Sayfa 10 / 29 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 843 sonuç

Konu: [Murat Özdemir] Giresunspor,Bulancakspor ve ardından Milli Takım [Türkiye] Kariyeri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bizde yenilmemek için elimizden geleni yapıyoruz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

----

KADROLAR

Alanyaspor daha etkili başladı maça.Ancak Giresunspor 25.dakikada itibaren ağırlığını hissettirmeye başladı.İlk yarıda Ataklar sonuçsuz kaldı 0-0.2.yarıda Orta sahadan Mehmet Zengin'i oyundan çıkarıp CENK'i forvete koyduk ve çiftledik forveti.Bu değişiklikten sonra ataklarımız oldukça sıklaştı ve 67.dakikada Güven skoru 0-1 yaptı.Başkada gol olmadı.

Maçın Adamı;

Ligin Bitimine 10 hafta kala ...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İyi gidiyorsun Murat seni TSL'de görmek istiyoruz artık

Cok guzel gidiyor artik TSLde gormek istiyoruz seni

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

----

Kadrolar

Maç karşılıklı ataklarla başladı ancak ilk yarıda gol sesi çıkmadı.2.yarıda daha atak oynuyordu Giresunspor.56.dakikada da Sol kanattan Cem Karaca ortaladı ve Devran'dan önce araya giren Ziya topu kendi ağlarına gönderdi.1-0. Bu golden sonra artık iyice kontrolü elimize geçirdik ve 78.dakikada Devran ve Bilal harika bir şekilde verkaç yaptı ve ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Bilal topu sol tarafında boşta olan Ahmet Dursun'a bıraktı ve 2-0. Maç bu sonuçla sona ererken 2.sırada bulunan Elazığ'ı da geçtik ve 2.sıraya yükseldik.

Maçın Adamı;

Adem Dursun

Lig Tablosu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Supersin Super Ligide hakediyorsunCotanaklarin adini TSLde ve Avrupa ArenAsinda duymak istiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

----

Kadrolar

Daha maçın ilk dakikalarında Fenerbahçe Alex ve Kezman ile posizyonlara girmeye başlamıştı ancak defansımız ve kalecimiz formda idi.Zaman zaman Cem Karaca ve Ahmet Dursun ile bizde posizyona giriyorduk ancak sonuç alamıyorduk.Maç boyunca da gol olmadı.Beklemediğim bir sonuçtu açıkcası.

Kupadaki maçlar...

Kupada isi zora sokmussun.Kadikoydeki mac zor gecer.Dilegim kazanmandan yana

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Daha ne yapayım ya fark yemekten korkuyordum ancak takımım gerçekten iyi oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    -

alkışlamak lazım seni fener maçı için

sadece helal olsun diyorum fb ye yenilmemişsin ama fener evinde çok iyi oynuyo bu oyunda inşallah elersin finale çıkar uefa yolu açarsın kendine ligde de elazığ bi maç kaybederse sen erken garantilersin belki liderliği bile alırsın başarılar devamını bekliyıruz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    alkışlamak lazım seni fener maçı için
    Quote Originally Posted by notformoney View Post
    sadece helal olsun diyorum fb ye yenilmemişsin ama fener evinde çok iyi oynuyo bu oyunda inşallah elersin finale çıkar uefa yolu açarsın kendine ligde de elazığ bi maç kaybederse sen erken garantilersin belki liderliği bile alırsın başarılar devamını bekliyıruz

Bu konuda mütevazilik yapmayacağım.Oyuncularımı tebrik ediyorum canla başla oynadılar...Ayrıca LİG A 'ya çıkınca hedefim ligde tutunabilmekti 2.sezon düşünüyordum Süper Lig'i ancak takım gerçekten acaip derecede oturmuş durumda.

Bu arada FB maçında seyirci rekorum kırılmış ve acaip para kazanmış klüp

Nesil
    2006
    Yer
    -

Smile

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bu konuda mütevazilik yapmayacağım.Oyuncularımı tebrik ediyorum canla başla oynadılar...Ayrıca LİG A 'ya çıkınca hedefim ligde tutunabilmekti 2.sezon düşünüyordum Süper Lig'i ancak takım gerçekten acaip derecede oturmuş durumda.

Bu arada FB maçında seyirci rekorum kırılmış ve acaip para kazanmış klüp
    hayırlı olsun

Deplasmanda feneri yenmek hayal değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir taraftar memeleketim Giresun bir tarafta gönül verdiğim Fenerbahçe hangisine destek versem yahu ?

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by kaaaanfm View Post
    Bir taraftar memeleketim Giresun bir tarafta gönül verdiğim Fenerbahçe hangisine destek versem yahu ?
    bence fener

helal murat Beşiktaşımız Eledi Sıra Sende Şampiyon Giresunspor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eğer 5 dakika içinde birisi buraya mesaj atarsa yeni bir maç yapacağım hemen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    10 dakika geçti yazan yok

Malesef yarına kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    -

yap abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Canavar20

Bi turnuva maçım var şimdi ondan sonra senin için yapcam

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

----

Kadrolar

Maça çok rahat başladık.Sürekli posizyona giriyorduk ancak 19.dakikada Ahmet Dursun sakatlandı ve Cenk'i sahaya sürdük.35 .dakikada da Cem Karaca'nın soldan ortaladığı topu Cenk kafasıyla ağlara gönderdi.1-0.İlk yarıda başka gol olmadı.2.Yarıda birazdaha oyunu geride ağırladık kontratakla gol aradık.Ancak gol olmayınca maç bu skorla bitti.

Maçın Adamı;

CENK İŞLER

1 Maçımız eksik

Nesil
    2006
    Yer
    -

başarılar abi yenmişin sana güveniyorum 1.sin bak eskişehirspor öbür kariyerde çıktı bile

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bende anlamadım...

Küme düşmemek için başladığımız LİG A maratonunda Liderliğe oynar olduk.İnşallah çıkacağız...

Nesil
    2006
    Yer
    -

ALLAH'ın yardımıyla evet çıkacağın zaten puan farkı çook fazla

Abi tebrik ederim.Super gidiyor devamini bekliyorum

24. Default

Yeni okumaya başladım. Güzel olmuş.. Devam edeceğim artık okumaya.

İnşallah 1.Lige çıkarsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1. lige çıkıcaksın bundan eminim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnşallah arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    -

bide uefa'yamı gideceksin öyleyse güçlü oyuncu al ama bunun için bütçe lazım

Herşeye rağmen güzel.Kariyerini okumak keyif veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dur yaa ne yaptın sen

Nasıl oyuncu alayım takımdakileri serbest bırakıyor başkan.

Nesil
    2006
    Yer
    -

zaten bende dedim ya bütçe

Sayfa 10 / 29 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri