Lig daha bitmedi 4 hafta 4 önemli final daha var tamam çok önemli bir avantajımızı yitirdik ama bu demek değildir ki herşey bitti. geçen sene herkes görmedimi son dakikaya kadar herşeyin olabilceğini? Futbolun asıl zevkinin bu olduğunu en iyi geçen sene yaşanılanlardan anlamış olmamız lazım.
Ben Fenerbahçeliyim yenilselerde, ezilselerde, küçülselerde. Aziz yıldırım'ı yada yöneticilerini desteklemiyorum sarı lacivertli çubuklu formayı destekliyorum. Nolursa olsun hiç vazgeçmicem, yarında çubuklu formamı geçiricem sırtıma göğsümü gere gere gurula yürücem sokaklarda. Kötü gününde olmayacaksanız gidin başka takımları tutun Fenerbahçe'yi desteklemek bile şereftir bunun farkına varın.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Beşiktas da bu şans,Fenerbahce,de bu şanssızlık varken biz şampiyon olamayız bence.
Burada gördüm, gözlerime inanamadım, gittim resmi siteye baktım, orada bulamadım.. Ciddi misiniz siz? "Taraftar kesti" mi diyorlar gerçekten?
Vallahi öbür bahanem daha iyiydi; dışarda kesildi, içeri sokuldu deseler ya!
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Abi şampiyonluk gitti gidiyor hala bir kablo muabbeti dönüyor... 29Haftadır kablo kesilmiyoda bgnmü oldu tabiki yönetimin haberi var o olaydan...
Fenerbahçe içinde Aziz Yıldırım'dan habersiz iş olacak aklınız alıyor mu??![]()
Yahu adamlar ciddiymiş be! "Kabloları kesenleri yakaladık" demiş Mosturoğlu.. Kulaklarını çekseler bari..
fenerbahçenin şampiyon olmayacağı bu maçtan sonra %99 belirmiştir...kendi evinde sivas manisa denizli ile berabere kalıosan ve ilerde 3 derbi varsa şampiyon filan olamazsın...tabiki ŞANS faktörünüde unutmamak lazm beşiktaşın durumu ortada kimse savuhmaya kalkmasn bütün deplasmanlarn 1-0 1-0 1-0 oynamadan kazanıolar vs. ama untmayalım ki fenerbaheçde böle şampiyonluklar aldı
Multi hesap açtığı için banlanmıştır
Maçtan Görüntüler
![]()
hehehe son resimdeki sağdaki pankart süper![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence böyle kesin konuşmamak gerekiyor çünkü Fb hala şamğiyonluk adayı ve 2 puanda önde.Galatasaraylılarda böyle söyleyip sonra üstteki takımlar puan kaybetmeye başlayınca şampiyonluğa inanmaya başladılar ve söylemleri tamamen değişti.Ama böyle söyleip sonrasında şampiyon olacağız ben bu takıma güveniyorum demek pek şık olmuyor...fenerbahçenin şampiyon olmayacağı bu maçtan sonra %99 belirmiştir...
iste fb yonetiminin eseri... (yayinin kesilmesi icin diyorum)
yine çok enteresan bir lig yaşıyoruz eğer gelecek hafta bjk ile fb berabere kalırsa gs çok büyük bi avantaj yakalayacak gs tekrar yarışın içine girdi
Dün gece gördğk ki yok, bizde şans yok. Şimdi önümüzde 3 derbi var, 3'ünde de yenilmeyeceğimizi düşünüyorum ama şanslı olan BJK biz 3 maçta da yenilmesek bile şampiyon olacaktır...
Deivid'den Deniz'e, Zico'dan yönetime herkesin hatası var bugünkü durumda.(taraftarın da) Ama şurada 4 hafte kalmış ve biz yine her zaman olduğu gibi, her Fenerbahçeli gibi, HEP DESTEK TAM DESTEK diyoruz. Sezon bittikten sonra gereken tepkimizi gösteririr...
Dünkü maça gelirsek yenilen gollere baktığımızda, tıpkı son haftalarda hediğimiz diğer goller gibi, arka direğe doğru gönderiyorlar, nasılsa Fener defansı kademe yapmıyor ve gol. Bunu çözenher takım Fenerbahçe'ye gol atar.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahce haftaya BJK yi yendi yendi , yenmedi geçmiş olsun
FM Gazetesi
Fenerbahçe
Beşiktaş (D)
Trabzonspor
Galatasaray (D)
Ankaragücü
Beşiktaş
Fenerbahçe
Bursaspor (D)
Ankaraspor
Kayserispor (D)
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için ne gerekli? Beşiktaş maçında yenilmemek, en önemli şey. Beşiktaş maçında Fenerbahçe berabere kalır veya yenerse, ikili averajda Beşiktaş'ın önüne geçtiği gibi, 3 hafta kala puan farkını 2'de tutuyor.
Ondan sonraki hafta ise Fenerbahçe'nin evinde Trabzonspor maçı var, Beşiktaş'ın ise Bursaspor deplasmanı. Fenerbahçe cephesinden bakarsak, Trabzonspor maçı zor geçecek, fakat Trabzonspor'un hiç iddiası kalmadığı için asılmayabilir maça, Fenerbahçe'yi kendine düşman etmek istemeyebilir. Fenerbahçe bu maçı kayıpsız atlatacaktır diye düşünüyorum, Beşiktaş ise Bursa'da zor anlar yaşayacak. Olaylı bir maç geçecek, Bursaspor üstelik düşme hattında, mutlak galibiyet veya beraberlik alması gerekiyor. Bence Bursaspor Beşiktaş'a bir darbe vuracak. Fenerbahçe de Trabzonspor maçından en az beraberlik sağlar. Yani puan farkı muhtemelen 2 hafta kala 2 olacaktır.
Akabindeki haftada ise Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi var. Bu maçtan Fenerbahçe en az beraberlik alırsa, Beşiktaş yense dahi puanlar eşitlenecek ve ikili averajla Fenerbahçe öne girecek.
Son haftadaki maçta ise Fenerbahçe galip gelip şampiyonluğunu ilan edebilir.
Yani Fenerbahçe hesaplarıma göre 66 puanla ligi bitirecek. Beşiktaş da 66 puanla ligi bitirecek. Galatasaray'ı hesaplamadım ama onun da 64 puanla ligi bitireceğini tahmin ediyorum.
Eğer bu tahminlerim gerçekleşirse tabi bu puanlamalar oluşacak.
Şimdi her maç final... Fenerbahçe önündeki bu ilk finalde galibiyet alırsa 3 maç kala 5 puan farkla büyük bir avantaj sağlar. Yenilirse ise her şey tersine döner. En az beraberlik alınmalı, başka yolu yok. Beşiktaş eğer bu maçı kazanırsa ikili averajda da Fenerbahçe'nin önüne geçecek ve Fenerbahçe'nin hiç şansı kalmayacak. Fenerbahçe'nin ne yapıp ne edip Beşiktaş maçını kaybetmemesi gerekiyor.
unuttugun bisey var gs de bu yarisin icinde yani en az bjk maci kadar o mac da fb icin zor...
Çok beğendim bu yazıyı, mutlaka okumalı her Fenerbahçeli...Denizli maçından sonra bir dostum sordu…
Ne var, ne yok diye…
Dedim..Sayayım dedim bak neler var…
Bir Fenerbahçe var,
Geçen sene yeterli yabancımız olmadığından elendik diyen,
Ama Dinamo Kiev maçında tek yabancı ile maça çıkan…
Bir Fenerbahçe var,
Dinamo Kiev’e elendiğimiz gün,
Merak etmeyin UEFA’da şampiyon olacağız deyip,
Yarı bütçeli bir takıma elenip,
Çeyrek finale dahi kalamayan…
Bir Fenerbahçe var,
Stadına İslam Çupi’nin sözlerini asan,
Ama Manisa’da İslam Baba’nın kızının polisten yediği dayağın
Hesabını sahada soramayan,
Bir Fenerbahçe var,
Geçen sene kupa maçında hakemlerin çaldığı kupanın hesabını sormayıp,
Bu sene de kupanın çalınmasına göz yuman…
Bir Fenerbahçe var…
14.Mayıs sonrası, Denizli’de milyonların canını yakmışken,
Milyonlar ondan bu sene hesap sormasını beklerken,
Sahada sessiz kalan,
Bir Fenerbahçe var,
55 milyon euroluk bütçesiyle
Ligin 2. Yarısında,
Kayseri Erciyes
Sivas
Kayseri
Vestel
Denizli’yi
Yenemeyip…
Rize
Antalya
Beşiktaş’a
Yenilen…
Ama merak etme dedim bir başka Fenerbahçe daha var…
Yoktan var olmayı bekleyen,
Altı gün sonra, Beşiktaş’ı İnönü’de yenip
Yeniden doğacak bir Fenerbahçe daha var…
“Varları anladım” dedi, dostum…
“Peki ne yok” dedi…
Ne mi yok…
Kimse kusura bakmasın ama dedim dostuma…
“Aramızda Bir Başka baharı bekleyecek enayiler yok”
Egowich güzel yazıymış da niyeyse artık şampiyonluğa inanamıyorum. Geçti gitti sanki. Bunun en büyük sorumlusu da "bence" Aziz Yıldırım.
E kabloları kesenleri güvenlik kamerasıyla yakalamışlar madem, versinler görüntüleri medyaya, olmadı kendi TV'lerinde yayınlasınlar; biz de görelim kim kesmiş, neyle kesmiş..
Yıldırım'dan acı itiraf!
LİG TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında konuşan Güvenç Kurtar maçtan sonra Aziz Yıldırım ile olan diyaloğunu anlattı.
Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar 2-2 biten karşılaşma sonrası Başkan Aziz Yıldırım'la bir araya geldiğini ve "İlk yarıda çok iyi oynadınız. Ama ikinci yarıda oyuncuların üzerinde büyük bir stres vardı. Oysa Fenerbahçe iyi bir takım. Beşiktaş'ı İnönü'de yenebilecek güce sahipsiniz" dediğini, Aziz Yıldırım'ın ise kendisine "Biz sizi bile yenemiyoruz" diye yanıt verdiğini söyledi. Fenerbahçe yönetiminindeki bu güvensizliğin takıma da yansıdığı iddia edilirken, gözler Cumartesi günü İnönü'de oynanacak Beşiktaş derbisine çevrildi.
Günü izinli geçiren Fenerbahçe Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.
ligtv.com.tr
Lig TV, bi sus sen de yahu!
Ne şimdi bu? Haber mi?
Porstmouth Liverpool'u yendi ama Liverpool Şampiyonlar Liginde final için oynuyor. Yani Aziz Yıldırım'ın sözü olmamış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti