Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 295 arası toplam 295 sonuç

Konu: 30.Hafta Fenerbahçe-Denizlispor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Lig daha bitmedi 4 hafta 4 önemli final daha var tamam çok önemli bir avantajımızı yitirdik ama bu demek değildir ki herşey bitti. geçen sene herkes görmedimi son dakikaya kadar herşeyin olabilceğini? Futbolun asıl zevkinin bu olduğunu en iyi geçen sene yaşanılanlardan anlamış olmamız lazım.

Ben Fenerbahçeliyim yenilselerde, ezilselerde, küçülselerde. Aziz yıldırım'ı yada yöneticilerini desteklemiyorum sarı lacivertli çubuklu formayı destekliyorum. Nolursa olsun hiç vazgeçmicem, yarında çubuklu formamı geçiricem sırtıma göğsümü gere gere gurula yürücem sokaklarda. Kötü gününde olmayacaksanız gidin başka takımları tutun Fenerbahçe'yi desteklemek bile şereftir bunun farkına varın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktas da bu şans,Fenerbahce,de bu şanssızlık varken biz şampiyon olamayız bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Burada gördüm, gözlerime inanamadım, gittim resmi siteye baktım, orada bulamadım.. Ciddi misiniz siz? "Taraftar kesti" mi diyorlar gerçekten?
    Vallahi öbür bahanem daha iyiydi; dışarda kesildi, içeri sokuldu deseler ya!
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Abi şampiyonluk gitti gidiyor hala bir kablo muabbeti dönüyor... 29Haftadır kablo kesilmiyoda bgnmü oldu tabiki yönetimin haberi var o olaydan...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe içinde Aziz Yıldırım'dan habersiz iş olacak aklınız alıyor mu??

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yahu adamlar ciddiymiş be! "Kabloları kesenleri yakaladık" demiş Mosturoğlu.. Kulaklarını çekseler bari..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Son olanlardan sonra dahada ilginç bir maç olacak
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yani kısacası kolay bir maç olmayabilir ama şuna eminimki ilginç bir maç olacaktır
    Hakikaten ilginç bir maç oldu 2-0 dan 2-2 helal olsun Denizli bu puan kaybı şampiyonluk yolunda bize doping olacaktır
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

fenerbahçenin şampiyon olmayacağı bu maçtan sonra %99 belirmiştir...kendi evinde sivas manisa denizli ile berabere kalıosan ve ilerde 3 derbi varsa şampiyon filan olamazsın...tabiki ŞANS faktörünüde unutmamak lazm beşiktaşın durumu ortada kimse savuhmaya kalkmasn bütün deplasmanlarn 1-0 1-0 1-0 oynamadan kazanıolar vs. ama untmayalım ki fenerbaheçde böle şampiyonluklar aldı
    Multi hesap açtığı için banlanmıştır

Maçtan Görüntüler

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

iste fb yonetiminin eseri... (yayinin kesilmesi icin diyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Tepki olsa bile desteğimizi çekmemeliyiz takımdan. Sadece belli kişilere tepki koymak yeterli olur kanımca..
    Çağlayana yürüyelim.Şaka bi yana Fenerbahçe'nin bugünkü durumda olması en büyük sebebi maalesef Aziz Yıldırım'dır.Herkesi düşman etti Fenerbahçe'ye.Zaten sezon öncesinde takımı bir ay başkansız bırakıp sonrada hiç birşey olmamşı gibi "ben gitmedim" deyip geri gelmesi bu seneki verdiği zararların başlangıcıdır.Tesis olsun yaptığı yatırımlar olsun o konuda kimsenin birşey demeye hakkı yok.Fakat gelin görünki bu adam futbol'un f'sinden anlamıyor.Takım şampiyonlar liginden eleniyor, Yıldırım, mahalle takımına adam toplar gibi transfer yapıyor.Hiç bir teknik direktörlük geçmişi olmayan bir adamı 100. yılda takımın başına getiriyor.Üstüne üstlük o adamıda hiç yokken antipatik hale getiriyor.Fenerbahçe şampiyon olsada, olmasada sayın Aziz Yıldırım'ın yönetimini alıp gitmesi gerekir.(çok zor...)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

fenerbahçenin şampiyon olmayacağı bu maçtan sonra %99 belirmiştir...
    Bence böyle kesin konuşmamak gerekiyor çünkü Fb hala şamğiyonluk adayı ve 2 puanda önde.Galatasaraylılarda böyle söyleyip sonra üstteki takımlar puan kaybetmeye başlayınca şampiyonluğa inanmaya başladılar ve söylemleri tamamen değişti.Ama böyle söyleip sonrasında şampiyon olacağız ben bu takıma güveniyorum demek pek şık olmuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yine çok enteresan bir lig yaşıyoruz eğer gelecek hafta bjk ile fb berabere kalırsa gs çok büyük bi avantaj yakalayacak gs tekrar yarışın içine girdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün gece gördğk ki yok, bizde şans yok. Şimdi önümüzde 3 derbi var, 3'ünde de yenilmeyeceğimizi düşünüyorum ama şanslı olan BJK biz 3 maçta da yenilmesek bile şampiyon olacaktır...

Deivid'den Deniz'e, Zico'dan yönetime herkesin hatası var bugünkü durumda.(taraftarın da) Ama şurada 4 hafte kalmış ve biz yine her zaman olduğu gibi, her Fenerbahçeli gibi, HEP DESTEK TAM DESTEK diyoruz. Sezon bittikten sonra gereken tepkimizi gösteririr...

Dünkü maça gelirsek yenilen gollere baktığımızda, tıpkı son haftalarda hediğimiz diğer goller gibi, arka direğe doğru gönderiyorlar, nasılsa Fener defansı kademe yapmıyor ve gol. Bunu çözenher takım Fenerbahçe'ye gol atar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hehehe son resimdeki sağdaki pankart süper
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce haftaya BJK yi yendi yendi , yenmedi geçmiş olsun
    FM Gazetesi

Fenerbahçe
    Beşiktaş (D)
    Trabzonspor
    Galatasaray (D)
    Ankaragücü

Beşiktaş
    Fenerbahçe
    Bursaspor (D)
    Ankaraspor
    Kayserispor (D)

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için ne gerekli? Beşiktaş maçında yenilmemek, en önemli şey. Beşiktaş maçında Fenerbahçe berabere kalır veya yenerse, ikili averajda Beşiktaş'ın önüne geçtiği gibi, 3 hafta kala puan farkını 2'de tutuyor.

Ondan sonraki hafta ise Fenerbahçe'nin evinde Trabzonspor maçı var, Beşiktaş'ın ise Bursaspor deplasmanı. Fenerbahçe cephesinden bakarsak, Trabzonspor maçı zor geçecek, fakat Trabzonspor'un hiç iddiası kalmadığı için asılmayabilir maça, Fenerbahçe'yi kendine düşman etmek istemeyebilir. Fenerbahçe bu maçı kayıpsız atlatacaktır diye düşünüyorum, Beşiktaş ise Bursa'da zor anlar yaşayacak. Olaylı bir maç geçecek, Bursaspor üstelik düşme hattında, mutlak galibiyet veya beraberlik alması gerekiyor. Bence Bursaspor Beşiktaş'a bir darbe vuracak. Fenerbahçe de Trabzonspor maçından en az beraberlik sağlar. Yani puan farkı muhtemelen 2 hafta kala 2 olacaktır.

Akabindeki haftada ise Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi var. Bu maçtan Fenerbahçe en az beraberlik alırsa, Beşiktaş yense dahi puanlar eşitlenecek ve ikili averajla Fenerbahçe öne girecek.

Son haftadaki maçta ise Fenerbahçe galip gelip şampiyonluğunu ilan edebilir.

Yani Fenerbahçe hesaplarıma göre 66 puanla ligi bitirecek. Beşiktaş da 66 puanla ligi bitirecek. Galatasaray'ı hesaplamadım ama onun da 64 puanla ligi bitireceğini tahmin ediyorum.

Eğer bu tahminlerim gerçekleşirse tabi bu puanlamalar oluşacak.

Şimdi her maç final... Fenerbahçe önündeki bu ilk finalde galibiyet alırsa 3 maç kala 5 puan farkla büyük bir avantaj sağlar. Yenilirse ise her şey tersine döner. En az beraberlik alınmalı, başka yolu yok. Beşiktaş eğer bu maçı kazanırsa ikili averajda da Fenerbahçe'nin önüne geçecek ve Fenerbahçe'nin hiç şansı kalmayacak. Fenerbahçe'nin ne yapıp ne edip Beşiktaş maçını kaybetmemesi gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

unuttugun bisey var gs de bu yarisin icinde yani en az bjk maci kadar o mac da fb icin zor...

Denizli maçından sonra bir dostum sordu…
    Ne var, ne yok diye…

Dedim..Sayayım dedim bak neler var…

Bir Fenerbahçe var,
    Geçen sene yeterli yabancımız olmadığından elendik diyen,
    Ama Dinamo Kiev maçında tek yabancı ile maça çıkan…

Bir Fenerbahçe var,
    Dinamo Kiev’e elendiğimiz gün,
    Merak etmeyin UEFA’da şampiyon olacağız deyip,
    Yarı bütçeli bir takıma elenip,
    Çeyrek finale dahi kalamayan…

Bir Fenerbahçe var,
    Stadına İslam Çupi’nin sözlerini asan,
    Ama Manisa’da İslam Baba’nın kızının polisten yediği dayağın
    Hesabını sahada soramayan,

Bir Fenerbahçe var,
    Geçen sene kupa maçında hakemlerin çaldığı kupanın hesabını sormayıp,
    Bu sene de kupanın çalınmasına göz yuman…

Bir Fenerbahçe var…
    14.Mayıs sonrası, Denizli’de milyonların canını yakmışken,
    Milyonlar ondan bu sene hesap sormasını beklerken,
    Sahada sessiz kalan,

Bir Fenerbahçe var,
    55 milyon euroluk bütçesiyle
    Ligin 2. Yarısında,

Kayseri Erciyes
    Sivas
    Kayseri
    Vestel
    Denizli’yi

Yenemeyip…

Rize
    Antalya
    Beşiktaş’a

Yenilen…

Ama merak etme dedim bir başka Fenerbahçe daha var…
    Yoktan var olmayı bekleyen,
    Altı gün sonra, Beşiktaş’ı İnönü’de yenip
    Yeniden doğacak bir Fenerbahçe daha var…

“Varları anladım” dedi, dostum…
    “Peki ne yok” dedi…

Ne mi yok…
    Kimse kusura bakmasın ama dedim dostuma…

“Aramızda Bir Başka baharı bekleyecek enayiler yok”
    Çok beğendim bu yazıyı, mutlaka okumalı her Fenerbahçeli...

Egowich güzel yazıymış da niyeyse artık şampiyonluğa inanamıyorum. Geçti gitti sanki. Bunun en büyük sorumlusu da "bence" Aziz Yıldırım.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    1. Kabloları taraftar kestiyse -ki yönetim öyle iddia ediyor- neden kessin?
    2. Hadi taraftarın gıcığı vardı kablolara, kesmek istedi, makası veya bıçağı nasıl soktu, polis nasıl müsade etti?
    3. Kabloları nasıl bir düzene göre kesti? Neden pilotlar gitti ardarda?

... Böyle devam eder. Neyse, sonuçta maç 2-2 bitti ve Fenerbahçe yine bizleri üzdü. Haydi hayırlısı, ne olacak haftaya...
    1. Taraftarın bu planı zaten Lig TV'ye olan mikrofon kısma , pozisyon tekrarları gibi konulardan vardı en uygun gün o gündü
    2. Makas veya bıçağa gerek yok ki ?! sert bir cisimle vurularakta parçalanabilir o kablolar mesela koltukları kırıp sert kısımlarıyla ve ya Sinema Tipi koltuklu olan bölgedeki kolduğun içindeki sert demir kısmı kırarak elde dilebilecek bir cisim yeter.
    3.Telefon ve ya telsiz denen güzel aletler var.Kafalarına göre kesmiş olamazlar.Daha önce inönü maçındaki tribün olayı gibi planlı bir olay.

Ben dün 93 dakika ses tellerim yırtılana kadar bağırdığıma vallahi billahi pişman değilim.Taktiksel bir iki hatadan desteği çekmek mantıksız olur ki saat 4 civarı kale arkaları ve maraton biletler bitmişti.Yaklaşık 27-30 bin bilet.Diğerleri kombine zaten.Stadda gözle görülür bir derbi havası vardı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

E kabloları kesenleri güvenlik kamerasıyla yakalamışlar madem, versinler görüntüleri medyaya, olmadı kendi TV'lerinde yayınlasınlar; biz de görelim kim kesmiş, neyle kesmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Yıldırım'dan acı itiraf!

LİG TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında konuşan Güvenç Kurtar maçtan sonra Aziz Yıldırım ile olan diyaloğunu anlattı.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar 2-2 biten karşılaşma sonrası Başkan Aziz Yıldırım'la bir araya geldiğini ve "İlk yarıda çok iyi oynadınız. Ama ikinci yarıda oyuncuların üzerinde büyük bir stres vardı. Oysa Fenerbahçe iyi bir takım. Beşiktaş'ı İnönü'de yenebilecek güce sahipsiniz" dediğini, Aziz Yıldırım'ın ise kendisine "Biz sizi bile yenemiyoruz" diye yanıt verdiğini söyledi. Fenerbahçe yönetiminindeki bu güvensizliğin takıma da yansıdığı iddia edilirken, gözler Cumartesi günü İnönü'de oynanacak Beşiktaş derbisine çevrildi.

Günü izinli geçiren Fenerbahçe Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

ligtv.com.tr

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Lig TV, bi sus sen de yahu!
    Ne şimdi bu? Haber mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Porstmouth Liverpool'u yendi ama Liverpool Şampiyonlar Liginde final için oynuyor. Yani Aziz Yıldırım'ın sözü olmamış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri