Sayfa 10 / 32 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by tnr1907 View Post
    ingilterede en fazla 5 yedek alınıyo bu sınırlamayı 7 ye çıkartabilirmiyiz
    Oyunda zor Zaten Normalde 5 yedek aliniyo ingiltere takimalarinda

2. Default

Duyduuma göre fm de editör diye bisey varmış futbolcu gücü arttır azaltır vs . o doğrumu eğer öyle ise nerde yardım ederseniz cok sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Muzynho View Post
    Duyduuma göre fm de editör diye bisey varmış futbolcu gücü arttır azaltır vs . o doğrumu eğer öyle ise nerde yardım ederseniz cok sevinirim
    C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007

Gir oradan Editör'ü aç oradan yapabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Muzynho View Post
    Evet Var böyle Birşey..

Oyunun Kuruldugu yerde Data Felan var orda Data Fm Editor Yazıyo Onu Tıklarsan Editöre Girersin

5. Default

dediğiniz heryere baktım editör ile ilgili sadece 16x16 lık bir resm var bulamadım ki daha kapsamlı yardım edebilirmsiniz

6. Default

fm data editöre bi bak istersen

7. Default

arkadaşlar fm2007 kaç cd-Acil lazım(dvd al demeyin)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

1 Cd ( Orjinal Al )

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Evet alacaksan Orjinal al 1 Cd

arkadaşlar gercege uygun olmayan takım secenegini tıklayarak bir oyun actım ve gercektende cok iyi bir oyuncu cıktı top şürüşü=19 teknik=18 bitiricilik=19 falandı.ama daha sora bu oyuncunun özellikleri 3 ay sonunda top şürüşü=17 teknik=16 bitiricilik=17 ye düştü.antreman progragmanıda bu özelliklere uygun yaptım yükselmesi gerekirken düşmeye başladı.diger hicbir oyuncuda düşme olmadı.ve bir sorum daha var antenörlerinde özellikleri düşüyo bu konu hakkındada yardım edebilirseniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yeteri kadar fazla antrenör ile çalışın. Oyuncularınızın özelliklerinin düşmesi normal, endişe etmeyin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya peki ben bi arkadaşta gördüm kendim o kadar aradım bulamadım hani size transfer için gelen kulüpler oyuncunuzun bedelini soruyoya o şekilde sizde sorabiliyosunuz mesela kaka yı alacaksınız sağ tıklıyosunuz kakaya soruştur diyosunuz milan size oyuncudan istediği parayı sölüyo yada satılık diil diyo bunu bi arkadaş yapıyodu sormayı unuttum bende o kadar uğraştım bulamadım bilen varmı aranızda acaba ?

13. Default Para Bİrİmİ

Selam oyunu türkçleşdirdikten sonr parabirimini değiştirsek bir sorun olur mu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by armanpars View Post
    Selam oyunu türkçleşdirdikten sonr parabirimini değiştirsek bir sorun olur mu
    Hayır, olmaz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Çok Basit

İlk olarak Kimi almak istiyorsun. Örn: KAKA'yı

Kaka'nın üzerine tıklıyorsun ve transfer et diyor. Ona girdikten sonra karşına profil geliyor zaten, vereceğin miktar, süre vs. Onun hemen üstünde bir seçenek daha var, ona tıkladığından kiralık, transfer , soruştur seçenekleri var. Sen soruştur diyerek gönderiyorsun.

Umarım anlamıssındır. Eğer sorunun devam ederse belirt.
    evet gerçekten çok basitmiş hiç aklıma gelmemişti oraya bakmak çok teşekkür ederim

16. Default

2007 turkce versiyonunda ayarlardan kayit yapiyorum //ama genede uygun dosya bulunamadi diyo ve oyunu acamiyorum yardimci olursaniz sevinirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sorunum benim oyunu acamamak acikca yardim bekliyorum arkadaslar acil////

17. Default

fm 2007 uygulama dosyasi bulunamadi yaziyo bu sorunu nasil duzelticem arkadaslar delirdim iyi ce yardim edin ya //turkce versiyonunda///bunaldim bi mesaj atinda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2007 nin turkce kurumunda ayarlar bolumunden tombolanmis verileri temizle yaptik ve kaydettik /oyunu acmak istedik oyunu ac dedigimizde cikan yazi uygun dosya bulunamadi oluyor //ne yapmaliyiz

Arkadaşlar hakemi şikayet edemiyomuyuz? Edebiliyosak masıl oldugunu anlatırsanız sevinirim?

Quote Originally Posted by yeniden_mehmet View Post
    Arkadaşlar hakemi şikayet edemiyomuyuz? Edebiliyosak masıl oldugunu anlatırsanız sevinirim?

Her zaman yapamiyoruz. Bazı olalı macladan sonra medya bize soruyor hakem şu kararı verdi ne düşünüyorsunuz diye.. Bu gibi durumlarda seceneklerden birini secip hakem hakkındaki gorüşlerimizi bildirebiliyoruz..

20. Default

İnternet üzerinden FM oynarsak kotaya yansıyo mu?

21. Default

editor problemi yasıyorum
    save ettigim editörü nasıl kullanıcam?

bnm problem work permit ile ilgili
    ben liverpoola daniel carvalhoyu aldim alirken work permiti ikinci seferinde aldi ve geldi bana ama yinede work permit istiyo gelirken almisti ama suan kadromda ve hala wp istio nasi alabilirim ona bu izni bi yardim plz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ForeverGs View Post
    bnm problem work permit ile ilgili
    ben liverpoola daniel carvalhoyu aldim alirken work permiti ikinci seferinde aldi ve geldi bana ama yinede work permit istiyo gelirken almisti ama suan kadromda ve hala wp istio nasi alabilirim ona bu izni bi yardim plz
    Büyük ihtimalle alamamış. Başka bir takıma kiralık yollayın, bir İspanyol kulübü olabilir.

24. Default

arkadaşlar ya bu genç oyuncu aramayı nasıl yapabilrim deniyorum ama olmuyor yardım ederseniz sevinirim

ARakda;lar Target Man Nedir Acep _-

ARakda;lar Target Man Nedir Acep _-
    target man pivot santrofor gibi bisey
    heading offtheball potisioning gibi ozellikleri ii olan oyuncular bu gorevde basarili oluyorlar
    ornegin hakan sukur..
    tam olaarak turkcesi pivot santraforo oluo anlicaaan

27. Default

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Büyük ihtimalle alamamış. Başka bir takıma kiralık yollayın, bir İspanyol kulübü olabilir.
    bende de buna benzer bir problem var.18 19 yasinda 2-3 sirp oyuncu aldim.Work permit deneyip fail oldu ama oyuncular geldi.simdi oynatamiorum ancak affiliate clublerime de gondermeye calsinca surekli work permit fail oluyor.acaba direk normal loan mi yapmam gerekio bunun icin? bu oyuncuları nasıl seyler yaptıklar ve ne kdr beklettıkten sonra kadromda oynatabılme sansım war?yardım edersenız sevınırım

ıyı oyunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by rdoan View Post
    bende de buna benzer bir problem var.18 19 yasinda 2-3 sirp oyuncu aldim.Work permit deneyip fail oldu ama oyuncular geldi.simdi oynatamiorum ancak affiliate clublerime de gondermeye calsinca surekli work permit fail oluyor.acaba direk normal loan mi yapmam gerekio bunun icin? bu oyuncuları nasıl seyler yaptıklar ve ne kdr beklettıkten sonra kadromda oynatabılme sansım war?yardım edersenız sevınırım

ıyı oyunlar
    Affilate club yani kardeş kulübünüzün İngiltere dışından bir kulüp olması gerekiyor. İspanyol kulüplerinden biri ile bağlantı kurup oyuncunuzu 3 yıl oraya gönderin.

Sorumu bu kısma yazmam gerekiyormus

1)Yıllar ilerledikce oyun hizindan ciddi bir dusme oluyor mu?Yani 2007 deki hiz ile mesela 2012 arasindaki hiz..

2) Bilgisayarim p3 256 ram var..Database kucuk yapıp kac ligi rahat oynayabilirim ne onerirsiniz??

3)Oyunun hizli olmasi icin yapabilecegim ince ayarlar var mi?Varsa bunlar neler?

30. Default

merhaba
    FM2007'de orta derece ile oyun açtım.(oyunu açarken soruyor kısa orta geniş gibi birşeylerdi)Şu anda fb ile 3, sezounumdayım.Avrupada birçok başarı aldım ama hala avrupada birinci takım ecc ikinci elemelerden başlıyor.3-4uefa 5.de euro cup vasede bu işte bir yanlışlık yokmu?2 şampiyonlar lgi 2 süper kupam var.Ama hala bu kadar az takımın avrupada oynaması ilginç değilmi?

Sayfa 10 / 32 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri