eger bu nedenle gitmesini istemiosan serbestlik parasini astronomik fiyatlarara cek
bazen insanın işine geliyor ama serbestlik parası eğer ispanya dışındaysan. Ben Kasper Schmeicel'ı 5 MN YTL'ye aldım![]()
I'm back...
arkadaslar ben ilk oyunu gercekten baslatamadIm.Turkiye diyorum milli takimi seciyor bu adimlari yazabilirmisiniz tesekkurler
sen ilk basta turkiye liginimi sectin yoksa profil olustururken ulkelerden mi turkiye yi sectin
ulkelerden turkiye diye sectim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana en bastan asama asama neler yapacagimi yazarsan sevinirim
slm ya ben oyunun türçe yamasını yükleyemedim yardım edin bana
sorum olacak fm 7.0.2yi kunlanıyorum oyuncunun profilinde artış düşüş oluyo burdaki resimlerde görüyorum mesela bitiricilik yükselişte oluyo ok çıkıyo bn bunu bir türlü aktif edemedim nasıl yapcam yardımcı olurmusunuz?
oyuncunu profılının sag tarafında goruntu die bi secenek olması lazım orda antreman etkılerını goster dedıgınde olur
Arkadaşlar harika bi oyun mutlaka girin bi bakın derim.
http://oyun.muttefik.com/mtf.php?ksf=ne&tray=NzM1MA==
Arkadaslar yeni kariyer actim menajer resmine kendi resmimi koyacagim ama resmin cozunurlugu ve formati ne olmali _
o onemli deil herhalde cunku hep kucuk gorunuo menjer resimleri
arkadaslar vide nasıl ekleniyor ????? elimde bomba gibi bir gol var.
ACİL !!!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vide değil video
oyunu yeni aldım sayenizde brcok problemi astım herkese tskkürler..
fm gollerini video ya cevirmeyi diosan http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=30723 burda anlatio (eger bunu sorduysan)
Arkadaslar Fenerbahce'yi calistiriyorum. Deividi sattim yabanci oyuncu alicam ama hala en fazla 6 yabanci olabilir diyo. Deividi satmistim oysaki ???
Mateus dostum Bursa'da kirada.
o zaman Deivid varken yine 7 yabanci olmuyor muydu ???
Deivid varken 7 yabancı oluyordu ama Mateus kirada olduğu için 7 oyuncu olabiliyor ama Ne yazık ki transfer yapamıyorsun yani bu oyunla alakalı.![]()
benim oyunu açmıyor yükledim ama bi yazı çıkıo ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz?
Bi yazı ne arkadaşım??
Biraz Daha açıklasan sorununu??
Şu yazı çıkıyor please insert the correct CD-ROM,select ok and restart application
Oyunun orjinal değil buradan anlaşılan ve illegal içerik ile ilgili sorulara yanıt verilmemektedir sitede arkadaşım üzgünüm...
Rapidshare'den upload etmeyi dene...
oyuncuya yeni mevki nasil ogretebilirim ?![]()
Arkadaşlar maça gelen seyirci sayısını etkileyen faktörler nelerdir?benim bildiğim kadarıyla oynadığın takımın büyüklüğü ve takımının kazandığı kupalar etkiliyor.bildiğiniz başka faktörler warmı?