Kalan iki maçı da kazanırsın Serkancığım, taraftarlarını çılgına çevirirsin![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
yenersen 2. oluyomusun yoksa puan kaybınıı bekleyecen???
Ki olacaksın bence Serkancığım. Zevkle takip ediyorum...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Uzun süre lider götürdüğümüz Lig A’yı 3. sırada bitirip playoff oynamaya hak kazandık. Beklenmedik bu başarının ardından üzerimizde baskı oluştu. Yeni bir takımdık ve bu baskıyı kaldıramadık. Bir dönem bocaladık. 6 hafta galibiyet alamayınca ilk 2’den kopmuş olduk.
Sezona başlarken kümede kalmak için mücadele etmemizi istiyordu başkanımız. Lig A’ya yeni çıkmışlardı ve böyle bir başarı beklenmiyordu. Şimdi kalan 2 maçı da kazanıp, taraftarlarımıza, tüm camiamıza bayram yaşatmak istiyoruz…
Sağol İlhan, gidip karnımı doyurayım, playofflara zinde girmek gerekiyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ya serkan abi kesin çıkarsın Süper Lig'E.
Altay çıkar lige![]()
Serkan abi dualarımız senle![]()
Bir sezon şampiyonluğa oynattığı Hindu takımını diğer sezon kümeye oynatan bu teknik direktöre güvenimiz sonsuz terfi ettirecek dardanel'i
Burghausen ile hazırlık maçı ne oldu Serkan![]()
hadi artik serkan abi senden super lig bekliyoruz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Yemek için çıkmıştım tekrar girmedim oyuna. Bu destek olduktan sonra başarısız olmak imkansız. Bugün oyunu açmayabilirim, yarın oynamış olurum herhalde.
Emre senin takımla yapacağız maç, merak etme, hele sezon bi bitsin.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ahahaha tabi tabi arada böyle senin çalıştırdığın küçük takımların bir ekol olan Alman futbolunun köklü ve güçlü bir takımıyla maç yapması lazım. Hazırlık maçıda olsa sen ve kulübün adına büyük bir onur olacak bu maç.
Süper Lige'de çıkta bari birde kurtlar sofrasında görelim Serkan tabii istifa time demezsen.![]()
Hadi bekletme bizi...
Merakla bekliyoruz![]()
yarina kadar nasil bekleriz yaa biz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Dayanamadım giriyorum oyuna. Bu akşam Süper Lige çıkmalıyım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
oleyyyyyyy..bekliyorum abi.....
hadi abi bekliyoruz
Tyler Durden- Fight Club
ÇAykur Altay'ı elediyse sen kesin yenersin Rize'yi.![]()
Turkcell Süpoer Lig. Hazır ol. Dardanel geliyorrr.![]()
Ligde oynadığımız 2 maçın biri berabere bitmiş, birini biz kaybetmişiz. İlk galibiyetimizi alırız inşallah.
Bu arada Federasyon bize karşı, çıkmamızı istemiyor. Tam final maçı öncesi önemli 2 oyuncumuzun kiralık sözleşmesi bitti diye oynatmama izin vermiyor.
Umut ve Ergin Trabzon'a döndü, forvette ne yapacağımı bilmiyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
Bu kötü olmuş ama sen bilirsin işini![]()
haydi dardanel super lige son adim
Tyler Durden- Fight Club
Vay süper lige çıktın ha. tebrikler...
Çanakkale, Dardanel Ton Fabrikası çalışanları futbol takımlarının Süper Lige çıkması şerefine bir basın toplantısı düzenledi.Toplantıda konuşan Dardanel A.Ş yönetim kurulu üyesi İbrahim Dardanel, kendilerini Süper Lige çıkartan Serkan Özışık'a(soyadını tam olarak bilmiyorum yanlışsa kusura bakma) minettarlıklarını dile getirdi. Böylesine büük bir başarıyı kendilerine kazandırdıları için ona teşekkürü borç bildikelrini söleyen ibrahim Dardanel, tüm Çanakkale halkı olarak Serkan Hocanın arkasında olduklarını sözlerine ekledi. Adı Fenerbahçe'yle anılan Serkan Özışık'ın takımda kalıp kalmayacağı ise halen merak konusu. Çanakkaleliler Serkan Hocanın takımda kalması için ellerinden geleni yapıyorlar.
tebrikler...