Bence Askin abi yenilecek,Mert berabere kalacak ve Alican yenecek rakibini![]()
![]()
Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
Bence Askin abi yenilecek,Mert berabere kalacak ve Alican yenecek rakibini![]()
![]()
La Liga 5.Hafta Maçları
EL STADIUM
Ersin Düzen:Evet sayın seyirciler,bu hafta lige hakemler damgasına vurdu,kırmızı kartlar havada uçuştu
Ahmet Çakar:Ya bu federasyon başkanı kırmızı kartlar için yeni bir dizayn falan mı hazırlamış,eskileri elimizde kalmasın eskileri diye gelene gidene gösterdi hakemler,utanmasalar kırmızı kartlarda pişti oynayacakları o derece
Ersin Düzen:Yorumları Valencia - Bilbao maçı ile başlayalım
Kazım Kanat:Fernando paşa topa vurdu daha besmeleyi bitirmeden attı golü,takım geri düşmesine rağmen bu zorlu deplansmadan aldı puanı
Ersin Düzen:İzin verirseniz Real Madrid - Espanyol maçına geçmek istiyorum
Ahmet Çakar:Şimdi bizim orada bir laf vardır "Araplar yağı bol bulursa bilmemnelerine sürerler diye"
Gürcan Bilgiç:ehehehehehe
Ahmet Çakar:Neyse,işte bizim hakemler de bol buldu kartları fakat "Şimdi göstermezsem kahvede orama burama sürüyorum" diye dedikodu çıkar diye tırstılar heralde
Ersin Düzen:Hahaha,ilahi hocam nereden buluyorsunuz böyle benzetmeleri,sırada Betis - Barcelona karşılaşması var
Gürcan Bilgiç:Bu takım ne zaman deplansmanda maç kazanacak merak ediyorum,olmaz böyle
Kazım Kanat:O değil de Delgado ne gol attı,nasılsa beşiktaştakinin kardeşi,DNA'sında var yetenek
Ahmet Çakar:Naptın Kazım sen,kardeş falan değil onlar
Kazım Kanat:Ne demek kardeş değil,soyadları aynı işte
Ahmet Çakar:Eeeey kazım efendi,senin bu mantığına göre Mehmet Yılmaz'ın Mesut Yılmaz'ın amcaoğlu olması gerek
Kazım Kanat:Değil miydi zaten???
Ahmet Çakar:Madrid devlet su işleri, Kazım bırak bu işleri
Ersin Düzen:Ve yönetmenim bize ayrılan sürenin bittiğini işaret ediyor,haftaya El Stadium'da buluşmak üzere
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Gene süperdi
Ama tahminlerim tuttu![]()
BARCELONA - ATLETICO MADRID (EKSİK MAÇ)
![]()
Yav bu program çok kısa sürüyor![]()
So what?
Saike
el stadıum programını maçlardan daha fazla merak edyorum
Dick yine yapmış yapacağını.
Ellerine sağlık Dick![]()
Dick abi helal![]()
Bengisu abi 10 numarasın![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bu yayına el koyuyorum telif hakkı ödenmediği için 1 (BİR) gün süreyle EL-STADİUM programı yayın akşından kaldırılmıştır...
Bilginize...
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bazı yayın kuruluşlarının ortaya attığı EL STADİUM'un telif hakkı alınmadığına dair bilgiler yalandır.
Yapımcımız Dick uygun zamanda (%90 bu akşam) programa kaldığı yerden devam edecektir![]()
EL STADIUM (CHAMPIONS LEAGUE SPECIAL)'da Bu AKŞAM
Şampiyonlar Ligi'nde; Valencia-PSV, Bordeaux-R.Madrid, Barcelona-AEK maçlarından sonra başlayacak olan EL STADIUM, bu akşamda yorumlarıyla geceye damgasını vuracak. Başarılı kadrosuyla hem İspanya'nın, hem de Şampiyonlar Ligi'nin futbol gündemini belirleyen program bugün yine ekranlarda yerini alacak ve EN DOĞRU, EN CESUR, EN ÇARPICI yorumlarıyla bizi aydınlatacak.
Bizden ayrılmayın...
Heyecanla bu akşamı bekliyoruz![]()
dick abi döktürmüşün yine![]()
I'm back...
akşamı bekliyoruz okul yok diye uyumuyorum artık.
Evet arkadaşlar, büyük maçlar 10-15 dakika sonra burada EL STADIUM programıyla birlikte yorumlanacak.![]()
Barça kötü gidiyor.
Daha başlardayız. Ben Aşkın Abi'nin toparlanacağını düşünüyorum.![]()
İnşallah...
Şampiyonlar Ligi
EL STADIUM (CHAMPIONS LEAGUE SPECIAL)
Ersin Düzen:Hoşgeldiniz futbolseverler,Şampiyonlar Ligi özel programıyla karşınızdayız.Hemen Valencia maçı ile başlayalım
Gürcan Bilgiç:Şu 31. dakikada gol atılan maçla mı ehehehe
Ahmet Çakar:Şimdi bu hoş kaçmadı Gürcan,böyle 12-18 yaş grubu espriler,ciddi bir futbol programında hoş gitmedi
Kazım Kanat:Haklısın doktor,burası ciddi bir müessese
Ersin Düzen:Sayın Bilgiç,programa tat katmak amacıyla espriler yapmanız hoş ama seviyeyi biraz daha yüksek tutarsanız sevinirim
Gürcan Bilgiç:Şey ben,hani ilk programda olmuştu ya ondan şeeetttim,yoksa terbiyesiz anlamında söylemedim
Ahmet Çakar:Bunun terbiyelisi de mi var Gürcan,işkembe mi bu Gürcan
Ersin Düzen:Ve programa Bordeux - Real Madrid karşılaşması ile devam ediyoruz
Ahmet Çakar:Sanırım Alican Tosun'un yaşı tutmadığı için pasaport çıkartmamışlar,takımın başında sanki kimse yokmuş gibi oynadı Real Madrid,çakmak mıdır zippo mudur nedir ondan da yediler golü,tatlının üstüne kaymak oldu
Ersin Düzen:Son maçımız ise Barcelona - AEK
Gürcan Bilgiç:İlk programda da belirttiğim gibi Barcelona kendi sahasında maç kaybetmez
Ersin Düzen:Başka yorum yok mu?
Gürcan Bilgiç:Olsa dükkan senin
Ersin Düzen:Bize ulaşan seyircilerimiz programın kısalığından şikayet ediyor,mesela Antalya'dan Şemsi Şek "Yav bu program çok kısa sürüyor" şeklinde bir serzenişte bulunmuş
Ahmet Çakar:Kendisini şiddetle kınıyorum,napalım slow motion mı yapalım programı gerçi Kazım Kanat normalde de slow motion takılıyor ehehehehe
Kazım Kanat:Kızdırma beni doktor,Matrix'ten adam çağırtıp hem slow hem de fast motion da döverim seni
Gürcan Bilgiç:Neo'yu çağıracaksın heralde Ne"bu"'yu çağır da ayıp olmasın ehehehe
Ahmet Çakar:Lütfen stüdyoyu terk et Gürcan
Gürcan Bilgiç:Ama ben
Ahmet Çakar:Eğer yarın sabah buz dolu bir küvette bir böbreğinden eksik şekilde uyanmak istemiyorsun lütfen çık Gürcan
Gürcan Bilgiç:Tamam hocam
Kazım Kanat:Çocuğun üstüne biraz fazla gitmedin mi hocam
Ahmet Çakar:O benim çekirgem,karışma işime
Ersin Düzen:Ve bir programın daha sonuna geldik.Haftaya aynı saatte görüşmek üzere
Şemsiye gereken cevabı Dick vermiş
Ellerine sağlık Dick![]()
son program müthiş olmuş hakikaten![]()
So what?
Saike
Bengisu kopartmaya devam ediyor ..![]()
Bekliyoruz dick.
auah süper olmuş yine![]()
forza valencia =)
dick yine döktürmüş. Sağolasın.Acaba Gürcan Bilgiç'in esprileri ne zaman tutacak?
Merak bekliyoruz.
![]()
Bengisu abi kopardın yine![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Dick abi yeter ya![]()