Antep maçı kötü olmuş...
Antep maçı kötü olmuş...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Süper gidiyorsun Emurafu.UEFA'dam elenmen ve Fortis'ten elenmen kötü olmuş ama bu seni yıldırmıcaktır umarım..Lig'de şampiyonluk değilde ilk 3 arasında yer alabilirsin.Hatta garanti ilk 3![]()
(/s)
valla suan ılk 4 garantı puanlar yakın
kadro için saol abi antep maçı gerçektende kötü olmuş.. (eskişehirde iyi kadro kurmuş)
I'm back...
antepi alsaydın iyi olurdu
ama gs galibiyeti güzel başarılar...
Turkcell Superlig
Orduspor-Manisaspor
Ordusporun ligde 7 maclık Serisi sürüyor
Kayserispor-Orduspor
Besiktas-Orduspor
Ligin 2 sampiyonluk adayınında macında gülen taraf biz olduk
Yeni Sezon Calısmalarımız sürüyor
Kontratı biten
Mehmet cakır
Burak yılmaz
Erkan ferin
Seneye benim oyuncum olacaklar
Ligde 27. macı oynadık 3 mac sonra yine resimleri koyacam Beni takip etmeye devam edin
Umarım ligde istediğin sonucu alırsın. Bir de herkes yorum yazıyor yafs; daha ne yazalım..![]()
TURKCELL SUPERLIG
Orduspor-Diyarbakırspor
Cok zor bir mac oldu.Aslında cok baskılı oynadım ama yinede hakem sayesinde kazandım desem yeridir
Trabzonspor-Orduspor
Trabzonspor benim en yakın takipcim idi aslında ligdede korktugum takım kendisi cünkü kadrosu cok iyi.Yine hakem sayesinde bir penaltı kazandım ama malesef skoru koruyamadık
Ne Mac Oldu ama kıran kırana
Sampiyonluk iddiamız sürüyor
Neden kimse fazla yorum yazmıyor![]()
![]()
Puan tablosunu koyabilir misin?
(/s)
Dikkat ediyorumda hemen hemen her maçında Penaltı oluyor...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bjk maçı şahane yahu![]()
Tebrikler. İhşallah Şampiyon olrsun.
Emurafu sana güveniyoruz kanımca.
Bence senye tek bir hedefte yoğunlaş 3 hedef belirliyorsun hepsi hüsrana uğruyor...
etti 9 galeba muhteşemsin![]()
Hadi bakalım Emrah...
Steinert regen oyuncu mu? Ben oyunumda senin oyuncuyu aradım ama bulamadım..
(/s)
işte şimdi çok heycenlı...
merak ettim kimler ne olmuş bekliyoruz
Turkcell Superlıg Sona Erdı
Orduspor-Sakaryaspor
Ligin son macında evimde sakaryayı yenerek ligi 3. sırada tamamladım ve böylelikle ligde 13. mac yenilmeme serim bozulmamıs oldu
Son Lig Tablosu
uefa ya gidiyorum biliyorum bir baktım sampiyonlar ligine gidiyormusum türkiyeden 3 takım gidiyormus
Orduspor Şampiyonlar liginde
Sol bek bekir aldım
3. bitirmişsin tebrikler..
tebrikler Emarufu kariyerini zevkle okudum ilk 3 çok güzel.tecrübeli isimler kat takıma![]()
Sen bu işi biliyorsun Emrah.Forumda gördüğüm en iyi FM'ci diyebilirim senin için![]()
(/s)