Lugano'nun sert futbol anlayışı başına bela açacak diyordu herkes.Sonuçta Lugano son 2 maçta takımını yıkan kişi oldu.Tek dileğim bu formunu ligdede sürdürmesi.
Lugano'nun sert futbol anlayışı başına bela açacak diyordu herkes.Sonuçta Lugano son 2 maçta takımını yıkan kişi oldu.Tek dileğim bu formunu ligdede sürdürmesi.
Favori Arjantin ama BreziLya aLıcak diyorum ben.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Saha ici hareketlerine kirli denildi, saha disi hareketleri icin en ufak menfi bir soz soylenmedi. Emre Asik'da saha disinda gayet iyi niyetli ve sakin bir insan ama saha icinde rakibi durdurmak icin her turlu seye basvururdu. Senelerce de bu nedenle elestirildi, halen elestiriliyor.
Lafim futboluna degil, saha icinde yaptigi futbol disi hareketlere.
http://www.youtube.com/watch?v=4a0AdtmOFq4
Bu video'ya goz atin Lugano'nun Sao Paulo gunlerinden. 4 tane pozisyon var.
Ilkinde Lugano rakibe yatarak mudahale ederken rakibin dizine dirsek atmayi ihmal etmiyor.
Ikincisinde pozisyon geregi rakibin bacagina kramponlari isabet ediyor. Buna kirlilik degil agresiflik derim. Mac icinde olabilir.
Ucuncusunde rakibi arkadan itiyor.
Dorduncusunde ise takim arkadasi topu kaptiktan ve oyuna devam ettikten sonra Lugano kendisine faul yapilmis gibi kendisini yere atiyor.
Bu tip hareketleri ve daha fazlasini bu sene Turkiye liginde cok yapti. Biraz daha dikkatli izleyin sizler de goreceksiniz.
Uruguay bunlari yapan bir adami kaptan yaparmi sorusuna cevap olarak da Uruguay lig maclarini biraz izledikten sonra bu tip bir yorum yapmanizin daha dogru olacagini dusunuyorum.
desenize Lugano'nun hatası en çok GSlileri sevindirdi.
Dikkat edin yerden yere vurmak için fırsat arıyorlar
Lugano FB'nin başına bela olurmuş olmazmış gibi konuşmalar oluyor.
Niçin kimse CARİNİ den bahsetmiyor
Biz FB'liler olarak biliyoruzki LuganoTürkiye Liginin en iyi savunmacılarından
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Kirli futbol Lugano'nun futboluna degil,buna denir...
http://www.youtube.com/watch?v=EpG4AHlZrL4
Boşverin Luganoyu
Bugün Arjantini izleyin
Açık konuşalım.. Futbolun kirli tarafını görmek isteyenler görüyor görmek istemeyenler görmüyor bu kadar basit. Bunu sadece kişi kendisi değiştirir başkası değil..
Ama gerçek olan bişey var ki artık maalesef tatlı sert (ya da sizce "kirli") oynayanlar tutuluyor..
Lugano takımını son iki maçta yakmadı.Brezilya maçında Garcia gibi bir oyuncu penaltı kaçırıyor atsa her şey bitecek olmuyor sonra Brezilya atıyor.Sonrada bir defans oyuncusu geliyor yani tekniği pekte iyi olmayan kaleye şut çekmeyen biri ve kaçırııyor.
3.lük maçında ise k.kart ile alaksı yok bariz gol şansı yokki engelleme amacı var sarı kart.
Helal olsun yani nerdeyse Lugano yu Copa Amerika nın en değerli oyuncusu yaptınız...
Adam son 2maçta malübiyette başrolde yok K.K değil yok o atsaydı ama sonuçta K.K v son penaltıyı Lugano kaçırdı...
Ne kadar savunasınızda değişmicek Lugano son iki maçta Uruguay ı yaktı...
yakabilir, bu kadar büyütmek mi gerekir? 3 sayfa boyunca Lugano tartisilmis, her futbolcunun kötü bir günü olabilir, futbolda bunlar normaldir.. yaktiysa yakti.. gecmis bitmis.. büyütmemek gerek..
Kendi adıma söylüyorum:
Ben zaten tartışmayı 264.msjta noktaladım...
Hatta aralarda favrorim Arjantin gibilerinden msj attım konu değişsin diye...
Ama 279.msjta bile halen aynı tartışma ister istemez bnde düşündüklerimi tekrar yazdım...
Umarım Lugano konusu kapanır...
Burdan Herkeze sesleniyorum!!!! Hatırlarmısınız Song bir hariket yapınca hemen burda konu acıyorsunuz şimdi lugano yapınca neden öyle oluyor olur böyle diyorsunuz o zaman songda yapınca konu acıpta Burda ortalıgı karıstıran bır kac kısı vardı 'Ne Ekersen Onu Bicersin' bundan sonra Bır harıket olunca hemen konu acmayın
Songun her sertliginde konu acılıyordu
desenize Lugano'nun hatası en çok GSlileri sevindirdi.
Dikkat edin yerden yere vurmak için fırsat arıyorlar
Lugano FB'nin başına bela olurmuş olmazmış gibi konuşmalar oluyor.
Niçin kimse CARİNİ den bahsetmiyor
Biz FB'liler olarak biliyoruzki LuganoTürkiye Liginin en iyi savunmacılarından
ARJANTİNİ İZLEYİN BUGÜN
![]()
Şimdi burayı Lugano-Song kıyaslaması konusuna çevirmeyelim.
Lugano gidip orada kaptan oluyorsa belli bir kalitesi var demektir. Dünkü maçta hata yapmıştır, cezasını da zaten maçı kaybederek ödemişlerdir. Daha da fazla uzamasın bu konu...
"YÜCE ATATÜRK"
Evet bundan sonra uzamasın hersey adıl olsun öbür günde bu sıtedede song hakkında bir konusulmasın hersey karsılıklı konu kapansın
Sonuç olarak, bazı yerlerde haddimi açtıysam özür dilerim.
Evet konu kapansın bence bugün Brazilya alcak içimde bir his var![]()
Konu kapanmasın
Copa America konusu kapanmamalı
amaç tartışma çıkarmaksa buyrun :
Luganoyu tartışmak için:
http://forum.turksportal.net/vb/show...832#post761832
Morientesi tartışmak için:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47329
Bence çok güzeldi Copa America... İzlerken maçlarda büyük keyf aldım...
Bu Gece ki Finalde çok güzel olucak bence... Arjantin kazanır gibime geliyor...
Copa america konusu altında Lugano tartışması bana yakışmadı
evet bunu bnde yaptım ama yanlış yaptığımı anladım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARGENTİNA ALIR BU MAÇI
Copa Americayı bence Arjantin alacak tabi Messi oynarsa.
Geçen Konfederasyon kupasında tam kadro Brezilya yedek takımıyla oynayan Arjantin'i 4 gol atarak ezmişti.Bu sefer aynısını Arjantin yapabilir.