio bunun icin? bu oyuncuları nasıl seyler yaptıklar ve ne kdr beklettıkten sonra kadromda oynatabılme sansım war?yardım edersenız sevınırım
ıyı oyunlar
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sorumu bu kısma yazmam gerekiyormus![]()
1)Yıllar ilerledikce oyun hizindan ciddi bir dusme oluyor mu?Yani 2007 deki hiz ile mesela 2012 arasindaki hiz..
2) Bilgisayarim p3 256 ram var..Database kucuk yapıp kac ligi rahat oynayabilirim ne onerirsiniz??
3)Oyunun hizli olmasi icin yapabilecegim ince ayarlar var mi?Varsa bunlar neler?
merhaba
FM2007'de orta derece ile oyun açtım.(oyunu açarken soruyor kısa orta geniş gibi birşeylerdi)Şu anda fb ile 3, sezounumdayım.Avrupada birçok başarı aldım ama hala avrupada birinci takım ecc ikinci elemelerden başlıyor.3-4uefa 5.de euro cup vasede bu işte bir yanlışlık yokmu?2 şampiyonlar lgi 2 süper kupam var.Ama hala bu kadar az takımın avrupada oynaması ilginç değilmi?